Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar ,herkesebol kilo verebileceğimiz bir hafta diliyorum sporumu yaptım geldim birazdan kavitsyona gidicem öğle yemwğimi dışarda yicem şöyle boool tereyağlı iskender yicem derrrrrmiiişim tabiiikkkiii tavuklu salata ısmarlıycam ve su içicem 2013 benim yılım olacak inşallllaaaahhhh

azeriiii senın ne marıfetleın varmış da biz bilmiyomusuzzz....
baharcım aksam accık kaçmış sankı ama accık yanı cok dııl...
Selam,
gecenin bu saatinde, boşluktan yararlanıp kıyıda köşede bir yere sığışayım dedim
hoşgeldın sefalar getırdınn....
Benim için zaman ayırdığınız için teşekkürederim.. Kurallarlarla ilgili bir sorun yok. Bu durum benim için iyi olacak. Ciddiyetiniz ve kararlılığınızdan memnun oldum.
en doğru yerdesın emın ol....
ne guzel anlatmıssın kendını bır nefeste okudum gerçekten ınşallah dilediğin kıloda hatta altında mezun olursun....
gunaydin hatunlar bugun dukkani ben actim .buyurun buyurun cekinmeyin .silip supurdum cayida koydum gelin gelin .kek cerez istemeyin onlar yok .kirmayim bacaklarinizi.cay neyinize yetmiyor
ganfedcım ben kahve alıyımmm şekerim sekersız olsun bebışımmm.....
doydun doydun canımmmmm..... sana öle geliooo....
hafta sonu sıkıntı yok paşaammm....sen naptın kayıannecıgın nasıl ziyaret nasıl gectı....
aaayyyy menu süper tam bır dukan menusu....
geçmiş olsun. sanırım kollestrol durumu.
Fotograf koymak iştah acıcı oluyorsa bida koymiyim..:26: çok özür...
hayyyıııırrr çok guzel ıykı koymussun.....nevımız vardı ızınde şimdi o da böle dukan menulerını paylaşırdı ozlemışım sayfa renkledı emeğine sağlık....

ya paylaşalım esraa 2013 u lutfennn....birazda bana verrr....son 10 kılo ve 2 ay süre verdim kendıme yenı bi program düzenledim....olucak arkadaş o kadaaaaarr....sigarayı bırakmış adamım ben kılomu veremıycem 27 kılo vermışımm....alllaaaaahhhh allllaaaahhhhhverrr gazı ayşegülll....

Selam,
gecenin bu saatinde, boşluktan yararlanıp kıyıda köşede bir yere sığışayım dedim
aramıza hoşgeldin nüketcim. inş. hepimiz çıta gibi olacağız bu yaz

kizlar kacgundur duzenli sporumu yapiyordum ama dun yapamadim .ve hala kendime kiziyorum tembel diye ama bugun insallah yapacam bakalim bana basari dileyin
pardon canım tabikide artık öpmem annende kızmasın. valla rakiben kilo durumların iyininde üstünde gidiyo hiç aksatmadanda sporumu da yapıyom valla. perşembe görüşürüz canım ev için tebrik etmişsin tşk ederim canım amin inş. evet gayet iyi gidiyo kilolar eşimde çok destek bana ikimiz beraber diyetteyiz
tebrikler canım güzel güzel kahvaltını yaptın zamanla dahada doyacaksın midemiz küçülüyo zamanla

ayyyyyyyyyyyyy sen beni mafettin bune temizlik aşkı böyle senden aldığım gazla bende eve girişiyom bende çok titiz bi insanım ama sen benden beter çıktın hayatım yaaa

sende tartı madurları kervanına katıldın canım

valla gözüm gönlüm açıldı. iyi geldi valla

sen benim tek idealimsin canım yaaa size taşınıyom ben haberin olsun spor diyet yemek harikasın cancazım yaaaa

canlar ciğerler baalllar kaymaklar gece devriyem var ben gelemeyebilirim akşama bilginiz olsun mesaj sayımı doldurmadan gitmem tabii...uğramaya calışıcam....haa bide unutmadan yatılı mısafırım var 1 ay kadar kalacaklar yemekler tatlılar borekler havada ucucakkk amaaaaa yenmıyceeekkkk....opüyorum herkesii gününüz güzel olsun ınşallaahhh.....

esracım gördum senı ama çıkmam lazım kaynananla naptın onu sorcaktım aklımdan cıkmışş....sakinnn bacımmm sakinnn....KAYGANA DEDİĞİN NEDIR KI....

kızlarrr sıkı bir şeklide geliyom valla haberiniz ola korkutayım sizi azcık dostlar kaçamaksız bir hafta diliyom sizlere inş. 7 takım harika bir hafta geçirsin kimse üzülmesinnn

Son düzenleme:
çok güzel yazmışsın canımve çok kararlı görüyorum seni o kotu ve çizmeli komini üstünde göreceksin emin ol tatlımmm

yok cnm diyetin ilk evresindeyim bu ay vermiyor kolestrol durumu yokta önümüzdeki aylarda hergün veriyor zaten yumurta nefis işte bulamadığını inadına canı çeker pek sevişmiyoruz aslında da yasak diye cnm istedi bu haftaki hakkımı kullandım önümüzdeki günlerde yicem bir tane daha

anşaa, çok teşekürederim.

27 kilo çok büyük başarı tebrik ederim...

bahayk,
çok mersi.
içine bal koyarsam duraklama olur diye çekiniyorum.ama genede deniyeceğim.

çok güzel yazmışsın canım ve çok kararlı görüyorum seni o kotu ve çizmeli komini üstünde göreceksin emin ol tatlımmm

teşekkürederim o kombin bu kombin olsun..

Kollestrol olmamasına sevindim. Çünkü yumurta baya işe yarıyor tok tutuyor öğün kurtarıyor. Çorba terbiliyor. Köfteleri toparlıyor...birde güzel havuçlu kek oluyor... keşke fotografi koymasaydım... şimdi topik akıp gidecek az kaldı. kimse alıntı yapmasın.

yavvvvv nereye kayboldunuz be bi iki kelime edemiyoz valla haftasonu da gelmediniz yalnız kalıyom buralarda aaaaaaaaaaaaaaa kalkayım bende bari spor yapayım ganfed ne yapıyo acaba.

GANFED
yemek listesini yazmış kesin onları götürüyorSUN canım ganfed senin dediklerin bana şimdilik cızzzzzzzzzzz ama 1 ay sonra sanırım hepsini sıraya koyuppp götüreceğimmmmmmmmmm

CANIM YAAAA çok beğendimmm tamam anlaştık bu kombin senin için

Benim biraz sonra müşterim gelecek, onunla birkaç bardak şekersiz çay içerim. kahvaltı çok geç oldu arıtk öğye yemeği olmaz direk akşama geçerim. Akşamüstü görüşürüz.
sevgier.

öğlenide yedim ama geç mi yedim acaba

3 patates maydonoz kuru soğan ve havuç kavurması

(3 dilim ekmek hakkımı 3 orta boy patatesle değiştirdim )

saat 3te 1 portakal

canım maalesef aynı saatlerde yazışamıyoruz,sabah sporumu yaptım kavitasyonuma gittim öğlen yemeğimide yedim ohhhhh45 dakika sonra ara öğünümü yapıcam....

hadi bakalim olsun senin yilin bu azimle olacakda elbet
kahven koydum pissin ikram edecemcancagazim
kiz sen cekinme op anneme demem ben gizli gizlikalir sr aramizda
kızlarrr sıkı bir şeklide geliyom valla haberiniz ola korkutayım sizi azcık dostlar kaçamaksız bir hafta diliyom sizlere inş. 7 takım harika bir hafta geçirsin kimse üzülmesinnn

amin amin kimse uzulmez ama diger takimlar uzulsun biz birinci olunca ki azimlensinler demi

selam kızlar menümü yazayım

sabah ballı sirkeli suyumu içtim

kahvaltı
2 tane tam buğday galeta
2 fincan çay
3siyah zetyin 2 yeşil zeytin
2 küçük çatal annem almış köy salçası ekmeğe sürme ondan yedim

ara
1 portakal 1 küçücük kivi
sonrada türk kahvesi 2 şekerli

öğlende canım istemedi

saat 15.30 gibi sütlü nescafe yarım dilim osmanlı ekmeği çavdar ekmeğine benziyo kara ekmek

akşamada
1 veya 2 kepçe tavuklu şehriyeli çorba
izmir köfte var fırında yaptığım 2 köfte 2 ekma dilim patatesyerim

böyle işte

sporumda
15dk. leslie yaptım
akşama doğruda kalça ve göbiş hareketlerimi yaparım
bisiklete binermiyim bilmiyom karar vermedim :)))

sen ben dogrnca banada gel yemekleri boşver diyetet olrum hurcu getir ne aldın anlat paşana
cancağzım o ne yaaa doğurunca da dieyette olcan malesef şekerim o zaman mucbur yicen sen yeterki miniğini alcanım ben sana buradan da yollarım hurçte nelermi vardı anlatayım 6 adet bebek takımı ve tulumlar iki adet içine alt donu 5 adet cıt cıtlı badi şapkalar eldivenler iki adet yelek üç adet çorap bir bornoz takımı bebek bakım ürünleri ve gaz ilacı bir adet çeyrek bu kadar canım hak etseler dahası da olurdu aamaaaa paşacım ben iddamı geri çekiyorum valla hafta sonu tam bır kultur solenı yasadım herseye hayr dedım de ıclı kofteye dıyemedım sen benı ezer gecersın bebısım

olmadin ki canim bu kuirallar yeni koyuldu kimse de ceza puani yoktu

hep beraber verecegiz ama sen pasamdan kork hatun gecen hafta 2.5 kilo verdi ona gore calis,kostur terat yag yak
valla cnm ben korkuyom ama bu gezı benı mahvettı
oo maşallah size ailecek performans süper

canım masallah sana yaaaaa baya hızlı gırıstın bu ıse supersın

harıkasın aferın sana
cnm yaaaa allah yardımcın olsun sekerım bır ay cok zor valla yememeye karar verdıysen helal olsun sekerım

saol cnm inş. böyle devam edebilirim martta annemin günü var bizde sıra o zamana kadar güzel gideyim de bir iki tadımlık yiyebileyim neyse bahane bunlar ama inatla devam edeceğim sizlerle motive olduka beni kimse tutamaz bıktım tosun gibi gezmekten

hafta sonum fena gecmedı kayganayı gordum malesef yuzunu esekler gorsun bır daha da gıtmem bız kım ıcın gıttık mıllet ne yapıyor ya var ya o kadar yola cıktık geldık bır allahın kulu da gıttınız mı vardınız mı dıye aramadı demekkı kızlar kımseye sonradan nezaket ogretılemıyor uzgunum yanı ama adana da benım akrabama gıttık orası cok guzeldı orman ve denız ıcınde bır yer harıka otesıydı yanı denıze gırdım mıs gıbı portakal bahcesıne gıttım sankı hıc portakal yememısım gıbı ınanırmısınız agacından olunca bır kılo yemısımdır rahat ıste bole kızlar sımdı de kızı cok zor uyuttuk cıkıyorum sımdı cANLARIM SONRA GORUSURUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…