evvvveeetttt pazartesı yanı 14/01/2013 sayımıdır....
gerbera 6
anşa 13
paşam 13
bahar 7
beren 6
roseberry 7
AZERİ 4
GANFED 0
SONUÇ ITIBARI ILE GANFED VE AZERI 5 MESAJIN ALTINDA KALMIŞLAR -1 CEZA PUANI ALDILAR...KAPTANIM BILGINE...
YALNIŞ SAYMIS OLABILME IHTIMALIM VARDIR SEKERLER ŞİMDİDEN HATAM VARSA AFFOLA....
Canim benim yaptigim cok saglikli degildi..ben uzun sure yaptigimdan zorlanmiyordum artik..benimki bolca yogurt ve salataydi...ilk zamanlar cok zordu..ilk iki gun yogurt yemem lazimdi...ama ilk haftalardan sonra alismistim..birde kilo verdikce daha kolay tutunmustum..hemde asiri yaptigim spor...ama sen diyetisteninin verdigi listeyi uygula..daha sagliklidir ve 1600 kalori guzel..istersen 300 kalori daha az yersin...ama 1300 altindaki diyetler insani hem yorar hem zorlar..dikkat et yediklerine
canım benim çok geçmiş olsn veirisin kiloları gene gel aramıza seni allah var çok özledim Rabbim dert veripte derman aratmasın işşallah kardeşim ya çok zor bendede basr var kabız olnca vay halima allah korsn çok kanama yaşşıyordm korkmmdan doktora gittim baktırdım doktor bana 7 tane meme var dedi basur yani kanser degilsin korkma deid ailede var hepimizde babam ondan ameliyat oldu hoş bende oluyum dedim ama olan memunn degil baharatlı acı yemeyince kabızda olmayınca iyide olncada kötü oluyor kanaması korkutuyor beni:18::18:
ganfed im ,msn ini bi acsana,bekliyorum
1 saat zumba yaptim.terledim.
evvvveeetttt pazartesı yanı 14/01/2013 sayımıdır....
gerbera 6
anşa 13
paşam 13
bahar 7
beren 6
roseberry 7
AZERİ 4
GANFED 0
SONUÇ ITIBARI ILE GANFED VE AZERI 5 MESAJIN ALTINDA KALMIŞLAR -1 CEZA PUANI ALDILAR...KAPTANIM BILGINE...
YALNIŞ SAYMIS OLABILME IHTIMALIM VARDIR SEKERLER ŞİMDİDEN HATAM VARSA AFFOLA....
evet bu hatun tam olarak ben.....
menulerıne bayılıyorum azerıcım....zumbaylada costun hadı mezunıyete az kaldı ınşallah...
kırmızııııımmmmm.....canım gulum balımmm hoşgeldinnnn....
gel o 13 kıloyu bırlıkte verelımm...davete ıcabet etmek lazım bılıyosunnn gel noılurrrr....
safiş bı gitti yokoldu sorma sonra secıl oldu o da ızne ayrıldı 1-2 aydır yok gerberamız bakıyo şimdi....hergun kulaklarını cınlatıyorum desem ınanırmısın...kızlar anlattığım 45 km yuruyen arkadaş kırmızımızdır tanıştırıyımmm....
heheheeeee.....ganfedıma dokunmayın yaaa napsın kızcağızz...yavaş yavaş verıyo...
çoook guldum annem yaa tanıdı demek arkana bakmadan kaçsaydıneeee naptınız anlat ne dedi...
kızlar hemen menumu de yazayımmm
sabah ıkı adet etımek
yarım kıbrıt kutusu peynır
ıkı tatlı kasıgı recel
bır kupa yesıl cay
okulda arkadasım bır adet bıskuvı ıkram ettı ondan da aldım bır tane ıkı tanede susamlı cubuk
ınanın cok gıbı goruns e de dısımın kovuguna gıtmedı
ogle
bır adet etımek ve bır kase yogurt
aksam
muhtemelen yesıl fasulye 8-9 kasık yanında daa bır dılım ekmek yogurt ve salata
aksam davetlıyım bugun de yarında allah yardımcım olsun nasıl dayancaksam
çoook yogunum ya kamyon çarpmışa döndümtiroid ilacı verdi düşk mg.lı 25 mglık diyetisyene yeni gidiyormuş gibi yapacaktım tanıdı hemn sen kontrolamı geldin dedi
kızlar ben çok kötüyüm ateşim çıkmaya başladı beni mazur görün ne olur....
gecmis olsun canim.benimde migrenim tuttu dünden beri.2 gün daha cekerim.4 gün dolmadan asla bitmiyor
aynen öyle canım yazarken çokta yerken az,ama tığ gibi olunca hepsine değcek inşallah...
geçmiş olsun canım,yoğunluğu sorma hayat hep meşgale....
kızlar ben çok kötüyüm ateşim çıkmaya başladı beni mazur görün ne olur....
gecmis olsun canim.benimde migrenim tuttu dünden beri.2 gün daha cekerim.4 gün dolmadan asla bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?