Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzular geçmişe fazla bakamadım valla ne muhabbet etmişsiniz ama yetişirim inşallah. eve geldikya şimdi herşey düzene girecek bana ceza vermeyin yaaaaa üzüldüm valla

gerberacım nasılsınız bakalım dün gelemedim arkadaşım yaaa kusuruma bakmayım olur mu yolculuk vardı.
ama tam gaz geri geldim arkadaşım

oylamada ganfed ve azerikizi sayımları 1den 1e yapılsın diyorum çünkü onların saatleri bizden 1 saat geride bazen 1 mesaj bile ceza almamaya yardımcı olabilir ewet-hayır oyunuzu alıntı yaparak yazın lütfen

GERBERA: eweet
ANŞA:
GANFED:
PAŞAMMMMMM:
BAHAR:
AZERİ:
BERENIM:
ROSEBERRy:

cnm yaaaa ne kadar uzun sürdü sen,n bu mastit allah şifalar versin
aynen öyle canım yazarken çokta yerken az,ama tığ gibi olunca hepsine değcek inşallah...

geçmiş olsun canım,yoğunluğu sorma hayat hep meşgale....
valla öyle yazarken çok inşallah emeklerimize değer
uykunu aldınmı kızben im keyfim yerinde bgün allah bozmasın tartıda güzel netice gördümde
hey maşallah sana kız haftaya görücem seni:)
inşallah muvaaffak olursun cnm dualarım seninle

menumu de yazayım

sabah bır adet pogaca yarım kupa cay
ogle uc yemek kasıgı yesıl fasulye yanında bırsey yok sabahkı pogacanın acısını cıkarmak ıcın
ıkındı gıbı
uc catal sucuklu yumurta bır dılım ekmek

aksam yıne davetlıyım kızlar yandım ben ama doktorum bana gıttıgın yerde bır tatlı bır tuzlu yıyebılırsın demıstı ınsallah bu kurala uyabılırım
gerberam ne durumdasın cıcı rakıbem

berencim diyetisyenin izn vermiş ya kuzum sen uyarsın 1 tatlı bir tuzlu yersin bol çay içersin yavaş yevaş tabağını yersin tamam oldu bitti işte

oy oy kıyamam ben ksma gel bakıyım sen önce benim şefkatli kollarıma sana şefkat veriyim ben o amirini döarim oda kim oluyormuş:18::18::18:canını sıkma canım ekmek parası davası her işin zorlukları var
aramıza hoş geldin kuzum benim gel öpeyim seni özlemişim bene var ne yok bakalım işler güçler nasıl
canım ne spor sayıklıyorsn evde spor yapmışsın ev spor bu neticede
canım olabilir ben kabul ediyorum bence keyfe gelmeyenleri ceza panı verilebilir güzel bir açıklaması olana vermeyelim derim ben genede sen bilirsin mesela hastane işi çıkabilir misafir gelebilir olurda nete giremeyebir ama keyiften degil mazereti varsa yoksa ver ceza puanınıcanım birde diyorsnya perşembeye kiloları alalım diye gene cumaya alsak olmazmı sana yardıom eden bir takım kaptanı olunca vallahi ben becerebilsem seve seve yapıcemde kafam almıyor 1 gün bir gündür degilmi
işşallah canım bugün kerevizli tavuk yapıcektim yattı alt kattaki kankim çagırdı halasına gittik öteki halasıda gelmiş neyse anacım neler hazırlamışlar portakallı kek hamr kızartmışlardı patates salatası kru tuzl krabiyeyapmıştı içeri girer girmez agzımdan şu laf çıktı anam hep yasaklı yeyecekler millet gülmekten koptu sofrayı kurdk neyse ben 2 kupa açık çay içtim içine bol limon sıktım bir çay kaşıgı şekerle götrüdüm ne patates salatasına nede hamur kızartması yedim yediklerim şunlar
2 bardak limonlu çay bol sıktım gribimya iyi geldi:2::2:
bir lokma yok tırnagımın cyla kek çok ısrar ettiler kıramadım
2 adet tuzlu kurabiye soda içtim millet diyor ye ben diyorm yarın kilo bildirimi var diyorum aman be boşver diyolar hadi len dedim boşunamı yedim ben dedim pirinç lapasını
akşamada mercimek çorbası tavuk gögsünü ızgara yapıcem bol salata yarınada bomba gibi olcem korksun benden rakibem

:18::18::18:sakın yiyim demeyesin he

elbet tasiriz .hatta benim bi fikrim var gelin bu hafta hickimse kacamak yapmasin takimi birinci yapalim kizlar ne dersiniz,herkes gunde bir saat sporunuda yapsin .eger gercekten istersek basaririz ne dersiniz .hem birbirimizle hemde diger takimlarla yarisiriz.))bu arada beni ozlemissin he ay nasilda simardim havalara girdim .ama cok kotusun tam havaya girmistimki devamini okudum hain pasam bi anda moralim coktu.://////.bu hafta yuzde yuz calisicam ve takimin lideri olacam kilo vermede bu hafta cok hirslandim ben ve rakibim hepinizi gececegiz bu arada benim rakibem kim bu hafta pasam cekilis yapmadin mi kiz://.cabuk soyle bakim benim rakibem kim

bunu basardin ya helal sana canimazmine hayran kaldim demek yarin hepimizi ezip gececen hebende haftaya ezip gececem.iki kilo dan asagi vermeyecem hicbir yerede gitmeyecem yemeyecem icmeyecem sporumuda duzenli yapacamyapamadigim gun icin kendime ceza verecem ertesi gun iki kat sporumu yapacamacil vermem lazim
uydunmu kiz tatli tuzlu uyumuna insallah uymussundur
gerberacım nasılsınız bakalım dün gelemedim arkadaşım yaaa kusuruma bakmayım olur mu yolculuk vardı.
ama tam gaz geri geldim arkadaşım
hg aramiza tekrar bahaykcim sen iyce duzeldin mi hastaligini atlattin demi canim bu hafta azimle asilalim elimizden gelen herseyi yapalim kizlar.bu kadar salivermelerimiz yeter demi.diger takimlar halimize gulecek yoksa bi yerleriyleo yuzden asilin bacilarim

kuzular geçmişe fazla bakamadım valla ne muhabbet etmişsiniz ama yetişirim inşallah. eve geldikya şimdi herşey düzene girecek bana ceza vermeyin yaaaaa üzüldüm valla

oylamaya sunalım cnm o zaman bence öyle olmalı 1 saat geridesniz bizden çünkü:)

sanada muck

haftaya da ben sayarım sonrasına da bakarız artık sırayla her hafta biri sayım yapar

ben zaten evet diyom oyle olmasina:))

masallah balima .sen yemeklerle bende aynada kendimle konusuyorumm kendime etmedigim hakaretler kalamadi ne olacak benim bu halim bak kirmizi gulum bile demis ganfed hala 3-5 kilo ilemi bogusuyor aynen oyle balim ya o 3-5 kilo gitmek nedir bilmedidurdugu yerden kipirdamak istemiyor ama bu son sansi artik ya gidecek ya gidecek bakalim o mu ben mi galip gelecegizbu hafta belli olacak

hoşbulduk canım şükürler olsun ki iyileştim gezmelere gidip geldim bile evet asılıyorum artık. anamın yanındaydım sen görmedin sanırım yazdığımı canım

KIZLAR MÜJDE MÜJDE TARTIMA KAVUŞTUM yen,s, gelmiş eşim bu akşam yenisini getirdi.arıtk benimde bir tartım varrrr geldiğinde tartıldım ama durum hiç iç açıcı değil kızlarrr kendi kendimi avutmuşum 54.6 çıktımmmm

başlıyom yaaa başlıyom artık salmakta yok tartıda var artık kontrol bende olacak artık

canım çekilişi cuma günü yapıyorm ben istersen erkende yaparım senin için ama hak geçmesin kilo veriyorz sonra çekiyorm kurayı daha heyecan olyor biliyinmi sen ben bu hafta kaşamak olarak kek yedim oda hazır kek itiraf ediyim ona kadarda vermişim çok şükür ama halen sütlaç var 2 kasesini kankime indirdim o yesin diye eşime 3 kase kaldı ne demişler yaptıgın nimetleri paylaş demişler

arkadaşlar götürdü vallahi ben ise onlara bakınmakla yetindim ama 2 minnacık tuzl krabiye yetti yeminle dok olmamama orda birde panik atak çegiridimmi sanaallahım ne olucek benim bu halim kardeşim ya canım dozst acı söyler patateste şeker var tavk kanat vs dışı deriyle kaplı sen b hafta 3 gün pirinç lapası yap ye ben sevindim sende sevinirsin keşke hepimiz bir yerde olsak spor yemek vs birlikte yapsak ben sizlerin yemek anası olurdm doyurudm sizleribu arada nerde face adresin linkl atta görem seni yoksa sen beni beyenmiyonmu
kızlar bir kase yogurt bir kase mercimek çorbası tavk gögsü soteledim 1 adet çig pırasa 1 bardak s ve 1 adet soda içtim bilineeşim geç gelicekmiş gelmedi daha

benim için fark etmez arkadaşlar uyarım her türlü ama saat farkını gözönüne alalım EVET diyorum bende

sevindim senin adına canım bu arada tartı degişikligi diye yazılıyor merak etme b arada sen benim verdigim kiloy dysan böle kalırdın
nerdesiniz bebeler ya birazdan hürrem başlıcem onu seyredicem sizlerle vakit geçiremicem

kızzzz kaç kilo verdin bakimmm benimlede paylaş :))) merak ettim. bende avuçmuşum kendimi bakalım sabah durum ne olacak canım merak ediyom dahada.

tartım da var artıkkkk kimse beni tutamaz kızlar söz veriyom hiç kaçamak yapmadan diyetime başladım bugün

menümü yazayım size

sabah aç karnına ballı sirkeli su

sabah
2 galeta
4 yeşil 1 siyah zeytin
1kk daha az peynir
2 fincan çay

ara
2 şekerli türk kahvesi

öğle yemeği yemedim 11 gibi kahvaltı ettim birde ev işi yaptım yaaa ondan geçti vakti

akşam

2 kepçe mercimek çorbası
2 kepçe patatesli bezelye yemeği
1 kase yoğurt

3 fincan yağ yaktıran çay yaptım ondan içtim belki sonra biraz meyve yerim 1 küçük kivi 1 mandalina falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…