bir mesaj daha yazsaymışım geçiyormuşum heevvvveeetttt pazartesı yanı 14/01/2013 sayımıdır....
gerbera 6
anşa 13
paşam 13
bahar 7
beren 6
roseberry 7
AZERİ 4
GANFED 0
SONUÇ ITIBARI ILE GANFED VE AZERI 5 MESAJIN ALTINDA KALMIŞLAR -1 CEZA PUANI ALDILAR...KAPTANIM BILGINE...
YALNIŞ SAYMIS OLABILME IHTIMALIM VARDIR SEKERLER ŞİMDİDEN HATAM VARSA AFFOLA....
canım hergünmü böle besleniyorsn yoksa pirinç lapası yapıcem didinn ondanmı bu arada diyeyim en kalorilik sebze bezeyyeymiş haberin olsunpirinc lapasini ben hp sabah sebzeyle yerim aksamda sarmisakli yogurtla
cok cok gecmis olsun kirmizigül.Allah'im sifalar versin
hehe sagol canim.ben anca böyle yapabiliyorum.canim o an neyi cekerse onu yerim
tatlım orası neresi olyord unuttumdaya aslinda ben dün 6 mesaj yazdim ama sizin saatinize göre 4 oluyor.bizim burda saat 23 te iki mesaj yazdim,yani burada daha sali olmamisti.
ah bacım ben yapamam zumba bende panik atak varya ondan kalbimin ritmi bir hızlansın vay halime1 saat zumba yaptim.terledim.
benimde olsa bir mesene yazışırdık sizleri çok merak ediyorm nasıl bir şeye benziyorsunuzganfed im ,msn ini bi acsana,bekliyorum
yavrum bu hafta seni 7 takımın tarihine gömücem haberin olsnactim canim seni bekliyorum
canım gheçmiş olsn bebem rabbim şifa versin ablamada olmuştu oglanı memeden kesmişti 2 yaşını geçiyord emziriyord fırsat bu fırsat dedi ablam bıraktırdı bir gögsünü emiyord ogl digerini almıyord 1 gögüsle bebegi büyüttü geçen diyor aklında kalmış uyyormş oglan oda giyiniyormş demişki annecim bi rkere tadına bakabilirimiyim demiş içi acımış benimde içim acıdı yeminle birgün yavrm olurda emzirisem ben nasıl ayırırım emziktenselam kızlar ben geldim,bugün çok yoğundum ve şu an yine göğsüm acıyor 6 antibiyotik iğne 1 paket antibiyotik ve yine göğsüm sızlıyor ateşim çıkıyor...
sabah beyzayıda aldım eşimle emine hanıma gittim yine sonuç mükemmel,sonra eve geldim temizlikçi vardı ona yardım ettim sonra spora gittim geldim yemek yaptım yusuf geldi derken bu saat oldu uzandım oğlan evi yıkıyor ....
sabahın köründe kalkarsan öle olur bebemah cnm ya yorgunum yazacaktım yoğunum yazmışım
günaydın hatunlar gununuz guzel olsun....
15/01/2013 SALI PAYLAŞIM LISTESIIIIIIIIIIIIIIIIII
GERBERA:6
ANŞA:8
GANFED:12
PAŞAMMMMMM:25
BAHAR:0
AZERİ:11
BERENIM:10
ROSEBERRY:7
BAHARI PAYLAŞIMI YOK -1 PUAN KAPTANIM ONUN HARICINDE FİREMIZ BULUNMUYOR...
günaydım 7 takımın fıstıkları ay pardon tombul tavukları dicektim