oooo süpersin canim yaa,cok azimlisin ama ben senin cevreni anlayamadim.neden böyle yapiyorlar.mesela benim cevrem öyle degil,biz birbirimizi motive ederiz hep.vermesekte vermissin deriz.sosyetik bir cevren varsa onlar öyle oluyorlar.icten samimi olmuyorlar maalesef.pantolonunun olmasina cok sevindim bravo
oyy ne güzel arkadaşlar burda nabersiniz kızlar geçmişe baktım çocuklar birbirini yiyor oğlan çok fena göğsüm çok fena kıpkırmızı tekrar antibiyotiğe başladım 1 ayda 3 kutu antibiyotik ve 6 tane iğne bakalım sonuç ne olacak...
menüm
sabah
1 dilim ekmek
yarım çay bardağı lor peyniri
domates
ara
1 armut
öğle
3 köfte ve salata
ara
3 diyet bisküvi
akşam mevsim salata
aslında yoğurt ve 1 dilim ekmek vardı ama yemedim
az sonra 1 elma yicem ve booooooollll suuuuu
bu kadar büyük bir hedef koyma öncelikle kendine 1-2 ay içinde sıkılcan o kilolar gidene kadar zaman geçmez dşcen kaçamaklara başlıcan
ikincisi bence 69 olsan yeterli hatta 75 bile iyi durur senin gibi uzun boylu bir bayana çok güzel olabilirsin o kiloda bu kilodan sonra yavaş yavaş kendini sıkmadan zayıflayabilirsin
üçüncüsü bir diyetisyene gitmeyi denedinmi bence bir endokrin doktoruna git kilo vermek istidiğini söyle test yapsın belki kolestrol , şeker , gizli şeker , çalışmayan troidlerin olabilir sonra diyetisyene gitmeni tavsiye ederim
dördüncüsü günde 10 bardak su iç
45dk. ne bir yere yetişir gibi ne dükkan gezer gibi yürüyüş yap 45 dk dan fazla yürüyüş kilo sabitlemeye yarıyormuş kilo veremezmişiz
belki sıkıcı gelmiş olabilirim ama düşüncelerimi paylaşmak istedim bu yazdıklarımın hepsini kendimden biliyorumda
yağ yaktıran çayın formulü nedir baharcım
davet edecektim ama son anda gelmek istemediğini düşündüm
mazeretli olanara ceza verilmeyecek zaten
cnm dönecem sana
grup dolu değil cnm 3 kişi alabiliriz takıma
etrafımdakiler biraz tonton ondan sanırım ama asla insanlara kilo bile alsalar moralleri bozulmasın diye bişey demem allah herkesin gönlüne göre versin....
bahaykcım baskül gelmiş çok sevindim inşallah 50 kiloyu görürsün...
59 kiloyu görünce eşim 5 milyarlık bilezik alacak bana yemin ediyorum bir azim geldi ben bu hızla 55 olurum,aslında eşim hiçbir zaman kilomla ilgili yorum yapmadı ilk doğumdan sonra aldığımı vermeye çalışırken kıza hamile kaldım en son 60 kiloya düşmüştüm burda 83 le doğuma gittim 74.4 le diyete başladım şimdi söylemiycem cuma sabahı söylüycem
GERBERA: eweet
ANŞA:
GANFED:ewet
PAŞAMMMMMM:ewet
BAHAR:ewet
AZERİ:tabiiki EVET
BERENIM:
ROSEBERRy:ewet
sen çok iradelisin canım yarın ki kilonuda merak ediyom helal valla
evet canım baskül geldide akşam 17:00 gibi falan getirdi eşim tartıldım 54.6 çıktım moral gitti bende ama bakalım sabah ne çıkacak ama 50 yi görmeye biraz daha zaman var sanırım
ama sıkı şekilde geliyom valla martım 10 na kadar 49-50 kilo olmama lazım annemin doğum günü o zaman memlekete giderim değişmiş ideal kilomda gitmeliyim.
selam kızlar,eve yeni girdim bugün günümüz vardı oraya gittim ordan eşimi aldım yemek yedik ve geldim....
bugün günde 8 çeşit mama vardı ama ben bakmadım bile götürdüm 3 tane köftemi salatamı onu yedim herkes ne azim senin ki dediler ama kimse zayıflamışsın demediçok mutluyum sabah doğumdan önce giydiğim pantolonum oldu çok sevindim sadece 1 kişi yüzden çok çökmüşsün dedi ona üzüldüm....
hg. cnm dönecem ben sana
cnm benden herşeyi iste perşembeyi değiştiremem üzgünüm tekrar hatırlatayım perşembe bildirim yapmayana ceza puanı var tamam yaşışmada cuma tartılıyoruz ama bu riski göze alamam helede ceza puanı sistemine başladı artık püsküüt o yüzden haftalardır nasıl perşembe tartılıyorsak yine öyle devam edicez
acil değil sağlıklı kalıcı kilo vermek önemli sonra şeker düzenini bozabilirsin
bence sen paşaya inat verirsin o kilocukları
gözün aydın cnm sevindim adına hayırlı olsun
ah canım b hastalık beni çok yoryor ya ne yaptıysam olmadıbenimde öyle oluyor canim.ne icsem gecmiyor.gözümü baglayip yatiyorum bende.o iyi geliyor sadece.
sagol canim yaaaaa
canim ben pirinc lapasi yaptimmi sadece iki gün yapiyorum.dün yaptim bir de bugün yapiyorum.yarin kilom süper cikacak böylelikle.
zumba cok güzel ama cok yorucu.egerki kalp atislarindan korkuyorsan yapma tabiiki.sana en iyisi yürüyüse cikmak.postaci yürüysü yapmak
cok seviniriz canim yaaa.cocuklari yatirdiktan sonra giriyorum bazen ama saat gecmis oluyor
hahahaha Allah iyiligini versin.canim baklava cekti
memleketten geldin daha yeni,bundan sonra verirsin canim takma
hahahaha hakaretmi ediyosun kendine hahahha.cok güldüm yaaaaa.küfürde ediyomusun???hahaahh
güzel menü canim.ama türk kahvelerini yarim küp sekerle yada en fazla 1 küp sekerle yap canim.iki tane fazla.
oyy ne güzel arkadaşlar burda nabersiniz kızlar geçmişe baktım çocuklar birbirini yiyor oğlan çok fena göğsüm çok fena kıpkırmızı tekrar antibiyotiğe başladım 1 ayda 3 kutu antibiyotik ve 6 tane iğne bakalım sonuç ne olacak...
menüm
sabah
1 dilim ekmek
yarım çay bardağı lor peyniri
domates
ara
1 armut
öğle
3 köfte ve salata
ara
3 diyet bisküvi
akşam mevsim salata
aslında yoğurt ve 1 dilim ekmek vardı ama yemedim
az sonra 1 elma yicem ve booooooollll suuuuu
bgün boglyor bebem malesef çıkıyor diziden diziyi bitiriceklermiş bebem ya eşim geldi çıkmma lazımsağol canım tşk ederim
tamam kuzum bende yarın sabah başlıyım bari biraz etki edecektir. canım enişte haklı hastalanıyorsun sende çabuk dikkatli ve düzenli yiyerek yapalım diyetimizi. hem hürremi i<liyom hemde size yazıyom valla kıymetlisiniz benim için kuzularbakalım ibrahimin kellesi gidecek mi valla bu hürrem çok fena
gitti ozaman canım kilolar doğum öncesi pantolon ne demek harika bi haber hatunlar seni kıskanmıştırondan birşey dememişlerdir.
sağol canım benimde sırtımdan büyük bi yük kalktı. tartım var artık oleyyyyy oleyyyyyyyyyy
bu kadar büyük bir hedef koyma öncelikle kendine 1-2 ay içinde sıkılcan o kilolar gidene kadar zaman geçmez dşcen kaçamaklara başlıcan
ikincisi bence 69 olsan yeterli hatta 75 bile iyi durur senin gibi uzun boylu bir bayana çok güzel olabilirsin o kiloda bu kilodan sonra yavaş yavaş kendini sıkmadan zayıflayabilirsin
üçüncüsü bir diyetisyene gitmeyi denedinmi bence bir endokrin doktoruna git kilo vermek istidiğini söyle test yapsın belki kolestrol , şeker , gizli şeker , çalışmayan troidlerin olabilir sonra diyetisyene gitmeni tavsiye ederim
45dk. ne bir yere yetişir gibi ne dükkan gezer gibi yürüyüş yap 45 dk dan fazla yürüyüş kilo sabitlemeye yarıyormuş kilo veremezmişiz
belki sıkıcı gelmiş olabilirim ama düşüncelerimi paylaşmak istedim bu yazdıklarımın hepsini kendimden biliyorumda
cnm dönecem sana
evet ididm duymuyonzm beniGERBERA: eweet
ANŞA:
GANFED:
PAŞAMMMMMM: evetttttttttttttt
BAHAR:
AZERİ:tabiiki EVET
BERENIM:
ROSEBERRy:
azeri kızı sanada çok geçmiş olsun canım pis migren gitsin senden kışş kışşş migren
aynen ki$ ki$$$$$$$ :))azeri kızı sanada çok geçmiş olsun canım pis migren gitsin senden kışş kışşş migren
tesekkür ederit caniiiiiiimmmoylama kabul edilmiştir ceza puanlarınız geri çekildi ganfed ve anşaa pazartesi sayımında azeriki 4+4:8 mesaj ganfed 0+6: 6 mesaj yazmış 5 sınırını geçmişlerdir
10 marta çok var cnm 5 kiloyu hayli hayli verirsin ben güveniyorum sana
aaaaa 10 martmiiiii?bende 10 mart dogumluyum.10 martta 35 olucam insallah.ama ben kendimi olacak gibi hissediyorummmsen çok iradelisin canım yarın ki kilonuda merak ediyom helal valla
evet canım baskül geldide akşam 17:00 gibi falan getirdi eşim tartıldım 54.6 çıktım moral gitti bende ama bakalım sabah ne çıkacak ama 50 yi görmeye biraz daha zaman var sanırım
ama sıkı şekilde geliyom valla martım 10 na kadar 49-50 kilo olmama lazım annemin doğum günü o zaman memlekete giderim değişmiş ideal kilomda gitmeliyim.
kızlar benim bu günkü menüm için kimse yorum yapmadı olmamışmı?
aynen ki$ ki$$$$$$$ :))
tesekkür ederit caniiiiiiimmm
aaaaa 10 martmiiiii?bende 10 mart dogumluyum.10 martta 35 olucam insallah.ama ben kendimi olacak gibi hissediyorummm
aaa askolsun ben yorum yaptim yaaaaaa
cnm dönecem sana
7.Takım kuralları:
1)HER HAFTA 30 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR .30 MESAJ YAZMAK 7 GÜNÜ KAPSAMAKTADIR. HER HAFTANIN PAZARTESİ VEYA EN GEÇ SALI GÜNÜ BİR ARKADAŞ SAYIM YAPACAKTIR . MAZERETSİZ SAYIM YAPMAYAN UYARI CEZASI ALIR. 3 UYARI CEZASI ALAN DİSKALİFİYE OLUR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.
menümü yazip cikayim.kizim ingilizce calisiyor.yazilisi var cuma günü.birazda ben calistirayim.
sabahirinc lapasi,domates,salatalik,maydanoz,dereotu
ara:1 portakal
öglen:2 kuru incir
ara:2 mandalina
aksamirinc lapasi,sarmisakli yogurt ve bol pulbiber
cnm perşembe kilo bildirimi dışında istediğin bütün kurallar hakkında değiştirme isteğinde bulunabilirsiniz perşembe kilo bildirimi zorunlu
baharcım dün gelemeyeceğini bildirdiğin mesajı alıntılayabilirmisin cezayı silmem için gerekiyor
aynen ki$ ki$$$$$$$ :))
tesekkür ederit caniiiiiiimmm
aaaaa 10 martmiiiii?bende 10 mart dogumluyum.10 martta 35 olucam insallah.ama ben kendimi olacak gibi hissediyorummm
aaa askolsun ben yorum yaptim yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?