Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya aslinda ben dün 6 mesaj yazdim ama sizin saatinize göre 4 oluyor.bizim burda saat 23 te iki mesaj yazdim,yani burada daha sali olmamisti.

menüm
sabahirinc lapasi,domates,maydanoz,dereotu
ara:3 kuru kayisi
öglen:1 elma
ara:3 ananas dilimi
aksamirinc lapasi,sarmisakli yogurt,üzerine bol pul biber

amin canim amin rabbim herkese saglik vede huzur versin

aslinda almanya ile turkiye saatini dengeleseniz 5 mesajin altinda kalmadigimi goreceksiniz.gece 11.30da yazdim ben tabi bura saatiyle ondan once vaktim olmadiki yazmayaustelikde bugunden sayin diyede ricada bulunmustum

soemAYIN canim ya su son kilolarida verip kurtulsam cok mutlu olacam:))))))))))

selam kızlar ben geldim,bugün çok yoğundum ve şu an yine göğsüm acıyor 6 antibiyotik iğne 1 paket antibiyotik ve yine göğsüm sızlıyor ateşim çıkıyor...

sabah beyzayıda aldım eşimle emine hanıma gittim yine sonuç mükemmel,sonra eve geldim temizlikçi vardı ona yardım ettim sonra spora gittim geldim yemek yaptım yusuf geldi derken bu saat oldu uzandım oğlan evi yıkıyor ....

aynen öyle canım yazarken çokta yerken az,ama tığ gibi olunca hepsine değcek inşallah...

çoook yogunum ya kamyon çarpmışa döndüm tiroid ilacı verdi düşk mg.lı 25 mglık diyetisyene yeni gidiyormuş gibi yapacaktım tanıdı hemn sen kontrolamı geldin dedi

geçmiş olsun canım,yoğunluğu sorma hayat hep meşgale....

kırmızıgül gelmiş hoşgelmiş,çoook geçmiş olsun canım annemde yaşadı resmen koskocaman kadın mahvoldu sabah akşam ağlıyordu biz çok şükür ankarada bir doktor var mevlüt topbaş diye allah o adamdan sonsuz razı olsun 2 dakikada halletti ve annem ayakta istanbula tekrar döndük ogün bugündür çok şükür iyi....

bugün yediklerimide yazayım

sabah
1 dilim ekmek
30gr.peynir

ara
3 tane form bisküvi

öğle
3 köfte
salata

ara 2 grisini
lor peyniri ve çeri domates

akşam yağsız tuzsuz 1 yumurtalı menemen
1 dilinm ekmek

az sonra 1 tane armut yicem veeeeee boooooooooollll suuuu

15/01/2013 SALI PAYLAŞIM LISTESIIIIIIIIIIIIIIIIII
GERBERA:6
ANŞA:8
GANFED:12
PAŞAMMMMMM:25
BAHAR:0
AZERİ:11
BERENIM:10
ROSEBERRY:7

BAHARI PAYLAŞIMI YOK -1 PUAN KAPTANIM ONUN HARICINDE FİREMIZ BULUNMUYOR...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…