- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
azeri kızı valla doğru dedin bende uyuz oluyom o yiyipte fıstık gibi gezenlere :)))
menümü yazayım size kızlar
sabah
ballı sirkeli su
1 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim kızarmış ekmek
2 yeşil 3 yeşil zeytin
1 kk peynir
2 fincan çay
ara
1 portakal 1 küçük kivi
öğle
2 kepçe tel şehriyeli tavuk çorbası
patatesli havuçlu yoğurt 3 yk
ara
türk kahvesi avcumun içi kadar naturel kuruyemiş
akşam
2 köfte 2 elma dilim patates firında izmir köfte yapmıştım ondan
1 ince dilim defte yapraklı tavuk
1yk bulgur
öğlendeki yoğruludan yedim
her akşam 18:30 a kadar akşam yemeğini yiyiyoz
8 gibide 2 fincan çay içtim 1 avuçiçi naturel kuruyemiş
kızımla bol bol yabancı hızlı müziklerde dans ettik spor niyetine. ama geceye doğru yine sporumu yapacağım.
herkese iyi pazarlar,biz 1 saat önce kalktık ama çok uykum var ve moralim yine çok bozuk kahvaltı hazırlıycam canım istemiyor kaynanam burda aman sesini duymak istemiyorum dır dır dır dır offf ömrümü yedi bakalım bugün nasıl geçecek.....
ohhh ne güzel az cikmissin.ne olacak bizim bu halimiz demi,hep kilolari düsünerek yasamak cok zor gercekten.herseyi yiyipte incecik manken gibi kalanlara gicik oluyorum gicikkkkkk
yooo saglik herseyden daha önemli tabiiki.saglik olsunda diyet her zaman yapilir
PASAM sen hangi memleketlisin,nereye gidicen?
Hafta sonu mesaj yazma zorunlulugu yok diye biliyorum.
Allah hayir etsin nolduki.iki gündür neden iyi hissetmiyorsun kendini?Kaynanan sorunmu cikartiyor?
Tesekkürler canim.
sen Istanbulun neresinde oturuyorsun canim?Benim ailemde Istanbulda lar
pasam3405 kullanıcısından alıntı
kızlar kurayı bugün çektim arkadaşlar sag olsun çok ısrar ettiler dayanamadım
Bu haftaki rakipler şunlar aslında berenim dedi kendini ban sakla dedi bende hak geçmesin diye kura çekiyim dedi kalbimi çamaşır suyuyla yıkamış galiba kurada hatun ban çıktı artık beni şerbetlermi sütlümü yer beni ekmek arasımı yapar bilemedim biraz asılır gibi oldu kendi tabiriyle berenin aslında cuma günü çekiyordum bu sefer böle olsun genel istek üzerine çektim biline
Bu haftaki rakipler şunlar
Gerberaazerikizi
paşam3405berenim2012
roseberryanşa
bahaykganfed
hiç birşeyinde yokmş bebem he benimde demirim vs düşük bebek için tedavideyimya allahtan vitamin çok kullanıyorm şekerimin düşmemesi içinde şeker hapı maksat yumurtalarım çalıssın
Yarın kilo bildirimi büyük bir zevkle yaparım
Selam,
gecenin bu saatinde, boşluktan yararlanıp kıyıda köşede bir yere sığışayım dedim
öpme beni annem kiziyor ne o oyle gelene öptürüyon agir kiz ol dedi .ben annemin sozunu dinlerimvalla canm öyle ben hasta olunca çok üzülüyo oda spor VE DİYETE BAŞLADI EVDE BİR HAREKETLENME VAR SORMA bu sabah koşuya gitti ben gidemedim kızımı bırakamam çünkü neyse bende evde deli gibi yapıyom ganfede baksana taktı beni kafaya yenmem lazım onu :))
paşam benim bezelyeye çok kalorili dedin ama maşallah dün dötürmüşsünçok çabuk hastalanıyom aşkım yaaa ne yapayım yiyiyom biraz ama harekette yapıyom yazarken ve okurken insana çok geliyo aslında yediklerim o kadarda çok değil be kuzu
ganfed sen alemsin arkadaşım yaaa güldürdün beni okurken yanaklarından öpesim geldi kocaman kocaman yaaa hastalanıcam seninle aşık atarken vallaama devam sen böyle beni gazlıyon arkadaşım yaaa devam devammmm parçalıycam seni inşallah (Allahım yüzümü kara çıkarma şu hatuna karşı)
valla canım haklısın tartım varya yeterki fazla tartsıneksik tartmasında sıkılaşmam lazımmm yaaa kızlar krem falan mı alsam kullanan varmı krem tavsiye edermisiniz
canim telas etme bende o yuzden takimdan ayrilmistim ilkinde son kilolar nedense gitmiyor cildirmistimama bu sefer kararliyim verecem o kilolariazericim daha az çıktım tartıda verdim yani ama bu sabah tartıldım yine aynıyım anlamadım taktım kafaya gene bu kiloları o zamanda veremiyom.
çık aklımdan kilolalar çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))))))))))))
canimsin ya zorlama bosver zaten fazlada yok atarsin.bu arada sen anadolu yakasinda kaliyon demi istanbulunaşkım öylede biliyorsunuz midem hassas akşamda boğazlarım çok fenaydı eşim dedi hemen bırakıyorsun yeemek yiyeceksin karşıda çıkmadım iyi oldu valla
bencede 4 git.madem esin izin veriyor.inanki evde olmasan cok dikkatli olacaktir eslerimiz biz variz diye cok dikkat etmezler hele sen bi cik bak nasil herseyi kontrol ediyor sen gez toz stresini at ama kilo almadan gel bak yoksa sana burda sinav cektiririz .ya arkadas tatile giden kilo alip geliyor ne bu boylecabnım ya 4 bileti alıyım dedi eşim iyide olur ama ben 3 hafta kadar olmucamişşallah bi rsorn olmaz bir sizleri özlücem ben ya annecigimide alıcam işşalah gelirken yanıma bugün eşimle alış veriş yaptık herşey büyük geliyor malm memlekete gidicem paspal demesinler
anacım nasıl yapıcen acıtmıcenmi ay gülmekten yarılıcam şimdi anacım bayılızammmmmmmmmmm
krr iftira bikerem neyi götürmüşümhep kahvaltı yaptım ya yesem doyana kadar içim acımıcek çokm yemişimki be bende yeşillik yerim artık inekler gibi mööööööööö derim artık
balık aldım tavuk aldım işşallah maffak olrm kızlarberenimde beni yermi acaba yi beni sen ye kimse yimesin
yok canım şaka yaptıgını bilmiyommu ben allah seni
bende öylen kahvaltı yaptım kepekli sandiviç yarım ymrtanın beyazı 3 zeytin yedim 3 bardak açık çay içtimakşamada yemek yemicem ya meyve yada sandevüç yaparım bebeler badem domates eşliginde pazarda balık tavk yicem ekmegi kesicenm bitsinde işşallah bol suyda içebilisem ne olrd ne yapsamda içsem ş metebolizma çayını yapıyırm diyorm bakalım ben çıkıyorm giremem artık dantel yapmam lazım pc eşime vericem başımda beliyor hadi deyip duruyor biri hayrına leptop alsında yollasın bana
canim ya insallah atlatmissindir .kaynanalarda cekilmiyor be arkadas:)ama inaninki bildikleri bisey varda konusuyorlar rabbim hepimize sabir versin deyim ne deyim baskaselam hanımlar,bugün pek keyfim yok sabah sporuma gittim geldim çocukları yıkadım hamur yoğurdum eşim 3 te geliyor cumartesileri peynirli hamur kızarttım avucumun içi kadar yemişimdir onun için akşam bişey yemeyi düşünmüyorum,kendimi gergin ve yorgun hissediyorum hafta sonu mesaj sayımı ne kadar olmalı bilmiyorum....
hayirli olsun guzelim gule gule otursunlar .yedikleinde gayet guzel endiselenme cok degil atacaksin kilolariaç karnına ballı sirkeli suyumu içtim
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği kızarmış mis gibi kızarttım onu
1 haşalnmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 fincan çay
ara
1 portakal 1kivi
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
eşim kızarmış tavuk aldı birazcık ondan yedim çok az yedim
ara
2 galeta ,
1 elma
akşam
1dilim küçücük kızarmış ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
1elma dilimi patates 1 köfte fırında yaptım 1yk yağ koydum sadece patatesleri fırına attığımda
3yk yoğurtlu havuç(havuçları çok az yağda kavurdum )
eşim ve kayınvalidemlerle gebzeye gittik ev aldılar kaynıma onu görmeye gittik. sporumu yazdım ama hiçbirini yapamadım
ne guzel esinijn fark etmesi harika bisey insana guc ve devam istegi veriyor demi rabbim dahada cok kilo atmayi tez zamanda nasip etsin hepimizesporumu yapamadım demiştim ama akşam saat 10 gibi bi gaz geldi bana kalktım hepsini yaptım sadece bisiklete binmedim çünkü bissiklete binmekten bozdum çevirirken çok ses çıkarıyo eşimi rahatsız etmek istemedim oturma odasında duruyo bizim bisiklet. öyle işte.
eşim diyo 1 ay önceki halinle şimdiki halin arasında acayip fark var çok mutlu oldum valla
kimsede gelmemiş yaaa kızlar olmuyo ki böyle beeeeeeeeeeeee
canim takma ya sen taktikca o ne derse desin senin zoruna gidecek o yuzden duyma dinleme he de gecistirherkese iyi pazarlar,biz 1 saat önce kalktık ama çok uykum var ve moralim yine çok bozuk kahvaltı hazırlıycam canım istemiyor kaynanam burda aman sesini duymak istemiyorum dır dır dır dır offf ömrümü yedi bakalım bugün nasıl geçecek.....
kızlar ben bugün yokm kaynanam gidicem haberiniz olsn geç gelirim sonra giremezsem ksra bakmayın işlerim var
Benim için zaman ayırdığınız için teşekkürederim.. Kurallarlarla ilgili bir sorun yok. Bu durum benim için iyi olacak. Ciddiyetiniz ve kararlılığınızdan memnun oldum.
Tesekkürederim. hepbirliktearamiza hg canim basarilarin daim olur insallah tez zamanda hedefine kavusman dilegimle
Tesekkürederim. hepbirlikte
Ben normalde bukadar geç kalmıyorum. Biraz geçiktim...Bu yüzden, kahvaltı baya geçikti.
uyanır uyanmaz euthyrox 150mg içiyorum.
Sonra, çorba kaşığı ev yapımı elma sirkesini bir bardak ılık su ile içtim.
dukan çok kabızlık yapıyor bu yüzden, 3 gündür saf zeytin yağı deniyorum. duraklama yapmazsa devam edeceğim. 1 tatlı kaşığı zeytin yağı yuttum. 1 badak limonlu ılık su içtim.
sonra,
içinde 2ad. ince dilim salamı, 3 tane mantar, yarım yeşil biber, 2 ad. yumurtadan oluşan yağsız pişirilmiş omletimi, light peynir ve 4ad. çeri domates ile birlikte ve bir bardak ılık sütümü içtim..
Eki Görüntüle 611766
geçmiş olsun. sanırım kollestrol durumu.afiyet olsun yumurta güzel görünüyorda bana yasak haftada 1 tane verdi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?