Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İnşallah başarırım ama işlerim baya yoğun oluyor yemek yemeyi unutuyorum akşama da deli gibi açıkmış oluyorum bir düzene girerse rahatlayacam. ''karbonhidrat çok az, şeker yok, spor çok'' slogana bayıldım ama ben spor ilk 4 ay yapamayacam malesef. Geçen ay geçirdiğim trafik kazasında ayak bileğimdeki bağlar koptu en erken 6 ayda iyileşiyormuş alçı çıktı ama spor yasak malesef Allahtan diyetisten zaten spora yapma kasların yumuşasın dedi ben üniversitede hentbol oynuyordum faydasından çok zararı olmuş bana sporun

Başaracaksın daha iyi bir alternatifin yok...çok geçmiş olsun. akıl vermek gibi olmasın ama cep telefonuna alarmlar kurabilirsin. ben çok yemek yaktıgım için hayatım alarmlarla dolu...

Son düzenleme:
cuma günü yiycem vallaaaaaa.cumarteside yegenimin dogum günü.kardesim 15 cesit hazirliycakmis.o günde serbest birakicam.ama sonra yine dikkat etmem lazim

iyi geceler canim

CANIM O ÇEŞİTLERİ Bİ SAYSAN DİYORUM ARADA LAZIM OLUYOR BİZEDE
Her hafta sadece 30 mesaj sınırı mı var yoksa günlükte bir mesaj sınırı var mı?
Birde mesaj sayımı sadece pazartesi veya salı mı yapıyor yoksa her gün mü yapılıyor mu ?

GÜNDE MİNİMUM 5 MESAJ CNM5 MESAJ ALTINDA kalırsan mazeretin olması lazım

Başaracaksın daha iyi bir alternatifin yok...çok geçmiş olsun. akıl vermek gibi olmasın ama cep telefonuna alarmlar kurabilirsin. ben çok yemek yaktıgım için hayatım alarmlarla dolu...

Akıl akıldan üstündür çok iyi fikir ama büyük ihtimalle her sabah ertelediğim gibi onuda erteleyeceğim ama denemekte fayda var
Sabahki yediklerimi de unutmadan yazayım:
Sabah işe geç kaldığım için yiyeceğim bir küçük domatesi,1 dilim beyaz peyniri küçük dilim kepek ekmeğine koyup arabada yedim.3 zeytini de almıştım yanıma unuttuğumu şimdi fark ettim
saat 10:45 de bir mandalina yedim.
Çay delisi olduğum için gün içinde açık olmak şartıyla sınırsız çay hakkım var.Şimdiden 3 kupa içtim bile.suyumun 0.5 lt sini içtim ki günden en az 3 lt içmem gerekiyor.

CANIM O ÇEŞİTLERİ Bİ SAYSAN DİYORUM ARADA LAZIM OLUYOR BİZEDE

GÜNDE MİNİMUM 5 MESAJ CNM5 MESAJ ALTINDA kalırsan mazeretin olması lazım

5 mesaj iyimiş zaten fazlasıyla yazılabilir.Mesaj sayımı nasıl yapılıyor peki her gün mü 14. grupta hergün sırayla yapılıyordu ben çoğu zaman telefondan girdiğim için sayım yapacağım zaman bana önceden haber verebilir misiniz? Çünkü işim gereği ben denetim ve arazilerde oluyorum saymayı ona göre ayarlasam olur mu

demekki ben o günün keyfini yaşıyorum

cnm diyetisyen menü verdimi gerçi çok yoğunum diyorsun ama düzenli beslenmezsen kilo vermen zorlaşıyor yada bende öyle oluyor

bugün kilo bildirimi günü 2 haftalık bir deneme süreciniz olacak ve 2 hafta sonra listeye girebilirsiniz haftaya ilk kilo bildiriminizi yapmak zorundasınız perşembe günü bildirim yapmayan ceza puanı alır

sırayla cnm her hafta günlük sayım yapıyor bşr kişi geçen hafta hergün anşaa saydı bu hafta sıra bendeydi bir kişi 1 hafta hergün sayım yapıyo

Bugun benim nişanlımın doğum günü...Aksamada misafirlarim gelecek. Ben artık bugun bir daha gelemem. yarın sabah görüsürüz.
Biraz sonra, dukan usulu tiremusu yapacağım. Aksamada somon, salata yapacağım.
ögle yemeğindede dün den kalan köftelerim var onları bitireceğim...
sevgiler..

Diyetisyen 10 günlük liste verdi canım.10 gün sonra tekrar gidecem. Yoğunluk hep bahanem oluyordu ama bu defa olmayacak gerekirse yanıma yemeklerimi alacam cebimde taşıyacam Gelecek yazı düşünmem lazım o gelinliği nasıl giyecem zaten erkek arkadaşım uzun ince (gerçi ne bulsa yiyor çok kıskanıyorum) o yüzden bahane yok artık. Diyetisyen ilk 4 ay kolay sonra bizi zorlayacak dedi.Hatta ilk 4 ayda minimum 20 kilo verirsin dediklerimi yaparsan dedi.

Kolay gelsin. İşin çok gibi

Tesekkürededim...simdi öğrendim benim kavinvalide adayım hasta olmuş. Bu yüzden bugunkü etkinlikler iptal oldu... bakalım artık yarınki durum ne olacak. gelecek misafirelrim çok yakın ardaslarım onlarada yarın haberleselim dedim... tam gidiyordumki geri geldim... bakalım artık yarın ortadan yok olurum belki... Simdi su isleri bitireyim..
sevgiler

benımde var oylesıne ızledıgım dızıler ama yabancıdızılerı cok sevdıgım ıcın 20 dk dızısı de yabancı senaryodan alıntı oldugu ıcın baya sardı benı yoksa ole aman ask entrıka sureklı bırbırının aynısı olan dızılerı ızlemekten hoslanmıyorum
ben iyiyim valla canım diyetle ve ganfedle kafayı yiyicem taktı bana bu ganfed valla bakalım kim galip gelecek sen nasılsın bu hafta son canım okullar çok az kaldı dayan biraz
ay evet sonunda yarın kapanıyor harbıden taktı sana canına okuyacak sankı
cnm kendine facebook hesabı aç bana özelden mesaj at ben ekleyim seni grubada davet ederim
hemen acıyorum sekerım
kendini kandırma dicem cumaya ne kaldı

ben ilk bölümü seyrettim oglyla olan sahne bebni çok aglattı zaten otada pokada aglıyorm izlemeidm bir daha
zaten buhata tam bır kultur soku yasadım bu hafta sonu gezısı bana hıc gelmedı demıstım ve ıddamı gerı cekmıstım neysekı sende benım gıbı yerınde sayıyorsun pasacımmmbu arada gecmıs olsun cnm kendıne ıyı bak

fotolarına bayılıyorum ne ıle cekıyorsun

selam kuzular hemen hemen kimse kilo bildirmemiş sayılır ben yazayım bari 53.3 kg. geçen hafta 54.1 dim iyi sayılır ama hedefe yaklaştıkça kilo vermem yavaşlıyo çünkü almam gereken kalori az bakalım haftaya ne olacak. böyle işte sanırım ganfed beni yenmiştir. olsun o benim arkadaşım yensin

minicik bir nikon makinam var... otomatik..

kızlar kalori biz diye bir site buldum çok güzel bakmanızı tavsiye ederim herşey var almanız gereken kalori falan filan lütfen bakın olur mu ben çok beğendim sayfayı hesaplamalar falan var

kaptancım gecen bahsetmıstım hatırlarmısın bılmıyorum ama benım 1 aylık mısafırım var evde ve bilgisayar onların odasında nete girişim çok kısıtlı ıste denk gelırsem ancak bılıyosunuz....kılo bildirimimi yapıp 1 ay izin istiyorum....canım kılom aynı ne yazıkkı bu hafta...mısafırler gider ortalık rahatlarsa anında damlarım herkese keyıflı kılo vermeler dılıyorum oncelıkle azerıcım mezun olucaksın heralde allah düşürmesin bacım bidahaa....esracım ve baharcım ben gelmeme gidermisiniz bilemedim ama ırtıbatı koparmayalımmm....allaha emanet kızlar 1 ay sonra görüşürüz ınşallaaahh....

teşekürler, musait olduğun zaman ambalaji ile birlikte fotografini paylaşır mısın? eger istersen. benimkisi merak...
tabiki eklerim once bi foto cekeyimde hele bakalim becerebilirsem eklerim
sorma sorma bahayki bu hafta sehit ettim.:))) ama kendime hala kizginim o kadar dansa kalori yakimina o kadar ackalmama deyecek bisey cikmadi ya benim tarti bozuk ya benim vucut bozuk

canım benim sen nasıl istersen tabiki misafir varkende zor tabiki görüşürüz inşallah ben sana özelden mesaj attım ama dönmedin anşaaacım dönecektin güyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…