Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ooofffffff sus kiiiiizzzz vallahi agzimin kenarlarindan sular akacak simdi.of of of zaten en sevdigim yemek bide öyle güzel anlatmisinki uzun bir ooffff cektim burda hahhahaha
anladim canim.ne güzel yapabiliyorsun.ben listeli diyetleri hic beceremedim simdiye kadar.cok SIKILGAN bir yapim var.yapamiorum bu yüzden.benim canim ne cektiyse onu yemeliyim.cok gicik bisey ama napiyim:26:

ne güzel yarın mezun oluyorsunuz...tebrikler..
Bende, bir kibrit kutusu kadar ile başlayan diyetleri yapamadım. Aynen gün içinde şu, şu kadar, arada şu var durum çok kötü birşey. Dukanda bir liste yok. Bu yüzden tercih ettim. Oldukça özgür bir diyet.

canım çekti yaaa ne güzel anlattın olsada yesem şöyleeeee tabaklar dolusu (ganfed okuyunca ye yee diyecek bana eminim yenecek ya beni ondan ye ye der )

gunluk minimum 5 mesajmi yaziyoruz..
nolur motive edin beni ya
tr donmeme 5.5 ay kaldi
dondugumde vermis olmak istiyprum lutfen lutfen lutfen..motivasyon yerlerde..cok citirlar burda baktim kilolara..bana da gaz verin

canım evlimisin bebiş varmı ? neden dönüyorsun orasını anlamadım. sen takıl bize hayatım gör o zaman motivasyonu gazı sen hiç merak etme ve kilo vermeye yemin et gerisi kolayyy

herkeze iyi geceler ben ballı sirkeli suyumu içip yatıcam saat 00:30 oldu burada yarın büyük gün inş. iyi kilo vermişimdir çok merak ediyom. hayırlısı bakalım.

yarın görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

evet veriyorum adresi Almanya Frankfurt.bak yarin gel he bekliyorum
sagol canim.o zaman güzelmis canim.kolay gelsin.insallah istedigin kiloya ulasirsin.süper citir bir kadin olursun

kızlarrr nasılsınız nasıl gıdıyor sanırım sızın dıyetler tam gaz devam edıyor offf yaaaaa su okul tatıle gırseydı
kendini kandırma dicem cumaya ne kaldı
aferim sana benim yerimede yapaydın kızlar sırtım ttld ya okadar agrıyorki sormayın eve yeni girdim kaynanam gittim eltimde ordaydı yemegi içö,meyi vs ıo yaptı sırtımın agrısından duramıyorm ne yapsak egilemiyorm sırtım çok fena
20 dakıkayı ızleyen varmı kızlar harıkabır dızı yabancı fılmden calıntı senaryo ama olsun yıne de cok heyecanlı ve huzunlu
ben ilk bölümü seyrettim oglyla olan sahne bebni çok aglattı zaten otada pokada aglıyorm izlemeidm bir daha
ben okadar olsam daha ne isterim
aferim banaöpücüklerimi alıyım lütfen
en büyük istegin eltimi dediklerine pişman etmek 2 istegimde evlatlarıma sag saglim kavuşmakdua edin bana olurmubugün eltimin ogln hayal ettim benim oglm ondan bir ay büyüktü ah paşa dedim şimdi umudun dursaydı oda oyncaktı burda dedim gözlerim doldu agladım inadıma eltimde kaynanamda sevdiler baktım kaynanam oglanı seviyor eşime hadı canım sıkıldı gidelim dedim kaynanam anladı kızdıgımıokadar dememe yapıyorlarsa pes derim ben içini doldrdm formn okuym bir zahmet herkez doldryor benimde canım çekti ne yapam

bu arada yarin dananin kuyrugu kopacak kizlar takimca birinci olacagiz gibi geliyor bana hadi hayirlisi bakalim.kiloveren herkesi gonulden kutluyorum simdiden
işşallah kopar ama bendenn b hafta birşey beklemeyin bebelr
evet canım bugün gene beni sinir etti yaww öle böle degil heanlatrmıyım sinirlerim tepemde
sende bırak beni git hadi durma herkez terketti sende terket

Son düzenleme:
yedikelrimi yazıyım çıkıyım otramıyorm belim çok fena
sabah kibrit kts büyüklügünde peynir 5 zeytin bir bardak ıhlamr

arada birşey yemedim
öylen tavk sote 4 adet lahana dolması bulgurlu

akşamda targana çorbası barbnya yemegi ve patates topları yeidm elma portakal tamam b iş kızlar kendinize iyi bakım belim çok ttlmş bebeler yarın işşallah fena olmamda girerim sopda içtim birde ben katım

Şuan amerikada saat 14.20 miy mis...
tr saatinden 10 saat gerideyiz cnm biz..
leslie,slim in 6,jillian micheal,callenatics..turkelrden ebru sallinin butun videolari,nivea body vs..hepsi var..donem donem duzenli yaptim..ama bi can skntisi coktu ustume hic bisey istemiyor canim :2::2: tekrardan baslamam lazim
leslinin butun videolari var bilgisayarimda..bir ara niyet ettim leslie 3 mil+slim in 6 nin 12 dk lik karin egzersizini yapayim diye..devamlilik saglayamadim cocuklardan
canım evlimisin bebiş varmı ? neden dönüyorsun orasını anlamadım. sen takıl bize hayatım gör o zaman motivasyonu gazı sen hiç merak etme ve kilo vermeye yemin et gerisi kolayyy

2 tane kizim var biri 2 ye biri 4 e girecekler yakinda.biz buraya gecici geldik.esim master yapiyor.yaza donuyoruz insallah.. farkli degisik bir ortam olsada ulkem gibisi yok burnumuzda tutuyor valla.hasretlik cok zor.

bende yediklerimi yazayim..burda 15.30 ama cok bisey yemeyi dusunmuyorum bu satten sonra.

sabah 2 dilim ekmekle saglam bi kahvalti yaptim..bayagi saglam oldu yalniz
oglen 4 kasik etli patates yemegi 1 kase yogurt yedim
simdi yesil cayimi iciyorum
5.5 gibi bi meyve yerim diyorum.cok tokum.aslinda sabahki kahvaltinin etkisi bu hala.
spor hic bisey yapmadim
6 da kursa gidiyorum aksam 9 u gece geliyorum o saaten sonrada kahve icip kitap okuyorum spor yapamam
sporu sabaha cekeyim.Allahim insallah duzene sokarim

kızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkence yerinden kalkamıyorm hareke etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur sizlere yazarkende aylayım uyloyom işşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza bu arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormuş yaw bu sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gidesim yok gitsem gene panik atagım azıcak neyse daha yazmaya dayanamıyorm canım yemin olsun çok acıyor ben kaçtım
b arada kilom aynı nedense kaçamakta yapmadım reglim yakın galiba ondan bana istersen kaptanım ceza ver ama vallahi yalan degil dayanamıyorm sor tarafım çok fena dün yyamadım dönerkende battı bagıra bagıra eşim diyor halenmi agrıyor dedim agrıyor düzelsin sırtım söz herkezin yazdıgını alıntı alır yazarım sen biliyorsun beni istedigin cezayı kes canım razıyım

arkadaşlar merhaba beni de takıma çağırmışsınız ama ben geç gördüm bayaa inşallah dolmamıştır takım...arkadaşlar ben çalışıyorum şimdi işe gidecem ama akşam gelince detaylı bi şekilde kilomu olmak istediğim kiloyu neler yapacağımı sizlerle paylaşırım.

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):duygucan

yaşınız:24

işiniz:biyolog (Çevre danışmanlığı yapıyorum)

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:Hiçbir zaman çok zayıf kızlardan olamadım ama üniversiteye başladıktan sonra damar incelmesi denilen bir hastalığa yakalandığım için yağ yüklemesiyle damarları iyileştirdiler ama tabi bu yağlar bana 30-40 kilo olarak geldiler

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):Hasta olduğum için tanıyanlar arasında pek yorum yapan olmadı ama tabiki meraklı komşu teyzeler bu güzel yüzüne bu vücut olmuyor gibi yorumları çok duydum hatta dün akşamda duydum :)

boyunuz:1.72

ilk başladığınız kilo:110

hedef kilonuz:70

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:Şuanda akapuntura başladım daha önceleri normal diyetlerle kilo vermeye çalıştım.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:Giyimimden yazlık elbiseleri çıkarmak zorunda kaldım onun dışında spor ağırlıklı giyiniyorum zayıfladıktan sonra pek değişmez herhalde.(ama bir süre elbise dışında bir şey giymeyi düşünmem herhalde :) )

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:Şuanda tek düşündüğün gelecek yaz olacak düğünüm bana güzel bir gelin olmayı katacak inşallah :)

diğer(eklemek istediğiniz):Ben sinirlenince çok yiyorum kızlar bana tavsiye verin napayım

Her hafta sadece 30 mesaj sınırı mı var yoksa günlükte bir mesaj sınırı var mı?
Birde mesaj sayımı sadece pazartesi veya salı mı yapıyor yoksa her gün mü yapılıyor mu ?

Evladını yitirmek ömrünü yitirmektir…
Canının, canına-cana hasret kalmasıdır… Sevgiliyi, canı, kanı, hayatı, aşkı toprağa gömmektir bir daha görememek bilinciyle… Kabullenememektir… Nefes alamamaktır….
Burun direği sızlamasının alasıdır… Her sabah kalbe bıçak saplanmasıyla uyanmaktır… Feryat etmektir, haykırmaktır… Ama isyan etmemeyi başarmaktır !
Evlat gider bayram biter… Artık ne bayramın vardır ne seyranın, ne düğünün ne derneğin… Her bayram sana cenazenin ilk gününü yaşatır…Evladının gömülü olduğu şehirden uzaklaşamamaktır…
Uzaklaşırken de ilk durak evladının mezarı başıdır…
Her şehir dönüşü ilk uğrak yer evladının yine başucudur… “Allaha ısmarladık!”’ın karşılığı “Güle güle”yi duyamamaktır. “Ben geldim yavrum!”un cevabı “Hoş geldin anne!”yi duyamamaktır… Sırlarını sadece onunla paylaşmaktır… İlk evi mezarı ilan etmektir…
Yediği her lokma boğazında dizilir… Uyuduğu her an vicdanı boğazına çöker… Her uykuya geçerken Allahına yalvarır yavrusunu “bir kerecik bile olsa rüyasında görebilmek” için…
Kaybettiği evladının akranlarını sessizce izler… “Benim yavrum da yaşasaydı şimdi şöyle olurdu böyle olurdu”lu cümleleri asla tükenmez…
Her çocukta, her yetişkinde, her nefeste onun kokusunu, dokusunu aramaktır, hissetmektir…
Her kabristan ziyaretinde toprağa kapanmaktır, teselliyi toprağa sarılıp, o buz gibi mezar taşında sıcaklığını aramaktır… Bir ana-babanın öpmeye hasret kaldığı o yanak artık mezar taşıdır…
Gözlerinden sel olup akarken haykırarak “Annemmm, ben geldim, kalk yavrum!” demektir…
Onun için hayat biter… Yavrusuyla beraber toprağın altında kalmıştır hayat… Sonrasında yaşadığı zorakidir, zorunluluktur… Allah korkusudur…
Anneler Günü – Babalar Günü’nü unutmaktır… Boynu bükük, gözü yaşlı geçirmektir… 10 tane evladı daha olsa, o bir eksikle hiç birinin yerini dolduramamasıdır…
Her ana ile yüreği bir olur…
Ateş düştüğü yeri yakarken o acıyı yaşamışları sadece yakar geçer çünkü bilir o acının ne olduğunu… Gerisi laftır, sözdür…

Çok geçmiş olsun.

Hoşgeldin... Şuan yaptiğin sabit bir diyet varmi? Akapunktura nerede gidiyorsun? Bende daha önce 3-4 kadar gitmiştim. Düzenli spor yapiyor musun? Sende hedefine ulaşacaksın. Bende buranın sayesinde vermeye başladım.

bişebilmedgimi çin böyle kaldım.

ilk kilo bildirminide ben yapayım...

Bugünkü kilom: 83.7
Burası için benim geçen hatfaki kiloma ihtiyaç yok sanırım. Listeye ilkkez gireceğim. Ama genede yazayim.
Geçen haftaki kilom: 84.4

Kahvaltı bildirimi:
1ad. domates
dün aksam üstü peynirli atıştırmalıklar yapmıstım.
4ad. peynirli atıstırmalık
Şekersiz 2 fincan çay

selam kızlar,güzel birgün olsun inşallah sabah kahvaltımızı yaptık mutfağı temizledim balık ayıkladım boynum çok tutulmuş spora gitmeyi düşünüyorum ama halim yok yusuf evde bugün zor geçer bir avm yaparız bugün

sabah
2 kepekli ekmekle dil peynirli tost yaptım 1 çeri domatesle yedim

Hoşgeldin... Şuan yaptiğin sabit bir diyet varmi? Akapunktura nerede gidiyorsun? Bende daha önce 3-4 kadar gitmiştim. Düzenli spor yapiyor musun? Sende hedefine ulaşacaksın. Bende buranın sayesinde vermeye başladım.

Hoşbulduk inşallah sinirlenince yemek yemezsem vereceğime inanıyorum.Dün diyetisyene gittim o yüzden bugün başladığım bir sabit diyetim var bilinen klasik diyetlerden.Doktorla diyetimi 10-12 ayda 36-40 kiloya göre ayarladık.Akapunturu diyetisyen bir süre bırak gerçek metabolizma bir bakalım sonra devam et dedi o yüzden artık gitmeyecem ertelettim birkaç ay ama ankara da tunalı da bir yere gidiyordum.Kilo bildirimini bugün mü yapıyoruz benimde bildirmem gerekiyor mu ?

Son düzenleme:

Bende aynı fikirdeyim. Akapuntur bende etkili olmadı. 4 ay zaman kaybettim. Tabi ben ölçüt değilim başka insanlarda etkilide olabilir. Aslında akapunkturun psikolojik olduğuna inaniyorum. Bu işin tek sırrı var... karbonhidrat çok az, şeker yok, spor çok hadi hayırlısı bakalım. 12ay sonra 40kilo vermiş olacaksın ve bu başarılır. Hafdada bir kilo ayda 4 kilo... bu isin matematiğide bu zaten..hele ilk pantonunun bol geldigi gün keyfine diyecek olmayacak....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…