Bende aynı fikirdeyim. Akapuntur bende etkili olmadı. 4 ay zaman kaybettim. Tabi ben ölçüt değilim başka insanlarda etkilide olabilir. Aslında akapunkturun psikolojik olduğuna inaniyorum. Bu işin tek sırrı var... karbonhidrat çok az, şeker yok, spor çokhadi hayırlısı bakalım. 12ay sonra 40kilo vermiş olacaksın ve bu başarılır. Hafdada bir kilo ayda 4 kilo... bu isin matematiğide bu zaten..hele ilk pantonunun bol geldigi gün keyfine diyecek olmayacak....
İnşallah başarırım ama işlerim baya yoğun oluyor yemek yemeyi unutuyorum akşama da deli gibi açıkmış oluyorum bir düzene girerse rahatlayacam. ''karbonhidrat çok az, şeker yok, spor çok'' slogana bayıldım ama ben spor ilk 4 ay yapamayacam malesef. Geçen ay geçirdiğim trafik kazasında ayak bileğimdeki bağlar koptu en erken 6 ayda iyileşiyormuş alçı çıktı ama spor yasak malesefAllahtan diyetisten zaten spora yapma kasların yumuşasın dedi ben üniversitede hentbol oynuyordum faydasından çok zararı olmuş bana sporun
cuma günü yiycem vallaaaaaa.cumarteside yegenimin dogum günü.kardesim 15 cesit hazirliycakmis.o günde serbest birakicam.ama sonra yine dikkat etmem lazim
iyi geceler canim
Her hafta sadece 30 mesaj sınırı mı var yoksa günlükte bir mesaj sınırı var mı?
Birde mesaj sayımı sadece pazartesi veya salı mı yapıyor yoksa her gün mü yapılıyor mu ?
Başaracaksın daha iyi bir alternatifin yok...çok geçmiş olsun. akıl vermek gibi olmasın ama cep telefonuna alarmlar kurabilirsin. ben çok yemek yaktıgım içinhayatım alarmlarla dolu...
CANIM O ÇEŞİTLERİ Bİ SAYSAN DİYORUM ARADA LAZIM OLUYOR BİZEDE
GÜNDE MİNİMUM 5 MESAJ CNM5 MESAJ ALTINDA kalırsan mazeretin olması lazım
Bende aynı fikirdeyim. Akapuntur bende etkili olmadı. 4 ay zaman kaybettim. Tabi ben ölçüt değilim başka insanlarda etkilide olabilir. Aslında akapunkturun psikolojik olduğuna inaniyorum. Bu işin tek sırrı var... karbonhidrat çok az, şeker yok, spor çokhadi hayırlısı bakalım. 12ay sonra 40kilo vermiş olacaksın ve bu başarılır. Hafdada bir kilo ayda 4 kilo... bu isin matematiğide bu zaten..hele ilk pantonunun bol geldigi gün keyfine diyecek olmayacak....
İnşallah başarırım ama işlerim baya yoğun oluyor yemek yemeyi unutuyorum akşama da deli gibi açıkmış oluyorum bir düzene girerse rahatlayacam. ''karbonhidrat çok az, şeker yok, spor çok'' slogana bayıldım ama ben spor ilk 4 ay yapamayacam malesef. Geçen ay geçirdiğim trafik kazasında ayak bileğimdeki bağlar koptu en erken 6 ayda iyileşiyormuş alçı çıktı ama spor yasak malesefAllahtan diyetisten zaten spora yapma kasların yumuşasın dedi ben üniversitede hentbol oynuyordum faydasından çok zararı olmuş bana sporun
dudujan
bugün kilo bildirimi günü 2 haftalık bir deneme süreciniz olacak ve 2 hafta sonra listeye girebilirsiniz haftaya ilk kilo bildiriminizi yapmak zorundasınız perşembe günü bildirim yapmayan ceza puanı alırohcanımadeysin
5 mesaj iyimiş zaten fazlasıyla yazılabilir.Mesaj sayımı nasıl yapılıyor peki her gün mü 14. grupta hergün sırayla yapılıyordu ben çoğu zaman telefondan girdiğim için sayım yapacağım zaman bana önceden haber verebilir misiniz? Çünkü işim gereği ben denetim ve arazilerde oluyorum saymayı ona göre ayarlasam olur mu
demekki ben o günün keyfini yaşıyorum
cnm diyetisyen menü verdimi gerçi çok yoğunum diyorsun ama düzenli beslenmezsen kilo vermen zorlaşıyor yada bende öyle oluyor
bugün kilo bildirimi günü 2 haftalık bir deneme süreciniz olacak ve 2 hafta sonra listeye girebilirsiniz haftaya ilk kilo bildiriminizi yapmak zorundasınız perşembe günü bildirim yapmayan ceza puanı alır
Kolay gelsin. İşin çok gibiBugun benim nişanlımın doğum günü...Aksamada misafirlarim gelecek. Ben artık bugun bir daha gelemem. yarın sabah görüsürüz.
Biraz sonra, dukan usulu tiremusu yapacağım. Aksamada somon, salata yapacağım.
ögle yemeğindede dün den kalan köftelerim var onları bitireceğim...
sevgiler..
benımde var oylesıne ızledıgım dızıler ama yabancıdızılerı cok sevdıgım ıcın 20 dk dızısı de yabancı senaryodan alıntı oldugu ıcın baya sardı benı yoksa ole aman ask entrıka sureklı bırbırının aynısı olan dızılerı ızlemekten hoslanmıyorumcanım sağol senden başka hatırlamıyom bu konuda bana yardımcı olan sonunda bir Allahın kuluda beni duydu ve cevap verdi valla çok sağol. sinirleniyom bazen yaaa kırk kere soruyom birşeyi kimse takmıyo valla
canım o dizinin ilk 2 bölümünü izledim ama öylebir geçer zamankiye bakıyom iyicene saçmaladılar ama ne yapayım alışkanlık olmuş bu dizi ona bakıyom evet 20 dak. çok hoş bir dizi ilk 2 bölümde kalbim sıkıştı diziyi resmen ben yaşadım sanli
ay evet sonunda yarın kapanıyor harbıden taktı sana canına okuyacak sankıben iyiyim valla canım diyetle ve ganfedle kafayı yiyicem taktı bana bu ganfed valla bakalım kim galip gelecek sen nasılsın bu hafta son canım okullar çok az kaldı dayan biraz
hemen acıyorum sekerımcnm kendine facebook hesabı aç bana özelden mesaj at ben ekleyim seni grubada davet ederim
zaten buhata tam bır kultur soku yasadım bu hafta sonu gezısı bana hıc gelmedı demıstım ve ıddamı gerı cekmıstım neysekı sende benım gıbı yerınde sayıyorsun pasacımmmkendini kandırma dicem cumaya ne kaldı
ben ilk bölümü seyrettim oglyla olan sahne bebni çok aglattı zaten otada pokada aglıyorm izlemeidm bir daha
fotolarına bayılıyorum ne ıle cekıyorsunilk kilo bildirminide ben yapayım...
Bugünkü kilom: 83.7
Burası için benim geçen hatfaki kiloma ihtiyaç yok sanırım. Listeye ilkkez gireceğim. Ama genede yazayim.
Geçen haftaki kilom: 84.4
Kahvaltı bildirimi:
1ad. domates
dün aksam üstü peynirli atıştırmalıklar yapmıstım.
4ad. peynirli atıstırmalık
Şekersiz 2 fincan çay
Eki Görüntüle 614817
evet veriyorum adresi Almanya Frankfurt.bak yarin gel he bekliyorum
sagol canim.o zaman güzelmis canim.kolay gelsin.insallah istedigin kiloya ulasirsin.süper citir bir kadin olursun
adres alındı canım ama bu gün uçak yokmuşcuma günü yiycem vallaaaaaa.cumarteside yegenimin dogum günü.kardesim 15 cesit hazirliycakmis.o günde serbest birakicam.ama sonra yine dikkat etmem lazim
iyi geceler canimo yüzden gelemedim
yeee valla arkadaşım benim içinde yeeeeeeeeee 1 günle hiçbirşewy olmuyo ama ertesi gün biraz dikkat et tamamdır.
paşam çok çok çok geçmiş olsun viks ile ov canım sonra sıcak havlu kapat bence iyi gelir. ağrılarına şu bebek için de dedik sana kendini üzme hayırlı zamanda hayırlı evlat versin Allah . at şunu kafandan bak o zaman nasılda hamile kalacaksın arkadaşımkendini kandırma dicem cumaya ne kaldı
aferim sana benim yerimede yapaydın kızlar sırtım ttld ya okadar agrıyorki sormayın eve yeni girdim kaynanam gittim eltimde ordaydı yemegi içö,meyi vs ıo yaptı sırtımın agrısından duramıyorm ne yapsak egilemiyorm sırtım çok fena
ben ilk bölümü seyrettim oglyla olan sahne bebni çok aglattı zaten otada pokada aglıyorm izlemeidm bir daha
ben okadar olsam daha ne isterim
aferim bana öpücüklerimi alıyım lütfen
en büyük istegin eltimi dediklerine pişman etmek 2 istegimde evlatlarıma sag saglim kavuşmakdua edin bana olurmu bugün eltimin ogln hayal ettim benim oglm ondan bir ay büyüktü ah paşa dedim şimdi umudun dursaydı oda oyncaktı burda dedim gözlerim doldu agladım inadıma eltimde kaynanamda sevdiler baktım kaynanam oglanı seviyor eşime hadı canım sıkıldı gidelim dedim kaynanam anladı kızdıgımı okadar dememe yapıyorlarsa pes derim ben içini doldrdm formn okuym bir zahmet herkez doldryor benimde canım çekti ne yapam
işşallah kopar ama bendenn b hafta birşey beklemeyin bebelr
evet canım bugün gene beni sinir etti yaww öle böle degil he anlatrmıyım sinirlerim tepemde
sende bırak beni git hadi durma herkez terketti sende terket
Allah bağışlasın arkadaşım kızlarını. aramızda çok saat farkı varmış yaaa. sen şimdi uykuya hazırlanıyon belkide burada saat 13.30 çünkütr saatinden 10 saat gerideyiz cnm biz..
leslie,slim in 6,jillian micheal,callenatics..turkelrden ebru sallinin butun videolari,nivea body vs..hepsi var..donem donem duzenli yaptim..ama bi can skntisi coktu ustume hic bisey istemiyor canim :2::2: tekrardan baslamam lazim
leslinin butun videolari var bilgisayarimda..bir ara niyet ettim leslie 3 mil+slim in 6 nin 12 dk lik karin egzersizini yapayim diye..devamlilik saglayamadim cocuklardan
2 tane kizim var biri 2 ye biri 4 e girecekler yakinda.biz buraya gecici geldik.esim master yapiyor.yaza donuyoruz insallah..farkli degisik bir ortam olsada ulkem gibisi yok burnumuzda tutuyor valla.hasretlik cok zor.
sporada şimdi hemen başla canım bak 1 hafta içinde değişiklik olunca devam edecek sin emin ol bir kere başlasan arkası gelecek hadi kalk bakalımbende yediklerimi yazayim..burda 15.30 ama cok bisey yemeyi dusunmuyorum bu satten sonra.
sabah 2 dilim ekmekle saglam bi kahvalti yaptim..bayagi saglam oldu yalniz
oglen 4 kasik etli patates yemegi 1 kase yogurt yedim
simdi yesil cayimi iciyorum
5.5 gibi bi meyve yerim diyorum.cok tokum.aslinda sabahki kahvaltinin etkisi bu hala.
spor hic bisey yapmadim
6 da kursa gidiyorum aksam 9 u gece geliyorum o saaten sonrada kahve icip kitap okuyorum spor yapamam
sporu sabaha cekeyim.Allahim insallah duzene sokarim
canım dikkat et kendine yelek giy sırtına sıcak dursun. dinlen birdekızlar bu arada ben bir müddet giremicem sırtım çok tutulmuş inanın canım çok acıyor wc gidip gelmek işkenceyerinden kalkamıyorm hareke etsem bagırıyorm namazı bile kılamadım dün okadar olur sizlere yazarkende aylayım uyloyom i şşallah sırtım düzelsin dönerim aranıza bu arada kendinize iyi bakın ben yokken olurmu ne zormuş yaw bu sırt agrısı ne yapsamda geçse doktorada gidesim yok gitsem gene panik atagım azıcak neyse daha yazmaya dayanamıyorm canım yemin olsun çok acıyor ben kaçtım
b arada kilom aynı nedense kaçamakta yapmadım reglim yakın galiba ondan bana istersen kaptanım ceza ver ama vallahi yalan degil dayanamıyorm sor tarafım çok fena dün yyamadım dönerkende battı bagıra bagıra eşim diyor halenmi agrıyor dedim agrıyor düzelsin sırtım söz herkezin yazdıgını alıntı alır yazarım sen biliyorsun beniistedigin cezayı kes canım razıyım
hoş geldin canım akşama tanıyalım seni yaz birşeylerdearkadaşlar merhaba beni de takıma çağırmışsınız ama ben geç gördüm bayaa inşallah dolmamıştır takım...arkadaşlar ben çalışıyorum şimdi işe gidecem ama akşam gelince detaylı bi şekilde kilomu olmak istediğim kiloyu neler yapacağımı sizlerle paylaşırım.
canım boynuna şal sar ve dediğim gibi viks sür çok etkili oluyoselam kızlar,güzel birgün olsun inşallah sabah kahvaltımızı yaptık mutfağı temizledim balık ayıkladım boynum çok tutulmuş spora gitmeyi düşünüyorum ama halim yok yusuf evde bugün zor geçer bir avm yaparız bugün
sabah
2 kepekli ekmekle dil peynirli tost yaptım 1 çeri domatesle yedim
çok geçmiş olsun arkadaşım şimdilik diyete dikkat et iyileşincede spora başlarsın önemli olan sağlık
Diyetisyen 10 günlük liste verdi canım.10 gün sonra tekrar gidecem. Yoğunluk hep bahanem oluyordu ama bu defa olmayacak gerekirse yanıma yemeklerimi alacam cebimde taşıyacamGelecek yazı düşünmem lazım o gelinliği nasıl giyecem :
43: zaten erkek arkadaşım uzun ince (gerçi ne bulsa yiyor çok kıskanıyorum) o yüzden bahane yok artık. Diyetisyen ilk 4 ay kolay sonra bizi zorlayacak dedi.Hatta ilk 4 ayda minimum 20 kilo verirsin dediklerimi yaparsan dedi.
4 ayda patır patır verirsin canım kaçamaklara dikkat et sadece inş. hepimiz çıtır olacağızzzz
benımde var oylesıne ızledıgım dızıler ama yabancıdızılerı cok sevdıgım ıcın 20 dk dızısı de yabancı senaryodan alıntı oldugu ıcın baya sardı benı yoksa ole aman ask entrıka sureklı bırbırının aynısı olan dızılerı ızlemekten hoslanmıyorum
ay evet sonunda yarın kapanıyor harbıden taktı sana canına okuyacak sankı
hemen acıyorum sekerım
zaten buhata tam bır kultur soku yasadım bu hafta sonu gezısı bana hıc gelmedı demıstım ve ıddamı gerı cekmıstım neysekı sende benım gıbı yerınde sayıyorsun pasacımmmbu arada gecmıs olsun cnm kendıne ıyı bak
fotolarına bayılıyorum ne ıle cekıyorsun
tabiki eklerim once bi foto cekeyimde hele bakalim becerebilirsem eklerimteşekürler, musait olduğun zaman ambalaji ile birlikte fotografini paylaşır mısın? eger istersen. benimkisi merak...
sorma sorma bahayki bu hafta sehit ettim.:))) ama kendime hala kizginimaynen herkesin kandili mübarek olsun.belin agrirken nasil spora gidiyorsun canim yaa
Pasam aslinda eltin sana bilmeden iyilik yapti biliyormusun.seni acayip gaza getirdi ve sen incecik olunca coook kötü olacak haha
oofff kurufasülyeeee.en sevdigim yemektir.bende bu cuma yapicam.canim istiyordu bir kac gündür.esim o gün evde.oda sever.beraber yeriz
hehe ganfed seni bayaa gaza getirmis anlasilan
boyun kac senin canim?
ya masallah ne kadar hareketli bir hayatin var.cok güzel
oooww 15 adet köftemiii?dukanda bu kadar fazlami yiyorsun?valla iyiymis he
vay be su 3 litreyi gectimi?hayatta icemem o kadar.süpersin
neee 5-6 litremi yani?o fazla degilmi canim ya
yarin tüm gün bildirim yapabilirsin.gece yatana kadar
ayyy sendemi bu saate kaldin.bende ya
hehe kiiiiiiiz just dance mi yapiyorsunAllah iyiligini versin.cocuklar cok israr ediyor bazen,anne gel beraber oynayalim diye ama bana zor geliyor o yaa.valla zumba fitness daha kolay.valla iyisin.yeterki hareket olsun demi
ooofffffff sus kiiiiizzzz vallahi agzimin kenarlarindan sular akacak simdi.of of of zaten en sevdigim yemek bide öyle güzel anlatmisinki uzun bir ooffff cektim burda hahhahaha
azeiricim mezunda oluyon zaten çömlekte ve soba üzerinde olmasada yap ocakta doldurr bir tabağa bas kaşığı valla turşuyuda al yanına ohhhhhhhhhhh
karnım aç yaa çeneme vurdu valla
yada sen gel türkiyeye birde bize gelmen lazım ben sana yaparım arkadaşım ayıp ettin
kim veriyor bu tarifleri leyn
kaldirin cabuk zaten zar zor diyet yapiyoruz burda
bide siz sabote ediyorsiunuz kaptancim ben bu tarif verenlerin takimdan atilmasini oneriyorum
kabul edenleer edilmistir kobuldunuz kaybolun cabukbu ne arkadas acimdan olecem
kaptancım gecen bahsetmıstım hatırlarmısın bılmıyorum ama benım 1 aylık mısafırım var evde ve bilgisayar onların odasında nete girişim çok kısıtlı ıste denk gelırsem ancak bılıyosunuz....kılo bildirimimi yapıp 1 ay izin istiyorum....canım kılom aynı ne yazıkkı bu hafta...mısafırler gider ortalık rahatlarsa anında damlarım herkese keyıflı kılo vermeler dılıyorum oncelıkle azerıcım mezun olucaksın heralde allah düşürmesin bacım bidahaa....esracım ve baharcım ben gelmeme gidermisiniz bilemedim ama ırtıbatı koparmayalımmm....allaha emanet kızlar 1 ay sonra görüşürüz ınşallaaahh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?