Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım benim yediklerinde bişey yokta neden sabah kahvaltısını 12 de yaptın bence çok geç ben o saatte kahvaltımı artı ara öğünümü yapıyorum....

süpersin paşam bu haftada süpersin bakalım neler olacak.....

paşam yazını içim burula burula biraz da gözyaşıyla okudum biliyorum hiç kolay şeyler yaşamamışsın ama sabır kardeşim,allah sana bir evlat verdiğinde bütün üzüntüleri unutacaksın inşallah bak herkes sana dua ediyor sana tavsiyem çok fazla neden olmuyor neden olmuyor diye vesvese yapma seni negatif yönde etkiler herşeyi oluruna bırak yüce yaradanım ol dediği zaman olacak vakti saati var bebeğim sıkma bu kadar canını kocaman öpüyorum seni....

naber gerberacım nasıl gidiyor diyet?

iyi sayılır cnm ama bundan sonra daha dikkatli olacağım

akşam 7' de 3 yk haşlanmış kuru biber , 2 yk yoğurt , 1 kepçe çorba , 2 dilim ekmek ,haşlanmış közlenmiş kırmızı biber , 1 kk peynir ,

saat 9' da 1 elma veya portakal

saat 9.30 ' da 1 bardak sütüm var

bu lısteyı dr verdıyse var ya bana verılenın aynısını vermıs meyveyı sut yada yanında proteınsız verıyorlar ınsulın dırencı ıcın

kızlar menümü yazayım............

sabah
1 kibrit kutusu peynir eşilğinde 1 dilim kepek ekmek

ara
1 portakal

öğle
yarım por.çorba
90 gram mezgit ve salata

ara
yok

akşam
yağsız tuzsuz kabuska yatağında 1 çay bardağı light yoğurt aman bir lezzetliydi ki anlatamam

1 saat sonra bir yeşil elma yicem muhtemelen sinemada yerim eğer evde ki şu canarları uyutursam...

harıkasın hayatım sana ımranıyorum valla
bende meyve yanında yenilen süt veya yoğurtun meyve şekerinin kana geçmesini yavaşlattığını biliyordum...

ıste tam da bu yuzden bıze bunu verıyorlar cnm ınsulın dırencı demek vucudun sekerı gordugu anda manyak gıbı ınsulın salgılıyorrr ve sureklı ac oluyorsun kendını durduramıyorsun bızde bu sebebten kana yavas karısan v aclık hıssettırmıcek seyler yemelıyız

berencım keyfı bırdurumolmayabılırtabı herkes kendıne göre haklıdır ama evdeyken5msj herhalukarda yazılırdıyeduşunuyorum sonsözukaPTAn söylemıs zaten...kaptancım calışıyorum hala eve giddemedım bırazdancıkıcam eve gıtmem 12 yı gecer haBERınolsunıstedim....

kızlar pirinç lapası diyetini akşam yapamadım eşim kızdı hasta olacaksın hayır yemek yok diye yemedim bende

öncesinde 3 gün kurusu
akşam
2 kepçe bezelye
3 yk yarım yağlı yoğurt
3 kaşık çökelekli makarna

ıhlamur içtik 1 avuç dolusu doğal işlenmemiş kuruyemiş yedim

kocişin iyi bakmış cnm o zaman bu aksam sana

bu arada kızlar yarın esımın memleketıne gıdıcez gunu bırlık tabıkı yanı sadece hafta sonuesımın abısının cocugu oldu bebek gormeye gıtcez anlıcagınız ama eskıler bılırler kayganayla nasıl ayrıldıgımızı ınsallah yarın orada olmaz tam bır nezaket ornegı olmak ıstıyorum ama anlamayacaklarına emınım ıkı tepsı borek kocaman bır tencere de yaprak sarması yaptık annemle yenı dogum yapmıs kadına goturulur bızım orada ve bebıse de bır hurc dolusu Adan Zye herseyını aldım aslında lafı olmayacak seyler ama ben bunların hıcbırını gormedım hatta ustune ustluk nelere maruz kaldım bıraz utanırlar ve ders alırlarmı acaba sanmam ama?????

ahh canim,cok üzülüyorum senin böyle mesajlarini okuyunca.Allah'im tez zamanda yavruna kavustursun seni insallah...
kac ciktin canim,azmi fazlami?
tesekkür ediyorum canim.cok az kaldi hedefime.1,9 kilo kaldi.onuda verdimmi tamam.bu hafta disimi cok SIKIcam ve onuda vermeye calisicam
Allah orucunu kabul etsin canim
zahter ne canim.nasil bisey?
selam kızlar ben geldim kavitasyona gittim spora gittim avm gezdik geldik birazdan oğlanı bırakır servis onu alıcam pilav yapıcam saat 22 de celal ile ceren e gidicez gülelim biraz...
bizde yarin gidiyoruz.esim bilet almis getirmis.Sahan Gökbakari cok seviyoruz,insallah bu filmi de cok güzeldir.birde ben heyecanla klebegin rüyasi filmini bekliyorum.onada gidicez insallah.Kivanc oynamissa harikadir eminimkiiiiiii
kimsecikler uğramamış ben yazayım dedim yemek yicem birazdan gelince yazarım bu hafta muhtmel ikinciyiz
insallah yaaa,dereceye girelim artik
yok gece 12 de yedim yazmis.yani sahur yapti ganfed,cünkü bugün orucluydu

olsun canim.büyüklük sende kalsin.iyi yapmissin herseyi tam eksiksiz yapmakla.kötülüge iyilikle karsilik vermek büyük erdemdir

bugün anca bu saatte gelebildim kizlar,affedin.

menüm
sabah:1 brötchen (alman ekmegi)
beyaz peynir,yarim domates
6 zeytin

öglen:1 kase sütle müsli

ara:1 kivi

aksam:firinda köfteli sebze,yogurt

1 saat de zumba

bugün ikinci gününmü olacakti?keske bitirseydin

canım takmıyorm artık inan ben benden vazgeçtim zaten allah ve verirse hayırlısını versin işşallah takdir yaradandan ol dicek olcek ama bir daha ne ltrosonda görmek istiyorm nede kalp atışlarını dymak istiyorm agırıma gidiyor göröpte kavşamamak allahım affetsin
paşacık yesin seni hemigel bebem annene gel
canım beni büyükmü küçük porsiyonm istersin ona göre ya sütlü yada şerbetli yapıcem kendimi aslında benden kül bastı olur ama neysehayırlı paylaşımlar bebem
bnende bu azim varken kim tutar beni yasasın pirinç lapası
içimden geldigi gibi yazdım sizlerde olmasanız ben derdimi kimlere anlatırım üzüyorsam kırıyorsam sizleri bir daha yazmambugün sizden sonra çok fena oldm yazınca onları sanki yaşadım tekrar facedeyken eşimin amcasının kıız dürtü ne yapıyorsn paşa dedi dedim abla pabnik atak geçiriyorm sonra görüşelim kapadım sonra aradı hadi gel ban kahvaltı yapalım dedim ben yaptım olsun gel oturrz dedi stresin gider neyse öle böyle gittim sag olsun çok ilgilendi agladım gözyaşlarımı sildi teselli etti paşa herşey allahtan dedi elimizden brişey gelmez bak dedi ne güzel neyin oldgu çıktı kiloda veriyorsn dedi işşallah bebegimizi b sefer alıcan herkez dua ediyor sana dedi işin olur birşey olur beni bul dedi ben her zaman yanındayım sen benim de kardeşimsin dedi benim canımı acıtan elalem düşünüyor benim sülalem düşünmüyor ne acı degilmi
bezelyede çok kalori var yeme bir daha derim benama gzüel menü hadi kızma
sen ben dogrnca banada gel yemekleri boşver diyetet olrum hurcu getir ne aldın anlat paşana
naber canım ben yeni giridm eve misafirlikten rapor veriyim diidm :2:sagolsn ev sahibi çok ilgilendi benleeşimde geldi yemegi orda yedik kalabalıktık 3 kilo hamsi yendine var ne yok görüşmeyeli maşşallah beni geçmişin kiloda elini öpülücek hatunsun he

kızlar ksura bakmayın anca eve girdim inanın bugün güzel bir gün geçirdim namazlarımı kıldım sonra eşim işten geldi pazara gittik alışveriş etteik kendime karnıbahar brokoli aldım ıspanak lahana aldım bol yeşillik aldım maksat diyet akşamada yemege orda kaldık çok eylendik desem yeri komşlarda geldi sohbet ettik inanın iyi geldi ben bunu sık yapayım hep eve tıkılı kalıyorm kzııyorlar gel de stresin gider diye onlar oturd ben harıl harıl dantel yaptım ne azim dediler dedim paralı yapınca böle oluyorev sahibinin kız kardeşinden dantel modelleri aldım havlu kenarları onları yapıcem işşallah elimdeki havlu kenarım biter yarın üstlerinide gidince temem bu iş memlekete gidene kadar epey yapmam lazım rabbim sabır versin feiz versinde biitiriyim hepsinineyse nenüye geçeyim
öylen yediklerim
1-1haslanmış ymurta
2-5 siyah zeytin
3-kibrit kts büyüklügünde peynir
4-közlenmiş kırmızı biber turşu hani sarımsaklı sirkeli ondan
5-1 çatal turşu kavurması
6-3 dilim minin çavdar ekmegi ben diyetetyim diye ekmek bana özel
7-3bardak açık çay
arada bol sakız çignedim
akşam yemeginde yediklerim
1-bir kepçe tarhana çorbası
2-2dilim çavdar ekmegi
3-bol salata
4-15 yok hamsi
5 2 adet soda içtim
akşamada bir dilim kek yedik aglayan kek çok ısrar etti kıramadım 2 bardak çay
okadar kızlar gene diyorum kusura bakmayın anca eve gelebildim sabah işşallah görüşrüz tatlı rüyalar

kızlar nerdesiniz yaw ykuya doyamadınız zaarsabahın köründe kalktım ben eşimi işe yolladım dün pazara gitmiştik eşimle onları yerleştiricem evi dip köşe temizlemem lazım yemegim yok ykm bir var bir yok gece 5 yattım uyku tutmadı dicem olmcek takıldım öle facede 8 kalktım 3 saatlik uykuylayım ama ayaktayım kalkın leynnnnnnn:118::118:hava güzel hadi yürüyüşe gidelim bgün allah bozmasın içimde sevinçle kalktım işşallah hep böle gider rapor veriyim diidm işlerimi halletmeden giremem canlar haberin olsn hoş ben çalıyom ben oynuyom burda:113::113::113:kahvaltıda neler yedim yazıyımda çıkıyım bari
1-5 birarada yeşil çay
2-kepekli sandiviç ekmegi
3-3 çatal sahanda yumurta
4-kimrit kutusu büyüklügünde peynir
5-4 çeri domates
6-bir adet minnacık badem
7-5 yeşil zeytin
8-yarım çig pırasa
9-birazdan ilaçlarımıda içerim
yatagımı toplym önce işelrimi bitiriyim gelirim ne yemek yapsam akşama acaba:44::44::44azardan beyaz lahana brokoli ıspanak karnıbahar aldım onlardan birini yaparım yapmasınada eşimle anneisne gidicez galiba yemek kalır eşim gelsinde yada dr arıyım ben onu ne diyor ona göre yemekelri atarım ocaga:102::102:hey millet vallahi telefonlarınız olsa bende varya hemen hepinizi arardım gelen faturayıda sizlere kakalardım öderdiniz
vallahi yanlızlık diye bir şarkı yazıcem he kalkın öhü öhü amannntek kaldım korkuyorm aman strese sokyolar bu tombllar beni aman seviniyordm bireysele giricem diye aman aglamak istiyorm ben biri mendil versin dertlendim vallahi gidimde bir kadeh süt içiyim anca kendime geliriim bura espiir yaptım gülün paşa kafayı yedi vallahi tek başına kalınca insan kafayı yiyormş onu anladım ben yetim gibi bıraktınız brda beni gene hafta son kimseler yok tek kaldım buralarda

ı sizlerele bir akıl danışmak istiyorm siz ne derseniz on yapıcam ona göre düşünün iyi karar verin şimdi:99::99::99::99:
ablam beni 4 şbatta çagırıyor diyor sabah bin akşam burda ol ceyiz dizmeye götürüyümseni anca gelirsin diyor evinide görürüsün diye kzı teyzem mtfagı yatak odamı o yapsın renklerine göre ayırı çok düzenli demiş benim için allah için öleyim ammenler 8 gelicekler ablama ama 4 gidersem 3 hafta aklıcam eger 11 gibi gidersem belkim sadece evini görüp gelicem ablam 4 gelirsen eger samsnu gezdirim dedi sana stresini atarsın dedi şimdi olasılıklar şu
4 gidersem 3 hafta
11 gidersem 2 hafta kalıcam annemide gelirken getiricem evime eşimden kuşlarımdan ayrılasım yok özlerim eşim kapıyı kilitlemeden gider diye korkyorm birde çayı ocakta çok bırakıyor birde kalp kapagında az egrilik varya birşey olr diye korkyorm bir taraftan diyorm paşa 4 git hem çeyiiz diz hem samsunu gez 3 hafta diyorm bir taraftanda 2 hafta neyine yetmiyor sadece git evini gör gel diyor ne yapıcem ben biraz karışık oldu ama kusura bakmayın 4 giidiyim şbarın 11 demi kafayı yemek üzereyim biri akıl versin ne olur

Son düzenleme:

yiğenin bir kere evleniyor cnm 4'ünde gitmeni tavsiye ederim bende evlenirken teyzemin gelmesini isterdim ev görmeye değil çeyizdede yanımda olsun isterdim 4 ünde git cnm eşini sık sık ararsın aklın burda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…