Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu kahveleri kendi ellerimle yaptım.. Şekersiz.. isteyen alsın...

Eki Görüntüle 619522 Eki Görüntüle 619523
ellerine sağlık içtim ama turk kahvesine hayır demem bir tanesi benim valla

canım demiştin unuttum çok çok geçmiş olsun sağlığına kavuş ilk olarak sonra başlarısın hafif hafif

Son düzenleme:
1 tane elma yedim öğle yemeği yerine birazdan. akşam yemeğine kadar bol bol su içerim

akşam
2 kepçe kerevizçorbası
1 tabakta fazla doldurmadan bamya pişirdim kendime ondan yerim
3 yk yoğurt

eşim hiç sevmez yemezde bamyayı ben aksime çoooookkkk severim ona tazefasülye pişirdim kızımada şehriyeli tavuk çorbası herkeze özel menü yani

yemekten sonrada 8 e doğru çay içeriz eşimle

ayyyyyyyyyyyyyyyy bu hafta kaç kilo çıkıcam acaba çok merak ediyommmmmmmmmmm

Son düzenleme:
her tarafı süpürdüm evim biraz büyük sırf süpürmek 2-3 saat sürüyor ve bu benim için büyük bir iş yoruldum 221 gramlık bir yeşil elma yiyorum üstünede büyük bir bardak su içtim mi saat 7 e kadar taş gibi tok olurum dermişim,akşam içinde hem evdekiler hem kendim için karnabahar pişirdim,benim ki 30 gram kıymalı yağsız pişirdim bir tabak ondan yicem....

bisiklete binsem iyi olacak ama hiç canım istemiyo daha hiç spor yapmadımmmm

ayyy bakanlıktan yürüyeyim dedim yağmura yakalandım ne şanslıymışım
Ara öğünü yazayım 16:30 da bir elma yedim.
Akşama dışarı olacam kızlar cenkle nişan işini konuşacaz bugün bir daha giremem herhalde yarın gelişmeleri yazarım. bana dua edin :18:
Akşam dışarı olacağımız için ızgara tavuk ve salata yerim.

kızlar merhaba nasılsınız...ben çok hastayım arkadaşlar pazar günü fenalaştım ve iki gündür hastenede yatışımı verdiler bgn artık zorla kendimi taburcu ettirdim...size de haber vermedim inşallah sorun olmaz..ama cezaya kaldıysam yine de kabulum:2::2::2::2:

çok çok geçmiş olsun...

kızlar 3 gündür nerdeyse hiç bişey yemedim boğazım çok ağrıyor çünkü..bol bol sıvı tükkettim bgn sadece öğlen kaşarlı tost yedim.eve gelince de bi bardak süt içtim o kadar...tartlıdım baya da kilo vermişim ama giden kiloların kilodan çok su olduğunu düşünüyorum..neyse normala dönünce görecez artık...

canım çok çok geçmiş olsun sanmıyorum ki ceza alasın sonuçta hastasın ve hastanelik olmuşsun nasıl yazasınki Akıl var mantık var kendine dikkat et de tekrarlamasın

neden hastaneye yatırdılar

KAPTANNNNNN nerdesin yaaa izinemi çıktın hiç yoksun :)))))))))))))

paşamda gitti sanırımmm

Son düzenleme:

ay sinir ourum öyle şeye
ellerine sağlık içtim ama turk kahvesine hayır demem bir tanesi benim valla

canım demiştin unuttum çok çok geçmiş olsun sağlığına kavuş ilk olarak sonra başlarısın hafif hafif

biride benim cnm sadetürk kahvesini çooook severim

KAPTANNNNNN nerdesin yaaa izinemi çıktın hiç yoksun :)))))))))))))

paşamda gitti sanırımmm

misafirlerimiz vardı cnm şimdi gittiler geremedim kusura bakmayın
paşamında canı sıkılmış forumda birine başka bir bölümden o yüzden kk ya girmicekmiş e zaten haftaya izne ayrılcak

çok geçmiş olsun inşallah biran önce toparlarsın herşeyden önce sağlık....

ways süper...Bizim lakabimiz yok . soy ismimizle tanırlar. Siz? şuan neredesin?

canım ben istanbulda doğdum büyüdüm ve halen istanbul beylikdüzündeyim,annem babam kulalı annem akhisarda doğmuş ama her iki tarafın büyükleri kulalı babam şahanlar annem aldedeler miş lakabı,ben ilk defa 2006 da gittim kulaya ve aşık oldum daha sonra 3 kere gittim ve özlüyorum orayı,insanlarını, yemeklerini, evlerini, havasını çok güzel bir memleket.....

kızlar çok üzgünüm dün elektrikler gitti lafede telle gireyim dedim tel kilitlendi yyazamadım şimdi de telden giriyorum bu hafta beni iidare edin lütfen babam hastaneden döndü feda işe yaramadı zor zamanlar geçiriyoruz bildirim yapacağım ama sık giremem öptüm herkesi

ooo islerin bayagi yogun olmali:44:
o rakibem o kadar az yemişssin ki bu hafta 2 kilo gider sanırım... Hemen kendime çeki düzen vermem gerek...
valla canim hic kendini kasma inan versem bile aynen geri geliyorlar anlamiyorum bu durumu 2 aydir boyleyim bir arpa boyu yol alamiyorum.

lisansini kaybetmen cok kotu olmus cok uzuldum canim.araliga kadar rahat 70 leri gorursun.suan motivasyon acisindanda en avantajli sensin..dugunun var bundan ala motivasyonmu olur..insallah basaracaksin
dukan ekmegi disinda hepsi cok iyisevemedim o mereti
valla soyle adam akilli temizlik yapmayi o kadar ozledim ki..burdA ustun koru oluyor hic icime sinmiyor iyyykkk
su 2 lt kadar iciyorum cnm bide caylar var tabi .normal cay,yesil cay bitki caylari vs..

Benim kulada hiç akrabam yok. Herkezcikler göçmüş. Ben kulada doğdum ama bütün okul hayatım Ankada geçti. İş içinde 2000 yılında istanubal'a geldim.

kızlar ya bugünde pek gelemedim misafir vardı bugün onlar gitti akşama başka misafirler geldi çocukta pcde zaten misafirleirn yanında oturulmazda bugünde çok uğrayamadım

canım çok çok geçmiş olsun sanmıyorum ki ceza alasın sonuçta hastasın ve hastanelik olmuşsun nasıl yazasınki Akıl var mantık var kendine dikkat et de tekrarlamasın

neden hastaneye yatırdılar

canım bronşit olmuşum ama en önemlisi boğazımda iltihap varmış o yüzden ateşim yükseliyor sürekli en 39.8 gördük yani ateşimde..o yüzden yatırdılar eve gitmesin yine ateşlenirim diye...hala çok kötüyüm boğazım acayip yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…