nuhan dudujan oyle sessiz durmayin hadi gelin sohbet edelim.ay yeni geldim kresten yorulmusum .isleri yapmam lazim canim istemiyor ne yapsam acaba
nuhan dudujan oyle sessiz durmayin hadi gelin sohbet edelim.ay yeni geldim kresten yorulmusum .isleri yapmam lazim canim istemiyor ne yapsam acaba
off ya baliga bayilirim ama kizartmasini severim hic firinda yapmadim nasil oluyor acabaHızlı hızlı okuyup geldim....
detayli sabah kahvaltımı bildimi yapayorum..
• 2 kaşık yulaf kepeği, 1ad. yumurta, 3 kaşık sütten olusan haumuru teflon tavada yağsız pişirdim. Üzerine 1 ad. domatasi rendeledim sonra, bir miktar light kaşar peynir, 1ad. domates, 1ad. mantar, yarım yesil zeytin 1 dilim salam koyarak firindaoım. Şiddetle tavsiye ediyorum...dukancanlar varsa yapsın...
• 2 büyük bardak sekersiz çay.
Sanırım gene benim öğle yemeği kaynadı. Artik aksam üstü yerim.
arada bir sekersiz türk kahvesi ve bir kase yoğurt yerim.
Aksam:
dün hamsi ve palamut aldım. Bugun, hamsileri yikayip, üzerine domates soğanı serpip dibinede azıcık su koyup hop firina atmayı planlıyorum....
hepinize stressiz bol sağlıklı kalorisi az öğünler diliyorum...
sevgiler..
aha burda ben kirdim tekide sana kalsin dedim:))edelim nerde şu şeytan başağını kıralım...
Ganfed, krestemi çalışıyorsun?
Sohbetle ii gider.. sana sekersiz türk kahvesi yaptim. dudujan sanada yeşil çay yapayim mi? kahvemi?
Eki Görüntüle 619451
Ganfed, krestemi çalışıyorsun?
Sohbetle ii gider.. sana sekersiz türk kahvesi yaptim. dudujan sanada yeşil çay yapayim mi? kahvemi?
Eki Görüntüle 619451
Canım ben işdeyim çalışıyorum o yüzden vakit buldukça bakabiliyorumama siz başlayın ben arada katılırım sohbete
basladik bile sende arada katil tek koyma bizi
basladik bile sende arada katil tek koyma bizi
Canim fazla uyku metabolizmayi yavaslatiyo ve kilo alabilirsin dikkat et cat ic kahve ic de yada temizlik yapta uykun dagilsinYa bugün çok kötüydü üst kattki komşumuz pimaşı değiştirdi matkap sesi beynimin içindeydi sanki gezmeye kaçtık bizde akşam geldik yemek derken bi yattımnolcsk benim bu uyku halim
Canim harika gidiyorsun sakin bozma harika bi gelin olacaksin ben biliyom sakin sporuda ihmal etmebugün kimsecikler yok galiba
Öğlen yediklerimi yazayım hemencik:
1 kase tavuk çorbası
2 dilim çavdar ekmeği
10:30 da da bir mandalina yedim
Erteleme yaaa olsub dugun daha onemli guzel bi elbisede bulacaksin ben biliyom ve sana inaniyom canim sen yine 1,5 yil kalacaksin ben tam 3yil nisanli kaldim birsey olmaz sevdiginle ol yeter nisanlin seni seviyor baksana neler demis umrunda degil senin kilolarin onun icin sen mut ol ve bu guzel gunun tadini cikarErtelenmeyecek galiba canım ama 1,5 yıl nişanlı kalacam gibi görünüyor çünkü zayıflamadan evlenmek istemiyorum.Erkek arkadaşımla 5 yıldır çıkıyoruz ha nişan olsa nolacak olmasa nolacak erteleme hazırlandık o kadar dedi.Ben geçen perşembe başladım diyete 110 kiloydum ama sabah 2 kilo vermişim yani 108 kiloyum yolum çok uzun.Tek avantajım boyum uzun ve hentbolcu olduğum için kas fazla yine elbise falan giyebilecem ama istediğim elbiseyi değil tabiki
Nuketcim yaaa nerelerdesin ozlettin kendini valla heee turk kahvesi resmine bayildim sen amatorcede olsa fotografcilikla ugras bence kardesim amatorce basladi slmdi iha jhaber ajansinda muhabirCanim benim... dünhep disarlardaydim...
Bugunda, saat 1'e geliyor ve ben hala kahvalti yapamadım...
Sabah aç karnınaa kan ve idrar tahili vermeye gittim. yeni geldim. Şimdi, Dukan usulu pizza yaptım.. ama sizin diyetlerinizi olumsuz etkiliyorum düsüncesi ile foto koymicam. Kiyamam size ..
geçmisi okuyum geliyorum..
Canim bazen bana da oluyo canim hicbirsey istemiyo aliyorum kumandayi elime yabanci muzik aciyom kizim basliyo oynamaya onu izliyom sonra kanallarda geziniyom canim sonrada kalkiyom is yapmak istiyom girisiyom vallanuhan dudujan oyle sessiz durmayin hadi gelin sohbet edelim.ay yeni geldim kresten yorulmusum .isleri yapmam lazim canim istemiyor ne yapsam acaba
Nuket aksama yemekte sendeyim haberin olsun harikasin bu kadar guzel ve herseyden yiyerek zayiflayan gormedim desem yeri kizimla geliyoz bakHızlı hızlı okuyup geldim....
detayli sabah kahvaltımı bildimi yapayorum..
2 kaşık yulaf kepeği, 1ad. yumurta, 3 kaşık sütten olusan haumuru teflon tavada yağsız pişirdim. Üzerine 1 ad. domatasi rendeledim sonra, bir miktar light kaşar peynir, 1ad. domates, 1ad. mantar, yarım yesil zeytin 1 dilim salam koyarak firindaoım. Şiddetle tavsiye ediyorum...dukancanlar varsa yapsın...
2 büyük bardak sekersiz çay.
Sanırım gene benim öğle yemeği kaynadı. Artik aksam üstü yerim.
arada bir sekersiz türk kahvesi ve bir kase yoğurt yerim.
Aksam:
dün hamsi ve palamut aldım. Bugun, hamsileri yikayip, üzerine domates soğanı serpip dibinede azıcık su koyup hop firina atmayı planlıyorum....
hepinize stressiz bol sağlıklı kalorisi az öğünler diliyorum...
sevgiler..
Taama iste spor icin harika bir firsat valla yuruyerek git gel super olurOffff benim bakanlığa gitmem gerekiyor yakın ama yinede gidecek en az yarım saat
Canim fazla uyku metabolizmayi yavaslatiyo ve kilo alabilirsin dikkat et cat ic kahve ic de yada temizlik yapta uykun dagilsin
Canim harika gidiyorsun sakin bozma harika bi gelin olacaksin ben biliyom sakin sporuda ihmal etme
Erteleme yaaa olsub dugun daha onemli guzel bi elbisede bulacaksin ben biliyom ve sana inaniyom canim sen yine 1,5 yil kalacaksin ben tam 3yil nisanli kaldim birsey olmaz sevdiginle ol yeter nisanlin seni seviyor baksana neler demis umrunda degil senin kilolarin onun icin sen mut ol ve bu guzel gunun tadini cikar
Nuketcim yaaa nerelerdesin ozlettin kendini valla heee turk kahvesi resmine bayildim sen amatorcede olsa fotografcilikla ugras bence kardesim amatorce basladi slmdi iha jhaber ajansinda muhabir
Canim bazen bana da oluyo canim hicbirsey istemiyo aliyorum kumandayi elime yabanci muzik aciyom kizim basliyo oynamaya onu izliyom sonra kanallarda geziniyom canim sonrada kalkiyom is yapmak istiyom girisiyom valla
Nuket aksama yemekte sendeyim haberin olsun harikasin bu kadar guzel ve herseyden yiyerek zayiflayan gormedim desem yeri kizimla geliyoz bak
Taama iste spor icin harika bir firsat valla yuruyerek git gel super olur
bahayk kizin kaç yasinda,
anne kiz mutfakta takilmişsiniz? ne güzel ya çok imrendim..
Canim fazla uyku metabolizmayi yavaslatiyo ve kilo alabilirsin dikkat et cat ic kahve ic de yada temizlik yapta uykun dagilsin
Canim harika gidiyorsun sakin bozma harika bi gelin olacaksin ben biliyom sakin sporuda ihmal etme
Erteleme yaaa olsub dugun daha onemli guzel bi elbisede bulacaksin ben biliyom ve sana inaniyom canim sen yine 1,5 yil kalacaksin ben tam 3yil nisanli kaldim birsey olmaz sevdiginle ol yeter nisanlin seni seviyor baksana neler demis umrunda degil senin kilolarin onun icin sen mut ol ve bu guzel gunun tadini cikar
Nuketcim yaaa nerelerdesin ozlettin kendini valla heee turk kahvesi resmine bayildim sen amatorcede olsa fotografcilikla ugras bence kardesim amatorce basladi slmdi iha jhaber ajansinda muhabir
Canim bazen bana da oluyo canim hicbirsey istemiyo aliyorum kumandayi elime yabanci muzik aciyom kizim basliyo oynamaya onu izliyom sonra kanallarda geziniyom canim sonrada kalkiyom is yapmak istiyom girisiyom valla
Nuket aksama yemekte sendeyim haberin olsun harikasin bu kadar guzel ve herseyden yiyerek zayiflayan gormedim desem yeri kizimla geliyoz bak
Taama iste spor icin harika bir firsat valla yuruyerek git gel super olur
canim kizim16 aylik evet beraber mutfaktaydik ben yemek yaptim oda tenncere ve tavalarla saklama kaplarini dagitmakla mesguldu birde dagitmasini birak onlari oturma odasina tasiyo yaramaz
Allah sanada nasip etsin ins. Canim
sporumu yaptım geldim kızı emziriyorum,yemeğin etini koydum pişiyor evi süpürcem kaynanam beyzanın eline bisküvi vermiş her yer batmış oysa ben asla yere örtü sermeden vermem eline bişey aslında mutfakta mama sandalyesinde veririm ne verceksem işte böyle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?