Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kuzular herkeze günaydınnnnn

çok mutluyummmm KİLOMU BİLDİRİYORUMMMM 52.8 ÇIKTIM harika arkadaşlar geçen akşamki tatlı krizinin üzüntüsü üzerine bu çok iyi geldi geçen haftadan 500gr eksik yani yarım kilo vermişin bakalım rakibem ne halde

BERENİMMMM NE durumdasın arkadaşımmm

Son düzenleme:
hemen unutmadan kahvaltımı yazayım kızlar:
1 dilim peynir
2 yeşil 1 siyah zeytin
1 adet domates
1 dilim çavdar ekmeği
ofisdede çay keyfi yapacam şimdik

afiyet olsun canim yap yap tabi keyifsiz cay olmaz ama o keyfin yanina sakin biskuvi kek yada borek ekleme olurmu bak ne zahmetle zayifliyoruz bunlari dusun ona gore ye ic .yalniz ben bi ara cay yag yakimini engelliyormus diye duydum ne derece dogru bilmiyorum ama sen yinede cok icme ,cay yerine bol bol su tuket hem saglikli hemde diyete yardimci dogal ve zahmetsiz nimet:))

bende yedigimi sayimgece 12de iki dilim borek bir bardakta su ictim bununlada niyetlendim bugun baska bisey yiyemiyecem acikcasi aksamida yazarim

ganfedcim Allah kabul etsin orucunu canım. kızma ama sanki senin kaçamklar bu ara çoğaldı canım duygunun diyetisyeninin dediğini aklıma kazıdım bir gofret isteğini kıramıyorsan at kendini balkondan aşağı demiş akşam bana yine geliyordu kriz ama bu söylediği aklıma geldi sonrada hürreme dalmışım canım vermeniz lazım yaza hazır olmalıyız hepimiz

HAYDİ BUGÜN SÖZ VERELİM BİRBİRİMİZE KAÇAMAK YAPMIYORUZ BU HAFTAAA HAFTAYA PERŞEMBEYE KADAR

kizlar ben simdi oglumu krese goturecem anca ogleden sonra gelebilirim sanirim simdilik hosca ve de dostca kalinsizi seviyorum

hadi verdim gitti sözümu dunku borekten sonra hakkimi doldurdum kacamak icin.bu hafta bi yontem daha deniyecem,hep sevmedigim yemekleri pisirecem o zaman yemiyom cok zaten el mahkum tutuyom kendimi ,duygunun dedil#kleride mantikli bende oyle yapacam zaten evimde balkom#nda var olmadi atacam kendimi asagi

hayır hayırrr atmak yok o kaçamaklara karşı koyacağız ezilmiycez onların altında

GANFED EVET
BAHAYK EVET

VARMI KATILAN *?????????????????????????????

götür bakalım canım bende seni seviyom arkadaşım. görüşürüz
ay birakip gidemiyom ki masalah bugun kac kisi ayni anda acik ama cikmam gerek
hayır hayırrr atmak yok o kaçamaklara karşı koyacağız ezilmiycez onların altında

GANFED EVET
BAHAYK EVET

VARMI KATILAN *?????????????????????????????

yokmu artiran hadi katilin bize bu hafta bide sporla guclendirelim daha iyi sonuc aliriz

hemen unutmadan kahvaltımı yazayım kızlar:
1 dilim peynir
2 yeşil 1 siyah zeytin
1 adet domates
1 dilim çavdar ekmeği
ofisdede çay keyfi yapacam şimdik

afiyet bal şeker olsun kilocukların erisinler inşallah canım iyi bir başlangıç

harikasinn canim gene atmissin bak bravvo o krizi sporla engelledigin icindir bu gidis

ay birakip gidemiyom ki masalah bugun kac kisi ayni anda acik ama cikmam gerek

yokmu artiran hadi katilin bize bu hafta bide sporla guclendirelim daha iyi sonuc aliriz

evet canım sporlada destekliyelim bende ona varımHADİ KIZLAR KATILIN BİZEEEE takımı canlandırmamız lazımmmm hergün en az 30 dk. spor olsun mu ne yaparsan yap ama en az 30 dk.

canlarım herkese günaydın telden girdiğim içinsadece bildirimyapıp çıkacağım geçmişe tekrar yorum yapacağım kilo 88 bir kilo gitti anlayacağın baharcım ama yüzdeliklerde iş belli olmaz çünkü senin kilon az yüzdeşik dilimin yüksek olabilir yani kazanmış olabilisin

evet canım sporlada destekliyelim bende ona varımHADİ KIZLAR KATILIN BİZEEEE takımı canlandırmamız lazımmmm hergün en az 30 dk. spor olsun mu ne yaparsan yap ama en az 30 dk.

ya ama ben nasıl yapacam spor ki yoksa çok severim sporu nisana kadar ben yavaş yavaş yürüsem olur mu:44:

ya ama ben nasıl yapacam spor ki yoksa çok severim sporu nisana kadar ben yavaş yavaş yürüsem olur mu:44:

sende katılıyon yani dimi kaçamak yapmadan haftaya perşembeye kadar birde hergün 30 dk. spor sen sadece yürü canım hangi sporu yapmak istersen yapabilirsin katılıyon mu?

HADİİİİİİİİİİ KIZLAR HADİ YENİ OYUNUMUZA KATILINNNNNNNNNN

Canım ama ben çaysız yapamam ya çok seviyorum çayı ama artık çok açık içecem su niyetine yani

BAkalım canım belli olmaz orası tebrik ederim seni de senden de gitti bendende aferin bizeeeee

Katılıyorum canım ama ayağım ağrıysa ben belki 30 dk tamamlayamam ama elimden geleni yaparım tabiki

ve tartıldım 110.400 den 108.100 düşmüşüm çok mutluyum wallaaaaa yuppiiiiiiiii

Katılıyorum canım ama ayağım ağrıysa ben belki 30 dk tamamlayamam ama elimden geleni yaparım tabiki

tamam canım anlaştıkkk

OYUN OYNUYOZZZZ BİZZZ
GANFED
BAHAYK
DUDUJAN

takımı kuruyozzzz gelmiyor musunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…