ellerine sağlık içtim ama turk kahvesine hayır demem bir tanesi benim vallaBu kahveleri kendi ellerimle yaptım.. Şekersiz.. isteyen alsın...
Eki Görüntüle 619522 Eki Görüntüle 619523
Bilmiyorum canım akşam konuşup kesin karar bağlayacaz bakalım.Ama ben ertelenmesini istiyorum öyle resmiyete dökülmesini istemiyorum. Ya altı üstü 9 ay sonra nişan 15 ay sonrada düğün olacak bir ton olay oldu
Spora gelincede canım ben 30 kasımda bir trafik kazası geçirdim sol ayak bileğimdeki tüm arka ve yan çapraz bağlar koptu ve karın boşluğumda bir iç kanama oldu o yuzden çok hareket edemiyorum malesef mart sonu yada nisana kadar yavaş yürüyüş mekik falan idare edecem
nüket bende kula manisalıyım şimdi gördüm nette aaaa şaşırdım lakapınız ne hemşerim ?
kızlar merhaba nasılsınız...ben çok hastayım arkadaşlar pazar günü fenalaştım ve iki gündür hastenede yatışımı verdiler bgn artık zorla kendimi taburcu ettirdim...size de haber vermedim inşallah sorun olmaz..ama cezaya kaldıysam yine de kabulum:2::2::2::2:
kızlar merhaba nasılsınız...ben çok hastayım arkadaşlar pazar günü fenalaştım ve iki gündür hastenede yatışımı verdiler bgn artık zorla kendimi taburcu ettirdim...size de haber vermedim inşallah sorun olmaz..ama cezaya kaldıysam yine de kabulum:2::2::2::2:
bende aynı senin gibiyim canım benim de kayınvaliden eline verir kızım gezer butün evi en sinir olduğum şey yapma anne diyom ben görmeden ben yokken veriyo yada kızımın arkasında geziyobizim evde yapamaz ama kendi evinde yapabiliyo
ellerine sağlık içtim ama turk kahvesine hayır demem bir tanesi benim valla
canım demiştin unuttum çok çok geçmiş olsun sağlığına kavuş ilk olarak sonra başlarısın hafif hafif
KAPTANNNNNN nerdesin yaaa izinemi çıktın hiç yoksun :)))))))))))))
paşamda gitti sanırımmm
kızlar 3 gündür nerdeyse hiç bişey yemedim boğazım çok ağrıyor çünkü..bol bol sıvı tükkettim bgn sadece öğlen kaşarlı tost yedim.eve gelince de bi bardak süt içtim o kadar...tartlıdım baya da kilo vermişim ama giden kiloların kilodan çok su olduğunu düşünüyorum..neyse normala dönünce görecez artık...
ways süper...Bizim lakabimiz yok . soy ismimizle tanırlar. Siz? şuan neredesin?
ooo islerin bayagi yogun olmali:44:Henüz sabah olmadı ama, ben günaydin diyorum... Bu saat kadar çalıştım. Sabah gene geç kalkarım ve sonra taa kaşıya bir toplantıya gidecegim. trafik vs. eve gelmem aksamdan sonrayı bulur sanırım. 5 mesajimi yetistirmeye çalışırım.
sevgiler...
valla canim hic kendini kasma inan versem bile aynen geri geliyorlar anlamiyorum bu durumu 2 aydir boyleyim bir arpa boyu yol alamiyorum.o rakibem o kadar az yemişssin ki bu hafta 2 kilo gider sanırım... Hemen kendime çeki düzen vermem gerek...
Herkese Günaydınlar bugün felaket trafikte işe zor yetiştim zaten pazartesi bir işkence birde trafik olunca sabah sabah sinir kalmıyor
Hemen kahvaltı mı yazayım
2 adet minicik domatesler
2 küçük dilim peynir
2 adet yeşil zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
birazdanda çay koydum ofiste içip kendime gelecem
Canım 24 yaşındayım ama 1 martta 25 olacam yazarken fark ettim çeyrek asır yaşına girmişimBenim zayıflama için en büyük motivasyonum o gelinlik oldu zaten erkek arkadaşım 1.96 boyunda 78 kilo yani incecik düğünde nasıl dururum yanında benim hiç bozmamam lazım ama gelecek yaza yetişir mi ki zayıflamam :18:
lisansini kaybetmen cok kotu olmus cok uzuldum canim.araliga kadar rahat 70 leri gorursun.suan motivasyon acisindanda en avantajli sensin..dugunun var bundan ala motivasyonmu olur..insallah basaracaksinCanım Öncelikle içten yazın için ve içimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim. Ben 110 kiloyumo yüzden nasıl gider bunlar hiç bilmiyorum ama yazını okuduktan sonra içim biraz rahatladı şimdilik çok kararlıyım hiç bozmadan devam edecem inşallah da aralığa kadar 70leri görürüm diye umut ediyorum.
Ama büyük sorunum var ben lisanslı hentbol oyuncusuyum ağustosa kadarda ankara ünivertesinde oynuyordum ama boy-kilo oranını aşınca sporcu lisansımı kaybettim.Onun acısını sindiremeden başladım kiloları 5er 5 er almaya çünkü spor yaparken yesem yakıyordum ve vucut alışmış spor istiyor. onada tamam dedim spor salonuna yazıldım sonra bir trafik kazası ayakdaki tüm bağlar koptu yürümeye başlayalı 1 ay oldu ama spora ancak nisanda başlayabilecem bunlar hep üstüme üstüme geliyor ama inan yazını okuyunca neden olmasın ya demeye başladım
dukan ekmegi disinda hepsi cok iyiGünaydınlar,
bende yeni uyandım. evde yumurta bitmiş... artik gelirken markete girerim.
light beyaz beynir
.light kasar peynir
dukan ekmeği
3 çeri domates
kahvaltımı yapıp giyinip çikacağım...
valla soyle adam akilli temizlik yapmayi o kadar ozledim ki..burdA ustun koru oluyor hic icime sinmiyor iyyykkkselam kızlar biraz temizlik yaptım mutfağımda camekan var oranın camlarını içten sildim çok büyükler. evi süpürdüm sildim çamaşırları topladım katladım banyolu sildim falan işte kızımla öğle yemeği yedik
yazayım size yediklerimi
sabah ballı sirkeli su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1kk peynir
4 siyah 1 yeşil zeytin
dereotu maydonoz
2 fincan çay
ara yok
öğle
1 tabak kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
şimdilik bu kadar küçük bir aradan sonra sporuma başlıycam şimdi sauna sortumuda giyicem
bisiklete binerim 15 dk.
leslie 1 yaparım 22 dak.
kalça ve göbek hareketleri o kadar
kalkıyom şimdi
VE KIZLAR DAYANAMADIM SABAH TARTILDIM 200 GR SADECE FARK ÇIKTI YEDİKLERİM BİR ETKİ YAPMAMIŞ ÇOK SEVİNDİMMMMMMMMMMMMMMMMMM
su 2 lt kadar iciyorum cnm bide caylar var tabi .normal cay,yesil cay bitki caylari vs..canım güzel menü olmuş afiyet olsun ara yapmıyon mu? birde suyu ne kadar içiyon de bakem bi
ohhhhhhhhhh afiyetler olsun çok iyi başlıyoz kızlar güne helal bize valla
sende harikasın nüketcimmm afiyet olsunnn ama paşanın dediği gibi hani resim yaaaaaaaaaaa akşamla öğlen resimleinide istiyom ben gözüm gönlüm açılıyo nede gizel diziyon yiyeceklerini tabağa
valla çok iyi duygucum ara yapmayıda unutma ve tabiki suyuda unutma sakın
çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsın herşeyden önce sağlık....
canım ben istanbulda doğdum büyüdüm ve halen istanbul beylikdüzündeyim,annem babam kulalı annem akhisarda doğmuş ama her iki tarafın büyükleri kulalı babam şahanlar annem aldedeler miş lakabı,ben ilk defa 2006 da gittim kulaya ve aşık oldum daha sonra 3 kere gittim ve özlüyorum orayı,insanlarını, yemeklerini, evlerini, havasını çok güzel bir memleket.....
canım çok çok geçmiş olsun sanmıyorum ki ceza alasın sonuçta hastasın ve hastanelik olmuşsun nasıl yazasınki Akıl var mantık varkendine dikkat et de tekrarlamasın
neden hastaneye yatırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?