Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mrb kardeş takım
listeniz ii maşallah
ama şu izinden dönenlerin hesabından emin olamadım.

karar defterinde kilosunu bildirmeden ayrıldıysa,etap farkına,bildirerek ayrıldıysa etapfarkı-1 e bölünüyor kilo farkı onu bi kontrol ederseniz.

17/01/2013 persembe mesaj sayım lıstesi

gerbera:19
anşa:11
ganfed:8
paşa:25
bahar:16
azerı:19
bereen:1
roseberry:7

canlarım berenın paylaşımı 5 in altında mazeretı de aşağıda -1 puan verilmesi gerkıyor mazertını gun ıcınde bıldırmış ama mazeretı gecerlı bı mazeret mıdır bılemedım...paşamı da ayrıca tebrik ediyorum...azerı esra ve paşam harıka kılo verdınız tebrik ediyorum tekrardan...akşama görüşürüz kızlar....

kızlr temizlik yaptım akşama kadar beni mazur görün bu günlük kilom 89 herkesi öpüyprım iyi geceler

herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşallah....sabah sporuma gittim ara öğünümü yaptım çamaşırlarımı topladım evi topladım süpürdüm kaynanamla oturuyoruz,bonubondan 18 seans kavitasyon,lenf drenaj,pasif jimnastik paketi aldım ona gidicem inşallah beyza mızır mızır diş derdimiz var,bakalım bugün kaçıncı olacağız....

gel canim ama yavas gel birincilikte ben olacam sonra bu ne demeyesin bak hayal kirikligi cok kotu biseydir zaten iki hafta verememisim canim burnumda bu hafta seni mahvedecegim geliyormus pih .sanki korkacam yogurttan donenin kasigi kirilsin bebak ben seni persembeye katlayip paket yapmazsamneyse daha fazla biseycik demiyom gel sen gel
ne kacacam aslan gibi ganfediniz burda bakin bahayki bu hafta nasil perisan edecegim sonrada sira sende pasacikustustede gelseniz artik faydasi yok bugun 120 de kalori yaktim birazdan belki gene yaparim .ama niyetli oldugum icin belki halim olmaz bilemiyorum simdilik.canim daha yasin genc acele edip hem kendini hem esini hem cevrendekileri uzme emin ol saglikla alacaksin sen kucagina aldiginda bende bebisi gormeye gelecem yanina benim oglanda senin oglana abilik yapacak herseyi ogretecek yol gosterecek
kizlar tebrik ediyorum harika kilo vermissinizbravvo ama su izinden donenler ne oluyoruz hatunlar yeme izninemi gittiniz bu ne hal dokulmussunuz yahu iki haftada bu kadar kiloyu nasil aldinizkalkin bakimayaga size oturmak da yemek yemekte yasak siz en az 4 saat sinav 4 saatte mekik cekin iste o kaa
bahaykciim canim uyan uyan beni yiyemezsin .sonra bogazinda kalmayim
bahayka aynen katiliyorum pasam cok takma bazen psikolojikmen bile bebegi kaybedebiliyor insan sabret sukret olacak

bu lenfdrenaj acayip kilo kaybettiriyor burda beim bir yasli alman komsum var ona yaptilar saglik küründe kadin ne kadar guzel zayiflamistianlatamam canim sen nerde oturuyorsun merak ettim bayagi bir bilnclisin spor konusunda ben hic olye bilincli olamadimneden bilmem.biraz pisirigim herhalde ondan olsa gerek

bence ceza puani islesin evdeyse insan yemek molasi yada cay molasi verdiginde bile yazabilir 5 mesajsonucta evde ne kadar zaman alabilirki 5 mesaj yazmak demikusura bakma berenimm aci konustum ama gercek bu imkani olmasa yazmaya haklisin diyecem misafirin olsa yada evde olmasan tamamda temizlik bence mazaret degil

selam kizlar nasilsiniz hatunlar gordugum kadar bu hafta herkes azimli o zaman o zaman yine tekrarlayim birincilik benim olacak kimseye kaptirmam ayricada bahaykin verdigi su elmali tarifi yapip icecem bakalim ise yarayacakmi bendegorecegiz hep beraber he bu arada yarim saatte sporumu yaptim ama halim kalmadi simdide gidip yemeklerimi kontrol edecem sonara biraz uyurum ezana kadarhepinizi seviyom hadi lutfen bu hafta kimse kacamak yapmasin gercek anlamda asilalim

yediklerimide yazayim
gece 12 de iki dilim tam bugday ekmeyi yarim kibrit kutusu kadar beyaz peynir.,bir tatli kasigi kadar cokelek,bir cay kasigi kadar kahvaltilik markarin,4 siyah zeytin basparmak buyuklugundede simit vardi ondan kopardim yedim ,iki bardakta tatlandiriciyla siyah cay,sabah 5de oglum uyandirdi ezan okunmadigi icin bir bardakta su ictimbu kadar aksamada kuru fasulye ile bulgur pirinc karisimindan yaptigim pilav varcok yememeye calisacam bakalim ne kadar basaracam hadi bana basari dileyin:26::26::26:

sanada hayırlı cumalar canım Allah cemi cümlemizin dualarını kabul etsin inşallah.

yavrum korkuttun beni valla sen böyle geldikçe ben daha çok hırslanıyom ama korkuyom da ama elimden geleni yapacağım sen bittin kuzummmm ben seni tost yapar yerim 1 bardak ayranla sen rahat ol bebemmmm

yediklerimi yazayım size

ballı sirkeli suyumu içtim

pirinç lapamı yaptım ama hepsini bitiremedim 2 yk kaldı.

ara
1 portakal 1 mandalina 1 kivi

canım hiçbirşey yemek istemiyo ama yemem lazım boğazlarım acıyo yine hastalık geliyo galiba bıktım hasta olmaya yaaaaaaaaaaa offffffffffffff

ganfed canım 120 cal yakmışsın ben onu sadece bisiklete binerek yakıyom yavrum daha çok çalışman lazımmmm kuzummm

bisikletime bindim. 10 dk.
leslie 1 yaptım 14 dk.
kalça ve göbiş hareketlerimide bitti hergün aksatmadan yaparım belki haftasonu biraz düzensizlik olur eşim evde olunca olmuyo bazen

Son düzenleme:
menümü yazayım sabah 11 de 1 portakal yedim

öğlen 1de 3 dilim ekmekle 1.5 kk peynir , 1 tatlı kaşığı kabak kavurması , 1 yk yoğurt , kavurma haşlanmış kırmızı biber , zahter

ara 3te 1 elma yerim

canım yaaa sabah biraz daha erken kalkıp kahvaltı yapsan daha sağlıklı olacak bence bu şekilde kilo vermede dengesizleşiyor nacizane fikrim

berencim diyetisyenin izn vermiş ya kuzum sen uyarsın 1 tatlı bir tuzlu yersin bol çay içersin yavaş yevaş tabağını yersin tamam oldu bitti işte
canım cok uydugumu dusunmuyorum ama ertesı gun acısını cıkardım sanırım
belırttıgım gıbı uyamadım cnm tabıkı ama dedıgım gıbı dun acısını cıkardım
hayırlı olsun tartın sekerım
katılıyorum
cnm yaaaa uzuldum valla ama bu gazla sen ne kılo verırsın sımdı
yasasın demek benlesın kalbım temız pasacım bak benımsız dedım oldu hehe
cnm faceden mesaj atıcam sana birazdan

amiin cnm tüm isteyenlere sağlıkla hayırla inşallah

olsun cnm istedikten sonra eminim verirsin yakın kilolardayız bakalım kim daha iyi ilerleyecek boyun kaçtı:44:benim 1.60
verıcem cnm ınsallah benım boy 162
cok sevındım yaaaa kucucuk kuzucuk demek ıyılestı
sabahtan akşama kadar temızlık mı yaptın hayyy maşallaah azme bak...ne guzel ben hayatta yapamaaamm...

geçmiş olsun canım....
cnm calısıyorum ben oglen geldım bıseyler atıstırdım falan ondan sonra 2 gıbı basladım temızlıgeve aksamı buldu yorgunluktan da geberdım tabıkı
cnm haklı olabılırsınız ama ben haftada otuz mesaja bu yuzden evet demıstım cunku ben normalde de ısten gelınce ve ancak kızım uyuyunca gırebılıyorum cunku elımde laptop gordumu cekıstırıyor bı sekılde de dusuyorrr uyuyunca temızlık yapmaya basladıgım ıcın de dıger zamanlarda gıremedım zaten belırtmıstım haftada otuz mesaj olsa daha ıyı olur dıye gerberaya da cunku boylelıkle uygun zamanımda ıstedıgım kadar mesaj yazabılırdım ama koskoca takım tabıkı benım ıcın kuralları degıstırmek zorunda degıl ama kaptanım mazaretlı oldugunda bıldır demıstı bende oyle yaptım yanı oyle kafadan uydurmadım hafıfe adıgım ıcın falan degıl takımımı gercekten onemsıyorum ama sanırım ıstemedn dıskalıfıye olmak zorunda kalıcam

selam canlarım sanırım ben dıskalıfıye oldum bıle cunku ıkı ceza puanım vardı zaten bu uc oldu neyse sızı sevıyorum yınede takıpteyım tabı bu kural dısı degılse sızlerle kılo varmek ıstıyorum yıne de

canım yaaa öyle düşünme bir çözüm yolu bulunur bence. katı kurallar olan bir takım değiliz sonuçta gerbera ve anşaa bir yol bulur sanırım

evet şükürler olsunki artık bir tartım var. eşimin halasının kızı dün gelmişti tartıldı. 53 falan çıktı. bugün aradı beni diyo senin tartı 3 kilo fazla tartıyor. dışarıda tartılmış. kafam karıştı. ama ben tartımdan yola çıkarak zayıflayacağım.

Son düzenleme:
canım yaaa sabah biraz daha erken kalkıp kahvaltı yapsan daha sağlıklı olacak bence bu şekilde kilo vermede dengesizleşiyor nacizane fikrim

cnm erken kalkmıştımda kuzenim ameliyat oldu bugün bademcik geniz eti alındı cnm istemedi bide yanlız bişey yiyemedim dolabı açtım kapattım ama nafile

mesaj attım cnm sana 3 puanla disklifiye olunmaz 10 puanla diskalifiye olunur mazeretini bildirdiğin sürecede ceza puanı işlenmez

ceza puanları :

ganfed : 10
anşaa : 10
gerbera : 10
azerikizi : 10
paşam : 10
berenim : 10
rosberry : 10
bahayk : 10

Son düzenleme:

olmaz kuzum olmaz dikkat et hastalanırsın valla zorla birazcık kendini harika bi kahvaltı hazırla gider o.

berenim ben sana demedim mi gerbera bie çözüm bulur diyeee aramızdasın bir yere bırakmıyoz seni

cnm cok sukur kı dıskalıfıye olmamısım ınan bana kı zaman buldukca gırıyorum ve cogu zaman sartlarımı zorlayıp da gırıyorum tartı konusunda haklısın sonucta fazlada tartsa eksık de tartsa verdıgın kılo degısmez
cqanım sagol bende cevap yazdım sana bu arada sende benım gıbısın yaaa yemedınmı hıc yemıyon yıynce de sonuna kadar gecmıs olsun kuzenıne
olmaz kuzum olmaz dikkat et hastalanırsın valla zorla birazcık kendini harika bi kahvaltı hazırla gider o.

berenim ben sana demedim mi gerbera bie çözüm bulur diyeee aramızdasın bir yere bırakmıyoz seni

tamam cancagzım burdayım

selam kızlar ben geldim kavitasyona gittim spora gittim avm gezdik geldik birazdan oğlanı bırakır servis onu alıcam pilav yapıcam saat 22 de celal ile ceren e gidicez gülelim biraz...

kimsecikler uğramamış ben yazayım dedim yemek yicem birazdan gelince yazarım bu hafta muhtmel ikinciyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…