Ay çok kötüyüm ben ya nasıl cnm sıkkın anlatamam sabah babam telefonla konuşuyordu uyandığımda arkadaşı intihar etmiş silah dayamış kafasına oracıkta ölmüş çok kötü oldum eskileri hatırlayınca çok üzülüyorum neler anlatırdı babam şuraya gittik böyle eğlendik gezdik diye
Aynı durum müşteriye gittiğim zaman benimde başıma geliyor. Ben diyetteyim demiyorum. Tokum diyorum. Önümden kokularıyla yemekler gelip geçiyor. Toplantinin ortasinda arabadan evrak alacağım deyip arabaya gidip çantadan erzak çikartip 3 dak. yedigimi biliyorum.
Ay çok kötüyüm ben ya nasıl cnm sıkkın anlatamam sabah babam telefonla konuşuyordu uyandığımda arkadaşı intihar etmiş silah dayamış kafasına oracıkta ölmüş çok kötü oldum eskileri hatırlayınca çok üzülüyorum neler anlatırdı babam şuraya gittik böyle eğlendik gezdik diye
bende sinir olurum böyle insanlara karışmayın bi ne yiyeceğime ben karar vereyim birşey olmaz lafındanda nefret ederim.... karışmayım arkadaşlar diyetteyizzzzz BİZZZZZZZZZZZZZToplantı için başka ofisde olduğum için ve buraya yemek söyledikleri mecburen akşam ve öğleni yer değiştirmek zorunda kaldım diyetisyenin listesinde.Zaten değiştirebilirsin duruma göre demişti.
Öğlen:
4 adet ızgara köfte (ekmek arasıydı ekmekten çıkardım)
ekmek hem yağ hemde beyaz ekmek olduğu için hiç yemedim ama karbonhidrat için içinden 2 adet minik elma dilimli patates aldım.
yanımda taşıdığım 2 marul yaprağımı yedim.
Şuandada zorla 1 küçük fincan sahlep içiyorum.Ama bitirmeyecm yoksa durmadan birşey getiriyorlar. Diyetdeyim diyorum aman bugünde kalsın diyorlar anlamıyorlar sanki kapris yapıyormuşum gibi aman bugünde kalsın canım,aaaaa ekmeği yememişsin bir ekmekten birşey olmaz diyip duruyorlar.
bende sinir olurum böyle insanlara karışmayın bi ne yiyeceğime ben karar vereyim birşey olmaz lafındanda nefret ederim.... karışmayım arkadaşlar diyetteyizzzzz BİZZZZZZZZZZZZZ
Allah sabırlar versin canım
kimse benim yazdıklarımı okumuyor mu neden cvp vermiyonuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yeni bir site kullanıcısı olarak diyet gruplarına katılmak istiyorum. Acaba 7. grup bana kapısını açar mı?
selam kızlar akşam yemeğinde bu patlama oldu benim
yazayım size
dedim yaaa bamya yaptım limonları içine kesmiştim limonun kabukları yemeği acıtmış yiyemedim döktüm mecburen. Ilk olarak 2 kepçe kereviz çorbası içtim birde tulum peynirine benze bi peynir var bizde şebinkarahisardan geldi hala getirdi 3 yk peynirin içine bir tane yeşil biber doğradım yedim.
Yarım saat sonra eşim geldi 3-4 yk taze fasülye 2 lokmada tam buğday ekmeği yedim.
Sonra bir tatlı kirizi kendimi tutamıyom bir tane 161 kalorilik gofret yedim yerken üstüne şokella sürdüm sonrada 2 avuç naturel doğal yani kuruyemiş yedim
ben bittim yaaaa
meyvede yedim ben ne yapıcam yardım edin bu tatlı krizi ne olacak şimdi birşey yokta akşama gene olursasize olmuyor mu???
Şimdi gelelim nişan olayına:Akşam anlattım böyle böyle ben ne giyecem hep çirkin kıyafetler fotoğraflar çirkin olacak başladım ağlamaya.Sonra Cenk hadi gel kıyafet bakalım dediğin gibiyse söz nişanı eylüle değil kasıma alacam ki maden erteledik istediğin zamana kadar erteleyelim.
Başladık alışveriş merkezlerini taramaya ama yok 50 bedene göre güzel bir elbise yok biz gezdikçe ben daha çok ağlıyoru.Sonra cenk de yeter ya seni sevdiğim için nişanlanmak evlenmek istiyorum sen mutsuz ol ağla diye değil dedi.Gittik pastacıya iptal gerçi verdiğimiz 250 tl yi iade etmediler ama olsun dedi cenk artık ağlamayacaksan 250 milyar gitsin dedi.
Sonuç olarak nişan kasıma alındı ama cumartesi günü aile arasında bir yüzük takılacak.Ama cenk in bir şartı var ben annemlere bir sürü açıklama yaptım herkese bir ton laf anlatacam eğer diyette pes edip bırakırsan nişan falan yok direkt evlenecez dedi.Bende kabul ettim o yüzden kesinlikle pes etmeden kasıma kadar sürem sizce kasıma kadar 30 kilo verebilir miyim :18:
bu yazdığıma bi cevap veren olmadı yaaaaa aşk olsun kızlarrrrr
50 bedenle nişanlanmış ve yaklaşık 4 ay sonra düğünü olacak biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. malum gelin dediğin hep ince narin 38beden olur. Bizim evlenmeye gelinlik giymeye hakkımız yoktur. Zayıflama yolunda bütün kalbimle başarılı olmanı diliyorum. Dilerim herşey gönlünce olur.
iyi diyelim de iyi olsun canım yaaas.a kizlar nasilsiniz diyet nasil gidiyor
yeme canım böreği yeme geçen afta kilo n düşmedi diye ne kadar çok üzüldün yeme yarın tartı günü canım düşük çıkarsan yarın akşama yersin kandırayım senibugun yediklerim,
sabah kahvalti yok
oglen 3 adet karisik dolma iki kasik yogurtla ekmek yok bir litrede su ,aksamada kol boregi yaptim ama insalah yemembakalim:26:
yulaf ezmesini nerden alıyonuz kızlar ben bilmiyom aktardan falan mıbahayk canim tatli krizi tuttugu zaman 3 yemek kasigi yulaf ezmesine 3 yemek karigiyogurt eklebir tatli kasigi tarcin,1 tatli kasigida bal seni hem tok tutacak hemde tatli krizini engellececektir
çok iyi yaaa cancazım süperrrrrrrrrrr aklıma yattı deniycem valla regl olacam herhalde ondan oluyo ama iyi olmuyo valla öptümmm senin diyetisyeni soracak birşeyim olursa sana desem sorar mısın diyetisyene benim yerime duygu olur mu??? bazen aklıma birşeyler geliyo daWalla paşa olsaydın yemiştin çaplağı çoktan(mesaj özel olarak iletildi dikkatli ol walla)
Canım ben mesajı gözden kaçırmışım.Tatlı krizleri banada oluyor ama diyetisyenin dediğine göre önce dişini fırçala baktın geçmedi bir tane elma ye baktın geçmedi neden zayıfladığını düşün baktın geçmedi yat uyu baktın uyuyamıyorsun çık balkona atla bir çikolata yeme ihtiyacını durduramıyorsan yaşama dedi :18:
Ben geçen akşam dişimi fırçaladım geçti.Sende dene canım belki geçer.
Ben bugün çok yoğunum işte walla pek iyi değilim o yüzden ama diyet iyi gidio. Sen nasılsın senin diyet nasıl gidio rakibems.a kizlar nasilsiniz diyet nasil gidiyor
iyi diyelim de iyi olsun canım yaaa
yeme canım böreği yeme geçen afta kilo n düşmedi diye ne kadar çok üzüldün yeme yarın tartı günü canım düşük çıkarsan yarın akşama yersin kandırayım seni
yulaf ezmesini nerden alıyonuz kızlar ben bilmiyom aktardan falan mı
çok iyi yaaa cancazım süperrrrrrrrrrr aklıma yattı deniycem valla regl olacam herhalde ondan oluyo ama iyi olmuyo valla öptümmm senin diyetisyeni soracak birşeyim olursa sana desem sorar mısın diyetisyene benim yerime duygu olur mu??? bazen aklıma birşeyler geliyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?