bgn pazar diye kimsecikler yok sanırım kızlar bi ben birde duduş girmiş
insallah becerebiliriz ya:26:Canım çok geçmiş olsun inş hemen iyileşir.
En iyisini yapmışsın canım tek başına 2 küçük canavarla nasıl başa çıkacaksın sanada yazık walla
daha baslamadiksüper yeni dukan canlar geliyor...
boy-beden orantisi cok farkediyor..sanirim ben kendimi dusunerek dedim:26:ben 28 giydigimde tam kivaminda oluyorum aslinda.26 giyebilmem kemikten ibaret olmam demekcanım ben 26 beden olunca anca zayıf oluyorum şuan 28 bedenim ama balık etliyim...boyum 1.61 54-55 kilo da ideal kilom 55 olunca tam her giydiği yakışan bi hatun oluyorum ben de çirkin durmuyor yani merak etme
insallahbirlikte ortak karar almanın çok doğru bir hareket olmuş canım...inşallah yoluna sokarsınız herşeyi...
özgecim sporumu çok beğendim tebrik ederim. sigarayıda bıraktın helal sana canım biraz daha iyi beslen hayatım iyileşmen lazım
sen iyi olki kızınıda iyileştir canım çok çok geçmiş olsun ilaçlarını kullan 2 güne ayağa kalkar kızın
evettttt cezam harika valla kaçamak yapıp yüreklilikle bunu söyleyene helal ama cezada var sonunda kaç kez kaçamak yaparsa x2 olacak
ohhhhhhhhhhhhhhhh iyi yaptın canım güle güle kirlen
ne güzel ki canım bir karar almışsınız hadi bakalım kolay gelsin dukan biraz masraflı gibime geliyor benim yaaa nukhette o diyeti yapıyo onunlada konuştuk biraz masraflı sanki dedi.
bu yulaf ekmeğini normal mesela tam buğday ekmeği yerine falan mı yiyiyon. ne için yiyiyon yani öğün yerinemi mesela
canım benim boyum da 1.53 46 kilo olman lazım diyo heseplamalarda ama hayatta o kiloda olamam kimi hesaplamalarda yaşımıda yazıyom o zamanda50 ol diyo anlamadım gitti valla hayatımda hiç hatırlamıyom 26 beden gitdiğimi 28 giydim ama şimdi meselaaaa
burda cok guzel gorunuyorsun benim tahmin ettigim gibi bir deri bir kemik zayiflik yok..bende 28 beden kotu normal bir sekilde giyerken (sikmadan yani) ayni bu resimdeki halin gibi gorunuyorum..
kot bedeni canim..26 beden derken:44::44:
Günaydın kızlarherkese iyi haftalar diliyorum
Beni özleyen var mıııı kaptanınız döndüüü
hoşgeldin seçilcim,herkese bol kilo kaybı olan bir hafta diliyorum kahvaltımı yaptım haftasonunun yorgunluğunu atmaya çalışıyorum,birazdan spora gitmeyi düşünüyorum kaynanam 7 aylık bebeğimi yürütmeye çalışıyor tutmuş kollarından sinir hastası olmaya az kaldı rahatı buldu gitmeyi hiç düşünmüyor dün bir komşusuyla konuşurken duydum martta gelirim belki diyoordu allah yardımcım olsun....
daha uyanmadınız mı millet :)) ne var ne çok nasıl gidiyor?yeni üyeler alınmış süper olmuşhoşgelmişler
benim kötü günler maalesef geçmiş bitmiş değil ama ne yaparsam kendime yapıyorum.bu kadar tatil yeter artık diyet zamanıeeee bu yaz bikinileri kimler giyiyor parmakları görelimmmm
Ben bu hafta özel günümdeyim ve cumartesi bir arkadaşımın kızının d.günü var.O yüzden bu haftayı bitirip,haftaya pazartesi diyete başlıcam.Haftaya pazartesi sabahı tartılıp kilom ne hale gelmiş ona da bakıcam,şu an bilmiyorum o yüzden yazmıyorum( menü paylaşımına da o zaman başlarım ama paylaşıma başladım,buralardayım artık ohh bee çok özlemişimmm
Günaydın canım ayrıca hoşbulduk.Ben daha geçen hafta başladım çok yeniyim :)
Hayırlı olsun canımsenin kilolar ne alemde,neden kilo sorunu yaşıyorsun,doğum filan mı senin de?uyguladığın bir diyet var mı yoksa kendin mi uyguluyorsun bilgilerine göre
yok canım ben daha evli değilim kasımda nişanlanacam aslında bu pazarıd nişan ama ben istediğim kıyafeti giymek için biraz cadılık yaptım.
Kilo problemim benimde damar inceliği hastalığı vardı sürekli burnum kanıyordu o yüzden kortizonlu hormon tedavisine başladı.Kilo alalı 3-4 yıl kadar oldu.
Diyet listemde diyetisyen verdi 10-15 günde bir gidiyorum.:18:
hee anladım canım gelmiş geçmiş olsun,iyisin artık herhalde
Allah tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?