kızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkenceyerinden kalkamıyorm hareke etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur sizlere yazarkende aylayım uyloyom i şşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza bu arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormuş yaw bu sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gidesim yok gitsem gene panik atagım azıcak neyse daha yazmaya dayanamıyorm canım yemin olsun çok acıyor ben kaçtım
b arada kilom aynı nedense kaçamakta yapmadım reglim yakın galiba ondan bana istersen kaptanım ceza ver ama vallahi yalan degil dayanamıyorm sor tarafım çok fena dün yyamadım dönerkende battı bagıra bagıra eşim diyor halenmi agrıyor dedim agrıyor düzelsin sırtım söz herkezin yazdıgını alıntı alır yazarım sen biliyorsun beniistedigin cezayı kes canım razıyım
İnş oluruzevet veriyorum adresi Almanya Frankfurt.bak yarin gel he bekliyorum
sagol canim.o zaman güzelmis canim.kolay gelsin.insallah istedigin kiloya ulasirsin.süper citir bir kadin olursun
adres alındı canım ama bu gün uçak yokmuşo yüzden gelemedim
yeee valla arkadaşım benim içinde yeeeeeeeeee 1 günle hiçbirşewy olmuyo ama ertesi gün biraz dikkat et tamamdır.
paşam çok çok çok geçmiş olsun viks ile ov canım sonra sıcak havlu kapat bence iyi gelir. ağrılarına şu bebek için de dedik sana kendini üzme hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Allah . at şunu kafandan bak o zaman nasılda hamile kalacaksın arkadaşım
Allah bağışlasın arkadaşım kızlarını. aramızda çok saat farkı varmış yaaa. sen şimdi uykuya hazırlanıyon belkide burada saat 13.30 çünkü
sporada şimdi hemen başla canım bak 1 hafta içinde değişiklik olunca devam edecek sin emin ol bir kere başlasan arkası gelecek hadi kalk bakalım
canım dikkat et kendine yelek giy sırtına sıcak dursun. dinlen birde
hoş geldin canım akşama tanıyalım seni yaz birşeylerde
canım boynuna şal sar ve dediğim gibi viks sür çok etkili oluyo
çok geçmiş olsun arkadaşım şimdilik diyete dikkat et iyileşincede spora başlarsın önemli olan sağlık
4 ayda patır patır verirsin canım kaçamaklara dikkat et sadece inş. hepimiz çıtır olacağızzzzkaçamaklar sorun değil de en az 3 litre suyu içince iş yapamaz oluyorum içtiğimiz gibi durmuyor ki
hoş geldin canım aramızaadınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):duygucan
yaşınız:24
işiniz:biyolog (Çevre danışmanlığı yapıyorum)
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:Hiçbir zaman çok zayıf kızlardan olamadım ama üniversiteye başladıktan sonra damar incelmesi denilen bir hastalığa yakalandığım için yağ yüklemesiyle damarları iyileştirdiler ama tabi bu yağlar bana 30-40 kilo olarak geldiler
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):Hasta olduğum için tanıyanlar arasında pek yorum yapan olmadı ama tabiki meraklı komşu teyzeler bu güzel yüzüne bu vücut olmuyor gibi yorumları çok duydum hatta dün akşamda duydum :)
boyunuz:1.72
ilk başladığınız kilo:110
hedef kilonuz:70
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:Şuanda akapuntura başladım daha önceleri normal diyetlerle kilo vermeye çalıştım.
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:Giyimimden yazlık elbiseleri çıkarmak zorunda kaldım onun dışında spor ağırlıklı giyiniyorum zayıfladıktan sonra pek değişmez herhalde.(ama bir süre elbise dışında bir şey giymeyi düşünmem herhalde :) )
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:Şuanda tek düşündüğün gelecek yaz olacak düğünüm bana güzel bir gelin olmayı katacak inşallah :)
diğer(eklemek istediğiniz):Ben sinirlenince çok yiyorum kızlar bana tavsiye verin napayım
apakumbr bana sigarayı bıraktırdı öle diyim canım istememişti bilin eÇok geçmiş olsun.
Hoşgeldin... Şuan yaptiğin sabit bir diyet varmi? Akapunktura nerede gidiyorsun? Bende daha önce 3-4 kadar gitmiştim. Düzenli spor yapiyor musun? Sende hedefine ulaşacaksın. Bende buranın sayesinde vermeye başladım.
bişebilmedgimi çin böyle kaldım.
ben 54 bedenden 46 düştüm bileBende aynı fikirdeyim. Akapuntur bende etkili olmadı. 4 ay zaman kaybettim. Tabi ben ölçüt değilim başka insanlarda etkilide olabilir. Aslında akapunkturun psikolojik olduğuna inaniyorum. Bu işin tek sırrı var... karbonhidrat çok az, şeker yok, spor çokhadi hayırlısı bakalım. 12ay sonra 40kilo vermiş olacaksın ve bu başarılır. Hafdada bir kilo ayda 4 kilo... bu isin matematiğide bu zaten..hele ilk pantonunun bol geldigi gün keyfine diyecek olmayacak....
ne diyet listesi bebem bir yayınlasanda görsek diyormDiyetisyen 10 günlük liste verdi canım.10 gün sonra tekrar gidecem. Yoğunluk hep bahanem oluyordu ama bu defa olmayacak gerekirse yanıma yemeklerimi alacam cebimde taşıyacamGelecek yazı düşünmem lazım o gelinliği nasıl giyecem zaten erkek arkadaşım uzun ince (gerçi ne bulsa yiyor çok kıskanıyorum) o yüzden bahane yok artık. Diyetisyen ilk 4 ay kolay sonra bizi zorlayacak dedi.Hatta ilk 4 ayda minimum 20 kilo verirsin dediklerimi yaparsan dedi.
canım sorma sırtımın sagtarı iyide sol tarafı sornl ayakta sorun yok iki büklüm olnca egilince azıyor agrıbenımde var oylesıne ızledıgım dızıler ama yabancıdızılerı cok sevdıgım ıcın 20 dk dızısı de yabancı senaryodan alıntı oldugu ıcın baya sardı benı yoksa ole aman ask entrıka sureklı bırbırının aynısı olan dızılerı ızlemekten hoslanmıyorum
ay evet sonunda yarın kapanıyor harbıden taktı sana canına okuyacak sankı
hemen acıyorum sekerım
zaten buhata tam bır kultur soku yasadım bu hafta sonu gezısı bana hıc gelmedı demıstım ve ıddamı gerı cekmıstım neysekı sende benım gıbı yerınde sayıyorsun pasacımmmbu arada gecmıs olsun cnm kendıne ıyı bak
fotolarına bayılıyorum ne ıle cekıyorsun
evet veriyorum adresi Almanya Frankfurt.bak yarin gel he bekliyorum
sagol canim.o zaman güzelmis canim.kolay gelsin.insallah istedigin kiloya ulasirsin.süper citir bir kadin olursun
adres alındı canım ama bu gün uçak yokmuşo yüzden gelemedim
yeee valla arkadaşım benim içinde yeeeeeeeeee 1 günle hiçbirşewy olmuyo ama ertesi gün biraz dikkat et tamamdır.
paşam çok çok çok geçmiş olsun viks ile ov canım sonra sıcak havlu kapat bence iyi gelir. ağrılarına şu bebek için de dedik sana kendini üzme hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Allah . at şunu kafandan bak o zaman nasılda hamile kalacaksın arkadaşım
Allah bağışlasın arkadaşım kızlarını. aramızda çok saat farkı varmış yaaa. sen şimdi uykuya hazırlanıyon belkide burada saat 13.30 çünkü
sporada şimdi hemen başla canım bak 1 hafta içinde değişiklik olunca devam edecek sin emin ol bir kere başlasan arkası gelecek hadi kalk bakalım
canım dikkat et kendine yelek giy sırtına sıcak dursun. dinlen birde
hoş geldin canım akşama tanıyalım seni yaz birşeylerde
canım boynuna şal sar ve dediğim gibi viks sür çok etkili oluyo
çok geçmiş olsun arkadaşım şimdilik diyete dikkat et iyileşincede spora başlarsın önemli olan sağlık
4 ayda patır patır verirsin canım kaçamaklara dikkat et sadece inş. hepimiz çıtır olacağızzzzbelim ırtım heryerim agrıyor aman ama genede içim rahat etmedi acıya acıya canım yazıyorm takım aşkı b olsa gerek benim yavrlarım cennete gitti beni ve babalarını orda bekliyorlar ozaman benim bayramım olacak işşallah
kaptancım gecen bahsetmıstım hatırlarmısın bılmıyorum ama benım 1 aylık mısafırım var evde ve bilgisayar onların odasında nete girişim çok kısıtlı ıste denk gelırsem ancak bılıyosunuz....kılo bildirimimi yapıp 1 ay izin istiyorum....canım kılom aynı ne yazıkkı bu hafta...mısafırler gider ortalık rahatlarsa anında damlarım herkese keyıflı kılo vermeler dılıyorum oncelıkle azerıcım mezun olucaksın heralde allah düşürmesin bacım bidahaa....esracım ve baharcım ben gelmeme gidermisiniz bilemedim ama ırtıbatı koparmayalımmm....allaha emanet kızlar 1 ay sonra görüşürüz ınşallaaahh....kız bir ay ne etcen be sana şimdiden acıklı şarkılar yazdım
sagol canım benim az kaldı agrım bir bakmışsın az bir bakmışsın çoşmşgecmis olsun guzelim acil sifa diliyorum sana
büyük bir zevkle san ademikizlarya bu hafta ortaligi dagitacaktim ama ne oldu bilmiyom hic kacamaksiz ustelik spor destekli siki bir diyet yaptim ama sonuc husran oldu ne diyecegimi bilmiyorum az oncede dedigim gibi ya tartim bozuk ya ben ya ayni kilo olurmu hic 3 haftadir ne asagi ne yukari cikiyorum cildiracagimacilen baska bir tartiyla tartilmam gerek hala kilom 57.7 hic bisey degiymemis yine bahayk kazandi iyimi yuh bana
pis sisko banaher turlu kotu sozu soyleyin bana
cemde bebekler anlatır neler diyecegimi:99::99::104::104::113::113::117::117::131::131:
kizlarya bu hafta ortaligi dagitacaktim ama ne oldu bilmiyom hic kacamaksiz ustelik spor destekli siki bir diyet yaptim ama sonuc husran oldu ne diyecegimi bilmiyorum az oncede dedigim gibi ya tartim bozuk ya ben ya ayni kilo olurmu hic 3 haftadir ne asagi ne yukari cikiyorum cildiracagimacilen baska bir tartiyla tartilmam gerek hala kilom 57.7 hic bisey degiymemis yine bahayk kazandi iyimi yuh bana
pis sisko banaher turlu kotu sozu soyleyin bana
hoş geldin canım aramıza
apakumbr bana sigarayı bıraktırdı öle diyim canım istememişti bilin e3 bebegimi kaybettim ben bu arada ondan bu aralar dertliyimiyim
ben 54 bedenden 46 düştüm bilebir 70 görsem keşke
ne diyet listesi bebem bir yayınlasanda görsek diyorm
canım sorma sırtımın sagtarı iyide sol tarafı sornl ayakta sorun yok iki büklüm olnca egilince azıyor agrıdiyet grübna gelince evet veremeidm birlikteyiz didim ben şimdi kilo veirisen üzülür yazık
belim ırtım heryerim agrıyor aman ama genede içim rahat etmedi acıya acıya canım yazıyorm takım aşkı b olsa gerek benim yavrlarım cennete gitti beni ve babalarını orda bekliyorlar ozaman benim bayramım olacak işşallah
kız bir ay ne etcen be sana şimdiden acıklı şarkılar yazdım
sagol canım benim az kaldı agrım bir bakmışsın az bir bakmışsın çoşmş
büyük bir zevkle san ademi
cemde bebekler anlatır neler diyecegimi:99::99::104::104::113::113::117::117::131::131:
Bebeğin için çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum ne desen acını dindirmez başın sağolsun.
minicik bir nikon makinam var... otomatik..
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu holeyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh hahahahahahahahah daha ne diyim sana şampiyonluğumu ilan ettim GANFEDİ YENDİMMMMMMMMMMMMMMM VARMI BAŞKA YENİLMEK İSTEYENNNNNNNNNNN
tebrikleri bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm kamponu çarptım canım sana aman ezilmeeeeeeeeeeeeeeee
canım yaaaa benim de aslında daha çok verirdim ama yavaş veriyom gitgide yavaşlayacak kilo verme bünye alışıyo duraklamaya geçiyo üzülme
hoş geldin canım aramıza
apakumbr bana sigarayı bıraktırdı öle diyim canım istememişti bilin e3 bebegimi kaybettim ben bu arada ondan bu aralar dertliyimiyim
ben 54 bedenden 46 düştüm bilebir 70 görsem keşke
ne diyet listesi bebem bir yayınlasanda görsek diyorm
canım sorma sırtımın sagtarı iyide sol tarafı sornl ayakta sorun yok iki büklüm olnca egilince azıyor agrıdiyet grübna gelince evet veremeidm birlikteyiz didim ben şimdi kilo veirisen üzülür yazık
Bebeğin için çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum ne desen acını dindirmez başın sağolsun.
rabbimden geldi rabbime gitti bebem elden inan hiç birşey gelimiyor işşallah rabbim hayırlı saglıklı ömürlü evlatlar veiri bu sefer umudumu kaybetmek istemiyorum kaybedersem bittigimin resmidir
arkadaşlar merhaba beni de takıma çağırmışsınız ama ben geç gördüm bayaa inşallah dolmamıştır takım...arkadaşlar ben çalışıyorum şimdi işe gidecem ama akşam gelince detaylı bi şekilde kilomu olmak istediğim kiloyu neler yapacağımı sizlerle paylaşırım.
7.Takım kuralları:
1)HER GÜN MİNİMUM 5 MESAJ ZORUNLULUĞU VARDIR. MAZERETSİZ PAYLAŞIM YAPMAYAN VEYA GEÇERSİZ MAZERETLİLER CEZA PUANI ALACAKLAR...
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER PERŞEMBE BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAK ZORUNDADIR . BİLDİRİMDE BULUNMAYAN CUMA GÜNÜ MAZERETİYLE BERABER KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE PAYLAŞIMA KONULMALIDIR. ÜYELER PAYLAŞIMI KONTROL ETMELİ, PAYLAŞIMA EKLENMEDİYSE YA KENDİLERİ EKLEMELİ YADA YARDIM İSTEMELİLER.
9)LİSTEYE SADECE KİLONUZU YAZMANIZ YETERLİDİR. HESAPLAMAYI KAPTAN EXCELDEN OTOMATİK YAPMAKTADIR. BÖYLECE HATALARINDA ÖNÜNE GEÇİLMEKTEDİR.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 6.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.
13) HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
14TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
15)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ O HAFTAKİ 35 MESAJ PAYLAŞIMINDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ PERŞEMBE GÜNÜ BİTTİĞİNDE KİLO BİLDİRMEMİŞ OLMAK 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
16)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
17)CEZA PUANINI TÜKETEN ÜYELER OYLAMA YAPILARAK DİSKALİFYE OLUR VE KADINLAR KULUBÜ KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
18) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR.
kilo bidirimi dışında her madde oylamaya sunulabilir
7. takıma katılma başvuru formu
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):
yaşınız:
işiniz:
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):
boyunuz:.
ilk başladığınız kilo:
hedef kilonuz:
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:
diğer(eklemek istediğiniz)
cok gecmis olsun:2:kızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkenceyerinden kalkamıyorm hareke etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur sizlere yazarkende aylayım uyloyom i şşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza bu arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormuş yaw bu sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gidesim yok gitsem gene panik atagım azıcak neyse daha yazmaya dayanamıyorm canım yemin olsun çok acıyor ben kaçtım
b arada kilom aynı nedense kaçamakta yapmadım reglim yakın galiba ondan bana istersen kaptanım ceza ver ama vallahi yalan degil dayanamıyorm sor tarafım çok fena dün yyamadım dönerkende battı bagıra bagıra eşim diyor halenmi agrıyor dedim agrıyor düzelsin sırtım söz herkezin yazdıgını alıntı alır yazarım sen biliyorsun beniistedigin cezayı kes canım razıyım
sabah sabah cok fena aglattin beni arkadasimEvladını yitirmek ömrünü yitirmektir
Canının, canına-cana hasret kalmasıdır Sevgiliyi, canı, kanı, hayatı, aşkı toprağa gömmektir bir daha görememek bilinciyle Kabullenememektir Nefes alamamaktır .
Burun direği sızlamasının alasıdır Her sabah kalbe bıçak saplanmasıyla uyanmaktır Feryat etmektir, haykırmaktır Ama isyan etmemeyi başarmaktır !
Evlat gider bayram biter Artık ne bayramın vardır ne seyranın, ne düğünün ne derneğin Her bayram sana cenazenin ilk gününü yaşatır Evladının gömülü olduğu şehirden uzaklaşamamaktır
Uzaklaşırken de ilk durak evladının mezarı başıdır
Her şehir dönüşü ilk uğrak yer evladının yine başucudur Allaha ısmarladık!ın karşılığı Güle güleyi duyamamaktır. Ben geldim yavrum!un cevabı Hoş geldin anne!yi duyamamaktır Sırlarını sadece onunla paylaşmaktır İlk evi mezarı ilan etmektir
Yediği her lokma boğazında dizilir Uyuduğu her an vicdanı boğazına çöker Her uykuya geçerken Allahına yalvarır yavrusunu bir kerecik bile olsa rüyasında görebilmek için
Kaybettiği evladının akranlarını sessizce izler Benim yavrum da yaşasaydı şimdi şöyle olurdu böyle olurdulu cümleleri asla tükenmez
Her çocukta, her yetişkinde, her nefeste onun kokusunu, dokusunu aramaktır, hissetmektir
Her kabristan ziyaretinde toprağa kapanmaktır, teselliyi toprağa sarılıp, o buz gibi mezar taşında sıcaklığını aramaktır Bir ana-babanın öpmeye hasret kaldığı o yanak artık mezar taşıdır
Gözlerinden sel olup akarken haykırarak Annemmm, ben geldim, kalk yavrum! demektir
Onun için hayat biter Yavrusuyla beraber toprağın altında kalmıştır hayat Sonrasında yaşadığı zorakidir, zorunluluktur Allah korkusudur
Anneler Günü Babalar Gününü unutmaktır Boynu bükük, gözü yaşlı geçirmektir 10 tane evladı daha olsa, o bir eksikle hiç birinin yerini dolduramamasıdır
Her ana ile yüreği bir olur
Ateş düştüğü yeri yakarken o acıyı yaşamışları sadece yakar geçer çünkü bilir o acının ne olduğunu Gerisi laftır, sözdür
canım modelını ozelıme tam olarak atabılırmısın goruntu kalıtesı harıka gorunuyor cunku sankı profesyonel makınalar gıbı
kızlar öncelikle hepinize merhaba...benim adım özge boyum 1.61 kilom 61.buradan önce başka bir zayıflama takımındaydım mezun olup arkadaşlarımla vedalaştım ama vedalaşmayıp kilomu korumaya alsaymışım iyiymiş:)şimdi ki kilo hedefim 54 aslında daha fazla vermek istiyorum ama şimdilik 54 bi olayım...
şimdi takım lideri kimdir takımın bazı kuralları varmıdır beni bilgilendirirseniz sevinirim...eğer takıma aldıysam düzenli yemek yiyip düzenli spor yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum bunları yapmayınca beni azarlamanızı istiyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?