Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

başiniz sağolsun..

Canım ben firmada ya proje için yada denetim için bulunuyorum 2 si de tüm gün sürüyor yani tokum diyemiyorum ki sabahtan akşama beraberiz firmada en azından bugün köfteyle yırttım bazen pide falan geliyor artık yok dayanacam ısrarlara

Başınız sağolsun canım

Yeni bir site kullanıcısı olarak diyet gruplarına katılmak istiyorum. Acaba 7. grup bana kapısını açar mı?

bende sinir olurum böyle insanlara karışmayın bi ne yiyeceğime ben karar vereyim birşey olmaz lafındanda nefret ederim.... karışmayım arkadaşlar diyetteyizzzzz BİZZZZZZZZZZZZZ

Allah sabırlar versin canım

kimse benim yazdıklarımı okumuyor mu neden cvp vermiyonuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ben yazdımda öbür sayfada kalmış canım walla
ben bugün çok bakamıyorum işim çok bitsede gitsem eve artık

Yeni bir site kullanıcısı olarak diyet gruplarına katılmak istiyorum. Acaba 7. grup bana kapısını açar mı?

merhaba arkadaşım takım kaptanı gerbera o biliyor boş yer olup olmadığını cevap verir sana sanırım

bu yazdığıma bi cevap veren olmadı yaaaaa aşk olsun kızlarrrrr

kahvaltımdan sonra saat 13.30 gibi dışarı çıktım 50 dk. ama 10dk.sını duraklama sayarsak 30-40 dk. yürüdüm

gitmedende yarım türk kahvesi içtim birde sade sodanın içine limon sıktım onunda yarısını içtim

öğlen niyetine gelince 1 kase ezo gelin çorbası yaptım ondan içtim o kadar

şimdi leslie yapıcam kızım izin verirse:)

bugun yediklerim,
sabah kahvalti yok
oglen 3 adet karisik dolma iki kasik yogurtla ekmek yok bir litrede su ,aksamada kol boregi yaptim ama insalah yemembakalim:26:

allah sabir versincanim zor bi durum .rabbim bidaha yasatmasin

50 bedenle nişanlanmış ve yaklaşık 4 ay sonra düğünü olacak biri olarak seni çok iyi anlayabiliyorum. malum gelin dediğin hep ince narin 38beden olur. Bizim evlenmeye gelinlik giymeye hakkımız yoktur. Zayıflama yolunda bütün kalbimle başarılı olmanı diliyorum. Dilerim herşey gönlünce olur.

bahayk canim tatli krizi tuttugu zaman 3 yemek kasigi yulaf ezmesine 3 yemek karigiyogurt eklebir tatli kasigi tarcin,1 tatli kasigida bal seni hem tok tutacak hemde tatli krizini engellececektir

bu yazdığıma bi cevap veren olmadı yaaaaa aşk olsun kızlarrrrr

Walla paşa olsaydın yemiştin çaplağı çoktan (mesaj özel olarak iletildi dikkatli ol walla)

Canım ben mesajı gözden kaçırmışım.Tatlı krizleri banada oluyor ama diyetisyenin dediğine göre önce dişini fırçala baktın geçmedi bir tane elma ye baktın geçmedi neden zayıfladığını düşün baktın geçmedi yat uyu baktın uyuyamıyorsun çık balkona atla bir çikolata yeme ihtiyacını durduramıyorsan yaşama dedi :18:

Ben geçen akşam dişimi fırçaladım geçti.Sende dene canım belki geçer.

Çok teşekkür ederim. Şimdilik ertelettim bakalım inş bu azimle zayıflayıp kurtulacam

s.a kizlar nasilsiniz diyet nasil gidiyor
iyi diyelim de iyi olsun canım yaaa
bugun yediklerim,
sabah kahvalti yok
oglen 3 adet karisik dolma iki kasik yogurtla ekmek yok bir litrede su ,aksamada kol boregi yaptim ama insalah yemembakalim:26:
yeme canım böreği yeme geçen afta kilo n düşmedi diye ne kadar çok üzüldün yeme yarın tartı günü canım düşük çıkarsan yarın akşama yersin kandırayım seni

bahayk canim tatli krizi tuttugu zaman 3 yemek kasigi yulaf ezmesine 3 yemek karigiyogurt eklebir tatli kasigi tarcin,1 tatli kasigida bal seni hem tok tutacak hemde tatli krizini engellececektir
yulaf ezmesini nerden alıyonuz kızlar ben bilmiyom aktardan falan mı
çok iyi yaaa cancazım süperrrrrrrrrrr aklıma yattı deniycem valla regl olacam herhalde ondan oluyo ama iyi olmuyo valla öptümmm senin diyetisyeni soracak birşeyim olursa sana desem sorar mısın diyetisyene benim yerime duygu olur mu??? bazen aklıma birşeyler geliyo da

arla zorla leslie yaptım 22 dak.şimdi bisilete binicem akşamada yatmadan hareketlerimi yaparım

s.a kizlar nasilsiniz diyet nasil gidiyor
Ben bugün çok yoğunum işte walla pek iyi değilim o yüzden ama diyet iyi gidio. Sen nasılsın senin diyet nasıl gidio rakibem

Yulaf ezmesi marketlerde var canım ben ordan alıyorum. Diyetisyene de sorarım tabiki 10 günde bir gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…