Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Afiyet olsun canım benimde maydonoz çekmişti ama yokmuş evde hatta tüm diyetlik malzemeler bitmiş öğleden sonra bir alışveriş yapayım.

Canım ben telefondan bile olsa elimden geldiği kadar yazmaya çalışıyorum.hatta ne zaman acıksam kaçamak yapmak istesem burdayım
bugün evdeyim ya annemin dün günü varmış evde neler neler var kekten tut tavuk ğöğsüne kadar bugün nasıl yaypıp uzak duracam bilmiyorum:26:

Afiyet olsun canım benimde maydonoz çekmişti ama yokmuş evde hatta tüm diyetlik malzemeler bitmiş öğleden sonra bir alışveriş yapayım.

sağol canım valla bizdedeyoktu eşimle alışveriş yaptık tamam herşey. iyi oluyo elini attığında istediğini bulmak yap tabiki alışverişini hep diyet ve kalorisi az olanları al ama kalori çizelgelerine bak artık ben hep bakıyom valla

canım ama gereçek bu sende fark etmiyon mu herkez farkında bence ama kimse sesini çıkarmıyo beni bayağı rahatsız etti bu konu paylaşmak istedim. KAptanım bir düzenleme yapar sanırım.

canım mutfağa sakın uğrama birde eşime dedim geçen gün kaçamak yapmak tatlı yemek istiyom dediki ben kendimi şöyle engelliyom "yiyince ne olacak hiçbirşey yemiyimne gerek var diye saçma birşeyler tekrarlıyorum içimden diyo geçiyo unutuyom sonrada dedi bende öyle yapıyom birde senin diş fırçalama muhqabbeti etkili"

herkesi işi oluyor gelemiyorlar diye düşünüyordum bende.ben sürekli pc başında çalışıyorum yada telefondan çat giriyorum işim dolayısıyla sürekli mail işleri falan yüzden telefonumda şirket sağ olsun hızlı internetim var
diş fırçalama cidden işe yarıyor canım ama canım tatlı istemiodu sadece mutfağa girince görüyorum o zaman istiyor ama mutfağa girmemek vee eşinin cümlesi gerçekten işime yarayacak sağol canım.birde bugün burdan çıkmam okurum diyet günlüklerini falan fayda eder.Ayrıca bugün bir tatlı yesem tüm hafta boşa gider demi

selam yavrularım nasılsınızzzz
kılo alarak bı muddet dınlendıkten sonra ptesı baslayaccgım tekrar donecegım yanı.okullarda acılmasını beklıorum kızımla yeedıkte yedık...75ı gormusumdur herhalde dahaden tartılmadım ama:)

bende kendimi şyle temkin ediyorum esra şimdiye kadar yedin yeme nasıl olsa tadını biliyorsun yemediğin şey değil,sakın yeme kalorisi çok yüksek diyorum ve bu benim kaçamak yapmamı engelliyor....

selam kızlar herkese güzel bir hafta sonu diliyorum,sabah sporuma gittim oğlumla geldim ortalığı süpürdüm çamaşır yıkadım tekrar bir posta attım kız gece hiç ama hiç uyumadı beynim zonkluyor fitil attım emzirdim şimdi uyudu,bende uzandım sırtımı dinlendiriyorum....

akşam yemeğimi yaptım dolaptan taze fasulye çıkarttım kıymalı onu pişirdim kıza bebe bisküvisi yaptım,evdekilere çok güzel süzme mercimek çorbası yaptım vallahi yoruldum erkek olmak varmış eşim saat 3 te geldi güüümmm yattı hanım yoruldun mu ? yok ben at gibi dıgıdık dıgıdık koştur....

canım verdiğin kiloya değil yüzdeye bakıcaz,aynı yarışmadaki yüzdeler gibi.o zaman haksızlık olmaz

kesinlikle katılıyorum ve bu konuyla ilgili uyarımı da yazmıştım ama 5 mesajımı doldurup çıkayım derdinde olduğu için arkadaş,geçmişi okumuyor ki uyarıları görsün!
menülere gelince doğru bulduklarımı beğeniyorum,yanlış gelen olursa soruyorum

iyi hafta sonları canlar
bugün arkadaşımın kızının doğum günü vardı oraya gittik.bu yasaklı gıdalardan oluşan günü de atlattığımıza göre pazartesiye dukan amcaya hazırım

canımmm ellerine sağlık,gerbera dönünce senin yerine sayar
sorun degıl tatlım yaaa ben kendi günümde yine sayarım ben onun için saymadım hani gerbera gitti o gün boşta kaldı diye vaktim de vardı sayayım dedim
kızımın hiç keyfi yok arada hep ağlıyo hiçbirşey yemiyo yandaki dişleri çıkıyo 2 akşamdır ateşleniyo yaaa o hasta olunca hiç keyfim olmuyo valla
ah kıyamam kuzum yaaaa biz de de aynı dert canım iki hafta ara veriyor üçüncü hafta başlıyor yeni diş allah kolaylık versin
Kizlar oglum hala hasta fazla katilamiyorum hosgorun emi
geçmiş olsun cnm neyi var
canım açıkçası gereksiz mi üstüme alınıyorum bilmiyorum ama yukarıdaki söylemini benim için söylediğini düşünüyorum yanlışsam özür diliyorum şimdiden açıkçası bazı günler o kadar dar vakitlerde giriyorum ki beş mesajı ayrı ayrı yazmak zprunda kalıyorum iki arada bir derede girdiğim için ama olabildiğince geçm,işi okumaya dikat etmeye çalışıyorum yine de sıkıntı varsa ceza verebilirsiniz günlük yaşamdan konuşmamız da gayet normal sonucta burada hıcbırımız doktor degılız sureklı hasta dıyetısyen ılıskısınde olalım ne bıleyım gunluk konuları konusmak bana ıyı gelıyor 55 kıloluk bırı ıle 120 kıloluk bırının eslesmesıne gelınce senın verdıgın yarım kılo dıgerın verdıgı bır kıloya esıt oluyor zaten yuzdelık hesaplanınca
hosgeldın cnm nıhayet geldın demek kılo alman ıyı olmamıs neyle baslıcan gelınce dukanmı baska bırseymı
canım hasta mı fitil neden attın offf yaaaa valla minikler hasta olmasın demi çok kötü oluyor dayanamıyor insan
iyi hafta sonları canlar
bugün arkadaşımın kızının doğum günü vardı oraya gittik.bu yasaklı gıdalardan oluşan günü de atlattığımıza göre pazartesiye dukan amcaya hazırım
yasaklılarda jübileyi yaptım diyorsun yani kolay gelsin canımcım

bu arada kızlar sonunda doüalgaz bağlandı çok mutluyum yaaa iliklerimiz ısındı valla yarın sınavım var sonrakı gun okul basluyor hıc dınlenemdım valla

ohhh sonunda markete gidebildik birazdan onalri yerlestiririm sabahtan beri bi nefes alamadim gruba ustun koru goz gezdirdim sadece
dun ve evelsi gun menulerim cok iyiydi.dun cok mutluydum adam akilli spor yapabildigim icin..
amaaaa bugun batirdim..diyarbakirli briinin salonu varmis oraay gittik lahmacun ve pide yedik bide baklava aldikesim cok ozledim dedi aldik valla
ama telafi etmeye calisacagim.su islerimi bitireyim gecmisi okuyacagim..

ovv nettin sen hemen fazladan sporla kendini cezalandır ki beynin bir sonraki kaçamakta cezayı hatırlasın

ohcanimadeysincim burda saat gece 01.30 neredeyse,sizde öğlen sanırım bana iyi geceler,sana iyi günler tatlım

dunku menum yazdimmi hic bilmiyorum

sabah 2 dilim ekmek
peynir yumurta
domates
sekersiz cay

oglen
6 izgara kofte
yesil mercimek salatasi

aksam portakal
1 kase yogurt
1 kase corba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…