Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yag yaktıran çaymı o neykilommu merak ettim yarın ı bekle sabah yazıcam :18::18:

yag yaktıran çaymı o neykilommu merak ettim yarın ı bekle sabah yazıcam :18::18:

evet canım yağ yaktıran çay evet yaaa merak ettim. iyi bakalım yarın sabah görürüz

roseberry beni sanırım gerçekten ekmek arası yapıp yedi. ben hiç ümitli değilim ama şuda var kızllar geçen hafta kaç kiloydum bilmiyom.
bu haftaki rakibem kimse gerçekten benden korksunnnnnnn ben deli gibi geliyommmm

paşammm yaaaa bana şu pirinç lapası diyetini bi anlatırmısın bende yapmak istiyom ama beceremedim geçen gün biliyom sabah sabah yoğurtlu baharatlı lapa gitmiyoki sen bana bi liste yazsana onu yapayım beee kuzum olur mu

paşam da yazmış benim de aklıma yattı kızlarrr mazereti olupta nete girenmeyenlere ceza puanı verilmemeli bence mesela dün ben yolculuk yaptım nasıl girebilirim nete sizlere söyledim ama yinede ceza aldım önemli değil ama mazeretli olunması haber verilmesi durumunda ceza olmamalı benceee

arkadaşım imkansız diye bir durum yok yeterki istekli ol bir gruba dahil ol arkadaşlarla beraber verirsin merak etme...

ben butun gruplara dahıl olarak gruorum kndımı hepınızden alacagm önerıler vardr tsekkr ederım

canım cuma günü öylen çekicem kraları olmadı yarın çekerim kişileri kuzum bugün olmaza hürrem başlıcek heyecanlı bir şekilde onu seyredicem :18::18argalı ibrahimin kellesi giidcek bugün
30 kılo verılmesı ımkanszlarndan ..... 1.69 byundayım 88 kıloyum 58 ınmem grek..
1.60 boym var 108 kilo geliyordm 78 kadar düştüm insan istediketn sonra veriyor misal örnek ben:86::86:haberin olsn kendine güvenmek yeter gerisi zaten geliyor canım sen bize takıl seni bir güzel kilo verdirelim bebem grup dolu ama takılabilirsin
canım ben 3 gün 1 çay bardagı pirinçle 1.5 çay bardagı suyla hasladım pişti sabah öylen akşam yogrt kattım 3 kaşık nane onu yedim okadar dukanada geçicektimde enişten sagolsn iizn vermedişimdi kendi diyetimi yapıyom cuma günü 1600 kalorilik diyetimi yapıcem bakalım kaç gram vericem :18::18:
arkandayım bebem hürroşm başlıyor ben kaçtım

ben zaten herkezten fkır almayı sevıorum snucta btun dıyet grupları kardesımdr ben bgun katıldm bu steye zaten kural varmı bılmıorum ama bn zayflamayla ilgli btun knulara dalablırım kmse k.bkmasın cnm

selam kızlar,eve yeni girdim bugün günümüz vardı oraya gittim ordan eşimi aldım yemek yedik ve geldim....

bugün günde 8 çeşit mama vardı ama ben bakmadım bile götürdüm 3 tane köftemi salatamı onu yedim herkes ne azim senin ki dediler ama kimse zayıflamışsın demediçok mutluyum sabah doğumdan önce giydiğim pantolonum oldu çok sevindim sadece 1 kişi yüzden çok çökmüşsün dedi ona üzüldüm....

gerberacım nasılsınız bakalım dün gelemedim arkadaşım yaaa kusuruma bakmayım olur mu yolculuk vardı.
ama tam gaz geri geldim arkadaşım

hg. cnm dönecem ben sana

cnm benden herşeyi iste perşembeyi değiştiremem üzgünüm tekrar hatırlatayım perşembe bildirim yapmayana ceza puanı var tamam yaşışmada cuma tartılıyoruz ama bu riski göze alamam helede ceza puanı sistemine başladı artık püsküüt o yüzden haftalardır nasıl perşembe tartılıyorsak yine öyle devam edicez

kızlar acil kılo vermek için önerisi olan varmii ....

acil değil sağlıklı kalıcı kilo vermek önemli sonra şeker düzenini bozabilirsin

bence sen paşaya inat verirsin o kilocukları

gözün aydın cnm sevindim adına hayırlı olsun

sanada geçmiş olsun canım,ben adt olmuyorum doğumdan beri adetime bir hafta kala tutardı benimde ve mahvolurdum hiçbir ilaç iyi gelmezdi....
benimde öyle oluyor canim.ne icsem gecmiyor.gözümü baglayip yatiyorum bende.o iyi geliyor sadece.
geçmiş olsun kızlar
sagol canim yaaaaa
canim ben pirinc lapasi yaptimmi sadece iki gün yapiyorum.dün yaptim bir de bugün yapiyorum.yarin kilom süper cikacak böylelikle.
zumba cok güzel ama cok yorucu.egerki kalp atislarindan korkuyorsan yapma tabiiki.sana en iyisi yürüyüse cikmak.postaci yürüysü yapmak
o zaman azerikizi ve ganfed mesaj sayımlarını 1den 1e yapalım diyorum ben anşaa ne dersin
cok seviniriz canim yaaa.cocuklari yatirdiktan sonra giriyorum bazen ama saat gecmis oluyor
yarım kilo antep baklavasının içinde kalmış tek bir dilim gibiyim, öylesine yalnız, öylesine umarsız, öylesine 520 kalori ve öylesine tatlı.
hahahaha Allah iyiligini versin.canim baklava cekti
canım o kilom akşam yemeğinden sonraki 2 kilo fark etse 52-53 lerdeyim herhalde bilmiyom salak tartı yokki daha.

canım arayacağım tekrardan onlarda sallayıp duruyo uyuz oldum valla
memleketten geldin daha yeni,bundan sonra verirsin canim takma
hahahaha hakaretmi ediyosun kendine hahahha.cok güldüm yaaaaa.küfürde ediyomusun???hahaahh
güzel menü canim.ama türk kahvelerini yarim küp sekerle yada en fazla 1 küp sekerle yap canim.iki tane fazla.

oyy ne güzel arkadaşlar burda nabersiniz kızlar geçmişe baktım çocuklar birbirini yiyor oğlan çok fena göğsüm çok fena kıpkırmızı tekrar antibiyotiğe başladım 1 ayda 3 kutu antibiyotik ve 6 tane iğne bakalım sonuç ne olacak...

menüm
sabah
1 dilim ekmek
yarım çay bardağı lor peyniri
domates

ara
1 armut

öğle
3 köfte ve salata

ara
3 diyet bisküvi

akşam mevsim salata
aslında yoğurt ve 1 dilim ekmek vardı ama yemedim

az sonra 1 elma yicem ve booooooollll suuuuu

artık kımse tutamaz kırmızıyıı çekılınnn hatun azımlı bı keree........koptuu gelıyooo....
bende evet diyorum....
owwwww cok fenaa....
.........................................

30 kılo verılmesı ımkanszlarndan ..... 1.69 byundayım 88 kıloyum 58 ınmem grek..
onemlı olan karar vermek...
benım gözumden kacmış yolda olduğun canım...kaptan ne derse o mazeretsız durumlarda ceza ışler deik ama mazeretını bıldırdıysen sıkıntı yok...

gayet guzelsın bacım yuzu cöken hatununun afedersın dötü göbeği çökmez mı hasetlerınden söyleyememişlerdir...sen bakma mıllete ıkı çocuklu harıka cıtır bı anne olcaksın az yolun kaldı....kıskananlarda çatır çatır çatlasın...

oooo süpersin canim yaa,cok azimlisin ama ben senin cevreni anlayamadim.neden böyle yapiyorlar.mesela benim cevrem öyle degil,biz birbirimizi motive ederiz hep.vermesekte vermissin deriz.sosyetik bir cevren varsa onlar öyle oluyorlar.icten samimi olmuyorlar maalesef.pantolonunun olmasina cok sevindim bravo

sağol canım tşk ederim

tamam kuzum bende yarın sabah başlıyım bari biraz etki edecektir. canım enişte haklı hastalanıyorsun sende çabuk dikkatli ve düzenli yiyerek yapalım diyetimizi. hem hürremi i<liyom hemde size yazıyom valla kıymetlisiniz benim için kuzular bakalım ibrahimin kellesi gidecek mi valla bu hürrem çok fena

gitti ozaman canım kilolar doğum öncesi pantolon ne demek harika bi haber hatunlar seni kıskanmıştır ondan birşey dememişlerdir.

sağol canım benimde sırtımdan büyük bi yük kalktı. tartım var artık oleyyyyy oleyyyyyyyyyy

wuwum hoşgeldin tombişler kervanına sana tavsiyem hızlı kilo verdirecek diyetlerle değilde sağlıklı zaman içerisine yayarak kilo vermen en doğrusu kendine bir zaman ayır ve sabret....

kızlar ben kilo bildirimini cuma sabahı yapsam bir sakıncası olurmu en geç 9 da bildirim çünkü benim diyetim pazartesiden pazartesiye değişiyor...

bu kadar büyük bir hedef koyma öncelikle kendine 1-2 ay içinde sıkılcan o kilolar gidene kadar zaman geçmez dşcen kaçamaklara başlıcan
ikincisi bence 69 olsan yeterli hatta 75 bile iyi durur senin gibi uzun boylu bir bayana çok güzel olabilirsin o kiloda bu kilodan sonra yavaş yavaş kendini sıkmadan zayıflayabilirsin
üçüncüsü bir diyetisyene gitmeyi denedinmi bence bir endokrin doktoruna git kilo vermek istidiğini söyle test yapsın belki kolestrol , şeker , gizli şeker , çalışmayan troidlerin olabilir sonra diyetisyene gitmeni tavsiye ederim
dördüncüsü günde 10 bardak su iç
45dk. ne bir yere yetişir gibi ne dükkan gezer gibi yürüyüş yap 45 dk dan fazla yürüyüş kilo sabitlemeye yarıyormuş kilo veremezmişiz
belki sıkıcı gelmiş olabilirim ama düşüncelerimi paylaşmak istedim bu yazdıklarımın hepsini kendimden biliyorumda

yağ yaktıran çayın formulü nedir baharcım

arkadaşım imkansız diye bir durum yok yeterki istekli ol bir gruba dahil ol arkadaşlarla beraber verirsin merak etme...

davet edecektim ama son anda gelmek istemediğini düşündüm

mazeretli olanara ceza verilmeyecek zaten
cnm dönecem sana

grup dolu değil cnm 3 kişi alabiliriz takıma

cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin.gögsün iyilesemedi bir türlü.dikkat et kendine.
benimde migren günlerim.yarin da devam eder,öbürgüne kurtulurum insallah.sabahtandir bu yüzden gelemedim.pc nin isigini bile kaldiramiyorum migren ataklarimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…