canım bu sabah kanaltürkte 2. sayfa diye bi magazin programı var orada bi tane tarihçi çıktı pargalı ile birlikte soyu yürümesin diye çocuklarıda öldürülüyormuş yani bir dahaki bölümde çocuklarıda gidecekmiş öyle dediler. şok oldum bu kanuni neymiş beee kimseyi gözü görmüyor devlet içincanım pargalıyı bogdlarya çok agladım çocklarını düşündüm yavrları ne yapar diyeeşimde güldü manyakmısın ne aglıyorsn diye dedim ne gaddarlık varmış zamanında göz yaşı aktıya sonnda oda bana yetti galiba çocklarım ölünce çok duygusal oldum ben herşeye aglıyorm nedense heleki kızı dediya ne istersin diye oda anne dedi ordada koptum
canım 81 kilo 900 geliyorm wc çıkamadım haberin olsunyürüyüşede gidemedim eşimle fatura yatırmaya gittik hava soguktu yürüyüşü yaptırmadı bana zaten gripsin dahada hasta olma dedi bana:18::18:eşim bgün evde galiba giremzsem eklersin
canım mantarmı olmuş acaba resmini çekebilirsen koy faceye bakıyım kşcya sor muhtemelen mikrop kapmıştır gaga yanlarına bak canım aman diyim mantar olmasın rabbim şifa versin işşallah
canım bende aldım marş fasülyesinden bagışıklık sistemine iyi geliyormş bebem ama nasıl yemegi yapılır bilemem tarif alıyım lütfen
şimdilik 81 .900 sen geceye bırak eklemeyi wc gidim gelim belkim inerimben 9 gibi girer yazarım sana ş kilodayın diye müshil ilacım vardı onu içtim aferedsin var gibi ama otur dur gelmiyorki ay tandım bgün kendime dt krsu aldım onu yicem aç karnıma kilo verdiriyormş diyete birebirmiş metebolizmayı çalıştıryormş biline
bana bahanelerle gelme bebegim icraatını görelim
vatana millete hayırlı olsn bebem işşallah veririsin kiloları
bende wc gidebilsem varya ne ka gzüel olcek mudlyum ama gelir evde hareket yapayım evi temizlicem vs bakalım elime alıyım psikoloji kitabını temem bu iş vallahi bir psikoloji kitabı bitirdim wcne yesekte bagırsakları yumuşatsak
severmısın bu zatı muhteremı...m.ali birand öldü diye açıklama yapılmış oğlu yalanlamış hangisi doğrudur anlamadım67 yaşındaymış 55 anca gösteriyordu
havuç ıncır bunlar bağırsağı yumusak tutan önemlı besınler aklında bulunsun..canım pargalıyı bogdlarya çok agladım çocklarını düşündüm yavrları ne yapar diyeeşimde güldü manyakmısın ne aglıyorsn diye dedim ne gaddarlık varmış zamanında göz yaşı aktıya sonnda oda bana yetti galiba çocklarım ölünce çok duygusal oldum ben herşeye aglıyorm nedense heleki kızı dediya ne istersin diye oda anne dedi ordada koptum
canım 81 kilo 900 geliyorm wc çıkamadım haberin olsunyürüyüşede gidemedim eşimle fatura yatırmaya gittik hava soguktu yürüyüşü yaptırmadı bana zaten gripsin dahada hasta olma dedi bana:18::18:eşim bgün evde galiba giremzsem eklersin
canım mantarmı olmuş acaba resmini çekebilirsen koy faceye bakıyım kşcya sor muhtemelen mikrop kapmıştır gaga yanlarına bak canım aman diyim mantar olmasın rabbim şifa versin işşallah
canım bende aldım marş fasülyesinden bagışıklık sistemine iyi geliyormş bebem ama nasıl yemegi yapılır bilemem tarif alıyım lütfen
şimdilik 81 .900 sen geceye bırak eklemeyi wc gidim gelim belkim inerimben 9 gibi girer yazarım sana ş kilodayın diye müshil ilacım vardı onu içtim aferedsin var gibi ama otur dur gelmiyorki ay tandım bgün kendime dt krsu aldım onu yicem aç karnıma kilo verdiriyormş diyete birebirmiş metebolizmayı çalıştıryormş biline
bana bahanelerle gelme bebegim icraatını görelim
vatana millete hayırlı olsn bebem işşallah veririsin kiloları
bende wc gidebilsem varya ne ka gzüel olcek mudlyum ama gelir evde hareket yapayım evi temizlicem vs bakalım elime alıyım psikoloji kitabını temem bu iş vallahi bir psikoloji kitabı bitirdim wcne yesekte bagırsakları yumuşatsak
kızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
1 tatalı kaşığı karanfil ama tane olacak
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak
KIZLAR BENİM ELMALI TARİFİN İNTERNETTEN BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞE YARAR BEKLİ HADİ HEP BERABER BAŞLAYALIM NE DERSİNİZ
anşaacım naber nasılsın sana mesaj attım görmedin mi
ben cıkıyorum kızlar eve gec gecıcem gıbı gözukuo sımdılık allaha emanet...
***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (70.8/70.4/0.4/0.57%)
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1/66.8/1.3/1.91%)
bahayk(52)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI:
SAAT KAÇ OLURSA OLSUN KİLO BİLDİRİMİ TAMAMLANSIN LÜTFEN CUMA GÜNÜNE PAYLAŞIM KALMASIN
canım bu sabah kanaltürkte 2. sayfa diye bi magazin programı var orada bi tane tarihçi çıktı pargalı ile birlikte soyu yürümesin diye çocuklarıda öldürülüyormuş yani bir dahaki bölümde çocuklarıda gidecekmiş öyle dediler. şok oldum bu kanuni neymiş beee kimseyi gözü görmüyor devlet için
ne güldün kız benim kiloma. aşk olsun çokmu gahim durumdayım
tansiyon sorn oalnlar kllanmasınlarmı bbem bende varmı yokm bilemiyim ama heycanlanınca çıkıyorkızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
Hazırlanısı :
elma ve limonu 4 böl kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan diğer malzemelerle birlikte 3 lt suyun içine atın kaynamaya bırakın elmalar pörsümeye basladığı vakit altını kapatın ve süzün , sıcak ve soğuk içebilisiniz günde 2 kere 1 bardak
KIZLAR BENİM ELMALI TARİFİN İNTERNETTEN BULDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM İŞE YARAR BEKLİ HADİ HEP BERABER BAŞLAYALIM NE DERSİNİZ
canım incirde havuçta kilo yapar biliyorm kr dut aldım onu denicem hem metebolizmayı hızlandırıyormuşsevermısın bu zatı muhteremı...
havuç ıncır bunlar bağırsağı yumusak tutan önemlı besınler aklında bulunsun..
ben en az 2 yıldır yaparım bu tarıfı detoks özellığının dışında kısın bunyeyı de kuvvetlendırıyo...
16/01/2013 mesaj sayımı
gerbera:30
anşa:13
ganfed:15
PAAAAŞŞŞŞŞŞAAAMMMMM:40
bahar:31
azeri:16
beren:5
roseberry:7
ganfed azerı ve baharın -1 puanları gerı cekıldı herkesın bılgısı olsun...
ooo süpersin canim.ama sakin iki günden fazla yapma.detoks diyeti oldugu icin sadece iki gün yapiliyor.sakin ekmek,et falanda yeme bu iki gün canimcanım bende yarın başlıycam pirinç lapasına senin menünde bana örnek oldu tşk ederim.
ooo azimli hatun seniiiiii.bravooteşekkürler cnmAy var ya çantamta çikolata var 80 gr lardan ve lokma dökülüyordu annem sürükledi beni önünden delircek gibiyim yeni bitti reglim fena şeker krizine giriyorum ben kazandım ama yemedim
aaaa cok iyiymis yaaa,gerberayla rakip olmak sevindirdi benikızlar kurayı bugün çektim arkadaşlar sag olsun çok ısrar ettiler dayanamadım
bu haftaki rakipler şunlar aslında berenim dedi kendini ban sakla dedi bende hak geçmesin diye kura çekiyim dedi kalbimi çamaşır suyuyla yıkamış galibakurada hatun ban çıktı artık beni şerbetlermi sütlümü yer beni ekmek arasımı yapar bilemedim biraz asılır gibi oldu kendi tabiriyle berenin aslında cuma günü çekiyordum bu sefer böle olsun genel istek üzerine çektim biline
bu haftaki rakipler şunlar
gerberaAzerikizi
Paşam3405berenim2012
roseberry:4anşa
bahaykGanfed
hiç birşeyinde yokmş bebem he benimde demirim vs düşük bebek için tedavideyimya allahtan vitamin çok kullanıyorm şekerimin düşmemesi içinde şeker hapı maksat yumurtalarım çalıssın
yarın kilo bildirimi büyük bir zevkle yaparım
dur bakalim güzelim.bende iddialiyim amaaaaaazerikizi kork benden haftaya bomba gibi düşcem 1.liğe oturcamKaçamak yapmazsam en az 1 kilo hedefim
masallah cok güzel $ipir $ipir gidiyor yaglarin.harikasingünaydın hatunlar,yemin ederim şoktayım kilom tammmmmmmmmm 66.8 kg. çok şaşırdım kilo vermem durur sanmıştım çok şükür durmadı inşalllahta durmaz birazdan kahvaltımı yapıcam bugün giricem inşallah foruma hepinizi öpüyorum,heeeee bu arada bahaykcım beni ekmek arası yapacaktın sanırım hadi afiyet olsun canııımmmmm
oooyyyyy canimsin yaaa.evet sürpriz bende bu haftaaaahadi gozun aydin olsun kavusmussun bende simdiden basliyorum hem spora hem yememeye insallah bu hafta basaracam.bu hafta en az 2 kilo vermeliyim bana basari dileyin hatunlar
afiyet olsun bi ben basaramiyorum oylemi bogazimi tutmayi hain midem durmadan istiyorsonunda gidip kelepce taktiracam,yada yerinden sokturecem bune ya ye ye nereye kadar dev gibi oldum :18::18:ablamlara gulerdim pis siskolar diye onlardan beter oldum acil acilacil cozmem lazim bu sorunumu
oh masallah bu hafta herkesten supriz var desene .asil supriz azeride olacak sanirimbu hafta iyi bir sonuc gelecek bakalim.herkese basarilar
ayy gecmis olsun canim.ama hic bir bilgim yok maalesefkuşumun sağ gözü kapandı ya ne yapabilirim acaba çayla sildim açıldı gözü ama göz kapağı şiş ve kızarık muhtemelen acıyordur da hafif karalığa koydum gözleri yormasın gün ışığı diyebir bilgisi olan varmı
ne totemi yaptin kiz.bide nasil oluyorki o.bir türlü aklim eremedi bu totem olayinapaşam haftaya göreceksin o icraatı 1. olacağım işte o kadartotem yaptım
canim maalesef eskiden adamlari öldürdüklerinde ogullarinida öldürürlermis ki büyüyünce intikam almasin.mantiga bak yaa.cok üzücü.canım bu sabah kanaltürkte 2. sayfa diye bi magazin programı var orada bi tane tarihçi çıktı pargalı ile birlikte soyu yürümesin diye çocuklarıda öldürülüyormuş yani bir dahaki bölümde çocuklarıda gidecekmiş öyle dediler. şok oldum bu kanuni neymiş beee kimseyi gözü görmüyor devlet için
ne güldün kız benim kiloma. aşk olsun çokmu gahim durumdayım
iste bak bu icecek bende hic ise yaramadi.iki kere denemistim gram verememistim.valla sen süper vermissin,bravokızlar bu tarifi televizyonda program yapan bir sunucu verdi bende merak ettim işe yarayacakmı diye ve gerçekten bendede işe yaradı sizlere haber vermek istedim sunucuyada ünlü diyetisyen selahattin dönmez vermiş öyle söylemişti bu içicek vücudtaki yağları yakıyomus ve 1 haftada yediklerinede dikkat ederek sunucu 4 kılo vermiş ben yediklerime pek dikkat edemedim çünkü bebeğimi emziriyorum ama genede 2 kılo verdim Bu içicek kisinin bünyesinden bünyeye değisiyormus herkezde aynı etkiyi yapmıyormus daha azda kılo verilebiliyormus bu arada mide sorunu ve tansiyonu olanlar yapamazmıs
Malzemeler :
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 rulo halinde tarçın
1 tatlı kasığı karabiber
Hazırlanısı :
oooooo menü cok güzel.en az 1,5 kilo garanti pirinc lapasinda.ben bazen 1,5 bazende iki kilo atiyorum bunu yapincamenümüde yazayım kızlar belki akşam gelemem eşim kullanıyor pc yi çünkü
kahvaltı öncesi ballı sirkeli suyumu içtim
kahvaltı
1 çay bardağı pirinç lapası 3 yk yarım yağlı yoğurt ve nane koydum içine
ara
4 gün kurusu 1 şekerli türk kahvesi
öğle
yine pirinç lapası sumak nane pul biber koydum içine
ara
1kivi 1 mandalina
akşam
yine pirinç lapası yaparım
akşam da çay içerim sanırım 1 tane belki elma yerim
bukadar
leslie 1 yaptım 20dk.
kalça hareketlerimi yapıcam birde 10 dk. bisiklete binerim
oooo 16 mesaj yazmisim.süperim bende yaa16/01/2013 mesaj sayımı
gerbera:30
anşa:13
ganfed:15
PAAAAŞŞŞŞŞŞAAAMMMMM:40
bahar:31
azeri:16
beren:5
roseberry:7
ganfed azerı ve baharın -1 puanları gerı cekıldı herkesın bılgısı olsun...
aferin sana canım yaaa doğru yapıyorsun valla inş. herşey yoluna girer cancazım
seni tebrik ediyom hayatım valla çok azimlisin sakın bıraka kendini tamam mı
Allah benim rakibe çok fena hiç kaçamak yapmadan deli gibi spor yapmalıyım hade bakalım bende seni yiyicem yok haftaya kadar sıfır kaçamakla karşındayım kuzummm
ciddimisin hiç duymadım gerçi haberlere hiç bakamadım ki bizim evde baby tv izleniyo hep
canım bizde bakmıştık kuş ama hiç bilmem neden olduğunu
beni de götürsene gittiğin yere canım yaaaa
artık ekmek arasımı yersin sütlü tatlımı şerbetli tatlıdı bilemedim şimdiooo süpersin canim.ama sakin iki günden fazla yapma.detoks diyeti oldugu icin sadece iki gün yapiliyor.sakin ekmek,et falanda yeme bu iki gün canim
ooo azimli hatun seniiiiii.bravoo
aaaa cok iyiymis yaaa,gerberayla rakip olmak sevindirdi beni
dur bakalim güzelim.bende iddialiyim amaaaaa
masallah cok güzel $ipir $ipir gidiyor yaglarin.harikasin
oooyyyyy canimsin yaaa.evet sürpriz bende bu haftaaaa
ayy gecmis olsun canim.ama hic bir bilgim yok maalesef
ne totemi yaptin kiz.bide nasil oluyorki o.bir türlü aklim eremedi bu totem olayina
canim maalesef eskiden adamlari öldürdüklerinde ogullarinida öldürürlermis ki büyüyünce intikam almasin.mantiga bak yaa.cok üzücü.
iste bak bu icecek bende hic ise yaramadi.iki kere denemistim gram verememistim.valla sen süper vermissin,bravo
oooooo menü cok güzel.en az 1,5 kilo garanti pirinc lapasinda.ben bazen 1,5 bazende iki kilo atiyorum bunu yapinca
oooo 16 mesaj yazmisim.süperim bende yaa
benim yerimede yap kızmenüm
sabah:yarim muz
iki incir
ara:1 kase sütle müsli
öglen:1 meyve salatasi tabagi
ara:bol sütlü sekersiz kahve
aksam:firinda köfteli sebzeli yemek,sarmisakli yogurt
zumbada yapicam insallah
iyi akşamlar hatınlar,yağsız tuzsuz kabuska yemeğimi yiyorum kaynanamı aldım geldim tv karşısında yemeğimi yiyorum gene gelcem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?