Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

menümü yazmaya üşendim şimdi nese ama akşama kadar güzel gittim akşam biraz çerez yedim

cnm ya kıyamam ağzım yandı benim bir kere öyle çoook zor çokallah yardımcın olsun

birinciliğini tebrik ederim azeri paylaşım alanına başarı sırrını anlatırmısın cnm takipte olacağım belki bu hafta ben yazmak zorunda kalabilirimrakibem duy sesimi

rakibem duysun demiştim ama rakibim senmişsin

7.Takım kuralları:

1)HER HAFTA 30 MESAJ YAZMA ZORUNLULUĞU VARDIR .30 MESAJ YAZMAK 7 GÜNÜ KAPSAMAKTADIR. HER HAFTANIN PAZARTESİ VEYA EN GEÇ SALI GÜNÜ BİR ARKADAŞ SAYIM YAPACAKTIR . MAZERETSİZ SAYIM YAPMAYAN UYARI CEZASI ALIR. 3 UYARI CEZASI ALAN DİSKALİFİYE OLUR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.

15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN

16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.

kilo bidirimi dışında her madde oylamaya sunulabilir

Son düzenleme:
Benim için zaman ayırdığınız için teşekkürederim.. Kurallarlarla ilgili bir sorun yok. Bu durum benim için iyi olacak. Ciddiyetiniz ve kararlılığınızdan memnun oldum.

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:.

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

adınız: nüket

yaşınız: 40

işiniz: tasarımcıyım

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: 35 yaşıma kadar normal sayılan kilolardaydım. 6 yıl önce troid ameliyatı oldum. 4 Yıl önce depresyon için 4 ay kadar bir ilaç kulandım ve sigarayi biraktım. Gün içinde 8 saat kadar bilgisayar başında çalıştığım bir işe sahibim. Çoğu zaman bu saat çok çok uzayabiliyor. Bütün detayları topladığımda 7-8 ay gibi süreçte 20 kiloya yakın kilo aldım. 4 yıldır kilolu bir insanım. Bir çok kez birçok diyet, diyetisyen, doktor, akapunktur, spor salonu gibi detay denedim ve başarısız oldum. 2 ay önce internet üzerinden araştırırken dukan diyeti yapmaya karar verdim ve kendimi KK da buldum. 2 aydır düzenli olarak buraya geliyorum. 8.5-9 kiloya yakın kiloyu verdim. 4 yıl sonra bunu ilk kez başardım. Önümde verilecek bir 10-11 kilom daha var. 1.5 ay öncede düzenli spora başladım. Şuanda haftada 300 dak step-aerobik yapıyorum. Kilo verme işini sigarayı bırakmaya benzetiyorum. Benim için savaş ve kararlıyım. Hedefime ulaşacağım ve eğer sağlığım el verirse hedefimin biraz da altına inmeyi istiyorum.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız : Çok yakınım olan nişanlım tarafından rencide edilmedim. Bu konuda şanslıyım. Fakat kendimi kötü hissettigim için çevremdeki insanları ve sosyal hayatımı en aza indirdim. Çok uzun süredir beni görmeyen insanlarla görüşmeyi tercih etmiyorum. aaa ne kadar kilo almışsın cümlesinden hoşlanmıyorum. İş hayatında kendime olan güvenimi kaybettim.

boyunuz:177

ilk başladığınız kilo:92.4

hedef kilonuz:73

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
• 4 ay Akapunktur denedim 2.5 kilo verip 5 kilo geri aldım.
• Diyetisyen listesine 2 ay dayanabildim kilo vermedim.
• Doktor'un verdigi diyet listesini denedim ama açlıktan iş yapıyordum. Bıraktım.
• Hiç diyet yapmadan düzenli spor yapmayı denedim... sadece kilo verir gibi oldum.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: Kilo almadan önceki bütün kiyafetlerimi sakladım. Modası geçsin yada geçmesin onların içine bir kez girip kendim görmek istiyorum. Şuanda evimde çalıştığım için hayatımı pijamalar ve eşofmanlarla geçiştiriyorum. 46-48 beden 3 pantolonunum 3 de bütün yağlarımı kapatan üst giyimim var. Şuanda pantalonlarım bol geliyor. 4 yıldır kıyafet almıyorum. Hedefime ulaşınca alışveriş yapmayı planlıyorum. En büyük özlemim, dar kotumu içine sokabildiğim çizme giyebilmek...

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: Sürekli yorgundum. Kilo verdikçe haraket kabiliyetim artmaya başladı. Eminim hedefime ulaşınca herşey çok daha farklı olacak. Salondan mutfaga gitmeye üşeniyordum. Kendimi daha iyi hissedeceğim ve öz güvenim artacak ve benim için en önemlisi evlenceğim. Şişko gelin olmak istemedim.

diğer(eklemek istediğiniz): yarışan bütün arkadaşlara bol şans ve kararlılık diliyorum.

Son düzenleme:
öpme beni annem kiziyor ne o oyle gelene öptürüyon agir kiz ol dedi .ben annemin sozunu dinlerimhem sen beni yenemezsin kiye sen ye hatta esin baklava alsin tulumbattalisi alsin bol bol ye sonrada kebapciya gidin iskenderdi adanaydi ne gorsen yeammaaaaaaaaaaaaaaaan dunyaya bikere geliyoruz demi onuda yemeden gitmeyelim.sporda neymis bosver sporu falan koca bir kase misir patlar al bide filmi koy dvd ye yayil koltuga hem ye hem izle demi ama yoksa nasil gecerim seni :18::18::18:
canim telas etme bende o yuzden takimdan ayrilmistim ilkinde son kilolar nedense gitmiyor cildirmistimama bu sefer kararliyim verecem o kilolari
aşkım öylede biliyorsunuz midem hassas akşamda boğazlarım çok fenaydı eşim dedi hemen bırakıyorsun yeemek yiyeceksin karşıda çıkmadım iyi oldu valla
canimsin ya zorlama bosver zaten fazlada yok atarsin.bu arada sen anadolu yakasinda kaliyon demi istanbulun
bencede 4 git.madem esin izin veriyor.inanki evde olmasan cok dikkatli olacaktir eslerimiz biz variz diye cok dikkat etmezler hele sen bi cik bak nasil herseyi kontrol ediyor sen gez toz stresini at ama kilo almadan gel bak yoksa sana burda sinav cektiririz .ya arkadas tatile giden kilo alip geliyor ne bu boyle
canim ya insallah atlatmissindir .kaynanalarda cekilmiyor be arkadas:)ama inaninki bildikleri bisey varda konusuyorlar rabbim hepimize sabir versin deyim ne deyim baska

hayirli olsun guzelim gule gule otursunlar .yedikleinde gayet guzel endiselenme cok degil atacaksin kilolari
ne guzel esinijn fark etmesi harika bisey insana guc ve devam istegi veriyor demi rabbim dahada cok kilo atmayi tez zamanda nasip etsin hepimize
canim takma ya sen taktikca o ne derse desin senin zoruna gidecek o yuzden duyma dinleme he de gecistir
kızlar ben bugün yokm kaynanam gidicem haberiniz olsn geç gelirim sonra giremezsem ksra bakmayın işlerim var

kiz nasil gecti kaynana ziyareti.islerini halledebildinmi gel artik 4 subata kadar full gaz devam diyete bak zaten 3 hafta olmayacan helede ablandaysan diyet miyet hak getire olacak o yuzden bari bu son haftayi iyi degerlendiremi canim

Benim için zaman ayırdığınız için teşekkürederim.. Kurallarlarla ilgili bir sorun yok. Bu durum benim için iyi olacak. Ciddiyetiniz ve kararlılığınızdan memnun oldum.

aramiza hg canim basarilarin daim olur insallah tez zamanda hedefine kavusman dilegimle

gunaydin hatunlar bugun dukkani ben actim .buyurun buyurun cekinmeyin .silip supurdum cayida koydum gelin gelin .kek cerez istemeyin onlar yok .kirmayim bacaklarinizi.cay neyinize yetmiyor

kizlar kacgundur duzenli sporumu yapiyordum ama dun yapamadim .ve hala kendime kiziyorum tembel diye ama bugun insallah yapacam bakalim bana basari dileyin

günaydın tiroid ilacımı içtim kahvaltımı ettim

1 dilim ekmek , kavrulmuş kırmızı biber , 1 yk lor , 1 demet roka

biri bana deseydi bu kadar yemekle doycaksın hayatta inanmazdımdoyduğumdan değilde işte meyve saatini bekliyoruö

kızlar bugün işelrim yogm yürüyüşe gidicem sabah akşam haberinzi olsn kahvaltı yapmadım daha işşallah ş evleri temizliyim işlerimi bitiriyim dönücem aranzıa şimdilik görüşrüz dün geç geldim 12 geçiyord çok yorrldm giremedim siteye affola

aramiza hg canim basarilarin daim olur insallah tez zamanda hedefine kavusman dilegimle
Tesekkürederim. hepbirlikte

Ben normalde bukadar geç kalmıyorum. Biraz geçiktim...Bu yüzden, kahvaltı baya geçikti.

uyanır uyanmaz euthyrox 150mg içiyorum.
Sonra, çorba kaşığı ev yapımı elma sirkesini bir bardak ılık su ile içtim.
dukan çok kabızlık yapıyor bu yüzden, 3 gündür saf zeytin yağı deniyorum. duraklama yapmazsa devam edeceğim. 1 tatlı kaşığı zeytin yağı yuttum. 1 badak limonlu ılık su içtim.
sonra,
içinde 2ad. ince dilim salamı, 3 tane mantar, yarım yeşil biber, 2 ad. yumurtadan oluşan yağsız pişirilmiş omletimi, light peynir ve 4ad. çeri domates ile birlikte ve bir bardak ılık sütümü içtim..

Son düzenleme:

afiyet olsun yumurta güzel görünüyorda bana yasak haftada 1 tane verdi doktorum

ya tartımın pili bitti yarın alcam meraktan hergün tartılıyordum ama tartılmamak en doğrusuymuş bugün az çıktım yarın eski kilodayım demektense haftada bir ve keşke mümkün olsada ayda bir tartılsaydıkaylık çizelge yapcam bu hafta ilk haftası olsun 15 şubatta %1 kilosunu veremeyenler ceza puanı alacak ta gerçi zannetmem hepimiz öyle yada böyle veriyoruz bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…