Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3 diyet bisküvi ve 1 kupa yeşilçay eşliğinde ara öğünümü yapıyorum akşama salata yicem yarında emine hanıma gidicem bakalımne çıkacak sonuç....

sorma şekerim bu kaynanalar hep mi böyle altından köprü yap üstünden geçir yinede yaranılmıyor,acaba ben nasıl bir kaynana olacağım acaba bak heyecanlandım inşallah evladımı ve gelinimi üzmeyecek bir kaynana olurum...

bahar 50 kiloya az kaldı hadi bakalım çok az kaldı....

allah yardımcın olsun canım 1 ay baya uzun bir zaman,sen uyma şeytana ayşecim börekler,yemekleri onlar yesin sende 2 ay sonra yersin inşallah ....

ya aslında çook takmıyorum kaynanamıda bazen yeter dedirtiyor sürekli benle uğraşıyor laf sokuyor terbiyemden susuyorum ama duymamazlıktan gelicem kendimi üzemem....

nüketçim bence resimler çok hoş sıkma canını,ya şu dukana özeniyorum ama eşim ısrarla yaparsan bozuşuruz diyor böbreklere çok zararı var diyor benim böbreğimin teki diğerinden küçük böyle bir sorun olmasaydı bende yapardım....

canım kimse için ne üzül nede kafaya tak sadece kendini yıpratırsın hayatım kimseyide değiştirmeye çalışma olmuyo çünkü deneyimli biri olarak diyom boşveeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr kimse senden kıymetli önemli değil canım. o okadar insanmış

roseberry cim evet canım çok az kaldı inşallah göreceğim yakında. sıkı diyet ve spordayım valla inş. karşılığını alamam sende iyisin valla heeeeeeeeeeee imreniyom sana

akşam yemeğinde sadimdi ece 4 yk yoğurtta ekledim kızlar bide 1 lokmalık tavuk yedim. o kadar şimdi spor yapıcam kızlar

1lt de su içtimmm.

valla kimseyle karşılaşamadım eşimde birazdan gelir sanırım giremem pc yi eşime devredeceğim mecburen

kızlar 10dk bisiklete bindim 15 dk. leslie 1 yaptım kalça ve göbiş hareketlerimi yaptımmm günlük sporum da bitti aferin bana valla :))

Son düzenleme:
demi ya artik birazda fidan gibi gezelim ne o oyle futbol topu gibi yuvarlaniyoruz haydi fistiklar asilin diyetlere bu hafta bitti bitecek iki gune bildirim var sakin kilo almis olarak cikmayin karsima bozusuruz ha:))saka saka
bosver be guzelim sen ustune duseni yaptin gerisi onlara kalmis
3 diyet bisküvi ve 1 kupa yeşilçay eşliğinde ara öğünümü yapıyorum akşama salata yicem yarında emine hanıma gidicem bakalımne çıkacak sonuç....
insallah iyi seyler soyler .senden moralle bizde asiliriz diyete demi ama
vella ben garanmti veremem kesin cadi kaynana olacamDDD
ay ne icine atiyorsun sende ona sok lafi hik deyip otursun .uzuldugun seye bak
valla ben herhalde o diyeti kesinlikle yapamam bana gore degil yani herseyden yemeliyim bu yasak o yasak dinlemem hic yeterki canim istesin

sen ne yedin aksam anlamadim sadece yogurtmu .ayricada devret deretmesinede guzel rakibem arada da beni kontrole gel .bak bakayim ganfedin ne alemde verdimi aldimi yattimi kalktimi.bak eger bakmazsan yenilecen banaona gore.kocaciginada soyle bi rakibem var dusman basina bu hafta canima okudu sana cok yedirmesin soyle

kızlarrr sıkı bir şeklide geliyom valla haberiniz ola korkutayım sizi azcık dostlar kaçamaksız bir hafta diliyom sizlere inş. 7 takım harika bir hafta geçirsin kimse üzülmesinnn
hadııı bakalım ınşalllaaahhh....
öğlenide yedim ama geç mi yedim acaba

3 patates maydonoz kuru soğan ve havuç kavurması

(3 dilim ekmek hakkımı 3 orta boy patatesle değiştirdim )

saat 3te 1 portakal
çok mantıklı ekmek yerıne pataes bende yenı fikirler uyndırdın hayatımmm....

kızlar 10dk bisiklete bindim 15 dk. leslie 1 yaptım kalça ve göbiş hareketlerimi yaptımmm günlük sporum da bitti aferin bana valla :))

nemi yedim canım
2 köfte 2 elmq dilim patates
4yk yoğurt
1 lokma tavuk.
2 kepçe tavuk çorbası

yok be eşim acayip destek bana hatta tamam daha verme çok iyisin diyorda ben taktım kafaya 50 olacağım. canım beni korkutamazsın ben deli gibi geliyom perşembe şokta olacaksın dilin nutkun tututacakkkkkk

:18::18::18::18::18::18::18:ehm sey kem kum ben hafta sonu gelemeyecem arkadaslar bildirimde bulunmayabilirim hatta hata takimdan bile cikabilirm.kiz ne yaptin sen bak birini korkutmak buyuk gunahtir ona gore

nuhan hoşgeldin canım, inşallah bizlerle beraber istediğin kiloya gelirsin....

çok mersi....

Çok geçmiiş olsun. Bencede yapma... çok su içmek gerekiyor ben sürekli wcdeyim

Benimde müsterim gitti spora kostum. yarım saat step yarım saat aerobik..ve aksam yemeği geç kaldi suan ocakta kusbası etlerim pişiyor domates biberle soteleyip yiyeceğim.
Müsterime galeta ile domates satalatık peynir ikram ettim. bende galata disindakileri yedim. kaç tane sekersiz çay içitim hatirlamiyorum. 4 olabilir.
yemek faslını biteriyim gelirim gene...
sevgiler

:18::18::18::18::18::18::18:ehm sey kem kum ben hafta sonu gelemeyecem arkadaslar bildirimde bulunmayabilirim hatta hata takimdan bile cikabilirm.kiz ne yaptin sen bak birini korkutmak buyuk gunahtir ona gore

benim yazdıklarımı alıntı yaptın ama bana cevap yarım geldi yediklerim fazlamı yani.

neden çıkıyon takımdan beni yenemeyeceğini anladın dimi tamam tamam gitme yenmem seni bilerek yenilirim sana

geçmiş olsun cnm bi sıkıntı yaşatıyormu

hadııı bakalım ınşalllaaahhh....

çok mantıklı ekmek yerıne pataes bende yenı fikirler uyndırdın hayatımmm....

ewet cnm salata yaptım güzelce

naynyoktur çıkmak takımdan

yemek faslını biteriyim gelirim gene...
sevgiler

arada yarım bardak süt içtim

akşam yemeği
köz bibere 1yk yağ koydum , 2 dilim ekmek , 1 yk lor , 1 tk haşlanmış kavrulmuş biber

iyi akşamlar hanımlar,kız memede uyuyor oğlan uyumadı daha o ses türkiyeyi izliyorum 1 elma yedim az önce...

menüm
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta beyazı
peynir
domates

ara
1 portakal

öğle
mezgit
salata
yarım kase mercimek çorbası

ara
3 bisküvi

akşam
havuç,kıvırcık,turp,kımızı lahanadan salata sos olarak limon

abartmıyorum ama 3 litre su tüketiyorum günde canım istiyor hiç zorlanmıyorum çünkü ben kendimi bildim bileli içerim oğlumda aynı ben ve bizim bardaklarımız 500 cc bir dilişte yarım litreyi içiyoruz...

ooo kimler gelmiss.canimsin yaaa.cok sevindim seni burada görmekle.nasilsin iyimisin canim
sendemi kilo aldin kizzvalla bende iste kendi tariflerimi yapa yapa kilo aldim valla.simdede diyet pesindeyimama az kaldi.diyet bitsin yine yapcam tariflerimi ama bu sefer aksamlari yemiycem.

kız benim işlerim vardı ondan gelemedim kaynanama gittim eltimde geldi sinri küpü oldm geldim hemideban dediki sen topilik olmşun kALÇALARIN KOCAMAN OLMŞ ŞİŞMİSİSİN DEDİ BEN FACEYE RESİM KOYYMDA SİZ SÖYLEYİM KİLO ALMIŞMIYIM ALMAMIŞMIYIM ODA KİLO ALMIŞ YARIM DÜNYA OLMUŞ HABERİ YOK MANYAGINEŞİMDİYOR PAŞA BOŞVER YA KISKANIYOR SENİ RESMİ YENİ ÇEKTİM BAKIN BAKIYIM KİLO VARMI
İSTANBULDAN AMASYAYA GİDİCEM BEBEM
rakibem duysun demiştim ama rakibim senmişsin
:18::18::18:YANDIN KIZIM SEN 41 YANDIN
CANIM 4 GİDİCEM İŞŞALLAH ALLAH NASİP EDERSE YEMEGE GELİNCE İŞŞALLAH O ELTİME İNAT VERİCEM BU KİLOLARI BENLE DALGA GEÇTİ YZ YAW ELİME VERSELER VARYA ALLAH NE VERDİYSE ARTIK EŞİM DEDİ BOŞVER O GELENE KADAR MUTLYDM O GELDİ MUTLULUGUM KISA SÜRDÜ
KIZ BANADA AL BENİMKİ BİTTİ GİBİ
VALLAHİ ABARTMIYORUM EVE GELEN ÇAMAŞIR NMAKİNASININ ÜSTÜNE BÖLE BAKIYORDİYOLARKİ DETERJAN FABRİKASIMI VAR NE ARARSAN VAR HUY MESELESİ CANIM YA YAPMAYINCA İÇİM RAHAT ETMİYOR
KIZ BALLİ KAYMAK DEME BANA CANIM ÇEKTİ YAWARTIK CANIM YEMEK İSTESİN ELTİMİN DEDİGİ LAF GELİCEK DAHADA GAZA GELİCEM
HOŞ GELDİN ARAMIZA GÜZEL PAYLAŞIMLAR İŞŞALLAH
KIZ SEN YANLIŞ YERE YOLLAMIŞIN BEBANA YOLLASAYDIN KEŞKEİŞŞALLAH KIYMET BİLİRLER

AHANDA BİR KAYNANA VAKASI DAHA BENİM KAYNANAM ÇOK İYİDİR ALLAH VAR BAZI HUYLARI HARİÇ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…