ve tartıldım 110.400 den 108.100 düşmüşüm çok mutluyum wallaaaaa yuppiiiiiiiii
TEBRİKLER canım saabh aç karnına tartılmadın mı ? süper sinnnnnnnnn
yok canım walla şimdi tartıldım aç değilim su çay falanda içtim birşey olur mu ki
sabah aç karnına ve kıyafetsiz tartılmak doğru olan canım ben hep öyle yapıyom belkide daha çok verdin bence su çayyy kahvaltı kilonu tabikide etkiliyo ben perşembe günleri aç karnına ve kıyafetlerim olmadan tartılırım esas kilon o
sende katılıyon yani dimi kaçamak yapmadan haftaya perşembeye kadar birde hergün 30 dk. spor sen sadece yürü canım hangi sporu yapmak istersen yapabilirsin katılıyon mu?
HADİİİİİİİİİİ KIZLAR HADİ YENİ OYUNUMUZA KATILINNNNNNNNNN
slm dün üzüntümden adet oldum oysaki daha 10 günü vardıbabam gelince biraz daha ayrıntıyı anlattı aklımdan çıkaramıyorum bir türlü siz yazın kilolarınızı ben eklicem akşam yeni gelenler geçen haftaki kilolarınıda yazarsa bu hafta listeye ekleyebilirim nuhan -dudujan-fiyona-ohcanımadeysin
foton nerde canim bende bakayim merak ettim dogrusu
hehehe sonunda pes ettiler demi direnmeye hele sen bi istedigine ulas bu seferde kiskanclik krizine girecekler:))))))))
afiyet bal olsun ama kara yag olup kalmasin canim yediklerin bence gayet guzel cok degil
basarili olacak nasil olacak bunca emekten sonra salmayacaksin daha bi dikkatli olacaksinfistik gibi gorununce kendinle gurur duyacaksin
hadi verdim gitti sözümu dunku borekten sonra hakkimi doldurdum kacamak icin.bu hafta bi yontem daha deniyecem,hep sevmedigim yemekleri pisirecem o zaman yemiyom cok zaten el mahkum tutuyom kendimi ,duygunun dedil#kleride mantikli bende oyle yapacam zaten evimde balkom#nda var olmadi atacam kendimi asagi
tamam canım anlaştıkkk
OYUN OYNUYOZZZZ BİZZZ
GANFED
BAHAYK
DUDUJAN
takımı kuruyozzzz gelmiyor musunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yok canım walla şimdi tartıldım aç değilim su çay falanda içtim birşey olur mu ki
Kizlar ben tam tamina 60,0 ciktim.ayrica sigarayida biraktim..o yuzden sizlere oncekinden daha cok ihtiyacim var..sigarayi kilo alirim diye birakmak istemiyordum cunku.bu hafta deneme haftasindaydim hastalandim cok katilim yapamadim ne yazik ki ne olur beni takimdan atmayin arkadaslar.((
Bende bende varim kizlar.tam da sigarayi birakmisken iyi gelecek bana bgn itibariyle mi basliyoz..
Canim cok fazla empati kurup kendini bu kadar uzme..herkes kendi hayatini yasiyor bi yerde....benim baslangic kilim 61,0 bu sabah ki kilom 60,0
Canim seni arkadas olarak ekledim. foto profilimde...çok sağol. evet hayat boyu artık bida kilo almak yok.
allah kabul etsin bu arada..
kaçamaklara karşı savaş...
Ben hafdada 5 gün spora gidiyorum, hafdada 360 dak sporum oluyor
Tebrikler....
bu oyun sadece yürüs içinmi? ben step'e ve yüzmeye gidiyorum. oyuna katilabiliyormuyum?
ben uyanir uyanmaz... üzerimdeki herseyi çikartip tartiliyorum...gr gr. dır.
Sigarayi birakman süper...tebrikler....biraz istahın açılacak okadar ama çok rahat edeceksin... hasta oldun niye atilasin ki..
tamam canım sende varsın hiç kaçamak yapmıyoz ve hergün en az 30 dk. istediğin sporu yapıyorsun ister yürü ister zıplabu arada kusura bakma ben senin adını unuttum özge miydi fiyonacımmm
evet haklısın fazla empati yapmamak gerekiyo herkez kenid hayatını yaşıyo dediğin gibi üzme kendini GERBERACIM evet acı ama adamın kendi tercihi
Evet canim adim ozge..senin ismin neydi.. ben her gun duzenli plates yapiyorum ama onun disinda kardiyo egzersizi de yapmak istiyorum 30 dk bisiklete binerim artik evde eliptik bisikletim var..hadi bakalim persembeye kadar ne kadar kilo verecez..:)
slm dün üzüntümden adet oldum oysaki daha 10 günü vardıbabam gelince biraz daha ayrıntıyı anlattı aklımdan çıkaramıyorum bir türlü siz yazın kilolarınızı ben eklicem akşam yeni gelenler geçen haftaki kilolarınıda yazarsa bu hafta listeye ekleyebilirim nuhan -dudujan-fiyona-ohcanımadeysin
Canim cok iyi kilo vermissin...devami delsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?