Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tamam canım zaten anca 2 gün dayanırım biraz kötü gübü geliyo tadı ama kilo vereceğimi aklıma getirince tadı sanki değişiyo:))) yarında yaptımmı tamam bakalım kaç kilo gidecek hiç fire vermedim.

CANIM ALLAH TEZ ZAMANDA BEBİŞ NASİP ETSİN HAYIRLISINDAN DUALARIM SENİNLE İNŞ. OLUR CANIM ÇOK İSTERİM BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALMANI

KIZLAR yazdığım menümün dışına çıkmadım akşam yemeğindede pirinç lapası yedim sonra 3 fincan çay içtim midem kazınmaya başladı minnacık 3 tane kivi 2 de mandalina yedim o kadar yatmadanda sirkeli ballı suyumu içicem sporumuda tamamladım sadece kalça hareketlerim kaldı. göbiş hareketleride ekledim yaptım onlarıda

ganfed geliyom bebeğim sıkı bir şekilde sen bittin bu hafta

heeee bu arada kızımla babası babaanneye çıktılar evdeyim size yazayım dedim şimdi hazır kimse yok evde spor yapayım bari eriteyim ne var ne yok. haftaya 53 kilo çıkmak istiyom tartıda çünkü

hade yarın görüşürüz kızlar ben kaçarrrrr

bebeleri uyuttum eşimle film izliycez kaynanamda yattı ama filmin yarısında uyurum en secdiğim şeyyyyy

menüm
sabah
1 dilim ekmek
30 gr.peynir
domates

ara
180 gr meyve portakal

öğle
yağsız 1 yumurtalı menemen
3 yemek kaşığı pınarın light yoğurdu

ara
2 grisini
lor peyniri
yeşilçay

akşam
30 gr. kıymalı kabuska
1 dilim ekmek

az önce
1 yeşil elma ve azıcık armut

ve booollll su ve bi fitte spor

paşşşaaaam neden karamsar oluyorsun bebem rabbim inşallah senin kucağınıda dolduracak nur yüzlü bebelerle rabbi tez zamanda sana ve tüm iisteyenlere nasip etsin....

cnm faceden mesaj atıcam sana birazdan

paşşşaaaam neden karamsar oluyorsun bebem rabbim inşallah senin kucağınıda dolduracak nur yüzlü bebelerle rabbi tez zamanda sana ve tüm iisteyenlere nasip etsin....

amiin cnm tüm isteyenlere sağlıkla hayırla inşallah

kızlr temizlik yaptım akşama kadar beni mazur görün bu günlük kilom 89 herkesi öpüyprım iyi geceler

olsun cnm istedikten sonra eminim verirsin yakın kilolardayız bakalım kim daha iyi ilerleyecek boyun kaçtı:44:benim 1.60

cnm tebrikler ben lapayı hayatta yiyemem aslında çok iyi kilo verdirir ama

köpüğüm baya iyileşti çayla pansuman yaptım birkaç defa kaşıntı için göz damlam vardı ondan damlattım o damlayla pansuman yaptım antibiyotik verdim bi çintik şimdi çok çok iyi antibiyotikten sonra gözünü açtı denizle oynaya başladı nasıl sevindim anlatamam

iyi akşamlar hatınlar,yağsız tuzsuz kabuska yemeğimi yiyorum kaynanamı aldım geldim tv karşısında yemeğimi yiyorum gene gelcem....
canim en beceremedigim sey,yemegi tuzsuz yemektir.yagsiz yerim hic problem yok ama tuz olmadan yemek yiyemiyorum.zaafim var.hani diyet disinda da yemeklerimi tuzlu yerim ben.
evet senin yerinde de yaptimm
cok iyi canim.vereceksin tabiiki.benim hic vermedigim olmadi lapayla
evet canim en az 1,5 kilo ödem atiyorsun iki günde.

oyyyyy kiyamamm.cok seviyorum kuslarii

kızlr temizlik yaptım akşama kadar beni mazur görün bu günlük kilom 89 herkesi öpüyprım iyi geceler
sabahtan akşama kadar temızlık mı yaptın hayyy maşallaah azme bak...ne guzel ben hayatta yapamaaamm...

geçmiş olsun canım....

ya ewet bende hastasıyım resmen

sabahtan akşama kadar temızlık mı yaptın hayyy maşallaah azme bak...ne guzel ben hayatta yapamaaamm...

geçmiş olsun canım....

teşekkürlera cnm

amin işşallah canım benim facede sayfamda yayınladım bu şiiri elinize alın bir diyet çay dinleyin kendiniz bir yere gidiyorsunuz benim gibi
ganfet kaç kız kaç bahayk geliyoraman diyim çork korktum :18::18:benim rakibem beren bakalım kaç gram vericez hatunlabu arada söylüyüm benim şerbetli tatlı niyetine yesin tütlü tatlı hafif olur
canım karamsar olomak istemiyorm allah var ama 2 oglm kaybettikten sonra kızımda rahimde yetmezklik var dediler rahimi dikicez dediler hoş dikildi ögretmiş gibi gene dogm ettim haftasındakorkyorm ya gene giderse diye aklım çıkıyor yengemin gelini hamile allah var çok seviniyorm hareketlerinde kısıtlama yok benim gibi degil bgünümede şükür diyorm ama ne biliyim hamile kalınca pilim bitiyor benim malesef bebek gibi 9 ay yatakta yatıyorum ne yemek ne temizlik wc gidip gelş paşa yat insanın etleri acırmı yata yata yemin olsn çok bagırarark kalktım yataktan ama neden evladıma kavşmak için millet gezmelere gitti o sıcakta ben hep yattım camdan bile bakmadım yavrma birşey our diye yetmedim yetemedim güzel kızım ömürümearkadaşa gittim dedimya hani bu hafta bana ne dediler biliyormusun sen dogm ettiginde hastaneye geldik bir sogk vardıki eşini kaynananı gördük ay ne aglıyorlardı dedi öyle dedilerya içim acıdı arkadaşım dediki dayanamadım aglamasına eşinin dedi aglamış hemde benden gizli yanıma gelirdi aman be derdi üzülme gene olr ne aglıyorsn bilmiyordmki dışarda aglayıp yanıma gelirmiş bende hep kızardım neden ben hep üzülüyorm o üzülmüyor diye halini görsen ama hiç kendi evladı yok ölmmemiş meyerse ben üzülmüyüm diye tek hatrladıgım oglmzda telefon açtıgımda canım dıgryorm bda gidiyor mdm gidiyor 7 sene sonra gelmişti bana cennetten bir o zaman duydum eşimin aglamasını daha sonra hiç sadece bir kere eve geldigimde yıkadı beni giydirdi neşeli ben üzülmüyüm diye wc gittim geldim pijamam vart üstümde kaynanam bana dediki üstünü neden ısladın dedi ne ıslaması elimi yıkadım dedim yatak odasına gittim aynaya baktım kaldırdım pijamamın üstünü baktımki sütlerim akmış sıcaktan sonra bir feryat kopt benden yavrm canım mdm nerelere gittim anacıgın bak gene sütleri boşa gitti dedim agladım drdm eşim fırladı odadan yatak odasına sinir krizi geçirdim zor zapdettiler beni kaynanam dayanamadı aldı çantasını gitti dayanamıyorm on böyle aglarken dedi eşim sarıldı agladı paşa kurban olym yapnma dedi durdu ben her seferinde agladım sonra kızıma hamile kaldım gene yattım tabi rahimimi diktiler gene durmadı kaderya kızımda dogdu eşime diyememişler kızımız ömürüm nasıl dedi kalktım ayaga bak bakalım nasılmış dedim sonrası malm kanları görünce ne yani deyince ddaklarımı büzdüm agladım olmadı gene yetemedim canım dedim sobnrası malm sinir krizi doktorla geldi hemşire zapdemiyolar kaynımlar vardı kaynanam diyorlar abi gel gittide gitti dedim yavrma gitti igne yapıcaklar beni tutamıyorlarki vrsnlar eşim bir tarafyan krban olrm paşam ne olr aglama gene olr diyorlar bir taraftan doktorlar bagırıyor kaynımgile götürün şn brdan beni sakinleştiremiyorlar sonrasını hatırlamıyorum uyumuşum az ben gidyor gitti o diyor gene olur üzülme
allahım affetsin herkerzinn old benim akrabalarımın kardeşlerimin bebeleri eşimin sülelsinde old benim ne zamanolcak bilemiyorm korkmdan bebeg vesile olamıyormkieşim birinin bebegini sevse içim acır bu pis bogazımı neden tutyorum biliyormusun yavrum için sırt eşim mutl olsn ben kendimden geçtim o mtly olsn baba olsun rabbim bu mubarek günde sesimi duysun işşallah işşallahta duyarkızmı dogrdm eve geldigimde eşime dedimki gene kaldık 2 kişi bu seferde olmadı diyorm kızıma aldıgım bir baddaniye var öper koklar aglarım sanki yavrum kokuyor okadar göz yaşım varki onda aşllaha isyanım yok ama anne kalbim acıoyor çok zor 3 bebek sütlerin boşa gidiyor emziremiyorm herşeyin kötüsünü düşündüm paşa ya dogsaydı ölseydi diyorm ama yetmiyor gene aglıyorum arkadaşlarım dogrd daha geçen ne agladım onlar için mutl oldlar allahım benide mutlu et dedim
kız geç yattım ne atacaksan at diyorum
hade len ordan ne ka güzel bir şey o
sevindim canım kafesi temiz tt ben hergün degiştiriyorum

yap anam ya benim bgün hiç halim yok canım hiç birşey istemiyor öle yatasım var eşimde zorla yedirdi kahvaltımı içim almıyor nedense
hayırlı cumalar canlar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun işşallah :2:

sabah kahvaltısında yediklerimi yazıyım
1-5 bir arada yeşil çay
2-bimden kepekli sandevç aldım o
3-haşlanmış ymrta 1 adet
4-kibrit kutusunun yarısı
5-3yeşil2 2 siyah zeytin

birazdan ilaçlarımı içicem
öylene akşama ne yerim belirsiznerdesiniz yaw gelinde konuşak

***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7/57,7/0/0%)
anşaa (70.8/70.4/0.4/0.57%)
Azerikizi(59,4/56,9/2,5/4,21%)
Paşam3405(84,4/81,9/2,5/2,96%)
roseberry(68,1/66.8/1.3/1.91%)
bahayk(52/54,1/-2,1/-1,35)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85/89/-4/-0,94%)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI:0,88%

kız benim rakibem kimdi bu haftabeynim durd yeminle heanacım bireysele girermiyim acep okadarda ugraştım

valla gidiyo canım bu sabah farklı çıktım tartıda ama haftaya saklıyom :))) ganfedi yenicem çünkü biraz zorlayınca oluyo be canım 2 günden birşey olmaz bi denemekte fayda var bence. sabahları yerken zorlanıyom biraz okadar

paşacım herşeyi akışına bırak bence bu kadar kafaya takarsan bu bebek konusunu daha zor olur bence düşünmemeye çalış canım sen böyle düşündükçe kafaya taktıkça üzülüyom valla

gözünaydın canım sevindim iyileşti şükürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…