İyi aksamlar canim sen nasilsinIyi aksamlar kizlar nasilsiniz
Kizlar oglum hala hasta fazla katilamiyorum hosgorun emi
***7. TAKIM 295. ETAP***
Ganfed(57 / 57 / 0 / %0)
roseberry(65,5 / 64 / 1.5 / %1.15) geçen hafta bildirim yapmadığından yüzdesi ikiye bölündü
bahayk(52,8/52.8/0/%0)
berenim2012(88/ 88/ 0/%0)
gerbera1987(91,7 izinli
dudujan(108,1 / 106.8 / 1.3 / %1.20)
fiyona_07(60 / 58.9 / 1.1 / %1.83)
nuhan(82,7/81,7 /1.6/% 1.93)
ohcanimadeysin(66 / 65 /1.0 /%1.51 )
tekrar koyuyorum yazdığın bildirimi,1 kg vermişsin gibi görünürken,1.6 kg verdiğini yazıp yüzdeni o şekilde hesaplamışsın gibi olmuş.yani 81.1 yazacağına 81.7 yazmışsın,hepsi bu.Bunu ben de,yarışmadaki hiç bir takımda büyütmedi,hatta arkadaşlar düzeltmişler kendi kendilerine ama sanki 1 kg vermişsin gibi düzeltmişler.neyse hala dikkatli okumamışsın yazıp,1.6 mı 1 mi diye sorduğuna göre,anlatamıyorum demekkiBenim bugun yaptigim bildirimde bir yanlislik yoktu... Sanirim sen dikkatli okumadigin için burada 1 kilo olmali diye dönüs yapildi..
ben sonucu öğrenebilirmiyim?
81,1=1.6 mi
yoksa
81.7=1 mi?
Hangisi?
Saphira nuhan nasilsiniz hatunlar .ayrica bugun cekilisi kim yapacak malum pasa yok biriniz eslesmeyi yapsin bu hafta fena gelicem insalah
tekrar koyuyorum yazdığın bildirimi,1 kg vermişsin gibi görünürken,1.6 kg verdiğini yazıp yüzdeni o şekilde hesaplamışsın gibi olmuş.yani 81.1 yazacağına 81.7 yazmışsın,hepsi bu.Bunu ben de,yarışmadaki hiç bir takımda büyütmedi,hatta arkadaşlar düzeltmişler kendi kendilerine ama sanki 1 kg vermişsin gibi düzeltmişler.neyse hala dikkatli okumamışsın yazıp,1.6 mı 1 mi diye sorduğuna göre,anlatamıyorum demekkipaylaşım alanına bakarsan anlayacağını düşünüyorum.Düzelttiğim için verdiğin kilo 1.6 olarak yazıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-751.html
sen 2 kişiye de düzeltmeleri için ayrıca mesaj mı attın ?şimdi gördüm onu da paylaşım alanında çok ilginç gerçekten..neyse ya tamam daha fazla cevap yazmayacağım bu konuda
tamam yapalım istiyorsanız
isim çikti... sabah 81,1 çiktim.. yüzdemi hesaplayim mi? geç mi kaldim..
7. takımmmm muhteşemsinizzzz dünyanın en azimli kadınları 4. olmuşsunuz hepinizi tebrik ediyorummmmnazar:
geçmisi okumak çözüm olabilirdi. ama genede ben keske ekran resimlerini çekseydim diyorum. çünkü aksam üstü kontrol etmistim. benim yazdiklarim doğruydu. sadece senin en son yazidigin lacivert yazida hataliydi. Mesajlarin alintilarinda düzeltme durumda görmedegim için, bir suçlamada bulunmak istemiyorum.
2 ayrı kisiye özel mesaj göndermedim. konuyu soran beril 77ye konuyu düzeltebilirmisiniz dedim...
Konu ama bugun beni çok gerdi...saat 12 de mesaj samimi yapıp gruptan ayrılıyorum.
Kilo vermeye çalisanlara basarilar dilerim.
hetkesi tebrik ediyorum :)
Liste yapimi gibi islede ugrastigi icin kaptanimiza cok tesekkur ederimsahsen ben hic ugrasamam beceremem o isleri
7. takımmmm muhteşemsinizzzz dünyanın en azimli kadınları 4. olmuşsunuz hepinizi tebrik ediyorummmmnazar:
tekrar koyuyorum yazdığın bildirimi,1 kg vermişsin gibi görünürken,1.6 kg verdiğini yazıp yüzdeni o şekilde hesaplamışsın gibi olmuş.yani 81.1 yazacağına 81.7 yazmışsın,hepsi bu.Bunu ben de,yarışmadaki hiç bir takımda büyütmedi,hatta arkadaşlar düzeltmişler kendi kendilerine ama sanki 1 kg vermişsin gibi düzeltmişler.neyse hala dikkatli okumamışsın yazıp,1.6 mı 1 mi diye sorduğuna göre,anlatamıyorum demekkipaylaşım alanına bakarsan anlayacağını düşünüyorum.Düzelttiğim için verdiğin kilo 1.6 olarak yazıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-751.html
sen 2 kişiye de düzeltmeleri için ayrıca mesaj mı attın ?şimdi gördüm onu da paylaşım alanında çok ilginç gerçekten..neyse ya tamam daha fazla cevap yazmayacağım bu konuda
tamam yapalım istiyorsanız
yapalim cok eglenceli oluyorinsani azimlendiriyor
:))
valla tebrikler kızlar benimbu hafta pek bi katkım olmadı ama bu hafta inşallah olacakkızlar veremediğim için üzgünümkusura bakmayım özürrrr ama kaçamaklar bitti kafayı fena taktımmm gitsinnn şu aptal 3 kilo7. takımmmm muhteşemsinizzzz dünyanın en azimli kadınları 4. olmuşsunuz hepinizi tebrik ediyorummmmnazar:
herkese günaydın kızlar bugün çalışmıyorum güya 1 e kadar uyuyacaktım acıldı gözlerim 8 de
bencede yapalım kilo vermek için ekstra motivasyon oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?