Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

etrafımdakiler biraz tonton ondan sanırım ama asla insanlara kilo bile alsalar moralleri bozulmasın diye bişey demem allah herkesin gönlüne göre versin....

bahaykcım baskül gelmiş çok sevindim inşallah 50 kiloyu görürsün...

59 kiloyu görünce eşim 5 milyarlık bilezik alacak bana yemin ediyorum bir azim geldi ben bu hızla 55 olurum,aslında eşim hiçbir zaman kilomla ilgili yorum yapmadı ilk doğumdan sonra aldığımı vermeye çalışırken kıza hamile kaldım en son 60 kiloya düşmüştüm burda 83 le doğuma gittim 74.4 le diyete başladım şimdi söylemiycem cuma sabahı söylüycem

kuzum yaaa sen çok iyisin ben kesin yenildim sana eminim olsun bu haftaki rakibemi korkutuyom bende canım çok iyi menü beğendimmmm

davet edecektim ama son anda gelmek istemediğini düşündüm

tamam canım sorun değil ama memleketten döneceğimi bildirmiştim salı günü için.
canım 1 elma 1 limon 1 kabuk tarçın 1 çay kaşığı top karabiber 1 çay kaşığı karanfil kaynatıp içiyorsun yağ yakmaya yardımcı çay tarifi bu ben faydasını gördüm düzenli içince tabi

Son düzenleme:

sen çok iradelisin canım yarın ki kilonuda merak ediyom helal valla

evet canım baskül geldide akşam 17:00 gibi falan getirdi eşim tartıldım 54.6 çıktım moral gitti bende ama bakalım sabah ne çıkacak ama 50 yi görmeye biraz daha zaman var sanırım

ama sıkı şekilde geliyom valla martım 10 na kadar 49-50 kilo olmama lazım annemin doğum günü o zaman memlekete giderim değişmiş ideal kilomda gitmeliyim.

GERBERA: eweet
ANŞA:
GANFED:ewet
PAŞAMMMMMM:ewet
BAHAR:ewet
AZERİ:tabiiki EVET
BERENIM:
ROSEBERRy:ewet

oylama kabul edilmiştir ceza puanlarınız geri çekildi ganfed ve anşaa pazartesi sayımında azeriki 4+4:8 mesaj ganfed 0+6: 6 mesaj yazmış 5 sınırını geçmişlerdir

10 marta çok var cnm 5 kiloyu hayli hayli verirsin ben güveniyorum sana

kızlar benim bu günkü menüm için kimse yorum yapmadı olmamışmı?

öpücügü hakettin bebem kıymetini bil vallahi öle herkezi öpmem ben
tamam bir daha dimem öle olsun ah ben beceremiyormki becersem ama neyse aman olsn birgün birgündür bebem ya haftaya sen görürüsün
ah canım b hastalık beni çok yoryor ya ne yaptıysam olmadı sen ben yerime zıplayıver
aferim sana gözüme vallahi giriyorsun
bgün boglyor bebem malesef çıkıyor diziden diziyi bitiriceklermiş bebem ya eşim geldi çıkmma lazım
görmemişim bebem pardon benim kanki var acaba çagırsam gelirmiki
GERBERA: eweet
ANŞA:
GANFED:
PAŞAMMMMMM: evetttttttttttttt
BAHAR:
AZERİ:tabiiki EVET
BERENIM:
ROSEBERRy:
evet ididm duymuyonzm beni
azeri kızı sanada çok geçmiş olsun canım pis migren gitsin senden kışş kışşş migren

kız bendede var o illetten he neyse ben çıkıyım eşimi doyuruyum öpüyorum hepinizi kendinize cici davranın sabah görüşrüz

menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 yk zeytinyağı

ara
portakal

ara
elma

öğlen
8 yk kuru fasulye yemeği
3 dilim ekmek
lahana turşusu

ara
1 bardak şekersiz soğuk kakaolu süt

akşam
4 yk domates kavurması
2 dilim ekmek
2 y.k yoğurt (yarım kaşığı sulansırılmış kese yoğurdu)

ara
1 meyve

ara
biraz salebimsi muhallebi yani katı olması sütle biraz pirinç ununu pişirdim akışkan oldu ama şu aralar aş eriyorum millet adet öncesi aş erer ben bitince aş eriyorum

azeri kızı sanada çok geçmiş olsun canım pis migren gitsin senden kışş kışşş migren
aynen ki$ ki$$$$$$$ :))
tesekkür ederit caniiiiiiimmm
aaaaa 10 martmiiiii?bende 10 mart dogumluyum.10 martta 35 olucam insallah.ama ben kendimi olacak gibi hissediyorummm
kızlar benim bu günkü menüm için kimse yorum yapmadı olmamışmı?

aaa askolsun ben yorum yaptim yaaaaaa

menümü yazip cikayim.kizim ingilizce calisiyor.yazilisi var cuma günü.birazda ben calistirayim.

sabahirinc lapasi,domates,salatalik,maydanoz,dereotu
ara:1 portakal
öglen:2 kuru incir
ara:2 mandalina
aksamirinc lapasi,sarmisakli yogurt ve bol pulbiber

aaaaa 10 martmiiiii?bende 10 mart dogumluyum.10 martta 35 olucam insallah.ama ben kendimi olacak gibi hissediyorummm

evet canım seni atlamışım türk kahvesini yarın sabahtan itibaren yarım şekerli içeceğim dediğin gibi. yorumun içinde tşk ederim

cnım zaten bn bı sne önce 68 kıloydum bı anda kılo aldım ve 88 oldm kansızlık ilaçları kullandm brden ıstahım acıldı ve hal bu o yuzden 58 kydum hdefımı 68 knde kıloluyum dıyodum ben

cnm perşembe kilo bildirimi dışında istediğin bütün kurallar hakkında değiştirme isteğinde bulunabilirsiniz perşembe kilo bildirimi zorunlu

canım bende yarın başlıycam pirinç lapasına senin menünde bana örnek oldu tşk ederim.

gerberacım benim dün katılımım olmadığı için ceza puanı verildiğini okudum. yolda olduğum için giremedim nete salı döneceğimide bildirmiştim şimdi ne olacak mazeretim vardı aslında bilmek istedim 3 ceza puanında diskalifiye olunuyo. benim 2 cezammı kaldı şimdi

cnm perşembe kilo bildirimi dışında istediğin bütün kurallar hakkında değiştirme isteğinde bulunabilirsiniz perşembe kilo bildirimi zorunlu

bişey sorabılırmıyım ben zayıflama ile ılgılı bkac grubta yazı yazdım serbestce yorum yapabılırım dımı ben hıc bı gruba dahıl olmadan fıkır alıp vererek yoluma devam etcem kadnlar kılubunede bgun uye oldm ben ceza almam dımı cnku grubm yok

baharcım dün gelemeyeceğini bildirdiğin mesajı alıntılayabilirmisin cezayı silmem için gerekiyor

baharcım dün gelemeyeceğini bildirdiğin mesajı alıntılayabilirmisin cezayı silmem için gerekiyor

canım yaaa nasıl bulayım şimdi ben onu geçen haftaydı bir sürü sayfa var. tamam itimadın yok sanırım silinmesede olur önemli değil ama takım kaptanı olarak daha dikkatli olmanı rica ediyorum demekki yazdıklarım dikkate alınmıyo önemsenmiyo

canım benimde annemin doğum günü o gün.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…