aslında kızlarben takımdan ayrılmak istiyom. devam edemeyeceğim
inşallah canım hep birlikte başaracağızHedefe çok kalmamış insallah hepbirlikte fistik olacağızz... çok güzel kilo vermissin... Çok çok tebrikederim.
Şuanda hangi diyettle basliyorsun? birde boy kaç?
aslinda ben dukanı ve karatayi biraz benzetiyorum? iki diyetten hangisi daha mantikli benimde hep aklım karatayda kaldı?
gene merakli kedi oldum...
Biz bu hafta bir kural koyduk... kaçamak yapana ceza veriyoruz? ve hergün 30dak spor sart diyoruz.Tabiki katılmak isteyene...
735 kalori çok az canım hele ki emzirikendaha ne 1 kilolar gidecek en güzeli diyetisyen eşliğinde giden kilolar yani ben öyle düşünüyorum çünkü ben diyetisyensiz veremiyorum.....
aslında ben süt verirken hiç kilo almadım 74.4 le başladım 6 haftada 65.5 düştüm ve hiç zorluk çekmedim ve diyetim çok ağır sadece 735 kalori ama bende halsizlik,yorgunluk,kansızlık gibi durumlar olmadı şükür sadece cuma gününden beri böyle oldu geçer inşallah....
hoşbuldum tşk.hadi bakalım çizelgen hayırlı olsun arkadaşım inş. iyi gelir iyi olur size
hg. aramıza arkadaşım
Hedefe çok kalmamış insallah hepbirlikte fistik olacağızz... çok güzel kilo vermissin... Çok çok tebrikederim.
Şuanda hangi diyettle basliyorsun? birde boy kaç?
aslinda ben dukanı ve karatayi biraz benzetiyorum? iki diyetten hangisi daha mantikli benimde hep aklım karatayda kaldı?
gene merakli kedi oldum...
Biz bu hafta bir kural koyduk... kaçamak yapana ceza veriyoruz? ve hergün 30dak spor sart diyoruz.Tabiki katılmak isteyene...
selam kuzular nabersiniz
demiştim yaaa teyzemin kızlar bizde diye misafir varken gelmek biraz zor oluyo valla
kızlar size itiraf ediyorumbenimdiyet biraz patladı ve kaçamaklar oldu yani başlattığım yarışmayı ben bozdumm kusura bakmayın aslında devam eder hiç bozmazdım ama misafir var işte olmuyo vermek değildebu haftayı kilo almadan kapatabilsem keşke
bende bugunki bildirimimi yapayim...
sabah,
bir ad. haslanmis yumurta, bir miktar otlu peynir. Bir miktar beyaz peynir. 2 dilim salam. biraz domates ve salatalık...3 bardak sekersiz çay
Misafirim var demistim ya.. kahvalti sofrasindan ufak bir detay da vereyim. (bu sabah fotoyu faceye koymustum da)
Eki Görüntüle 624427
ara;
2fincan yesil cay,
öglen yemeğin geç yedim.
Kahvaltiya devam etmek istedim. içimden öyle geldi...
dukan ekmeğim, 1 dilim salam, biraz domates, tavada 2ad. mantar üzerine, az miktar light kasar.
ara;
bir kase yoğurt
aksam,
biraz sonra mutafa gidip kendime kiymadan sulu köfte yapacağım. yumurta ve limon terbiyeli saat 7,30 gibi bol bol yerim...
gecede gene iki fincan daha yesil çay içerim.
akşamın bu saatlerini çok seviyorum çocuklar uyudu aslında benimde uykum geliyor önceden 12 i bulurdu yatağa girmem ama şimdi yoruluyor muyum neyim uykum hemen geliyor aslında kitap okumadan uyumuyorum biraz kitap okuyup uyumayı düşünüyorum gece nöbetlerim var benim yan yatmaktan yanlarım ağrıyor beyzam sağolsun...
canim biz amerikanin en sicak yerlerinden birindeyiz.aslinda cayir cayir da yanmiyor hep bahar gibi.ne sicagi ya biraz buraya gonder donuyoruz burdaayaz var ayaz
hosgeldinGünaydın kızlarherkese iyi haftalar diliyorum
Beni özleyen var mıııı kaptanınız döndüüü
hosbulduk bizdedaha uyanmadınız mı millet :)) ne var ne çok nasıl gidiyor?yeni üyeler alınmış süper olmuşhoşgelmişler
benim kötü günler maalesef geçmiş bitmiş değil ama ne yaparsam kendime yapıyorum.bu kadar tatil yeter artık diyet zamanıeeee bu yaz bikinileri kimler giyiyor parmakları görelimmmm
Ben bu hafta özel günümdeyim ve cumartesi bir arkadaşımın kızının d.günü var.O yüzden bu haftayı bitirip,haftaya pazartesi diyete başlıcam.Haftaya pazartesi sabahı tartılıp kilom ne hale gelmiş ona da bakıcam,şu an bilmiyorum o yüzden yazmıyorum( menü paylaşımına da o zaman başlarım ama paylaşıma başladım,buralardayım artık ohh bee çok özlemişimmm
bende onceden oyleydim 1 senedir noldu bana bilmiyorum.diyet yapiyorum dedimmi ne kacamak yapardim ne sporu aksatirdim.simdi alti ustu 3-5 kiloyu veremiyor debeleniyorumya ben diyetisyene gittiğimden beri herşeyi tartarak yiyorum ve hiç böyle olmamıştım ve diyet listemin hiç dışına çıkmadım yani harfi harfine uyuyorum ama az önce nescafe ve 2 adet limonlu diyet bisküvi yedim meyvem vardı onu yemiycem şimdi...
rakibem ben dukana baslayamiyorum ya..kocam okudu etti iyi guzelde ben kahvaltilarda(davetlerde yani) azda olsa kacamak yaparim asla soz veremem veremem dedi.beraber yapmak istedigimzi icin dukanda yatti.pooofff ayca kaya yapacagiz galiba onu okudum mantikli buldum..bende bugunki bildirimimi yapayim...
sabah,
bir ad. haslanmis yumurta, bir miktar otlu peynir. Bir miktar beyaz peynir. 2 dilim salam. biraz domates ve salatalık...3 bardak sekersiz çay
Misafirim var demistim ya.. kahvalti sofrasindan ufak bir detay da vereyim. (bu sabah fotoyu faceye koymustum da)
Eki Görüntüle 624427
ara;
2fincan yesil cay,
öglen yemeğin geç yedim.
Kahvaltiya devam etmek istedim. içimden öyle geldi...
dukan ekmeğim, 1 dilim salam, biraz domates, tavada 2ad. mantar üzerine, az miktar light kasar.
ara;
bir kase yoğurt
aksam,
biraz sonra mutafa gidip kendime kiymadan sulu köfte yapacağım. yumurta ve limon terbiyeli saat 7,30 gibi bol bol yerim...
gecede gene iki fincan daha yesil çay içerim.
saol canim insallahhadi bakalım çizelgen hayırlı olsun arkadaşım inş. iyi gelir iyi olur size
hg. aramıza arkadaşım
olur buyur gel.. memunuyetle... istanbulun diger ucu kurtköydeyim..böyle bir kahvaltıyı çok özledim itiraf ediyorum, nerde oturuyorsun nüket? bir sabah beyzayı alıp sana kahvaltıya geliyim ben senin kahvaltını sende benim pamuk kızımı yersin
:) sağol canım daha iyiyim,iyi olmak zorundayım,fazla uzun uzun yatmalara gelemem + evişi,çocuk,koca faktörleri var
baktım takım koptu gidiyor,korktum.ne yalan söyliim,çok emek verdim,benden öncekilerde verdi,çok başarılı bir takım olduk hep,dağılıp yok olmasına izin veremem
henüz diyetime ve yarışmaya geri dönme modundayım,mink minik kilo alma yolunda ilerliyorum,canım hiç diyet düşünmek istemiyor,düşünmemeye çalışıyorum.Çünkü kendi sıkıntılarımın yanı sıra bir de,aman diyetim bozuldu,aman kaçamak yaptım,aman şiştim,aman su tuttum diye,hafiften sıyırma durumuna gelmişim,çok stres yapmışım kendime,biraz kafamı rahatlatmam lazım ama sonrasında diyetimle beraber yarışmaya döndüğümde bomba gibi dönücemkuralları da bir gözden geçiririz,mesela 1 ayda kilosunun %1 ini verme zorunluluğu maddesini biraz daha ön plana çıkarmak gibi,sporla ilgili güzel kararlar almak gibi.O zaman daha randımanlı bir takım olarak,daha güzel kilo vereceğimizi düşünüyorum..he uymayan olursa,takıma girmek gibi çıkmak da olduğunu hatırlatırız
canım yaaa kaçamak yapınca motivasyonum düşüyo sanırım ondan dedimçıkmak istiyom diye birde misafir varyaa kaçamağa engel olamıyom ama yarın sabah itibariyle olucam kafaya koydumniye cnm ya hayırdır
Kızlar bu mesajımı buldum..eminim hatırlayanlarınız vardır,yeni arkadaşlarımızda okusunlar istedim..
Kurallarımızı harfiyen uygulayacağız,o kurallar bizim mutlu ve sağlıklı bir şekilde zayıflayabilmemiz için oluşturuldu
gördüğüm kadarıyla paylaşım eksikliği var,bu en en en önemli kuralımızdır,diyet yaparken paylaşım esastır!
mesaj sayımları nerdeeee???
*gerbera liste halinde takımda kimler var,yanlarına güncel kilolarıyla yazar mısın?Hem kaç kişi var onu göreyim hem de vakit kaybetmeden mesaj sayım sırasını oluşturayım
*spor listesi tutacak bir gönülü rica ediyorum arkadaşlar
*1 ayda kilosunun % 1 ini verme zorunluluğu kuralımızı da uygulayacağız.güncel kilolarınızdan yola çıkarak bu ay en az kaç kilo vermeniz gerektiğini yazacağım,böylece birbirimizi takip etmemiz daha kolay olacak
*Takım içi ve kardeş takımlarla tatlı yarışlara girelim ki motivasyonumuz artsın
Gerberacım,izinli olduğum dönemde,yardımcımın da mezun olmasının ardından,takıma verdiğin emeklerinden dolayı teşekkürler.Bundan sonra da yardımlarını esirgemeyeceğini umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?