hehe bosver saymiyim canim.valla caniniz ceker meker kizarsiniz banaaaaCANIM O ÇEŞİTLERİ Bİ SAYSAN DİYORUM ARADA LAZIM OLUYOR BİZEDE
GÜNDE MİNİMUM 5 MESAJ CNM5 MESAJ ALTINDA kalırsan mazeretin olması lazım
bende bir ara kalorisepeti diye siteyi cok kullaniyordum.üye olmustum ve günlük kalorilerimi hesapliyordu.cok güzeldikızlar kalori biz diye bir site buldum çok güzel bakmanızı tavsiye ederim herşey var almanız gereken kalori falan filan lütfen bakın olur mu ben çok beğendim sayfayı hesaplamalar falan var
sagol canim.evet Allah düsürmesin bi daha:))görüsürüz insallah.ben bazen gelirim aradakaptancım gecen bahsetmıstım hatırlarmısın bılmıyorum ama benım 1 aylık mısafırım var evde ve bilgisayar onların odasında nete girişim çok kısıtlı ıste denk gelırsem ancak bılıyosunuz....kılo bildirimimi yapıp 1 ay izin istiyorum....canım kılom aynı ne yazıkkı bu hafta...mısafırler gider ortalık rahatlarsa anında damlarım herkese keyıflı kılo vermeler dılıyorum oncelıkle azerıcım mezun olucaksın heralde allah düşürmesin bacım bidahaa....esracım ve baharcım ben gelmeme gidermisiniz bilemedim ama ırtıbatı koparmayalımmm....allaha emanet kızlar 1 ay sonra görüşürüz ınşallaaahh....
tabiki eklerim once bi foto cekeyimde hele bakalim becerebilirsem eklerim
sorma sorma bahayki bu hafta sehit ettim.:))) ama kendime hala kizginimo kadar dansa kalori yakimina o kadar ackalmama deyecek bisey cikmadi ya benim tarti bozuk ya benim vucut bozuk
hehe atin beniiiiiii.benim zatrn son günüm bugün looooookim veriyor bu tarifleri leyn
kaldirin cabuk zaten zar zor diyet yapiyoruz burda
bide siz sabote ediyorsiunuz kaptancim ben bu tarif verenlerin takimdan atilmasini oneriyorum
kabul edenleer edilmistir kobuldunuz kaybolun cabukbu ne arkadas acimdan olecem
niye öyle oldu canim arkadasim yaaa.gerci su an direniyordur,sonra akar gider insallahkizlarya bu hafta ortaligi dagitacaktim ama ne oldu bilmiyom hic kacamaksiz ustelik spor destekli siki bir diyet yaptim ama sonuc husran oldu ne diyecegimi bilmiyorum az oncede dedigim gibi ya tartim bozuk ya ben ya ayni kilo olurmu hic 3 haftadir ne asagi ne yukari cikiyorum cildiracagimacilen baska bir tartiyla tartilmam gerek hala kilom 57.7 hic bisey degiymemis yine bahayk kazandi iyimi yuh bana
pis sisko banaher turlu kotu sozu soyleyin bana
ahhh ahhh kesin böyle kalamamömür boyu.troidleri calismayinca insanin böyle ömür boyu kilolarinla ugrasiyorsunazericim bu hafta mezun oluyorsun galiba hayirli olsun insallah bidaha kilo almazsin hep incecik kalirsin canim ama ben de mezun olmadann sakin bize gelmeyoksa kiskancliktan cildirip seni ac birakabilirim
cok gecmis olsun canim.Allah sifa versinrapor verip çıkıcem gene kudurduu sırtım
sabah kahvaltısında yedikelrim
1-5 siyah zeytin 2 etimek bir bardak ıhlamur peynir çok az biber salçasıyla 4 çatal yok ymrta
arada yok
öylen 5 kaşık yok tavkl havuçl makarna 1 yemek kaşıgı ıspanak yemegi 1 bardak s ve soda akşamada tel şehriye çorbası içicem o kadar yaparsanmmda salata
tebrikler canim benim.vallahi senin adina cok sevindim ama ganfed kizma bana heeee.bahayk icin sevindim yani
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu holeyyyyyyyyyyyyyyyyy ohhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhhhh hahahahahahahahah daha ne diyim sana şampiyonluğumu ilan ettim GANFEDİ YENDİMMMMMMMMMMMMMMM VARMI BAŞKA YENİLMEK İSTEYENNNNNNNNNNN
tebrikleri bekliyommmmmmmmmmmmmmmmmm kamponu çarptım canım sana aman ezilmeeeeeeeeeeeeeeee
canım yaaaa benim de aslında daha çok verirdim ama yavaş veriyom gitgide yavaşlayacak kilo verme bünye alışıyo duraklamaya geçiyo üzülme
kızlar öncelikle hepinize merhaba...benim adım özge boyum 1.61 kilom 61.buradan önce başka bir zayıflama takımındaydım mezun olup arkadaşlarımla vedalaştım ama vedalaşmayıp kilomu korumaya alsaymışım iyiymiş:)şimdi ki kilo hedefim 54 aslında daha fazla vermek istiyorum ama şimdilik 54 bi olayım...
şimdi takım lideri kimdir takımın bazı kuralları varmıdır beni bilgilendirirseniz sevinirim...eğer takıma aldıysam düzenli yemek yiyip düzenli spor yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum bunları yapmayınca beni azarlamanızı istiyorum:))
hosgeldin canim.ben gidiyorum yeni kan geliyor takima.hayirli olsun