yediklerimide yazayim
gece 12 de iki dilim tam bugday ekmeyi yarim kibrit kutusu kadar beyaz peynir.,bir tatli kasigi kadar cokelek,bir cay kasigi kadar kahvaltilik markarin,4 siyah zeytin basparmak buyuklugundede simit vardi ondan kopardim yedim ,iki bardakta tatlandiriciyla siyah cay,sabah 5de oglum uyandirdi ezan okunmadigi icin bir bardakta su ictimbu kadar aksamada kuru fasulye ile bulgur pirinc karisimindan yaptigim pilav varcok yememeye calisacam bakalim ne kadar basaracam hadi bana basari dileyin:26::26::26:
sabah kahvaltısında yediklerimi yazıyım
1-5 bir arada yeşil çay
2-bimden kepekli sandevç aldım o
3-haşlanmış ymrta 1 adet
4-kibrit kutusunun yarısı
5-3yeşil2 2 siyah zeytin
birazdan ilaçlarımı içicem
öylene akşama ne yerim belirsiznerdesiniz yaw gelinde konuşak
naber gerberacım nasıl gidiyor diyet?
iyi sayılır cnm ama bundan sonra daha dikkatli olacağım
akşam 7' de 3 yk haşlanmış kuru biber , 2 yk yoğurt , 1 kepçe çorba , 2 dilim ekmek ,haşlanmış közlenmiş kırmızı biber , 1 kk peynir ,
saat 9' da 1 elma veya portakal
saat 9.30 ' da 1 bardak sütüm var
bu lısteyı dr verdıyse var ya bana verılenın aynısını vermıs meyveyı sut yada yanında proteınsız verıyorlar ınsulın dırencı ıcın
harıkasın hayatım sana ımranıyorum vallakızlar menümü yazayım............
sabah
1 kibrit kutusu peynir eşilğinde 1 dilim kepek ekmek
ara
1 portakal
öğle
yarım por.çorba
90 gram mezgit ve salata
ara
yok
akşam
yağsız tuzsuz kabuska yatağında 1 çay bardağı light yoğurtaman bir lezzetliydi ki anlatamam
1 saat sonra bir yeşil elma yicem muhtemelen sinemada yerim eğer evde ki şu canarları uyutursam...
bende meyve yanında yenilen süt veya yoğurtun meyve şekerinin kana geçmesini yavaşlattığını biliyordum...
bence ceza puani islesin evdeyse insan yemek molasi yada cay molasi verdiginde bile yazabilir 5 mesajsonucta evde ne kadar zaman alabilirki 5 mesaj yazmak demikusura bakma berenimm aci konustum ama gercek bu imkani olmasa yazmaya haklisin diyecem misafirin olsa yada evde olmasan tamamda temizlik bence mazaret degil
yediklerimi yazayım size
ballı sirkeli suyumu içtim
pirinç lapamı yaptım ama hepsini bitiremedim 2 yk kaldı.
ara
1 portakal 1 mandalina 1 kivi
canım hiçbirşey yemek istemiyo ama yemem lazım boğazlarım acıyo yine hastalık geliyo galiba bıktım hasta olmaya yaaaaaaaaaaa offffffffffffff
ganfed canım 120 cal yakmışsınben onu sadece bisiklete binerek yakıyom yavrum daha çok çalışman lazımmmm kuzummm
bisikletime bindim. 10 dk.
leslie 1 yaptım 14 dk.
kalça ve göbiş hareketlerimide bitti hergün aksatmadan yaparım belki haftasonu biraz düzensizlik olur eşim evde olunca olmuyo bazen
canım cok uydugumu dusunmuyorum ama ertesı gun acısını cıkardım sanırım
belırttıgım gıbı uyamadım cnm tabıkı ama dedıgım gıbı dun acısını cıkardım
hayırlı olsun tartın sekerım
katılıyorum
cnm yaaaa uzuldum valla ama bu gazla sen ne kılo verırsın sımdı
yasasın demek benlesın kalbım temız pasacım bak benımsız dedım oldu hehe
verıcem cnm ınsallah benım boy 162
cok sevındım yaaaa kucucuk kuzucuk demek ıyılestı
cnm calısıyorum ben oglen geldım bıseyler atıstırdım falan ondan sonra 2 gıbı basladım temızlıgeve aksamı buldu yorgunluktan da geberdım tabıkı
cnm haklı olabılırsınız ama ben haftada otuz mesaja bu yuzden evet demıstım cunku ben normalde de ısten gelınce ve ancak kızım uyuyunca gırebılıyorum cunku elımde laptop gordumu cekıstırıyor bı sekılde de dusuyorrr uyuyunca temızlık yapmaya basladıgım ıcın de dıger zamanlarda gıremedım zaten belırtmıstım haftada otuz mesaj olsa daha ıyı olur dıye gerberaya da cunku boylelıkle uygun zamanımda ıstedıgım kadar mesaj yazabılırdım ama koskoca takım tabıkı benım ıcın kuralları degıstırmek zorunda degıl ama kaptanım mazaretlı oldugunda bıldır demıstı bende oyle yaptım yanı oyle kafadan uydurmadım hafıfe adıgım ıcın falan degıl takımımı gercekten onemsıyorum ama sanırım ıstemedn dıskalıfıye olmak zorunda kalıcam
kocişin iyi bakmış cnm o zaman bu aksam sanakızlar pirinç lapası diyetini akşam yapamadım eşim kızdı hasta olacaksın hayır yemek yok diye yemedim bende
öncesinde 3 gün kurusu
akşam
2 kepçe bezelye
3 yk yarım yağlı yoğurt
3 kaşık çökelekli makarna
ıhlamur içtik 1 avuç dolusu doğal işlenmemiş kuruyemiş yedim
ahh canim,cok üzülüyorum senin böyle mesajlarini okuyunca.Allah'im tez zamanda yavruna kavustursun seni insallah...amin işşallah canım benim facede sayfamda yayınladım bu şiiri elinize alın bir diyet çay dinleyin kendiniz bir yere gidiyorsunuz benim gibi
ganfet kaç kız kaç bahayk geliyor aman diyim çork korktum :18::18:benim rakibem beren bakalım kaç gram vericez hatunla bu arada söylüyüm benim şerbetli tatlı niyetine yesin tütlü tatlı hafif olur
canım karamsar olomak istemiyorm allah var ama 2 oglm kaybettikten sonra kızımda rahimde yetmezklik var dediler rahimi dikicez dediler hoş dikildi ögretmiş gibi gene dogm ettim haftasındakorkyorm ya gene giderse diye aklım çıkıyor yengemin gelini hamile allah var çok seviniyorm hareketlerinde kısıtlama yok benim gibi degil bgünümede şükür diyorm ama ne biliyim hamile kalınca pilim bitiyor benim malesef bebek gibi 9 ay yatakta yatıyorum ne yemek ne temizlik wc gidip gelş paşa yat insanın etleri acırmı yata yata yemin olsn çok bagırarark kalktım yataktan ama neden evladıma kavşmak için millet gezmelere gitti o sıcakta ben hep yattım camdan bile bakmadım yavrma birşey our diye yetmedim yetemedim güzel kızım ömürüme arkadaşa gittim dedimya hani bu hafta bana ne dediler biliyormusun sen dogm ettiginde hastaneye geldik bir sogk vardıki eşini kaynananı gördük ay ne aglıyorlardı dedi öyle dedilerya içim acıdı arkadaşım dediki dayanamadım aglamasına eşinin dedi aglamış hemde benden gizli yanıma gelirdi aman be derdi üzülme gene olr ne aglıyorsn bilmiyordmki dışarda aglayıp yanıma gelirmiş bende hep kızardım neden ben hep üzülüyorm o üzülmüyor diye halini görsen ama hiç kendi evladı yok ölmmemiş meyerse ben üzülmüyüm diye tek hatrladıgım oglmzda telefon açtıgımda canım dıgryorm bda gidiyor mdm gidiyor 7 sene sonra gelmişti bana cennetten bir o zaman duydum eşimin aglamasını daha sonra hiç sadece bir kere eve geldigimde yıkadı beni giydirdi neşeli ben üzülmüyüm diye wc gittim geldim pijamam vart üstümde kaynanam bana dediki üstünü neden ısladın dedi ne ıslaması elimi yıkadım dedim yatak odasına gittim aynaya baktım kaldırdım pijamamın üstünü baktımki sütlerim akmış sıcaktan sonra bir feryat kopt benden yavrm canım mdm nerelere gittim anacıgın bak gene sütleri boşa gitti dedim agladım drdm eşim fırladı odadan yatak odasına sinir krizi geçirdim zor zapdettiler beni kaynanam dayanamadı aldı çantasını gitti dayanamıyorm on böyle aglarken dedi eşim sarıldı agladı paşa kurban olym yapnma dedi durdu ben her seferinde agladım sonra kızıma hamile kaldım gene yattım tabi rahimimi diktiler gene durmadı kaderya kızımda dogdu eşime diyememişler kızımız ömürüm nasıl dedi kalktım ayaga bak bakalım nasılmış dedim sonrası malm kanları görünce ne yani deyince ddaklarımı büzdüm agladım olmadı gene yetemedim canım dedim sobnrası malm sinir krizi doktorla geldi hemşire zapdemiyolar kaynımlar vardı kaynanam diyorlar abi gel gittide gitti dedim yavrma gitti igne yapıcaklar beni tutamıyorlarki vrsnlar eşim bir tarafyan krban olrm paşam ne olr aglama gene olr diyorlar bir taraftan doktorlar bagırıyor kaynımgile götürün şn brdan beni sakinleştiremiyorlar sonrasını hatırlamıyorum uyumuşum az ben gidyor gitti o diyor gene olur üzülme
allahım affetsin herkerzinn old benim akrabalarımın kardeşlerimin bebeleri eşimin sülelsinde old benim ne zamanolcak bilemiyorm korkmdan bebeg vesile olamıyormkieşim birinin bebegini sevse içim acır bu pis bogazımı neden tutyorum biliyormusun yavrum için sırt eşim mutl olsn ben kendimden geçtim o mtly olsn baba olsun rabbim bu mubarek günde sesimi duysun işşallah işşallahta duyar kızmı dogrdm eve geldigimde eşime dedimki gene kaldık 2 kişi bu seferde olmadı diyorm kızıma aldıgım bir baddaniye var öper koklar aglarım sanki yavrum kokuyor okadar göz yaşım varki onda aşllaha isyanım yok ama anne kalbim acıoyor çok zor 3 bebek sütlerin boşa gidiyor emziremiyorm herşeyin kötüsünü düşündüm paşa ya dogsaydı ölseydi diyorm ama yetmiyor gene aglıyorum arkadaşlarım dogrd daha geçen ne agladım onlar için mutl oldlar allahım benide mutlu et dedim
kız geç yattım ne atacaksan at diyorum
hade len ordan ne ka güzel bir şey o
sevindim canım kafesi temiz tt ben hergün degiştiriyorum
yap anam ya benim bgün hiç halim yok canım hiç birşey istemiyor öle yatasım var eşimde zorla yedirdi kahvaltımı içim almıyor nedense
hayırlı cumalar canlar cumanız mubarek dualarınız kabul olsun işşallah:2:
kac ciktin canim,azmi fazlami?valla gidiyo canım bu sabah farklı çıktım tartıda ama haftaya saklıyom :))) ganfedi yenicem çünkü biraz zorlayınca oluyo be canım 2 günden birşey olmaz bi denemekte fayda var bence. sabahları yerken zorlanıyom biraz okadar
tesekkür ediyorum canim.cok az kaldi hedefime.1,9 kilo kaldi.onuda verdimmi tamam.bu hafta disimi cok SIKIcam ve onuda vermeye calisicam17/01/2013 persembe mesaj sayım lıstesi
gerbera:19
anşa:11
ganfed:8
paşa:25
bahar:16
azerı:19
bereen:1
roseberry:7
canlarım berenın paylaşımı 5 in altında mazeretı de aşağıda -1 puan verilmesi gerkıyor mazertını gun ıcınde bıldırmış ama mazeretı gecerlı bı mazeret mıdır bılemedım...paşamı da ayrıca tebrik ediyorum...azerı esra ve paşam harıka kılo verdınız tebrik ediyorum tekrardan...akşama görüşürüz kızlar....
Allah orucunu kabul etsin canimselam kizlar nasilsiniz hatunlar gordugum kadar bu hafta herkes azimli o zaman o zaman yine tekrarlayim birincilik benim olacak kimseye kaptirmam ayricada bahaykin verdigi su elmali tarifi yapip icecem bakalim ise yarayacakmi bendegorecegiz hep beraber he bu arada yarim saatte sporumu yaptim ama halim kalmadi simdide gidip yemeklerimi kontrol edecem sonara biraz uyurum ezana kadarhepinizi seviyom hadi lutfen bu hafta kimse kacamak yapmasin gercek anlamda asilalim
zahter ne canim.nasil bisey?menümü yazayım sabah 11 de 1 portakal yedim
öğlen 1de 3 dilim ekmekle 1.5 kk peynir , 1 tatlı kaşığı kabak kavurması , 1 yk yoğurt , kavurma haşlanmış kırmızı biber , zahter
ara 3te 1 elma yerim
bizde yarin gidiyoruz.esim bilet almis getirmis.Sahan Gökbakari cok seviyoruz,insallah bu filmi de cok güzeldir.birde ben heyecanla klebegin rüyasi filmini bekliyorum.onada gidicez insallah.Kivanc oynamissa harikadir eminimkiiiiiiiselam kızlar ben geldim kavitasyona gittim spora gittim avm gezdik geldik birazdan oğlanı bırakır servis onu alıcam pilav yapıcam saat 22 de celal ile ceren e gidicez gülelim biraz...
insallah yaaa,dereceye girelim artikkimsecikler uğramamış ben yazayım dedim yemek yicem birazdan gelince yazarım bu hafta muhtmel ikinciyiz
yok gece 12 de yedim yazmis.yani sahur yapti ganfed,cünkü bugün orucluyducanım benim yediklerinde bişey yokta neden sabah kahvaltısını 12 de yaptın bence çok geç ben o saatte kahvaltımı artı ara öğünümü yapıyorum....
süpersin paşam bu haftada süpersin bakalım neler olacak.....
bu arada kızlar yarın esımın memleketıne gıdıcez gunu bırlık tabıkı yanı sadece hafta sonuesımın abısının cocugu oldu bebek gormeye gıtcez anlıcagınız ama eskıler bılırler kayganayla nasıl ayrıldıgımızı ınsallah yarın orada olmaz tam bır nezaket ornegı olmak ıstıyorum ama anlamayacaklarına emınım ıkı tepsı borek kocaman bır tencere de yaprak sarması yaptık annemle yenı dogum yapmıs kadına goturulur bızım orada ve bebıse de bır hurc dolusu Adan Zye herseyını aldım aslında lafı olmayacak seyler ama ben bunların hıcbırını gormedım hatta ustune ustluk nelere maruz kaldım bıraz utanırlar ve ders alırlarmı acaba sanmam ama?????
kızlar pirinç lapası diyetini akşam yapamadım eşim kızdı hasta olacaksın hayır yemek yok diye yemedim bende
öncesinde 3 gün kurusu
akşam
2 kepçe bezelye
3 yk yarım yağlı yoğurt
canım takmıyorm artık inan ben benden vazgeçtim zaten allah ve verirse hayırlısını versin işşallah takdir yaradandan ol dicek olcek ama bir daha ne ltrosonda görmek istiyorm nede kalp atışlarını dymak istiyorm agırıma gidiyor göröpte kavşamamak allahım affetsinpaşacım herşeyi akışına bırak bence bu kadar kafaya takarsan bu bebek konusunu daha zor olur bence düşünmemeye çalış canım sen böyle düşündükçe kafaya taktıkça üzülüyom valla
paşacık yesin seni hemigel canim ama yavas gel birincilikte ben olacam sonra bu ne demeyesin bak hayal kirikligi cok kotu biseydir zaten iki hafta verememisim canim burnumda bu hafta seni mahvedecegimgeliyormus pih .sanki korkacam yogurttan donenin kasigi kirilsin be bak ben seni persembeye katlayip paket yapmazsam neyse daha fazla biseycik demiyom gel sen gel
ne kacacam aslan gibi ganfediniz burda bakin bahayki bu hafta nasil perisan edecegim sonrada sira sende pasacikustustede gelseniz artik faydasi yok bugun 120 de kalori yaktim birazdan belki gene yaparim .ama niyetli oldugum icin belki halim olmaz bilemiyorum simdilik.canim daha yasin genc acele edip hem kendini hem esini hem cevrendekileri uzme emin ol saglikla alacaksin sen kucagina aldiginda bende bebisi gormeye gelecem yanina benim oglanda senin oglana abilik yapacak herseyi ogretecek yol gosterecek
kizlar tebrik ediyorum harika kilo vermissinizbravvo ama su izinden donenler ne oluyoruz hatunlar yeme izninemi gittiniz bu ne hal dokulmussunuz yahu iki haftada bu kadar kiloyu nasil aldinizkalkin bakimayaga size oturmak da yemek yemekte yasak siz en az 4 saat sinav 4 saatte mekik cekin iste o kaa
bahaykciim canim uyan uyan beni yiyemezsin .sonra bogazinda kalmayim
bahayka aynen katiliyorum pasam cok takma bazen psikolojikmen bile bebegi kaybedebiliyor insan sabret sukret olacak
bu lenfdrenaj acayip kilo kaybettiriyor burda beim bir yasli alman komsum var ona yaptilar saglik küründe kadin ne kadar guzel zayiflamistianlatamam canim sen nerde oturuyorsun merak ettim bayagi bir bilnclisin spor konusundaben hic olye bilincli olamadimneden bilmem.biraz pisirigim herhalde ondan olsa gerek
canım beni büyükmü küçük porsiyonm istersin ona göre ya sütlü yada şerbetli yapıcem kendimi aslında benden kül bastı olur ama neysecanım cok uydugumu dusunmuyorum ama ertesı gun acısını cıkardım sanırım
belırttıgım gıbı uyamadım cnm tabıkı ama dedıgım gıbı dun acısını cıkardım
hayırlı olsun tartın sekerım
katılıyorum
cnm yaaaa uzuldum valla ama bu gazla sen ne kılo verırsın sımdı
yasasın demek benlesın kalbım temız pasacım bak benımsız dedım oldu hehe
verıcem cnm ınsallah benım boy 162
cok sevındım yaaaa kucucuk kuzucuk demek ıyılestı
cnm calısıyorum ben oglen geldım bıseyler atıstırdım falan ondan sonra 2 gıbı basladım temızlıgeve aksamı buldu yorgunluktan da geberdım tabıkı
cnm haklı olabılırsınız ama ben haftada otuz mesaja bu yuzden evet demıstım cunku ben normalde de ısten gelınce ve ancak kızım uyuyunca gırebılıyorum cunku elımde laptop gordumu cekıstırıyor bı sekılde de dusuyorrr uyuyunca temızlık yapmaya basladıgım ıcın de dıger zamanlarda gıremedım zaten belırtmıstım haftada otuz mesaj olsa daha ıyı olur dıye gerberaya da cunku boylelıkle uygun zamanımda ıstedıgım kadar mesaj yazabılırdım ama koskoca takım tabıkı benım ıcın kuralları degıstırmek zorunda degıl ama kaptanım mazaretlı oldugunda bıldır demıstı bende oyle yaptım yanı oyle kafadan uydurmadım hafıfe adıgım ıcın falan degıl takımımı gercekten onemsıyorum ama sanırım ıstemedn dıskalıfıye olmak zorunda kalıcam
canım benim yediklerinde bişey yokta neden sabah kahvaltısını 12 de yaptın bence çok geç ben o saatte kahvaltımı artı ara öğünümü yapıyorum....
süpersin paşam bu haftada süpersin bakalım neler olacak.....
paşam yazını içim burula burula biraz da gözyaşıyla okudum biliyorum hiç kolay şeyler yaşamamışsın ama sabır kardeşim,allah sana bir evlat verdiğinde bütün üzüntüleri unutacaksın inşallah bak herkes sana dua ediyor sana tavsiyem çok fazla neden olmuyor neden olmuyor diye vesvese yapma seni negatif yönde etkiler herşeyi oluruna bırak yüce yaradanım ol dediği zaman olacak vakti saati var bebeğim sıkma bu kadar canını kocaman öpüyorum seni....
bezelyede çok kalori var yeme bir daha derim benkızlar pirinç lapası diyetini akşam yapamadım eşim kızdı hasta olacaksın hayır yemek yok diye yemedim bende
öncesinde 3 gün kurusu
akşam
2 kepçe bezelye
3 yk yarım yağlı yoğurt
sen ben dogrnca banada gelbu arada kızlar yarın esımın memleketıne gıdıcez gunu bırlık tabıkı yanı sadece hafta sonuesımın abısının cocugu oldu bebek gormeye gıtcez anlıcagınız ama eskıler bılırler kayganayla nasıl ayrıldıgımızı ınsallah yarın orada olmaz tam bır nezaket ornegı olmak ıstıyorum ama anlamayacaklarına emınım ıkı tepsı borek kocaman bır tencere de yaprak sarması yaptık annemle yenı dogum yapmıs kadına goturulur bızım orada ve bebıse de bır hurc dolusu Adan Zye herseyını aldım aslında lafı olmayacak seyler ama ben bunların hıcbırını gormedım hatta ustune ustluk nelere maruz kaldım bıraz utanırlar ve ders alırlarmı acaba sanmam ama?????
naber canımahh canim,cok üzülüyorum senin böyle mesajlarini okuyunca.Allah'im tez zamanda yavruna kavustursun seni insallah...
kac ciktin canim,azmi fazlami?
tesekkür ediyorum canim.cok az kaldi hedefime.1,9 kilo kaldi.onuda verdimmi tamam.bu hafta disimi cok SIKIcam ve onuda vermeye calisicam
Allah orucunu kabul etsin canim
zahter ne canim.nasil bisey?
bizde yarin gidiyoruz.esim bilet almis getirmis.Sahan Gökbakari cok seviyoruz,insallah bu filmi de cok güzeldir.birde ben heyecanla klebegin rüyasi filmini bekliyorum.onada gidicez insallah.Kivanc oynamissa harikadir eminimkiiiiiii
insallah yaaa,dereceye girelim artik
yok gece 12 de yedim yazmis.yani sahur yapti ganfed,cünkü bugün orucluydu
olsun canim.büyüklük sende kalsin.iyi yapmissin herseyi tam eksiksiz yapmakla.kötülüge iyilikle karsilik vermek büyük erdemdir
kızlar nerdesiniz yaw ykuya doyamadınız zaar sabahın köründe kalktım ben eşimi işe yolladım dün pazara gitmiştik eşimle onları yerleştiricem evi dip köşe temizlemem lazım yemegim yok ykm bir var bir yok gece 5 yattım uyku tutmadı dicem olmcek takıldım öle facede 8 kalktım 3 saatlik uykuylayım ama ayaktayım kalkın leynnnnnnn:118::118:hava güzel hadi yürüyüşe gidelim bgün allah bozmasın içimde sevinçle kalktım işşallah hep böle gider rapor veriyim diidm işlerimi halletmeden giremem canlar haberin olsn hoş ben çalıyom ben oynuyom burda:113::113::113:kahvaltıda neler yedim yazıyımda çıkıyım bari
1-5 birarada yeşil çay
2-kepekli sandiviç ekmegi
3-3 çatal sahanda yumurta
4-kimrit kutusu büyüklügünde peynir
5-4 çeri domates
6-bir adet minnacık badem
7-5 yeşil zeytin
8-yarım çig pırasa
9-birazdan ilaçlarımıda içerim
yatagımı toplym önce işelrimi bitiriyim gelirim ne yemek yapsam akşama acaba:44::44::44azardan beyaz lahana brokoli ıspanak karnıbahar aldım onlardan birini yaparım yapmasınada eşimle anneisne gidicez galiba yemek kalır eşim gelsinde yada dr arıyım ben onu ne diyor ona göre yemekelri atarım ocaga:102::102:hey millet vallahi telefonlarınız olsa bende varya hemen hepinizi arardım gelen faturayıda sizlere kakalardım öderdiniz
vallahi yanlızlık diye bir şarkı yazıcem he kalkın öhü öhü amannntek kaldım korkuyorm aman strese sokyolar bu tombllar beni aman seviniyordm bireysele giricem diye aman aglamak istiyorm ben biri mendil versin dertlendim vallahi gidimde bir kadeh süt içiyim anca kendime geliriim bura espiir yaptım gülün paşa kafayı yedi vallahi tek başına kalınca insan kafayı yiyormş onu anladım ben yetim gibi bıraktınız brda beni gene hafta son kimseler yok tek kaldım buralarda
ı sizlerele bir akıl danışmak istiyorm siz ne derseniz on yapıcam ona göre düşünün iyi karar verin şimdi:99::99::99::99:
ablam beni 4 şbatta çagırıyor diyor sabah bin akşam burda ol ceyiz dizmeye götürüyümseni anca gelirsin diyor evinide görürüsün diye kzı teyzem mtfagı yatak odamı o yapsın renklerine göre ayırı çok düzenli demiş benim için allah için öleyim ammenler 8 gelicekler ablama ama 4 gidersem 3 hafta aklıcam eger 11 gibi gidersem belkim sadece evini görüp gelicem ablam 4 gelirsen eger samsnu gezdirim dedi sana stresini atarsın dedi şimdi olasılıklar şu
4 gidersem 3 hafta
11 gidersem 2 hafta kalıcam annemide gelirken getiricem evime eşimden kuşlarımdan ayrılasım yok özlerim eşim kapıyı kilitlemeden gider diye korkyorm birde çayı ocakta çok bırakıyor birde kalp kapagında az egrilik varya birşey olr diye korkyorm bir taraftan diyorm paşa 4 git hem çeyiiz diz hem samsunu gez 3 hafta diyorm bir taraftanda 2 hafta neyine yetmiyor sadece git evini gör gel diyor ne yapıcem ben biraz karışık oldu ama kusura bakmayın 4 giidiyim şbarın 11 demi kafayı yemek üzereyim biri akıl versin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?