Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben sinemadayim raporumu yazayim cikacam.
Aksam
bahar salata
1 paket ayran
eve gidincede sut icip yaticam

Selam kızlar. Kaptanınız kim bilmiyorum ama paylaşım alanına bakarsanız sevinirim. Şuan geçen iki haftadır üst üste birinci olan azerikız isimli üyenin başarısının sebeplerini paylaşım alanına yazmadığı için 2 ceza puanı almış durumdasınız. Geçen hafta aşağıdaki gibi bir uyarı vardı sizin için.

ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 293. Etap birincisi 7.Takımdan Azerikizi arkadaşımızdır. Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaşmasını rica ediyoruz.
Belki farkında değilsiniz diye yazdım. Çünki eğer bu etap değerlendirmesinde takımınızla ilgili sorulara cevap vermezseniz 3. ceza puanını almış olacaksınız. Buda

CEZA PUANI
Her etap bitimini takiben yayımladığım raporda yer alan takımların, gerekli hallerde vermeleri gereken cevaplarını en geç Perşembe gününe kadar paylaşım alanmızda yayımlamaları şarttır.
Verilmeyen her cevap tarafımca 1 ceza puanı olarak kaydedilecek ve toplam 3 ceza puanına ulaşan takım takım kırmızı kart alacaktır..
Kırmızı kart alan takımların bugün ve gelecekteki üyeleri karne alamayacak ve aylık olarak hazırladığım bireysel sıralama listesinde yer alamayacaklardır..

bu anlama geliyor. Lütfen ilerde zor durama düşmemeniz için paylaşım alanına bir bakın. Sadece kaptan değil üye olarak hepinizi ilgilendiren bilgiler oluyor orda. Arada bir bakarsanız sizin yararınıza olur.

harika görünüyoırsun özgecim seni böyle görmek istiyom hayatımmmm

canım kaçamak yarışması düzenledik perşembe günü sen yoktun yazmadın da görmedim ben yani bu perşembeye kadar kaçamak yapmadan ve hergün en az 30 dk. spor yapmak şartı var o yüzden yazdım ben öyle kaçamak sayılıyomu diye sordum kızlara eğer sende yarışmada varsan üzgünüm ki kaçamak yaptın ve 20 defa ben şişkoyum kaçamak yaptım yazmalısın buraya

Acil cevap bekliyom kızlar kaçamak yarışmasında ben kaçamak yaptımmı sayılıyo karar verin ona göre cezama başlıyım

Dukan amca seyir döneminde hergün 2 kaşıkyulaf kepeği yenilmesini istiyor. Yulaf kepeği dukan diyetinin şartlarından biri. Yulaf kepegi su içince migidede şişiyormuş ve tokluk hissi veriyor... birçok sekilde tüketilebiliyor. ekmek yap, köftenin içine ekmek kırıntısı yerine koy, dolma yaparken kullaniyorum. iste günde 2 kasiği geçmiyorum o kadar.

Aktardan o sıkılaştırma yağını aldım ve bugün kullandım sauna şortumu giyip spor yaptım acayip yaktı bacaklarımı ve popomu o yüzden 1 saat sonra yıkadım. kabak lifi ile önce gözenekler açıksın diye ovdum sonra yağı sürdümmm yandım yandımmmmm spordan sonra.

geçmis olsun canm sağlik herseyden önemli...Diyetini en iyi sen biliyorsun bana göre sorun yok. dikkat et kendine..

geçmis olsun canm sağlik herseyden önemli...Diyetini en iyi sen biliyorsun bana göre sorun yok. dikkat et kendine..

ayyy bunu duymak çok güzel oldu nükhetcimmm yaşın ve deneyimlerin benden fazla olduğu için sana çok güvendim bu konuda tşk ederim içim rahatları akşamları ekmek yemiyordum yaa yemekte sanki kaçamak gibi sandım ama değilmiş çok tşk ederimmmm. cezam yok olduuu o zaman holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

pasam cicislerini güle güle giy... iyi yolculuklar... sağlikla git sağlikla gel..

fiyona_07 süper gürüyorsun...
bende bildirim yapayim..
Sabah
birparça dukan ekmekgi, üzerine,
bir ad. mantar, 2dilim salam, 2 çeri domates ve light kasar peynir ile pizza.. (hep ayni seyi yiyorum dimi? evde malzemeler var bitsin değisterceğim..)
4 dak kadar yürüyüş.
Sonra sinemaya gittik... ben patlamiş mısırın tadina baktim... Şimdi ben sorayim; 4 ad patlamiş misir kaçamak sayiliyormu? cezalimiyim?

sabah geç kahvalti yaptim. öğle yemeği yok direk aksama gectim.
Bir kase tavuksuyuna mantar çorbası
bir ad. küçükkornişon turşu. 4ad. küçük küp pancar turşusu
haslama tavuk göğüs
bir kase yoğurt

yemekten 1 saat sonra,
yarim kivi
bir avuc yaş badem içi
3 fincan yeşil çay...

estafurallah canım, hasta olma yeter...

4 dak yazmisim... oo 40 olacak... 40

Nolacak ki şimdi:18:

kızlar dünkü sporumu yazıyorum 20 dk plates 25 dk eliptik bisiklet.daha fazla yapacaktım ama kızım uyanınca bırakmak zorun da kaldım..

günaydın kızlar ay yeni uyandım ya pazarın keyfine baktım ama sabah 9 da kahvaltı mı yapmıştım.
kahvaltı da
1 kase nesfit kırmızı meyveler
100 ml süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…