- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
hadi gozun aydin olsun kavusmussun bende simdiden basliyorum hem spora hem yememeye insallah bu hafta basaracam.bu hafta en az 2 kilo vermeliyim bana basari dileyin hatunlarKIZLAR MÜJDE MÜJDE TARTIMA KAVUŞTUM yen,s, gelmiş eşim bu akşam yenisini getirdi.arıtk benimde bir tartım varrrr geldiğinde tartıldım ama durum hiç iç açıcı değil kızlarrr kendi kendimi avutmuşum 54.6 çıktımmmm
başlıyom yaaa başlıyom artık salmakta yok tartıda var artık kontrol bende olacak artık
afiyet olsun bi ben basaramiyorum oylemi bogazimi tutmayi hain midem durmadan istiyorcanım çekilişi cuma günü yapıyorm benistersen erkende yaparım senin için ama hak geçmesin kilo veriyorz sonra çekiyorm kurayı daha heyecan olyor biliyinmi sen ben bu hafta kaşamak olarak kek yedim oda hazır kek itiraf ediyim ona kadarda vermişim çok şükür ama halen sütlaç var 2 kasesini kankime indirdim o yesin diye eşime 3 kase kaldı ne demişler yaptıgın nimetleri paylaş demişler
arkadaşlar götürdü vallahi ben ise onlara bakınmakla yetindim ama 2 minnacık tuzl krabiye yetti yeminle dok olmamama orda birde panik atak çegiridimmi sana allahım ne olucek benim bu halim kardeşim ya canım dozst acı söyler patateste şeker var tavk kanat vs dışı deriyle kaplı sen b hafta 3 gün pirinç lapası yap ye ben sevindim sende sevinirsin keşke hepimiz bir yerde olsak spor yemek vs birlikte yapsak ben sizlerin yemek anası olurdm doyurudm sizleri bu arada nerde face adresin linkl atta görem seni yoksa sen beni beyenmiyonmu
kızlar bir kase yogurt bir kase mercimek çorbası tavk gögsü soteledim 1 adet çig pırasa 1 bardak s ve 1 adet soda içtim bilineeşim geç gelicekmiş gelmedi daha
oh masallah bu hafta herkesten supriz var desene .asil supriz azeride olacak sanirimbu hafta iyi bir sonuc gelecek bakalim.herkese basarilarsevindim senin adına canım bu arada tartı degişikligi diye yazılıyor merak etme b arada sen benim verdigim kiloy dysan böle kalırdın
nerdesiniz bebeler ya birazdan hürrem başlıcem onu seyredicem sizlerle vakit geçiremicem
ne korkacam sen benden kork bu hafta kimse beni tutamayacaksen gorursun persembeye bu haftada seni ben cig cig yiyecemevet canım yağ yaktıran çay evet yaaa merak ettim. iyi bakalım yarın sabah görürüz
roseberry beni sanırım gerçekten ekmek arası yapıp yedi. ben hiç ümitli değilim ama şuda var kızllar geçen hafta kaç kiloydum bilmiyom.
bu haftaki rakibem kimse gerçekten benden korksunnnnnnn ben deli gibi geliyommmm
imkansiz diye bisey yoktur canum120 kilodan 58 e ineni gordumsenindi ne ki bunlarin yaninda30 kılo verılmesı ımkanszlarndan ..... 1.69 byundayım 88 kıloyum 58 ınmem grek..
aynen katiliyorum mazeretliler es gecilmelipaşam da yazmış benim de aklıma yattı kızlarrr mazereti olupta nete girenmeyenlere ceza puanı verilmemeli bence mesela dün ben yolculuk yaptım nasıl girebilirim nete sizlere söyledim ama yinede ceza aldım önemli değil ama mazeretli olunması haber verilmesi durumunda ceza olmamalı benceee
canım cuma günü öylen çekicem kraları olmadı yarın çekerim kişileri kuzumbugün olmaza hürrem başlıcek heyecanlı bir şekilde onu seyredicem :18::18 argalı ibrahimin kellesi giidcek bugün
1.60 boym var 108 kilo geliyordm 78 kadar düştüm insan istediketn sonra veriyor misal örnek ben:86::86:haberin olsn kendine güvenmek yeter gerisi zaten geliyor canım sen bize takıl seni bir güzel kilo verdirelim bebemgrup dolu ama takılabilirsin
canım ben 3 gün 1 çay bardagı pirinçle 1.5 çay bardagı suyla hasladım pişti sabah öylen akşam yogrt kattım 3 kaşık nane onu yedim okadar dukanada geçicektimde enişten sagolsn iizn vermedişimdi kendi diyetimi yapıyom cuma günü 1600 kalorilik diyetimi yapıcem bakalım kaç gram vericem :18::18:
arkandayım bebem hürroşm başlıyor ben kaçtım
günaydın hatunlar,yemin ederim şoktayım kilom tammmmmmmmmm 66.8 kg. çok şaşırdım kilo vermem durur sanmıştım çok şükür durmadı inşalllahta durmaz birazdan kahvaltımı yapıcam bugün giricem inşallah foruma hepinizi öpüyorum,heeeee bu arada bahaykcım beni ekmek arası yapacaktın sanırım hadi afiyet olsun canııımmmmm
70,4 canım kılom***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (708
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1
bahayk(52)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI:
YARIN SAAT KAÇ OLURSA OLSUN KİLO BİLDİRİMİ TAMAMLANSIN LÜTFEN CUMA GÜNÜNE PAYLAŞIM KALMASIN
günaydın hatunlar,yemin ederim şoktayım kilom tammmmmmmmmm 66.8 kg. çok şaşırdım kilo vermem durur sanmıştım çok şükür durmadı inşalllahta durmaz birazdan kahvaltımı yapıcam bugün giricem inşallah foruma hepinizi öpüyorum,heeeee bu arada bahaykcım beni ekmek arası yapacaktın sanırım hadi afiyet olsun canııımmmmm
azerikizi kork benden haftaya bomba gibi düşcem 1.liğe oturcamKaçamak yapmazsam en az 1 kilo hedefim
o kar tanesinden bende istiyorum ne olur allahım..♥ Hiçbir KAR TANESİ birbirine benzemez-miş..
Bir METRE KÜP karda,
350 MİLYON kar taneciği bulunduğu TAHMİN edilmekte,
Ve.. Herbir KAR TANESİNİN deseni birbirinden farklı-ymış..
Yüce RAB' bim,
Sen, yaratmada hiçbir ORTAĞI olmayan,
Sonsuz GÜÇ SAHİBİ ve
Herşeyi ÖRNEKSİZ olarak yaratansın..
Bütün kilitlerin, ANAHTAR' ları SENDE..
Lütfen;
Hakkımızda, en HAYIRLI kapıyı aç..!
Öyle İÇTEN,
Öyle EŞİ BENZERİ olmayan,
Öyle ÖRNEKSİZ sevgiler yaşat ki;
MUTLULUĞUMUZUN adı : KAR TANESİ olsun..! ♥..
Amin..
sana bir şey diyim dinle öhü öhühadi gozun aydin olsun kavusmussun bende simdiden basliyorum hem spora hem yememeye insallah bu hafta basaracam.bu hafta en az 2 kilo vermeliyim bana basari dileyin hatunlar
afiyet olsun bi ben basaramiyorum oylemi bogazimi tutmayi hain midem durmadan istiyorsonunda gidip kelepce taktiracam,yada yerinden sokturecem bune ya ye ye nereye kadar dev gibi oldum :18::18:ablamlara gulerdim pis siskolar diye onlardan beter oldum acil acilacil cozmem lazim bu sorunumu
oh masallah bu hafta herkesten supriz var desene .asil supriz azeride olacak sanirimbu hafta iyi bir sonuc gelecek bakalim.herkese basarilar
kız bende diyordm yapamam diye ama yogrtla gidiyor bene korkacam sen benden kork bu hafta kimse beni tutamayacaksen gorursun persembeye bu haftada seni ben cig cig yiyecemcatalsiz bicaksiz bu hafta zaten kilo almisim fena kizmisim dur sen dur ben bu hafta esip gecmezsem banada ganfed demeyin pis sisko yalanci deyin
imkansiz diye bisey yoktur canum120 kilodan 58 e ineni gordumsenindi ne ki bunlarin yaninda
aynen katiliyorum mazeretliler es gecilmeli
ben bu pirinc lapasi diyetini yapamadimhic bi zamanda yapamayacampragaliya ne oldu kellesi gittimi pasamsen uzuldun mu kelesi giderken :2:
kız o doktor iyi liste vermişte kaç kalorilik diyettebriklerdoktorun listeleri çok işe yarıyor cnm kaçamak yapmadıktan sonra böyle devam et harika gidiyorsun
70,4 canım kılom
esraaaa ne dıyosun...arkadaşım nazar değcek valla sana helal olsun...kım tutar senıı...sen bıleziğin modelını esıne tarıf et o yapılana kadar sen 5 lerı görürsün...
herkez birbirini meydan okuyor okmasınada icraaat yok şöyle bir sirkelenin yaw kaçamk yapmayım bir hafta ne olur bireyseldede verelim kiloları lisetede 1 yazsın ne olur anca kaçamak yapıyorz aslında kendimizi kandırıyorz yeminle burda artılarla eksilerle geldim buraya şaka bir yanada burası çok destek oluyor başka zaman milletin yanında yemezdim biri olmayınca aman boşver ye derdim kendimi kandırıdım deli gibi sonra baktım olmadı dün mesela misafirlige gitim bugünü düşündüm ben takım arkadaşlarıma ne derim diye iyiki varsınız canlarım iyiki seferan beni çagırmış buraya seviyorm sizleri gelin bakıyım yamacıma benim sevgim hepinize yeter öpüyorm hepinizi bu hafta azim edin kızlar ne olur ben bireyselde 1 kere 1 ci 1 kerede 3 oldum isteyince olunuyor bakalım bu hafta dereceye giricekmiyim kilomu yazmıyorm yürüyüşe çıkıcem eşimle sonra tartılıcam gelir söylerim olarmı gerbera gram gramdır sen biliyorsn az daha inerim belkim yürüyüşte umud dünyası işte
o kar tanesinden bende istiyorum ne olur allahım
aferim kız sana tebrikler hepiniz böyle oln ulen deli kadire baglamayın beni dayak manyagı yaparım hepinizi
sana bir şey diyim dinle öhü öhüben 110 kilonun üstünü gördüm demiyim şimdi utanırım ama pkodan hoormon bozuklgu yüzünden canım ama insan azim edince veriyor örnek ben evlatlarım için en azından saglıgım yerine geldi istedikelrimi giyebiliyorum 54 bedenden 46 bedene düştüm ah bir 42 düşsem 70 kilo olmam için fazla kilom yok memlekete gidince bozarım diye korkyorm diyetimi ama bozmam evlatlarıma ben bir söz verdim kendimede eşimede 70 düşücem orası yeşillik belkim yürüyüş yaparım koşarım çocuklar gibi özgür olrm tek üzüldügüm çocklarımdan eşimden ayrı kalmam çok özlücem onları ablam diyor 4 gel ben diyorum 11 gibi çıkıyım ablamın kııznın çeyizi var başka memlekete gidicek teyze ne olr gel dedi iki tarafıda kırmak istemiyorm eşimide götüremem canım işleri yogn ne yapıcem bilemedim aklı verin eger 11 gidersen 2 hafta 4 gidersem 3 hafta kalıcam kafayı yemek üzereyim ne yapsam
kız bende diyordm yapamam diye ama yogrtla gidiyor be
kız o doktor iyi liste vermişte kaç kalorilik diyetbence az iyi düşüp bayılmıyor
benimde eşim 70 düşüyüm bana krtma makinesi alıcek keşke altın birşey isteseydimucza gittim ben be tüh
günaydım tombul tavklarım benim hizaya girin bakıyım dökülün kaç kilo verdiginizi ben yürüyüşe gidiyim geliyim dicem kaç kilo verdim diye ş kadarı diyim 2 kilodan fazlasını verdimazim azim azim
akşam bizimkilere maş ve mercimek çorbası yaptım kendimede kabuska yaptım şimdi spora gitmeyi düşünüyorum akşam ankaradan kaynanam gelicek rahatlarım şimdi kızıda götürmem gerek o gelince atlayıp gidiyorum....
maş nedir cnm:44::44::44::44::44:
maş fasulyesi diye satılıyor minik yeşil fasulye canım....
herkez birbirini meydan okuyor okmasınada icraaat yok şöyle bir sirkelenin yaw kaçamk yapmayım bir hafta ne olur bireyseldede verelim kiloları lisetede 1 yazsın ne olur anca kaçamak yapıyorz aslında kendimizi kandırıyorz yeminle burda artılarla eksilerle geldim buraya şaka bir yanada burası çok destek oluyor başka zaman milletin yanında yemezdim biri olmayınca aman boşver ye derdim kendimi kandırıdım deli gibi sonra baktım olmadı dün mesela misafirlige gitim bugünü düşündüm ben takım arkadaşlarıma ne derim diye iyiki varsınız canlarım iyiki seferan beni çagırmış buraya seviyorm sizleri gelin bakıyım yamacıma benim sevgim hepinize yeter öpüyorm hepinizi bu hafta azim edin kızlar ne olur ben bireyselde 1 kere 1 ci 1 kerede 3 oldum isteyince olunuyor bakalım bu hafta dereceye giricekmiyim kilomu yazmıyorm yürüyüşe çıkıcem eşimle sonra tartılıcam gelir söylerim olarmı gerbera gram gramdır sen biliyorsn az daha inerim belkim yürüyüşte umud dünyası işte
o kar tanesinden bende istiyorum ne olur allahım
aferim kız sana tebrikler hepiniz böyle oln ulen deli kadire baglamayın beni dayak manyagı yaparım hepinizi
sana bir şey diyim dinle öhü öhüben 110 kilonun üstünü gördüm demiyim şimdi utanırım ama pkodan hoormon bozuklgu yüzünden canım ama insan azim edince veriyor örnek ben evlatlarım için en azından saglıgım yerine geldi istedikelrimi giyebiliyorum 54 bedenden 46 bedene düştüm ah bir 42 düşsem 70 kilo olmam için fazla kilom yok memlekete gidince bozarım diye korkyorm diyetimi ama bozmam evlatlarıma ben bir söz verdim kendimede eşimede 70 düşücem orası yeşillik belkim yürüyüş yaparım koşarım çocuklar gibi özgür olrm tek üzüldügüm çocklarımdan eşimden ayrı kalmam çok özlücem onları ablam diyor 4 gel ben diyorum 11 gibi çıkıyım ablamın kııznın çeyizi var başka memlekete gidicek teyze ne olr gel dedi iki tarafıda kırmak istemiyorm eşimide götüremem canım işleri yogn ne yapıcem bilemedim aklı verin eger 11 gidersen 2 hafta 4 gidersem 3 hafta kalıcam kafayı yemek üzereyim ne yapsam
kız bende diyordm yapamam diye ama yogrtla gidiyor be
kız o doktor iyi liste vermişte kaç kalorilik diyetbence az iyi düşüp bayılmıyor
benimde eşim 70 düşüyüm bana krtma makinesi alıcek keşke altın birşey isteseydimucza gittim ben be tüh
günaydım tombul tavklarım benim hizaya girin bakıyım dökülün kaç kilo verdiginizi ben yürüyüşe gidiyim geliyim dicem kaç kilo verdim diye ş kadarı diyim 2 kilodan fazlasını verdimazim azim azim
Doktorda neler öğrendiğimi yazmamdım yazayım anca dinlendim
Gizli şeker değerim 6 ay öncesine göre yükselmiş
troidlerim çalışmıyormuş ilaç verdi en düşük doz
demir eksikliği var demir hapı içiyorum
insülin direncim oldukça yüksekmiş
diyetisyenime gittim kapıdan girer girmez kontrole geldin demi daha önce gelmiştin dediNasıl utandım anlatamam 7 kilo alarak gitmişim olsun ne olursa olsun gel dedi olmaz öyle bırakmak dedi 10 bardak su içmezsen, tempolu olarak 45 dk.dan fazla yürürsen , dediklerimin saatini atlarsan , troid ilacının saatini kaçırısan kilo veremezsin dedi
bugünde 45dk dan sonra yavaş yürüdüm işlerim vardı onları hallettim 2 saatte gelmişim eve
10 bardak suyumu da içtim
saatide kurcam yoksa kalkamam normalde 12de kalkıyorum ben kahvaltı dokuzda bünyemi sarsıyor
Allah benim rakibe çok fena hiç kaçamak yapmadan deli gibi spor yapmalıyım hade bakalım bende seni yiyicem yok haftaya kadar sıfır kaçamakla karşındayım kuzummmne korkacam sen benden kork bu hafta kimse beni tutamayacaksen gorursun persembeye bu haftada seni ben cig cig yiyecemcatalsiz bicaksiz bu hafta zaten kilo almisim fena kizmisim dur sen dur ben bu hafta esip gecmezsem banada ganfed demeyin pis sisko yalanci deyin
imkansiz diye bisey yoktur canum120 kilodan 58 e ineni gordumsenindi ne ki bunlarin yaninda
ben bu pirinc lapasi diyetini yapamadimhic bi zamanda yapamayacampragaliya ne oldu kellesi gittimi pasamsen uzuldun mu kelesi giderken :2:
m.ali birand öldü diye açıklama yapılmış oğlu yalanlamış hangisi doğrudur anlamadım67 yaşındaymış 55 anca gösteriyordu
kuşumun sağ gözü kapandı ya ne yapabilirim acaba çayla sildim açıldı gözü ama göz kapağı şiş ve kızarık muhtemelen acıyordur da hafif karalığa koydum gözleri yormasın gün ışığı diyebir bilgisi olan varmı
beni de götürsene gittiğin yere canım yaaaaakşam bizimkilere maş ve mercimek çorbası yaptım kendimede kabuska yaptım şimdi spora gitmeyi düşünüyorum akşam ankaradan kaynanam gelicek rahatlarım şimdi kızıda götürmem gerek o gelince atlayıp gidiyorum....
canım pargalıyı bogdlarya çok agladım çocklarını düşündüm yavrları ne yapar diyene korkacam sen benden kork bu hafta kimse beni tutamayacaksen gorursun persembeye bu haftada seni ben cig cig yiyecemcatalsiz bicaksiz bu hafta zaten kilo almisim fena kizmisim dur sen dur ben bu hafta esip gecmezsem banada ganfed demeyin pis sisko yalanci deyin
canım 81 kilo 900 geliyorm wc çıkamadım haberin olsunkilon kaç cnm listeye ekleyim biliyorsun bugün bildiirim yapmazsan ceza eklenir
canım mantarmı olmuş acaba resmini çekebilirsen koy faceye bakıyım kşcya sor muhtemelen mikrop kapmıştır gaga yanlarına bak canım aman diyim mantar olmasın rabbim şifa versin işşallahkuşumun sağ gözü kapandı ya ne yapabilirim acaba çayla sildim açıldı gözü ama göz kapağı şiş ve kızarık muhtemelen acıyordur da hafif karalığa koydum gözleri yormasın gün ışığı diyebir bilgisi olan varmı
canım bende aldım marş fasülyesinden bagışıklık sistemine iyi geliyormş bebem ama nasıl yemegi yapılır bilemem tarif alıyım lütfenakşam bizimkilere maş ve mercimek çorbası yaptım kendimede kabuska yaptım şimdi spora gitmeyi düşünüyorum akşam ankaradan kaynanam gelicek rahatlarım şimdi kızıda götürmem gerek o gelince atlayıp gidiyorum....
şimdilik 81 .900 sen geceye bırak eklemeyi wc gidim gelim belkim inerim***7. TAKIM 292. ETAP***
Ganfed(57.7
anşaa (70.8/70.4/0.4/0.57%)
Azerikizi(59,4
Paşam3405(84,4
roseberry(68,1/66.8/1.3/1.91%)
bahayk(52)290. etapta izne ayrılmıştı kilosu 3e bölündü
berenim2012(85)288. etapta izne ayrılmıştı kilosu 5e bölündü
gerbera1987(92.3/93.6/-1.3/%-0.35)289. etapta izne ayrıldı kilosu 4e bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI:
SAAT KAÇ OLURSA OLSUN KİLO BİLDİRİMİ TAMAMLANSIN LÜTFEN CUMA GÜNÜNE PAYLAŞIM KALMASIN
paşam haftaya göreceksin o icraatı 1. olacağım işte o kadartotem yaptım
selam kızlar sabah tartıldım ve hüsrannnnnnnnnnnnnn 54.1 kilo çıktım ama tuvalete de pek gidemiyom. sonuçu etkiliyor ama tartıda daha fazlasını göremedim
Valla ölümüne diyet yapıcam sonunda ama çabuk hastalanıyom. sinirden söylüyom böylede. ama dikkati elden bırakmıştım memlekette sanırım sonuç onu gösteriyo
yeni bir sayfa açıp balşıyorum bugün itibariyle
bugün pirinç lapasına başladım bakalım 2 gün sonunda ne olacak kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?