kızzzz kaç kilo verdin bakimmm benimlede paylaş :)))merak ettim. bende avuçmuşum kendimi bakalım sabah durum ne olacak canım merak ediyom dahada.
tartım da var artıkkkkkimse beni tutamaz kızlar söz veriyom hiç kaçamak yapmadan diyetime başladım bugün
menümü yazayım size
sabah aç karnına ballı sirkeli su
sabah
2 galeta
4 yeşil 1 siyah zeytin
1kk daha az peynir
2 fincan çay
ara
2 şekerli türk kahvesi
öğle yemeği yemedim 11 gibi kahvaltı ettim birde ev işi yaptım yaaa ondan geçti vakti
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2 kepçe patatesli bezelye yemeği
1 kase yoğurt
3 fincan yağ yaktıran çay yaptım ondan içtim belki sonra biraz meyve yerim 1 küçük kivi 1 mandalina falan
yag yaktıran çaymı o neykilommu merak ettim yarın ı bekle sabah yazıcam :18::18:
kaç kilo fazlan var canım sen önce onu söyle hürremem takılmışım görmedim
30 kılo verılmesı ımkanszlarndan ..... 1.69 byundayım 88 kıloyum 58 ınmem grek..
arkadaşım imkansız diye bir durum yok yeterki istekli ol bir gruba dahil ol arkadaşlarla beraber verirsin merak etme...
canım cuma günü öylen çekicem kraları olmadı yarın çekerim kişileri kuzumevet canım yağ yaktıran çay evet yaaa merak ettim. iyi bakalım yarın sabah görürüz
roseberry beni sanırım gerçekten ekmek arası yapıp yedi. ben hiç ümitli değilim ama şuda var kızllar geçen hafta kaç kiloydum bilmiyom.
bu haftaki rakibem kimse gerçekten benden korksunnnnnnn ben deli gibi geliyommmm
1.60 boym var 108 kilo geliyordm 78 kadar düştüm insan istediketn sonra veriyor misal örnek ben:86::86:haberin olsn kendine güvenmek yeter gerisi zaten geliyor canım sen bize takıl seni bir güzel kilo verdirelim bebem30 kılo verılmesı ımkanszlarndan ..... 1.69 byundayım 88 kıloyum 58 ınmem grek..
canım ben 3 gün 1 çay bardagı pirinçle 1.5 çay bardagı suyla hasladım pişti sabah öylen akşam yogrt kattım 3 kaşık nane onu yedim okadar dukanada geçicektimde enişten sagolsn iizn vermedipaşammm yaaaa bana şu pirinç lapası diyetini bi anlatırmısın bende yapmak istiyom ama beceremedim geçen gün biliyom sabah sabah yoğurtlu baharatlı lapa gitmiyoki sen bana bi liste yazsana onu yapayım beee kuzum olur mu
paşam da yazmış benim de aklıma yattı kızlarrr mazereti olupta nete girenmeyenlere ceza puanı verilmemeli bence mesela dün ben yolculuk yaptım nasıl girebilirim nete sizlere söyledim ama yinede ceza aldım önemli değil ama mazeretli olunması haber verilmesi durumunda ceza olmamalı benceee
gerberacım nasılsınız bakalım dün gelemedim arkadaşım yaaa kusuruma bakmayım olur mu yolculuk vardı.
ama tam gaz geri geldim arkadaşım
oy oy kıyamam ben ksma gel bakıyım sen önce benim şefkatli kollarıma sana şefkat veriyimben o amirini döarim oda kim oluyormuş:18::18::18:canını sıkma canım ekmek parası davası her işin zorlukları var
aramıza hoş geldin kuzum benim gel öpeyimseni özlemişim be ne var ne yok bakalım işler güçler nasıl
canım ne spor sayıklıyorsn evde spor yapmışsın ev spor bu neticede
canım olabilir ben kabul ediyorum bence keyfe gelmeyenleri ceza panı verilebilir güzel bir açıklaması olana vermeyelim derim ben genede sen bilirsinmesela hastane işi çıkabilir misafir gelebilir olurda nete giremeyebir ama keyiften degil mazereti varsa yoksa ver ceza puanını canım birde diyorsnya perşembeye kiloları alalım diye gene cumaya alsak olmazmı sana yardıom eden bir takım kaptanı olunca vallahi ben becerebilsem seve seve yapıcemde kafam almıyor 1 gün bir gündür degilmi
işşallah canımbugün kerevizli tavuk yapıcektim yattı alt kattaki kankim çagırdı halasına gittik öteki halasıda gelmiş neyse anacım neler hazırlamışlar portakallı kek hamr kızartmışlardı patates salatası kru tuzl krabiyeyapmıştı içeri girer girmez agzımdan şu laf çıktı anam hep yasaklı yeyecekler millet gülmekten koptu sofrayı kurdk neyse ben 2 kupa açık çay içtim içine bol limon sıktım bir çay kaşıgı şekerle götrüdüm ne patates salatasına nede hamur kızartması yedim yediklerim şunlar
2 bardak limonlu çay bol sıktım gribimya iyi geldi:2::2:
bir lokma yok tırnagımın cyla kek çok ısrar ettiler kıramadım
2 adet tuzlu kurabiye soda içtim millet diyor ye ben diyorm yarın kilo bildirimi var diyorumaman be boşver diyolar hadi len dedim boşunamı yedim ben dedim pirinç lapasını
akşamada mercimek çorbası tavuk gögsünü ızgara yapıcem bol salatayarınada bomba gibi olcem korksun benden rakibem
:18::18::18:sakın yiyim demeyesin he
kızlar acil kılo vermek için önerisi olan varmii ....
masallah balima .sen yemeklerle bende aynada kendimle konusuyorumm kendime etmedigim hakaretler kalamadine olacak benim bu halim bak kirmizi gulum bile demis ganfed hala 3-5 kilo ilemi bogusuyor aynen oyle balim ya o 3-5 kilo gitmek nedir bilmedi durdugu yerden kipirdamak istemiyor ama bu son sansi artik ya gidecek ya gidecek bakalim o mu ben mi galip gelecegizbu hafta belli olacak
KIZLAR MÜJDE MÜJDE TARTIMA KAVUŞTUM yen,s, gelmiş eşim bu akşam yenisini getirdi.arıtk benimde bir tartım varrrr geldiğinde tartıldım ama durum hiç iç açıcı değil kızlarrr kendi kendimi avutmuşum 54.6 çıktımmmm
başlıyom yaaa başlıyom artık salmakta yok tartıda var artık kontrol bende olacak artık
benimde öyle oluyor canim.ne icsem gecmiyor.gözümü baglayip yatiyorum bende.o iyi geliyor sadece.sanada geçmiş olsun canım,ben adt olmuyorum doğumdan beri adetime bir hafta kala tutardı benimde ve mahvolurdum hiçbir ilaç iyi gelmezdi....
sagol canim yaaaaageçmiş olsun kızlar
canim ben pirinc lapasi yaptimmi sadece iki gün yapiyorum.dün yaptim bir de bugün yapiyorum.yarin kilom süper cikacak böylelikle.bir mesaj daha yazsaymışım geçiyormuşum heolsn saglık olsn başka maçlara bakıcez
canım hergünmü böle besleniyorsn yoksa pirinç lapası yapıcem didinn ondanmı bu arada diyeyim en kalorilik sebze bezeyyeymiş haberin olsun
tatlım orası neresi olyord unuttumda
ah bacım ben yapamam zumba bende panik atak varya ondan kalbimin ritmi bir hızlansın vay halimebenim yerimede yap ebruyla plateside bıraktım hava güzel acaba biraz yürüsemmi onu düşünüyorm ama soguk zaten gribim geçmedi hasta olrmuyum acaba:44::44:
benimde olsa bir mesene yazışırdık sizleri çok merak ediyorm nasıl bir şeye benziyorsunuzfaceniz varsa özelime yazın ekliyim sizleri helede ganfeti
yavrum bu hafta seni 7 takımın tarihine gömücem haberin olsnperşembeye bekle beni sesin çıkmıyor b aralar hayırdır
canım gheçmiş olsn bebem rabbim şifa versin ablamada olmuştu oglanı memeden kesmişti 2 yaşını geçiyord emziriyord fırsat bu fırsat dedi ablam bıraktırdı bir gögsünü emiyord ogl digerini almıyord 1 gögüsle bebegi büyüttü geçen diyor aklında kalmış uyyormş oglan oda giyiniyormş demişki annecim bi rkere tadına bakabilirimiyim demiş içi acımış benimde içim acıdı yeminle birgün yavrm olurda emzirisem ben nasıl ayırırım emzikten
sabahın köründe kalkarsan öle olur bebembu arada günaydın
sanada günaydım yavru kuşum bugün eşime kahvaltı vermedim montaj işi vardı 10 gibi kalktım evi topladım yatagımı topladım çamaşır katla eşimin iş kıyafetlerini makinaya attım asıcam bitti akşama yemegim var evim temiz bugün eşim eve erken gelicek montajı bitsin belkim bugün biraz kendimize zaman ayırırz bu aralar işlerinin yognlgundan benle ilgilenemiyorda ezanı bekliyom namazımı kılıcam oturucam dantelimi yapıcem kardeşim insanın evi temiz olunca yemegi olunca ne rahat olyormş yaw sen ne yaptın anlat bakıyım amirine
ha ha hiç gülücegim yoktu bakında benden örnek alın ne yapmışım ben ya kardeşim
günaydım 7 takımın fıstıkları ay pardon tombul tavukları dicektimkızlar cumartesinden beri wc gitmiyordm çok şükür dün 3 kaşık bamya yemegi işe yaradı ve çıktım wcye şnu bilinki bu hafta 1 bende sizleri ihya edicem 7 takımı ben temsil edicem işşallah artık öpücügümü alırım sizlerden nerdesiniz çabk hepinizde gelin h komşular
cok seviniriz canim yaaa.cocuklari yatirdiktan sonra giriyorum bazen ama saat gecmis oluyoro zaman azerikizi ve ganfed mesaj sayımlarını 1den 1e yapalım diyorum ben anşaa ne dersin
hahahaha Allah iyiligini versin.canim baklava cektiyarım kilo antep baklavasının içinde kalmış tek bir dilim gibiyim, öylesine yalnız, öylesine umarsız, öylesine 520 kalori ve öylesine tatlı.
memleketten geldin daha yeni,bundan sonra verirsin canim takmacanım o kilom akşam yemeğinden sonraki 2 kilo fark etse 52-53 lerdeyim herhalde bilmiyom salak tartı yokki daha.
canım arayacağım tekrardan onlarda sallayıp duruyo uyuz oldum valla
hahahaha hakaretmi ediyosun kendine hahahha.cok güldüm yaaaaa.küfürde ediyomusun???hahaahhmasallah balima .sen yemeklerle bende aynada kendimle konusuyorumm kendime etmedigim hakaretler kalamadine olacak benim bu halim bak kirmizi gulum bile demis ganfed hala 3-5 kilo ilemi bogusuyor aynen oyle balim ya o 3-5 kilo gitmek nedir bilmedi durdugu yerden kipirdamak istemiyor ama bu son sansi artik ya gidecek ya gidecek bakalim o mu ben mi galip gelecegizbu hafta belli olacak
güzel menü canim.ama türk kahvelerini yarim küp sekerle yada en fazla 1 küp sekerle yap canim.iki tane fazla.kızzzz kaç kilo verdin bakimmm benimlede paylaş :)))merak ettim. bende avuçmuşum kendimi bakalım sabah durum ne olacak canım merak ediyom dahada.
tartım da var artıkkkkkimse beni tutamaz kızlar söz veriyom hiç kaçamak yapmadan diyetime başladım bugün
menümü yazayım size
sabah aç karnına ballı sirkeli su
sabah
2 galeta
4 yeşil 1 siyah zeytin
1kk daha az peynir
2 fincan çay
ara
2 şekerli türk kahvesi
öğle yemeği yemedim 11 gibi kahvaltı ettim birde ev işi yaptım yaaa ondan geçti vakti
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
2 kepçe patatesli bezelye yemeği
1 kase yoğurt
3 fincan yağ yaktıran çay yaptım ondan içtim belki sonra biraz meyve yerim 1 küçük kivi 1 mandalina falan
artık kımse tutamaz kırmızıyıı çekılınnn hatun azımlı bı keree........koptuu gelıyooo....kizlar okadar yazdim yazdim yazdimmmmmmmmmmmmmm
gondere bastim ve sayfa hata verdi
suan iste oldugum icin tekrar yazma firsatim yok..
oyuzden soylemek istedigimmm...
bende sizleri cok ozledim...listeye girmicem ama firsat buldukca buraya ugrayacagim...
bende sizlere herhafta verdigim kilolari bildiririm...
ama suan dikkat ediyorum sadece pazardan itibaren yine eski siki gunlere basliyacagimmm
bende evet diyorum....oylamada ganfed ve azerikizi sayımları 1den 1e yapılsın diyorum çünkü onların saatleri bizden 1 saat geride bazen 1 mesaj bile ceza almamaya yardımcı olabilir ewet-hayır oyunuzu alıntı yaparak yazın lütfen
GERBERA: eweet
ANŞA:
GANFED:
PAŞAMMMMMM:
BAHAR:
AZERİ:
BERENIM:
ROSEBERRy:
owwwww cok fenaa....KIZLAR MÜJDE MÜJDE TARTIMA KAVUŞTUM yen,s, gelmiş eşim bu akşam yenisini getirdi.arıtk benimde bir tartım varrrr geldiğinde tartıldım ama durum hiç iç açıcı değil kızlarrr kendi kendimi avutmuşum 54.6 çıktımmmm
başlıyom yaaa başlıyom artık salmakta yok tartıda var artık kontrol bende olacak artık
.........................................
onemlı olan karar vermek...30 kılo verılmesı ımkanszlarndan ..... 1.69 byundayım 88 kıloyum 58 ınmem grek..
benım gözumden kacmış yolda olduğun canım...kaptan ne derse o mazeretsız durumlarda ceza ışler deik ama mazeretını bıldırdıysen sıkıntı yok...paşam da yazmış benim de aklıma yattı kızlarrr mazereti olupta nete girenmeyenlere ceza puanı verilmemeli bence mesela dün ben yolculuk yaptım nasıl girebilirim nete sizlere söyledim ama yinede ceza aldım önemli değil ama mazeretli olunması haber verilmesi durumunda ceza olmamalı benceee
selam kızlar,eve yeni girdim bugün günümüz vardı oraya gittim ordan eşimi aldım yemek yedik ve geldim....
bugün günde 8 çeşit mama vardı ama ben bakmadım bile götürdüm 3 tane köftemi salatamı onu yedim herkes ne azim senin ki dediler ama kimse zayıflamışsın demediçok mutluyum sabah doğumdan önce giydiğim pantolonum oldu çok sevindim sadece 1 kişi yüzden çok çökmüşsün dedi ona üzüldüm....
selam kızlar,eve yeni girdim bugün günümüz vardı oraya gittim ordan eşimi aldım yemek yedik ve geldim....
bugün günde 8 çeşit mama vardı ama ben bakmadım bile götürdüm 3 tane köftemi salatamı onu yedim herkes ne azim senin ki dediler ama kimse zayıflamışsın demediçok mutluyum sabah doğumdan önce giydiğim pantolonum oldu çok sevindim sadece 1 kişi yüzden çok çökmüşsün dedi ona üzüldüm....
canım cuma günü öylen çekicem kraları olmadı yarın çekerim kişileri kuzumbugün olmaza hürrem başlıcek heyecanlı bir şekilde onu seyredicem :18::18 argalı ibrahimin kellesi giidcek bugün
1.60 boym var 108 kilo geliyordm 78 kadar düştüm insan istediketn sonra veriyor misal örnek ben:86::86:haberin olsn kendine güvenmek yeter gerisi zaten geliyor canım sen bize takıl seni bir güzel kilo verdirelim bebemgrup dolu ama takılabilirsin
canım ben 3 gün 1 çay bardagı pirinçle 1.5 çay bardagı suyla hasladım pişti sabah öylen akşam yogrt kattım 3 kaşık nane onu yedim okadar dukanada geçicektimde enişten sagolsn iizn vermedişimdi kendi diyetimi yapıyom cuma günü 1600 kalorilik diyetimi yapıcem bakalım kaç gram vericem :18::18:
arkandayım bebem hürroşm başlıyor ben kaçtım
hg. cnm dönecem ben sana
cnm benden herşeyi iste perşembeyi değiştiremem üzgünüm tekrar hatırlatayım perşembe bildirim yapmayana ceza puanı var tamam yaşışmada cuma tartılıyoruz ama bu riski göze alamam helede ceza puanı sistemine başladı artık püsküüt o yüzden haftalardır nasıl perşembe tartılıyorsak yine öyle devam edicez
acil değil sağlıklı kalıcı kilo vermek önemli sonra şeker düzenini bozabilirsin
bence sen paşaya inat verirsin o kilocukları
gözün aydın cnm sevindim adına hayırlı olsun
30 kılo verılmesı ımkanszlarndan ..... 1.69 byundayım 88 kıloyum 58 ınmem grek..
evet canım yağ yaktıran çay evet yaaa merak ettim. iyi bakalım yarın sabah görürüz
roseberry beni sanırım gerçekten ekmek arası yapıp yedi. ben hiç ümitli değilim ama şuda var kızllar geçen hafta kaç kiloydum bilmiyom.
bu haftaki rakibem kimse gerçekten benden korksunnnnnnn ben deli gibi geliyommmm
arkadaşım imkansız diye bir durum yok yeterki istekli ol bir gruba dahil ol arkadaşlarla beraber verirsin merak etme...
mazeretli olanara ceza verilmeyecek zatenpaşam da yazmış benim de aklıma yattı kızlarrr mazereti olupta nete girenmeyenlere ceza puanı verilmemeli bence mesela dün ben yolculuk yaptım nasıl girebilirim nete sizlere söyledim ama yinede ceza aldım önemli değil ama mazeretli olunması haber verilmesi durumunda ceza olmamalı benceee
canım cuma günü öylen çekicem kraları olmadı yarın çekerim kişileri kuzumbugün olmaza hürrem başlıcek heyecanlı bir şekilde onu seyredicem :18::18 argalı ibrahimin kellesi giidcek bugün
1.60 boym var 108 kilo geliyordm 78 kadar düştüm insan istediketn sonra veriyor misal örnek ben:86::86:haberin olsn kendine güvenmek yeter gerisi zaten geliyor canım sen bize takıl seni bir güzel kilo verdirelim bebemgrup dolu ama takılabilirsin
canım ben 3 gün 1 çay bardagı pirinçle 1.5 çay bardagı suyla hasladım pişti sabah öylen akşam yogrt kattım 3 kaşık nane onu yedim okadar dukanada geçicektimde enişten sagolsn iizn vermedişimdi kendi diyetimi yapıyom cuma günü 1600 kalorilik diyetimi yapıcem bakalım kaç gram vericem :18::18:
arkandayım bebem hürroşm başlıyor ben kaçtım
oyy ne güzel arkadaşlar burda nabersiniz kızlar geçmişe baktım çocuklar birbirini yiyor oğlan çok fena göğsüm çok fena kıpkırmızı tekrar antibiyotiğe başladım 1 ayda 3 kutu antibiyotik ve 6 tane iğne bakalım sonuç ne olacak...
menüm
sabah
1 dilim ekmek
yarım çay bardağı lor peyniri
domates
ara
1 armut
öğle
3 köfte ve salata
ara
3 diyet bisküvi
akşam mevsim salata
aslında yoğurt ve 1 dilim ekmek vardı ama yemedim
az sonra 1 elma yicem ve booooooollll suuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?