Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Neyse sakinlestim... Sinirlendigim için özür dilerim...
Dukan kabizlik yapan bir diyet bunun için, yesil çay tüketmeye çalisiyorum.
çarsamba gün 81,5i görmüstüm. Kabizilik sorun yüzünden ben cuma sabahı daha hafif olcağımadn emindim. Bu yüzden israrla cuma sabahı bildirim yapmak istedim ve sonuç tahmin ettigim gibi oldu.

bu sabah saat saat 9 da sporum vardi. saat 10,00 - 10,15 gibi de bitiyor. Bende saat 11e kadar evde olurum rahat rahat yazarım diye düsünüyordum. Fakat spor salonu çıkışı salondan bir arkadaş ne olur kahveye gel diye çok israr etti..Geçen hafdada baska bir arkadasa gidiyorlardi israr etmislerdi ben gitmemistim. Bana böyle çok alinir davrandilar. Bende ayıp olmasin diye cep telefonum evde olmasina rağmen kimseye haber veremeden gitmek durumunda kaldım. Spora yürüyerek gidiyorum. Arkadasin evide bir spor salonu daha kadar var. Saat 12,00 de çikabildim. nasi yağmur yağiyor bildirime geç kaldim diye nasil kostuyorum bir yerdede siril siklam islandim. eve girer girmez ayakkabilarimi ve üstümü çikartmadan islak islak bildirim yaptim. neyse sininlenmemim nedeni buydu..yoksa önemi yok.
sevgiler

Nuhan bildirimini yanlış yapan sensin,niye bana sinirlendiğini anlamış değilim.Evet ben ve diğer kontrol eden kişilerin gözünden kaçmış,bizde de hata var ama eninde sonunda farkedildi.Yalnız eğer ben paylaşım alanında,evet bir yanlışlık olmuş ama kilo farkında mı yoksa son kilo da mı demesem,verdiğin kilon 1,yüzden de 1.93 yerine 1.21 olarak kaydedilecekti.Geçmişte seninle yazıştığımız için,cuma sabahı özellikle bildirim yapmak istediğini bildiğim için bu kadar üstüne gittim bu olayın.Yani ben sen haksızlığa uğramayasın,emeklerin boşa gitmesin diye uğraşıyordum.Hiç kimse senin hangi şartlarda bildirim yaptığını bilemez ve bakmaz da,anlatabildim mi! Tamam teşekkür beklemiyorum o sana kalmış ama sinirlenmen,olmadı

inşallah en kısa zamanda iyileşirsin ama diyetine harfiyen uyarsan bu farkı kapatırsın....

Benim bugun yaptigim bildirimde bir yanlislik yoktu... Sanirim sen dikkatli okumadigin için burada 1 kilo olmali diye dönüs yapildi..

ben sonucu öğrenebilirmiyim?
81,1=1.6 mi
yoksa
81.7=1 mi?
Hangisi?

Son düzenleme:
Canim biliyorum demedi her zaman kolay olur disardan ama boyle insanlar uzulmeye degmez sikma canini
cok takiyorum kafaya dun yine dusundum dusundum en sonunda aglama tuttu
Kizlar beni 2-4 gun idare edin mesajlar eksik yarim birden fazla olursa kusura bakmayin istanbuldayim laptopu getirmisim ama sarjini unutmusum o yuzden telden girecem hep.
onemli degil canim telden cok zor oluyor gerci ben hic sevmiyorum telden girmeyi ama mecburiyetten
tamam o zaman biz eskiden oyle yapiyorduk cok guzel sikilasmalar olmustu bende sizde oyle yapiyorsunuz diye dusundum..
verdim gorunuyorum ama soyle takimailk alindigimda 66 ile girdim 65 e dustum 66 ya ciktim tekrar dustum hep boyle zaten cok sikildim artik yaaaa
bugun burasida bir garip..hava guzeldi disari cikalim dedik birden kararip yagmur bastirdi 10 dk sonra cok guzel gunes acti kuslar civildadi 10 dk sonra yine yagmur bastirdi..sonuc olarak evde durmaya karar verdik
bizim evde bhic bisey kalmamis makarna pirinc ve baklagilden baska.cikip alisveris yapmamiz lazim ama bugun zaman kisitli malesef ne yapacagimi bilmiyorum o yuzden.

çok geçmiş olsun bahar çok zor o diş dönemleri beyzada öyle mızır mızır bir çıksın şu dişler...
kizin kac aylik benimki 21 aylik son disler cikiyor en arkalar offfff o kadar mizmiz huysuz ki ilallah dedirtiyor bu gunlerde.

tr donunce bende b-fit e yazilmayi dusunuyorum kimisi cok memnun kimisi cok gereksiz 30 dk icin bir suru para aliyorlar diyor..nasil isliyor seanslari anlamadim daha bi arastiracagim..

carsam ba menu
sabah
2 dilim ekmek
domates-salatalik
peynir
4 zeytin sekersiz cay

ogle hic acikmadim ama biraz zorladim kendimi metabolizmami duzeltmek icin
1 kase yogurt ev 1 meyve yedim

aksam
4 kofte ve salata

dun
sabah
2 dilim ekmek
1 yumurta
4 zetin.
1 cay kasigi recel
kk peynir
sekersiz cay

oglen
pirasa yogurt ve 2 kasik bulgur pilavi

aksam
1 kase corba
3 kasik pirasa

bugun sadece kahvalti yptik daha gunun geri kalanina ne yapacim belli degil evde az sey var cunku
off poff afra tafra

yarin alisverise gidecegiz.yarin gidecegimiz market uzakta biraz ve yakininda irakli bi restoran var lahmacunu cok guzel..cok ozledik esim gidelim dedi..artik yarin bi sekilde telafi etmem lazim

son öğünüm olan yeşil elmamıda yiyorum bugünü hasarsız kapatıyorum çok şükür darısı yarına,hepinize iyi geceler uykunuzda bol bol kalori yakın inşşşşşaaallllaaaahhhhhh....

ohcanımadeysin canım benim kızım 8 aylık oldu 2 dişi var daha ama damakları hep şişmiş sürekli ateşi çıkıyor terliyor oğlumda öyleydi tecrübeliyim yoksa sürekli doktora götürürdüm....

ben bi fitten çok memnunum 30 dakika çok yeterli herkese tavsiye ediyorum tamamen vücut inceltmeye yönelik birde pahalı değil ben 3 aya 1 ay bedava kampanyası vardı 308 tl ödedim....

Bugun yediklerim sahurda bisey yemedim.aksamda bir kasikkavrulmus kurutulmus yesil fasulye bir kepce pilav bir dilim ekmeksonrasinda esim kahve icmeye goturdu disarda bir fincan sicak cikolata ictimdonerkwnde dondurma aldik evde yedik ailecek yani bugub kacirdim hep bu esimin sucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…