menümüde yazayım
sabah tarıtıldım kaçamaklara rağmen kilo almamışsım aferin dana
şimdi menüm
sabah ballı sirkeli suyumuiçtim
2 zeytin
1 dilim tambuğday ekmeği
2fincan çay
domates maydonoz
peynir çeşitleri vardı hepsinden azaz tattım
okadar
bu mesaj saayımındada yine örnek vererek konuşacağım arkadaş bütün gün gelmiyo katılmıyo giriyo takıma 5 tane tek cümlelik yazıyo 5 mesajı çekip gidiyo olmazki böyle ben 4 mesaj yazdım diye ceza puanı aldım ama o arkadaş almaz çünkü 5 mesaj içeriği falan önemli değil olmazki
kimse doğru düzgün menülere yorumyapmıyo geçmişi okumuyo günlük muhabbet yapılıyo olmaz bence böyle arkadaşlar 5 mesajın içinde yorumlar olmalı motivasyon arttırıcı yazılar ne biliyim birşeyler eklenmeli bence olmuyo böyle yani adaletsizlik oluyor bence
Afiyet olsun canım benimde maydonoz çekmişti ama yokmuş evde hatta tüm diyetlik malzemeler bitmiş öğleden sonra bir alışveriş yapayım.
Canım ben telefondan bile olsa elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum.hatta ne zaman acıksam kaçamak yapmak istesem burdayım
bugün evdeyim ya annemin dün günü varmış evde neler neler var kekten tut tavuk ğöğsüne kadarbugün nasıl yaypıp uzak duracam bilmiyorum:26:
canım ama gereçek bu sende fark etmiyon mu herkez farkında bence ama kimse sesini çıkarmıyo beni bayağı rahatsız etti bu konu paylaşmak istedim. KAptanım bir düzenleme yapar sanırım.
canım mutfağa sakın uğramabirde eşime dedim geçen gün kaçamak yapmak tatlı yemek istiyom dediki ben kendimi şöyle engelliyom "yiyince ne olacak hiçbirşey yemiyimne gerek var diye saçma birşeyler tekrarlıyorum içimden diyo geçiyo unutuyom sonrada dedi bende öyle yapıyom birde senin diş fırçalama muhqabbeti etkili "
canım ama gereçek bu sende fark etmiyon mu herkez farkında bence ama kimse sesini çıkarmıyo beni bayağı rahatsız etti bu konu paylaşmak istedim. KAptanım bir düzenleme yapar sanırım.
canım mutfağa sakın uğramabirde eşime dedim geçen gün kaçamak yapmak tatlı yemek istiyom dediki ben kendimi şöyle engelliyom "yiyince ne olacak hiçbirşey yemiyimne gerek var diye saçma birşeyler tekrarlıyorum içimden diyo geçiyo unutuyom sonrada dedi bende öyle yapıyom birde senin diş fırçalama muhqabbeti etkili "
7. takımmmm muhteşemsinizzzz dünyanın en azimli kadınları 4. olmuşsunuz hepinizi tebrik ediyorummmmnazar:
canım verdiğin kiloya değil yüzdeye bakıcaz,aynı yarışmadaki yüzdeler gibi.o zaman haksızlık olmazvalla tebrikler kızlar benimbu hafta pek bi katkım olmadı ama bu hafta inşallah olacakkızlar veremediğim için üzgünümkusura bakmayım özürrrr ama kaçamaklar bitti kafayı fena taktımmm gitsinnn şu aptal 3 kilo
hep öyle olur zaten çalışırken uykusuzluktan kalkamazsın amatatilde zıpkın gibi olursun ne iş anlamadım
ama arkadaşlar kilo oranları birbirine yakın olanları eşleştirelim bence mesela ben 52.8 kiloyum X kişisi 120 kilo benimalmam gereken kalori atıyorum 1000 120 kilo olanın alması gereken 2500 kalori. 2500 den az aldığında kilo veriyo benim vermem daha zor motivasyon düşer bence
bu mesaj saayımındada yine örnek vererek konuşacağım arkadaş bütün gün gelmiyo katılmıyo giriyo takıma 5 tane tek cümlelik yazıyo 5 mesajı çekip gidiyo olmazki böyle ben 4 mesaj yazdım diye ceza puanı aldım ama o arkadaş almaz çünkü 5 mesaj içeriği falan önemli değil olmazki
kimse doğru düzgün menülere yorumyapmıyo geçmişi okumuyo günlük muhabbet yapılıyo olmaz bence böyle arkadaşlar 5 mesajın içinde yorumlar olmalı motivasyon arttırıcı yazılar ne biliyim birşeyler eklenmeli bence olmuyo böyle yani adaletsizlik oluyor
sorun degıl tatlım yaaa ben kendi günümde yine sayarım ben onun için saymadım hani gerbera gitti o gün boşta kaldı diye vaktim de vardı sayayım dedimcanımmm ellerine sağlık,gerbera dönünce senin yerine sayar
ah kıyamam kuzum yaaaa biz de de aynı dert canım iki hafta ara veriyor üçüncü hafta başlıyor yeni diş allah kolaylık versinkızımın hiç keyfi yok arada hep ağlıyo hiçbirşey yemiyo yandaki dişleri çıkıyo 2 akşamdır ateşleniyo yaaa o hasta olunca hiç keyfim olmuyo valla
geçmiş olsun cnm neyi varKizlar oglum hala hasta fazla katilamiyorum hosgorun emi
canım açıkçası gereksiz mi üstüme alınıyorum bilmiyorum ama yukarıdaki söylemini benim için söylediğini düşünüyorum yanlışsam özür diliyorum şimdiden açıkçası bazı günler o kadar dar vakitlerde giriyorum ki beş mesajı ayrı ayrı yazmak zprunda kalıyorum iki arada bir derede girdiğim için ama olabildiğince geçm,işi okumaya dikat etmeye çalışıyorum yine de sıkıntı varsa ceza verebilirsiniz günlük yaşamdan konuşmamız da gayet normal sonucta burada hıcbırımız doktor degılız sureklı hasta dıyetısyen ılıskısınde olalım ne bıleyım gunluk konuları konusmak bana ıyı gelıyor 55 kıloluk bırı ıle 120 kıloluk bırının eslesmesıne gelınce senın verdıgın yarım kılo dıgerın verdıgı bır kıloya esıt oluyor zaten yuzdelık hesaplanıncabu mesaj saayımındada yine örnek vererek konuşacağım arkadaş bütün gün gelmiyo katılmıyo giriyo takıma 5 tane tek cümlelik yazıyo 5 mesajı çekip gidiyo olmazki böyle ben 4 mesaj yazdım diye ceza puanı aldım ama o arkadaş almaz çünkü 5 mesaj içeriği falan önemli değil olmazki
kimse doğru düzgün menülere yorumyapmıyo geçmişi okumuyo günlük muhabbet yapılıyo olmaz bence böyle arkadaşlar 5 mesajın içinde yorumlar olmalı motivasyon arttırıcı yazılar ne biliyim birşeyler eklenmeli bence olmuyo böyle yani adaletsizlik oluyor
hosgeldın cnm nıhayet geldın demek kılo alman ıyı olmamıs neyle baslıcan gelınce dukanmı baska bırseymıselam yavrularım nasılsınızzzz
kılo alarak bı muddet dınlendıkten sonra ptesı baslayaccgım tekrar donecegım yanı.okullarda acılmasını beklıorum kızımla yeedıkte yedık...75ı gormusumdur herhalde dahaden tartılmadım ama:)
canım hasta mı fitil neden attın offf yaaaa valla minikler hasta olmasın demi çok kötü oluyor dayanamıyor insanselam kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum,sabah sporuma gittim oğlumla geldim ortalığı süpürdüm çamaşır yıkadım tekrar bir posta attım kız gece hiç ama hiç uyumadı beynim zonkluyor fitil attım emzirdim şimdi uyudu,bende uzandım sırtımı dinlendiriyorum....
yasaklılarda jübileyi yaptım diyorsun yaniiyi hafta sonları canlar
bugün arkadaşımın kızının doğum günü vardı oraya gittik.bu yasaklı gıdalardan oluşan günü de atlattığımıza göre pazartesiye dukan amcaya hazırım
bu arada kızlar sonunda doüalgaz bağlandı çok mutluyum yaaa iliklerimiz ısındı valla yarın sınavım var sonrakı gun okul basluyor hıc dınlenemdım valla
ohhh sonunda markete gidebildik birazdan onalri yerlestiririm sabahtan beri bi nefes alamadim gruba ustun koru goz gezdirdim sadece
dun ve evelsi gun menulerim cok iyiydi.dun cok mutluydum adam akilli spor yapabildigim icin..
amaaaa bugun batirdim..diyarbakirli briinin salonu varmis oraay gittik lahmacun ve pide yedik bide baklava aldikesim cok ozledim dedi aldik valla
ama telafi etmeye calisacagim.su islerimi bitireyim gecmisi okuyacagim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?