Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam hatunlar,dün ve bugün lodostan mı nedir hem uykum var hemde çok acım sizde durum nasıl diyetimi bozmadım ama acaip aç hissediyorum kendimi,beyza büyüdü ve hiçbir ek gıdayı yemek istemiyor sırf beni emiyor acaba ondan mı?

sen genede kendine dikkat et. Bugun biraz yemek ye istersen. Sütün azalmasın.. bak beyzaya ye...

saphira hg canim dondun demek aramiza
h.b. canım sağol
en ufacik birşey düzeni bozuyor tabi... allahtah benimkisiler çokkisa kaldilar...
selam, SAPHIRA..
Selam
Hoşbuldum canım
ben tatile çıkmadan önce kişi sayısı güncellenmişti,15 e kadar yolu var yeavrim
pizzalar götürülmüş afiyet olsun

ayyy kızlar öğlen en sevdiğim yemek vardı bezelye+patates+tavuk ama tuttum kendimi sadece 8 yemek kaşığı yedim.
1 kase yoğurt
yediğin yemek listene uyuyordur senin niye üzüldün ki,miktarı da tam olması gerektiği gibi afiyet olsun yani

süper olmuş canım

Buarada kızlar ben be diyetisyene gittim ya perşembeden beri 1 kilo daha vermişim çok mutluyum
tebrikler canım süppeerr

ay ben emzirirken insanlıktan çıkmıştım resmen,hiç doymuyordum,hep açtım ezirirken diyet zor olur canım ya

slm arkadaşlar grubunuzda yer varsa eğer bende yarışmaya katılmak istiyorum...:26::26::26::26:sizlerle beraber inş. bende kilo vereceğim beni de aranıza kabul ederseniz çok sevinirim... bu arada ben sevda 35 yaşında 2 çocuk annesiyim...takımınıza beni de alın ltfff...

seçilciğim kızım 8 aylık olacak ayın altısında he beni emiyor başka hiçbirşey yemiyor az önce kaynanam kızımı zayıflattın diyet yapıyorsun kızım eridi deyip beni sinir ediyor,maalesef doğumda aldığı kilolarımı vermeye çalışıyorum inşallah en kısa zamanda da vericem,diyetisyene gidiyorum hedef kilom 58-59

sen genede kendine dikkat et. Bugun biraz yemek ye istersen. Sütün azalmasın.. bak beyzaya ye...

ya ben diyetisyene gittiğimden beri herşeyi tartarak yiyorum ve hiç böyle olmamıştım ve diyet listemin hiç dışına çıkmadım yani harfi harfine uyuyorum ama az önce nescafe ve 2 adet limonlu diyet bisküvi yedim meyvem vardı onu yemiycem şimdi...

Canım bir arkadaşım yeni doğum yaptı o da emziriyor hamieyken bile bu kadar acıkmamıştım diyor galiba emzirirken çok acıkıyorsun

yok tam uygun listeme ama ben sadece 8 kaşığa üzüldüm çok severim de

bende bugunki bildirimimi yapayim...

sabah,
bir ad. haslanmis yumurta, bir miktar otlu peynir. Bir miktar beyaz peynir. 2 dilim salam. biraz domates ve salatalık...3 bardak sekersiz çay
Misafirim var demistim ya.. kahvalti sofrasindan ufak bir detay da vereyim. (bu sabah fotoyu faceye koymustum da)

ara;
2fincan yesil cay,

öglen yemeğin geç yedim.
Kahvaltiya devam etmek istedim. içimden öyle geldi...
dukan ekmeğim, 1 dilim salam, biraz domates, tavada 2ad. mantar üzerine, az miktar light kasar.

ara;
bir kase yoğurt

aksam,
biraz sonra mutafa gidip kendime kiymadan sulu köfte yapacağım. yumurta ve limon terbiyeli saat 7,30 gibi bol bol yerim...

gecede gene iki fincan daha yesil çay içerim.

Son düzenleme:
selam Sevda 2 arkadaşımız daha gelecekler birkaç güne kadar,sayımız da sorun olmazsa tabiki takımımızda olmandan mutlluk duyarız
ha ha kayınvaliden inadına yapıyor bence,boşver tatlım takma kafana diyetisyene gidiyorsan sorun yok o zaman,senin emzirmeni de göz önünde bulundurarak hazırlamıştır listeni muhakkak

oyoyoy afiyet olsun dukan mı yapıyorsun ?

evet dukanciyim.. dukanci.. dukancilar...

hedefime ulaşmamıştım izne ayrılırken,zaten çizelgem o haliyle duruyor üstüne daha da aldım,inşallah bu kez hedefime ulaşıcam
Hedefe çok kalmamış insallah hepbirlikte fistik olacağızz... çok güzel kilo vermissin... Çok çok tebrikederim.
Şuanda hangi diyettle basliyorsun? birde boy kaç?
aslinda ben dukanı ve karatayi biraz benzetiyorum? iki diyetten hangisi daha mantikli benimde hep aklım karatayda kaldı?
gene merakli kedi oldum...

Biz bu hafta bir kural koyduk... kaçamak yapana ceza veriyoruz? ve hergün 30dak spor sart diyoruz.Tabiki katılmak isteyene...

madem sayı 15e kadar yükseltildi nilüfer ve ayşe de gelince 14 oluyoruz sevdacım sende gelebilirsin takımımıza takım kural ve formu koyarım sonra şimdi yemek saatim

hedefime ulaşmamıştım izne ayrılırken,zaten çizelgem o haliyle duruyor üstüne daha da aldım,inşallah bu kez hedefime ulaşıcam

104 kilodan buraya kadar indin yine başarırsın eminim buna

iyi akşamlar bağyanlarbiraz kendime geldim akşam için 2 küçük kabak rendeledim içinede küçük bir havuç suyu çekene kadar pişiridim içine yoğurt koyup yicem yarın emine hanımcığıma gidicem inşallah ama bu hafta sanki kilo vermem biraz durdu gibi bakalım ne çözüm üretecek ....

süper olmuş canım

Buarada kızlar ben be diyetisyene gittim ya perşembeden beri 1 kilo daha vermişim çok mutluyum

daha ne 1 kilolar gidecek en güzeli diyetisyen eşliğinde giden kilolar yani ben öyle düşünüyorum çünkü ben diyetisyensiz veremiyorum.....

tebrikler canım süppeerr

ay ben emzirirken insanlıktan çıkmıştım resmen,hiç doymuyordum,hep açtım ezirirken diyet zor olur canım ya

aslında ben süt verirken hiç kilo almadım 74.4 le başladım 6 haftada 65.5 düştüm ve hiç zorluk çekmedim ve diyetim çok ağır sadece 735 kalori ama bende halsizlik,yorgunluk,kansızlık gibi durumlar olmadı şükür sadece cuma gününden beri böyle oldu geçer inşallah....

bugun acaip sicak ve yogun bir gundu..cizelgemizi yaptim duvarimiza astim..hayirlara vesile olur insallahbiz gibi plansiz aileye anca boyle
1 saat sonra yuruyuse cikacagim..
hepinize opucukler.
hadi bakalım çizelgen hayırlı olsun arkadaşım inş. iyi gelir iyi olur size

hg. aramıza arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…