Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

korkma canim korkma acitmadan yenecem ne oldugunu anlamayacan bilebi bakacan ki yenilmissin .aksam beni gorsen gulerdin halime.gece saat 10 da canim nasil boyle kocaman bir ekmek arasi istiyor yerimde duramiyom .dedim yabisey olmaz ye bitane sonra sen geldin gozumun onune kis kis guluyordun o anda bende istah mistah kalmadi sanki kuzu yedim :1
olsun ben seni 12oilerle gececem bak goryemiyom icmiyom durmuyom
afiyet bal olsun da zahter ne ben ilk defa duydum .yenecek biseymi yoksa yazim hatasimi anlamadim acikcasi:26::26::26:
olmadin ki canim bu kuirallar yeni koyuldu kimse de ceza puani yoktu
hep beraber verecegiz ama sen pasamdan kork hatun gecen hafta 2.5 kilo verdi ona gore calis,kostur terat yag yak

canim belki disardaki tarti 3 kilo az tartiyordur o ihtimalde var o yuzden sen kendi tartini baz en dogrusu o .hem fazla giderse zarari olmaz demi yeterki verelim

kocişin iyi bakmış cnm o zaman bu aksam sana
valla canm öyle ben hasta olunca çok üzülüyo oda spor VE DİYETE BAŞLADI EVDE BİR HAREKETLENME VAR SORMA bu sabah koşuya gitti ben gidemedim kızımı bırakamam çünkü neyse bende evde deli gibi yapıyom ganfede baksana taktı beni kafaya yenmem lazım onu :))
bugün ikinci gününmü olacakti?keske bitirseydin

paşam benim bezelyeye çok kalorili dedin ama maşallah dün dötürmüşsün çok çabuk hastalanıyom aşkım yaaa ne yapayım yiyiyom biraz ama harekette yapıyom yazarken ve okurken insana çok geliyo aslında yediklerim o kadarda çok değil be kuzu

ganfed sen alemsin arkadaşım yaaa güldürdün beni okurken yanaklarından öpesim geldi kocaman kocaman yaaa hastalanıcam seninle aşık atarken valla ama devam sen böyle beni gazlıyon arkadaşım yaaa devam devammmm parçalıycam seni inşallah (Allahım yüzümü kara çıkarma şu hatuna karşı)

valla canım haklısın tartım varya yeterki fazla tartsın eksik tartmasında sıkılaşmam lazımmm yaaa kızlar krem falan mı alsam kullanan varmı krem tavsiye edermisiniz

kızlar yediklerimi yazayım yazayım size

aç karnına ballı sirkeli suyumu içtim
1 dilim kepek ekmeği kızarmış mis gibi kızarttım onu
1 haşalnmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 fincan çay

ara

1 portakal 1kivi

gerisini bilmiyom

sporumu yazayım

10 dk. bisiklet
15 dk. leslie 1 yaparım
kalça ve basen hareketlerim

dün yazdım ama kalça ve basen hareketlerimi yapamadım bacaklarım çok ağırdı hamlamışım 4 günde memlekette yapmadım ama bugün eşimi kandırayım koşuya gidelim diye gideriz herhalde

paşam sen acilen git arkadaşım surumun iyiyye gitmiyo valla şaka tabiki git yaaa ne olacak bende evhamlanıyom evde yokken eşim onu bunu yapıyomu diye ama inan daha dikkatli oluyorlar evdeyken bize güveniyorlar çünkü çık evden biraz kafan dağılsın. Allah sana öyle bir bebiş verecekki bu günlerini arayacaksın demedi deme eteğini toplayamayacaksın bakta gör

bence 4 de git sen havan değişsin kendine gelirsin canım
kızma sakın dediklerime heee şaka takıldım

azericim daha az çıktım tartıda verdim yani ama bu sabah tartıldım yine aynıyım anlamadım taktım kafaya gene bu kiloları o zamanda veremiyom.

çık aklımdan kilolalar çıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)))))))))))))))

yiğenin bir kere evleniyor cnm 4'ünde gitmeni tavsiye ederim bende evlenirken teyzemin gelmesini isterdim ev görmeye değil çeyizdede yanımda olsun isterdim 4 ünde git cnm eşini sık sık ararsın aklın burda kalmaz
cabnım ya 4 bileti alıyım dedi eşim iyide olur ama ben 3 hafta kadar olmucam işşallah bi rsorn olmaz bir sizleri özlücem ben yaannecigimide alıcam işşalah gelirken yanıma bugün eşimle alış veriş yaptık herşey büyük geliyor malm memlekete gidicem paspal demesinler
anacım nasıl yapıcen acıtmıcenmi ay gülmekten yarılıcam şimdi anacım bayılızammmmmmmmmmm
krr iftira bikerem neyi götürmüşümhep kahvaltı yaptım ya yesem doyana kadar içim acımıcek çokm yemişimki bebende yeşillik yerim artık inekler gibi mööööööööö derim artık
balık aldım tavuk aldım işşallah maffak olrm kızlar berenimde beni yermi acabayi beni sen ye kimse yimesin

yok canım şaka yaptıgını bilmiyommu ben allah seni
bende öylen kahvaltı yaptım kepekli sandiviç yarım ymrtanın beyazı 3 zeytin yedim 3 bardak açık çay içtim akşamada yemek yemicem ya meyve yada sandevüç yaparım bebeler badem domates eşliginde pazarda balık tavk yicem ekmegi kesicenm bitsinde işşallah bol suyda içebilisem ne olrd ne yapsamda içsem ş metebolizma çayını yapıyırm diyorm bakalım ben çıkıyorm giremem artık dantel yapmam lazım pc eşime vericem başımda beliyor hadi deyip duruyorbiri hayrına leptop alsında yollasın bana

selam hanımlar,bugün pek keyfim yok sabah sporuma gittim geldim çocukları yıkadım hamur yoğurdum eşim 3 te geliyor cumartesileri peynirli hamur kızarttım avucumun içi kadar yemişimdir onun için akşam bişey yemeyi düşünmüyorum,kendimi gergin ve yorgun hissediyorum hafta sonu mesaj sayımı ne kadar olmalı bilmiyorum....

dün gece zar zor çıkabildik evden celal ile cerene gittik film çokta güzel değildi vasattı gece 00:15 te geldik kızı aldım hemen yattım tabi emdiği için gece sayamıyorum kaç kere kalktığımı sabah zombi gibiydim ...

yediklerim

sabah
1 diilim ekmek
1 yumurtanın beyazı
1 kibrit kutusu peynir

ara
1 kuru incir ve kuru kayısı

öğlen
kırmızı ve beyaz lahananadan salata
1 domatesli çabuk çorba

ara
hamur kızarttım avuç içi kadar onu yedim 30 gram peynir

az önce şekersiz nescafe içtim

akşam yemek yemiycem hamura saycam

gecede meyve yicem

aç karnına ballı sirkeli suyumu içtim
kahvaltı

1 dilim kepek ekmeği kızarmış mis gibi kızarttım onu
1 haşalnmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 siyah 2 yeşil zeytin
2 fincan çay

ara

1 portakal 1kivi

öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
eşim kızarmış tavuk aldı birazcık ondan yedim çok az yedim

ara
2 galeta ,
1 elma

akşam
1dilim küçücük kızarmış ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
1elma dilimi patates 1 köfte fırında yaptım 1yk yağ koydum sadece patatesleri fırına attığımda
3yk yoğurtlu havuç(havuçları çok az yağda kavurdum )

eşim ve kayınvalidemlerle gebzeye gittik ev aldılar kaynıma onu görmeye gittik. sporumu yazdım ama hiçbirini yapamadım

sporumu yapamadım demiştim ama akşam saat 10 gibi bi gaz geldi bana kalktım hepsini yaptım sadece bisiklete binmedim çünkü bissiklete binmekten bozdum çevirirken çok ses çıkarıyo eşimi rahatsız etmek istemedim oturma odasında duruyo bizim bisiklet. öyle işte.

eşim diyo 1 ay önceki halinle şimdiki halin arasında acayip fark var çok mutlu oldum valla

kimsede gelmemiş yaaa kızlar olmuyo ki böyle beeeeeeeeeeeee

herkese iyi pazarlar,biz 1 saat önce kalktık ama çok uykum var ve moralim yine çok bozuk kahvaltı hazırlıycam canım istemiyor kaynanam burda aman sesini duymak istemiyorum dır dır dır dır offf ömrümü yedi bakalım bugün nasıl geçecek.....

kızlar ben bugün yokm kaynanam gidicem haberiniz olsn geç gelirim sonra giremezsem ksra bakmayın işlerim var

canım duyma bir süre sen onu çık dışarıya çıkabilirsen yürüyüş falan yap mağazaları falan gez havan dağılsın canım benim

iyi pazarlar hepinizxe kızlar istanbulda güzel bi hava var güzel bir kahvaltı hazırlayacağım şimdi öyle işte

öptüm hepinizi kocaman görüşürüzzzzzzzzzzzzz

ne gelen var ne giden ohhhhhh valla

Azerikızı birinci olmuş tebrik ederim. arkadaşım

ohhh ne güzel az cikmissin.ne olacak bizim bu halimiz demi,hep kilolari düsünerek yasamak cok zor gercekten.herseyi yiyipte incecik manken gibi kalanlara gicik oluyorum gicikkkkkk
aşkım öylede biliyorsunuz midem hassas akşamda boğazlarım çok fenaydı eşim dedi hemen bırakıyorsun yeemek yiyeceksin karşıda çıkmadım iyi oldu valla
yooo saglik herseyden daha önemli tabiiki.saglik olsunda diyet her zaman yapilir
PASAM sen hangi memleketlisin,nereye gidicen?
Hafta sonu mesaj yazma zorunlulugu yok diye biliyorum.
Allah hayir etsin nolduki.iki gündür neden iyi hissetmiyorsun kendini?Kaynanan sorunmu cikartiyor?
ne gelen var ne giden ohhhhhh valla

Azerikızı birinci olmuş tebrik ederim. arkadaşım
Tesekkürler canim.
aynen öyle yaptım az önce geldim sahile indik deniz havası iyi geldi ilaç aldım sabah kafam 1500 sarhoş gibiyim....
sen Istanbulun neresinde oturuyorsun canim?Benim ailemde Istanbulda lar

Azeri kızı huuuu huuuuuu
nasılsın canım,
benim kilolarımın sebebi sen ve senin tariflerinken,,,sen diyet yapıyorsun öyle mi:)
ne kadar bilirsen o kadar kilo alıyorsun,şahsen ben öyleyim,o tarifi dene,bu yemeği dene derken hooop bir bakıyorum almışım.
Hepinizin mutlu olduğunuz kilolara ulaşmanızı diliyorum,sevgili 7.takım üyeleri

azeri kızı valla doğru dedin bende uyuz oluyom o yiyipte fıstık gibi gezenlere :)))

menümü yazayım size kızlar

sabah

ballı sirkeli su

1 haşlanmış yumurta
2 küçük dilim kızarmış ekmek
2 yeşil 3 yeşil zeytin
1 kk peynir
2 fincan çay

ara
1 portakal 1 küçük kivi

öğle
2 kepçe tel şehriyeli tavuk çorbası
patatesli havuçlu yoğurt 3 yk

ara
türk kahvesi avcumun içi kadar naturel kuruyemiş

akşam
2 köfte 2 elma dilim patates firında izmir köfte yapmıştım ondan
1 ince dilim defte yapraklı tavuk
1yk bulgur
öğlendeki yoğruludan yedim

her akşam 18:30 a kadar akşam yemeğini yiyiyoz

8 gibide 2 fincan çay içtim 1 avuçiçi naturel kuruyemiş

kızımla bol bol yabancı hızlı müziklerde dans ettik spor niyetine. ama geceye doğru yine sporumu yapacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…