ben de öyle tahmin ettim zatenbehn 81.1 kiloyum... verilen 1.6
evet o bildirimini bulup yazmıştım zaten canım sen geçmişi okumadın sanırımen son bu sekilde bildirmistim...
gesmisi dikkati okusaniz bu sorun yasanmaz....gerçekten sinirlendim...
81.1
ben de öyle tahmin ettim zaten
evet o bildirimini bulup yazmıştım zaten canım sen geçmişi okumadın sanırım
ben geçmişi okudum da sen okumadın sanırım,bana mı sinirlendin anlamadım?
100 gram balıklı salatamı yedim karnım doydu çok şükür.....
ohh afiyet olsun yavruş
ay kıyamam ona ya benim bir tane 20lik bile uyutmamıştı beni o napsın kaç tane birden çıkarıyorçok geçmiş olsun
ayağım iyileşsede bende başlasam spora yabugün bir arkadaşla karşılaştım 32 kilo vermiş ama spor çok yapmamış her yeri sarmış benim ayağım iyileşmezse bende öyle olursam
Nuhan bildirimini yanlış yapan sensin,niye bana sinirlendiğini anlamış değilim.Evet ben ve diğer kontrol eden kişilerin gözünden kaçmış,bizde de hata var ama eninde sonunda farkedildi.Yalnız eğer ben paylaşım alanında,evet bir yanlışlık olmuş ama kilo farkında mı yoksa son kilo da mı demesem,verdiğin kilon 1,yüzden de 1.93 yerine 1.21 olarak kaydedilecekti.Geçmişte seninle yazıştığımız için,cuma sabahı özellikle bildirim yapmak istediğini bildiğim için bu kadar üstüne gittim bu olayın.Yani ben sen haksızlığa uğramayasın,emeklerin boşa gitmesin diye uğraşıyordum.Hiç kimse senin hangi şartlarda bildirim yaptığını bilemez ve bakmaz da,anlatabildim mi! Tamam teşekkür beklemiyorum o sana kalmış ama sinirlenmen,olmadı
cok takiyorum kafaya dun yine dusundum dusundum en sonunda aglama tuttuCanim biliyorum demedi her zaman kolay olur disardan ama boyle insanlar uzulmeye degmez sikma canini
onemli degil canim telden cok zor oluyor gerci ben hic sevmiyorum telden girmeyi ama mecburiyettenKizlar beni 2-4 gun idare edin mesajlar eksik yarim birden fazla olursa kusura bakmayin istanbuldayim laptopu getirmisim ama sarjini unutmusumo yuzden telden girecem hep.
tamam o zaman biz eskiden oyle yapiyorduk cok guzel sikilasmalar olmustu bende sizde oyle yapiyorsunuz diye dusundum..canım herkes istediği sporu yapsa daha iyi bence.bugüne hiç öyle bir uygulama yapmadık.herkesin durumu neyi gerektirirse onu yapıyor.kimisi yüzüyor,kimisi yürüyor,kimisi koşu bandı vs..o bakımdan hareketler göz çnünde bulundurulmadan,spor süresi baz alınır sadece.evet biliyorum hepsinin yaktırdığı kalori farklı belki ama o zaman işler karışır diye o şekilde uygulama yapılmıyor
verdim gorunuyorum ama soyle takimailk alindigimda 66 ile girdim 65 e dustum 66 ya ciktim tekrar dustum hep boyle zaten cok sikildim artik yaaaaneden böyle olur bilmem insanı sınıyorlar sanırım:)))
canım ben seni kendime benzetiyom her haftamız aynı gidiyo nerdeyse bende veremedim bu hafta saanırım ikimizin kaçamaklarıda aynı oldu
sana ben hasta oluyom çok azimlisin arkadaşımseni örnek alıyorum bugün sıkı bir şekilde başlıyorum bende harikasın canım tebrikler
bakkkkkk gördün mü gidiyo işte kafana takma bozma gerisi gelecek daha aşağılarıdagöreceksin inşallah
eline sağlık canım sağol
evet haklısın kaptan hepimiz kilo vermek istiyoz ama farklı bölgelerden o yüzden dakikayı baz alalım
canım neden gitmiyo biliyommu kaçamaklar ver çünkü birde spor yapmıyom ondan diyetisyen güler bana bence 3 kilo için mi geldin diye sıkmıyordum uzun zamandır gelen giden çok oldu bu ara misafir yatılı ondan saldım bende evde misafir olunca yapamıyomdüzen gidiyo çünkü
canım benim dünkü mesajlarım 4 tane 3 alıntı yaptım cevap verdim 1 tanede menümü yazdım yanlışlık oldu sanırım
bugun burasida bir garip..hava guzeldi disari cikalim dedik birden kararip yagmur bastirdi 10 dk sonra cok guzel gunes acti kuslar civildadi 10 dk sonra yine yagmur bastirdi..sonuc olarak evde durmaya karar verdikselam kızlar herkese hayırlı cumalar
İzmir yıkılıyo ne yağmur yağıyor akşamdan beri,bir dolu yağıyor bir yağmur,ekeltrikler gidip geliyor,tv yayını gidip geliyor.Kapıdan dışarı çıkmak mümkün değil
bizim evde bhic bisey kalmamis makarna pirinc ve baklagilden baska.cikip alisveris yapmamiz lazim ama bugun zaman kisitli malesef ne yapacagimi bilmiyorum o yuzden.kızlar öğle yemeğinde 3 yk yoğurt 1 tabak limonlu bamya yedim
arada canım birşey istemedi
akşam yemeğindede havuç mor lahana beyaz lahana salata yapıcam üzerine 1 su bardağı nohut vardı haşlanmış difrizde onu koyacağım limon 1 yk zeytinyağı koyup yiyeceğim sadece
sonrada çay içeriz eşimle
kizin kac aylik benimki 21 aylik son disler cikiyor en arkalar offfff o kadar mizmiz huysuz ki ilallah dedirtiyor bu gunlerde.çok geçmiş olsun bahar çok zor o diş dönemleri beyzada öyle mızır mızır bir çıksın şu dişler...
selm kızlar,bi fitte saat 4 ten sonra gelen spor hocası süper hiç bu kadar terlememiştim dün keşfettim dün akşam gitmiştim spora bugünde yaprağımı sarıp sporuma gittim terledim oğlanı servisten aldım geldim evdekilerin yemeği hazırda benim salata ve balık yemem lazım bir konserve balık yerim artık,öğlen kendime ıspanak çorbası yaptım sadece onu içtim yarında onu içerim ....
canım daha önce de yazdım ama gözden kaçtı sanırım.paşam geçen hafta listeye izinli olarak yazılmıştı zaten.o yüzden bu hafta listede yer almaz
100 gram balıklı salatamı yedim karnım doydu çok şükür.....
inşallah en kısa zamanda iyileşirsin ama diyetine harfiyen uyarsan bu farkı kapatırsın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?