kızlr temizlik yaptım akşama kadar beni mazur görün bu günlük kilom 89 herkesi öpüyprım iyi geceler
gel canim ama yavas gel birincilikte ben olacam sonra bu ne demeyesin bak hayal kirikligi cok kotu biseydir zaten iki hafta verememisim canim burnumda bu hafta seni mahvedecegimKIZLAR yazdığım menümün dışına çıkmadım akşam yemeğindede pirinç lapası yedim sonra 3 fincan çay içtim midem kazınmaya başladı minnacık 3 tane kivi 2 de mandalina yedim o kadar yatmadanda sirkeli ballı suyumu içicem sporumuda tamamladım sadece kalça hareketlerim kaldı. göbiş hareketleride ekledim yaptım onlarıda
ganfed geliyom bebeğim sıkı bir şekilde sen bittin bu hafta
ne kacacam aslan gibi ganfediniz burda bakin bahayki bu hafta nasil perisan edecegim sonrada sira sende pasacikamin işşallah canım benim facede sayfamda yayınladım bu şiiri elinize alın bir diyet çay dinleyin kendiniz bir yere gidiyorsunuz benim gibi
ganfet kaç kız kaç bahayk geliyor aman diyim çork korktum :18::18:benim rakibem beren bakalım kaç gram vericez hatunla bu arada söylüyüm benim şerbetli tatlı niyetine yesin tütlü tatlı hafif olur
canım karamsar olomak istemiyorm allah var ama 2 oglm kaybettikten sonra kızımda rahimde yetmezklik var dediler rahimi dikicez dediler hoş dikildi ögretmiş gibi gene dogm ettim haftasındakorkyorm ya gene giderse diye aklım çıkıyor yengemin gelini hamile allah var çok seviniyorm hareketlerinde kısıtlama yok benim gibi degil bgünümede şükür diyorm ama ne biliyim hamile kalınca pilim bitiyor benim malesef bebek gibi 9 ay yatakta yatıyorum ne yemek ne temizlik wc gidip gelş paşa yat insanın etleri acırmı yata yata yemin olsn çok bagırarark kalktım yataktan ama neden evladıma kavşmak için millet gezmelere gitti o sıcakta ben hep yattım camdan bile bakmadım yavrma birşey our diye yetmedim yetemedim güzel kızım ömürüme arkadaşa gittim dedimya hani bu hafta bana ne dediler biliyormusun sen dogm ettiginde hastaneye geldik bir sogk vardıki eşini kaynananı gördük ay ne aglıyorlardı dedi öyle dedilerya içim acıdı arkadaşım dediki dayanamadım aglamasına eşinin dedi aglamış hemde benden gizli yanıma gelirdi aman be derdi üzülme gene olr ne aglıyorsn bilmiyordmki dışarda aglayıp yanıma gelirmiş bende hep kızardım neden ben hep üzülüyorm o üzülmüyor diye halini görsen ama hiç kendi evladı yok ölmmemiş meyerse ben üzülmüyüm diye tek hatrladıgım oglmzda telefon açtıgımda canım dıgryorm bda gidiyor mdm gidiyor 7 sene sonra gelmişti bana cennetten bir o zaman duydum eşimin aglamasını daha sonra hiç sadece bir kere eve geldigimde yıkadı beni giydirdi neşeli ben üzülmüyüm diye wc gittim geldim pijamam vart üstümde kaynanam bana dediki üstünü neden ısladın dedi ne ıslaması elimi yıkadım dedim yatak odasına gittim aynaya baktım kaldırdım pijamamın üstünü baktımki sütlerim akmış sıcaktan sonra bir feryat kopt benden yavrm canım mdm nerelere gittim anacıgın bak gene sütleri boşa gitti dedim agladım drdm eşim fırladı odadan yatak odasına sinir krizi geçirdim zor zapdettiler beni kaynanam dayanamadı aldı çantasını gitti dayanamıyorm on böyle aglarken dedi eşim sarıldı agladı paşa kurban olym yapnma dedi durdu ben her seferinde agladım sonra kızıma hamile kaldım gene yattım tabi rahimimi diktiler gene durmadı kaderya kızımda dogdu eşime diyememişler kızımız ömürüm nasıl dedi kalktım ayaga bak bakalım nasılmış dedim sonrası malm kanları görünce ne yani deyince ddaklarımı büzdüm agladım olmadı gene yetemedim canım dedim sobnrası malm sinir krizi doktorla geldi hemşire zapdemiyolar kaynımlar vardı kaynanam diyorlar abi gel gittide gitti dedim yavrma gitti igne yapıcaklar beni tutamıyorlarki vrsnlar eşim bir tarafyan krban olrm paşam ne olr aglama gene olr diyorlar bir taraftan doktorlar bagırıyor kaynımgile götürün şn brdan beni sakinleştiremiyorlar sonrasını hatırlamıyorum uyumuşum az ben gidyor gitti o diyor gene olur üzülme
allahım affetsin herkerzinn old benim akrabalarımın kardeşlerimin bebeleri eşimin sülelsinde old benim ne zamanolcak bilemiyorm korkmdan bebeg vesile olamıyormkieşim birinin bebegini sevse içim acır bu pis bogazımı neden tutyorum biliyormusun yavrum için sırt eşim mutl olsn ben kendimden geçtim o mtly olsn baba olsun rabbim bu mubarek günde sesimi duysun işşallah işşallahta duyar kızmı dogrdm eve geldigimde eşime dedimki gene kaldık 2 kişi bu seferde olmadı diyorm kızıma aldıgım bir baddaniye var öper koklar aglarım sanki yavrum kokuyor okadar göz yaşım varki onda aşllaha isyanım yok ama anne kalbim acıoyor çok zor 3 bebek sütlerin boşa gidiyor emziremiyorm herşeyin kötüsünü düşündüm paşa ya dogsaydı ölseydi diyorm ama yetmiyor gene aglıyorum arkadaşlarım dogrd daha geçen ne agladım onlar için mutl oldlar allahım benide mutlu et dedim
kız geç yattım ne atacaksan at diyorum
hade len ordan ne ka güzel bir şey o
sevindim canım kafesi temiz tt ben hergün degiştiriyorum
yap anam ya benim bgün hiç halim yok canım hiç birşey istemiyor öle yatasım var eşimde zorla yedirdi kahvaltımı içim almıyor nedense
hayırlı cumalar canlar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun işşallah:2:
kizlar tebrik ediyorum harika kilo vermissinizbravvo ama su izinden donenler ne oluyoruz hatunlar yeme izninemi gittiniz bu ne hal dokulmussunuz yahu iki haftada bu kadar kiloyu nasil aldiniz***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7/57,7/0/0%)
anşaa (70.8/70.4/0.4/0.57%)
Azerikizi(59,4/56,9/2,5/4,21%)
Paşam3405(84,4/81,9/2,5/2,96%)
roseberry(68,1/66.8/1.3/1.91%)
bahayk(52/54,1/-2,1/-1,35)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85/89/-4/-0,94%)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI:0,88%
bahaykciim canim uyan uyan beni yiyemezsin .sonra bogazinda kalmayimvalla gidiyo canım bu sabah farklı çıktım tartıda ama haftaya saklıyom :))) ganfedi yenicem çünkü biraz zorlayınca oluyo be canım 2 günden birşey olmaz bi denemekte fayda var bence. sabahları yerken zorlanıyom biraz okadar
bahayka aynen katiliyorum pasam cok takma bazen psikolojikmen bile bebegi kaybedebiliyor insan sabret sukret olacakpaşacım herşeyi akışına bırak bence bu kadar kafaya takarsan bu bebek konusunu daha zor olur bence düşünmemeye çalış canım sen böyle düşündükçe kafaya taktıkça üzülüyom valla
herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşallah....sabah sporuma gittim ara öğünümü yaptım çamaşırlarımı topladım evi topladım süpürdüm kaynanamla oturuyoruz,bonubondan 18 seans kavitasyon,lenf drenaj,pasif jimnastik paketi aldım ona gidicem inşallah beyza mızır mızır diş derdimiz var,bakalım bugün kaçıncı olacağız....
17/01/2013 persembe mesaj sayım lıstesi
gerbera:19
anşa:11
ganfed:8
paşa:25
bahar:16
azerı:19
bereen:1
roseberry:7
canlarım berenın paylaşımı 5 in altında mazeretı de aşağıda -1 puan verilmesi gerkıyor mazertını gun ıcınde bıldırmış ama mazeretı gecerlı bı mazeret mıdır bılemedım...paşamı da ayrıca tebrik ediyorum...azerı esra ve paşam harıka kılo verdınız tebrik ediyorum tekrardan...akşama görüşürüz kızlar....
sanada hayırlı cumalar canım Allah cemi cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah.herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşallah....sabah sporuma gittim ara öğünümü yaptım çamaşırlarımı topladım evi topladım süpürdüm kaynanamla oturuyoruz,bonubondan 18 seans kavitasyon,lenf drenaj,pasif jimnastik paketi aldım ona gidicem inşallah beyza mızır mızır diş derdimiz var,bakalım bugün kaçıncı olacağız....
gel canim ama yavas gel birincilikte ben olacam sonra bu ne demeyesin bak hayal kirikligi cok kotu biseydir zaten iki hafta verememisim canim burnumda bu hafta seni mahvedecegimgeliyormus pih .sanki korkacam yogurttan donenin kasigi kirilsin be bak ben seni persembeye katlayip paket yapmazsam neyse daha fazla biseycik demiyom gel sen gel
ne kacacam aslan gibi ganfediniz burda bakin bahayki bu hafta nasil perisan edecegim sonrada sira sende pasacikustustede gelseniz artik faydasi yok bugun 120 de kalori yaktim birazdan belki gene yaparim .ama niyetli oldugum icin belki halim olmaz bilemiyorum simdilik.canim daha yasin genc acele edip hem kendini hem esini hem cevrendekileri uzme emin ol saglikla alacaksin sen kucagina aldiginda bende bebisi gormeye gelecem yanina benim oglanda senin oglana abilik yapacak herseyi ogretecek yol gosterecek
kizlar tebrik ediyorum harika kilo vermissinizbravvo ama su izinden donenler ne oluyoruz hatunlar yeme izninemi gittiniz bu ne hal dokulmussunuz yahu iki haftada bu kadar kiloyu nasil aldinizkalkin bakimayaga size oturmak da yemek yemekte yasak siz en az 4 saat sinav 4 saatte mekik cekin iste o kaa
bahaykciim canim uyan uyan beni yiyemezsin .sonra bogazinda kalmayim
bahayka aynen katiliyorum pasam cok takma bazen psikolojikmen bile bebegi kaybedebiliyor insan sabret sukret olacak
bu lenfdrenaj acayip kilo kaybettiriyor burda beim bir yasli alman komsum var ona yaptilar saglik küründe kadin ne kadar guzel zayiflamistianlatamam canim sen nerde oturuyorsun merak ettim bayagi bir bilnclisin spor konusundaben hic olye bilincli olamadimneden bilmem.biraz pisirigim herhalde ondan olsa gerek
menümü yazayım sabah 11 de 1 portakal yedim
öğlen 1de 3 dilim ekmekle 1.5 kk peynir , 1 tatlı kaşığı kabak kavurması , 1 yk yoğurt , kavurma haşlanmış kırmızı biber , zahter
ara 3te 1 elma yerim
canım cok uydugumu dusunmuyorum ama ertesı gun acısını cıkardım sanırımberencim diyetisyenin izn vermiş ya kuzum sen uyarsın 1 tatlı bir tuzlu yersin bol çay içersin yavaş yevaş tabağını yersin tamam oldu bitti işte
belırttıgım gıbı uyamadım cnm tabıkı ama dedıgım gıbı dun acısını cıkardımbunu basardin ya helal sana canimazmine hayran kaldim demek yarin hepimizi ezip gececen hebende haftaya ezip gececem.iki kilo dan asagi vermeyecem hicbir yerede gitmeyecem yemeyecem icmeyecem sporumuda duzenli yapacamyapamadigim gun icin kendime ceza verecem ertesi gun iki kat sporumu yapacamacil vermem lazim
uydunmu kiz tatli tuzlu uyumuna insallah uymussundur
hg aramiza tekrar bahaykcim sen iyce duzeldin mi hastaligini atlattin demi canim bu hafta azimle asilalim elimizden gelen herseyi yapalim kizlar.bu kadar salivermelerimiz yeter demi.diger takimlar halimize gulecek yoksa bi yerleriyleo yuzden asilin bacilarim
hayırlı olsun tartın sekerımKIZLAR MÜJDE MÜJDE TARTIMA KAVUŞTUM yen,s, gelmiş eşim bu akşam yenisini getirdi.arıtk benimde bir tartım varrrr geldiğinde tartıldım ama durum hiç iç açıcı değil kızlarrr kendi kendimi avutmuşum 54.6 çıktımmmm
başlıyom yaaa başlıyom artık salmakta yok tartıda var artık kontrol bende olacak artık
katılıyorumpaşam da yazmış benim de aklıma yattı kızlarrr mazereti olupta nete girenmeyenlere ceza puanı verilmemeli bence mesela dün ben yolculuk yaptım nasıl girebilirim nete sizlere söyledim ama yinede ceza aldım önemli değil ama mazeretli olunması haber verilmesi durumunda ceza olmamalı benceee
cnm yaaaa uzuldum valla ama bu gazla sen ne kılo verırsın sımdıDoktorda neler öğrendiğimi yazmamdım yazayım anca dinlendim
Gizli şeker değerim 6 ay öncesine göre yükselmiş
troidlerim çalışmıyormuş ilaç verdi en düşük doz
demir eksikliği var demir hapı içiyorum
insülin direncim oldukça yüksekmiş
diyetisyenime gittim kapıdan girer girmez kontrole geldin demi daha önce gelmiştin dediNasıl utandım anlatamam 7 kilo alarak gitmişim olsun ne olursa olsun gel dedi olmaz öyle bırakmak dedi 10 bardak su içmezsen, tempolu olarak 45 dk.dan fazla yürürsen , dediklerimin saatini atlarsan , troid ilacının saatini kaçırısan kilo veremezsin dedi
bugünde 45dk dan sonra yavaş yürüdüm işlerim vardı onları hallettim 2 saatte gelmişim eve
10 bardak suyumu da içtim
saatide kurcam yoksa kalkamam normalde 12de kalkıyorum ben kahvaltı dokuzda bünyemi sarsıyor
yasasın demek benlesın kalbım temız pasacım bak benımsız dedım oldu hehekızlar kurayı bugün çektim arkadaşlar sag olsun çok ısrar ettiler dayanamadım
bu haftaki rakipler şunlar aslında berenim dedi kendini ban sakla dedi bende hak geçmesin diye kura çekiyim dedi kalbimi çamaşır suyuyla yıkamış galibakurada hatun ban çıktı artık beni şerbetlermi sütlümü yer beni ekmek arasımı yapar bilemedim biraz asılır gibi oldu kendi tabiriyle berenin aslında cuma günü çekiyordum bu sefer böle olsun genel istek üzerine çektim biline
bu haftaki rakipler şunlar
gerberaAzerikizi
Paşam3405berenim2012
roseberry:4anşa
bahaykGanfed
hiç birşeyinde yokmş bebem he benimde demirim vs düşük bebek için tedavideyimya allahtan vitamin çok kullanıyorm şekerimin düşmemesi içinde şeker hapı maksat yumurtalarım çalıssın
yarın kilo bildirimi büyük bir zevkle yaparım
verıcem cnm ınsallah benım boy 162cnm faceden mesaj atıcam sana birazdan
amiin cnm tüm isteyenlere sağlıkla hayırla inşallah
olsun cnm istedikten sonra eminim verirsin yakın kilolardayız bakalım kim daha iyi ilerleyecek boyun kaçtı:44:benim 1.60
cok sevındım yaaaa kucucuk kuzucuk demek ıyılestıköpüğüm baya iyileşti çayla pansuman yaptım birkaç defa kaşıntı için göz damlam vardı ondan damlattım o damlayla pansuman yaptım antibiyotik verdim bi çintik şimdi çok çok iyi antibiyotikten sonra gözünü açtı denizle oynaya başladı nasıl sevindim anlatamam
cnm calısıyorum ben oglen geldım bıseyler atıstırdım falan ondan sonra 2 gıbı basladım temızlıgeve aksamı buldu yorgunluktan da geberdım tabıkısabahtan akşama kadar temızlık mı yaptın hayyy maşallaah azme bak...ne guzel ben hayatta yapamaaamm...
geçmiş olsun canım....
cnm haklı olabılırsınız ama ben haftada otuz mesaja bu yuzden evet demıstım cunku ben normalde de ısten gelınce ve ancak kızım uyuyunca gırebılıyorum cunku elımde laptop gordumu cekıstırıyor bı sekılde de dusuyorrr uyuyunca temızlık yapmaya basladıgım ıcın de dıger zamanlarda gıremedım zaten belırtmıstım haftada otuz mesaj olsa daha ıyı olur dıye gerberaya da cunku boylelıkle uygun zamanımda ıstedıgım kadar mesaj yazabılırdım ama koskoca takım tabıkı benım ıcın kuralları degıstırmek zorunda degıl ama kaptanım mazaretlı oldugunda bıldır demıstı bende oyle yaptım yanı oyle kafadan uydurmadım hafıfe adıgım ıcın falan degıl takımımı gercekten onemsıyorum ama sanırım ıstemedn dıskalıfıye olmak zorunda kalıcam17/01/2013 persembe mesaj sayım lıstesi
gerbera:19
anşa:11
ganfed:8
paşa:25
bahar:16
azerı:19
bereen:1
roseberry:7
canlarım berenın paylaşımı 5 in altında mazeretı de aşağıda -1 puan verilmesi gerkıyor mazertını gun ıcınde bıldırmış ama mazeretı gecerlı bı mazeret mıdır bılemedım...paşamı da ayrıca tebrik ediyorum...azerı esra ve paşam harıka kılo verdınız tebrik ediyorum tekrardan...akşama görüşürüz kızlar....
selam canlarım sanırım ben dıskalıfıye oldum bıle cunku ıkı ceza puanım vardı zaten bu uc oldu neyse sızı sevıyorum yınede takıpteyım tabı bu kural dısı degılse sızlerle kılo varmek ıstıyorum yıne de
canım yaaa sabah biraz daha erken kalkıp kahvaltı yapsan daha sağlıklı olacak bence bu şekilde kilo vermede dengesizleşiyor nacizane fikrim
selam canlarım sanırım ben dıskalıfıye oldum bıle cunku ıkı ceza puanım vardı zaten bu uc oldu neyse sızı sevıyorum yınede takıpteyım tabı bu kural dısı degılse sızlerle kılo varmek ıstıyorum yıne de
cnm erken kalkmıştımda kuzenim ameliyat oldu bugün bademcik geniz eti alındı cnm istemedi bide yanlız bişey yiyemedim dolabı açtım kapattım ama nafile
mesaj attım cnm sana 3 puanla disklifiye olunmaz 10 puanla diskalifiye olunur mazeretini bildirdiğin sürecede ceza puanı işlenmez
ceza puanları :
ganfed : 10
anşaa : 10
gerbera : 10
azerikizi : 10
paşam : 10
berenim : 10
rosberry : 10
bahayk : 10
cnm cok sukur kı dıskalıfıye olmamısım ınan bana kı zaman buldukca gırıyorum ve cogu zaman sartlarımı zorlayıp da gırıyorum tartı konusunda haklısın sonucta fazlada tartsa eksık de tartsa verdıgın kılo degısmezcanım yaaa öyle düşünme bir çözüm yolu bulunur bence. katı kurallar olan bir takım değiliz sonuçta gerbera ve anşaa bir yol bulur sanırım
evet şükürler olsunki artık bir tartım var. eşimin halasının kızı dün gelmişti tartıldı. 53 falan çıktı. bugün aradı beni diyo senin tartı 3 kilo fazla tartıyor. dışarıda tartılmış. kafam karıştı. ama ben tartımdan yola çıkarak zayıflayacağım.
cqanım sagol bende cevap yazdım sana bu arada sende benım gıbısın yaaa yemedınmı hıc yemıyon yıynce de sonuna kadar gecmıs olsun kuzenınecnm erken kalkmıştımda kuzenim ameliyat oldu bugün bademcik geniz eti alındı cnm istemedi bide yanlız bişey yiyemedim dolabı açtım kapattım ama nafile
mesaj attım cnm sana 3 puanla disklifiye olunmaz 10 puanla diskalifiye olunur mazeretini bildirdiğin sürecede ceza puanı işlenmez
ceza puanları :
ganfed : 10
anşaa : 10
gerbera : 10
azerikizi : 10
paşam : 10
berenim : 10
rosberry : 10
bahayk : 10
olmaz kuzum olmaz dikkat et hastalanırsın valla zorla birazcık kendini harika bi kahvaltı hazırla gider o.
berenim ben sana demedim mi gerbera bie çözüm bulur diyeee aramızdasın bir yere bırakmıyoz seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?