Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar...hadi hep beraber birer bardak yeşil çay içelimve bolll suuuuuu
takımımız durgun bugün..nerlerdesiniz bakiiim:))

canım reglyken metabolizmamız hızlanıyor ya,o yüzden wc sayın artmışır.Bunu fırsat bilip diyetini ve sporunu çok iyi yaparsan,regl sonrasında çok güzel kilo vermiş olduğunu görürsün..gaz da regldendir
çok şükür banyomu yaptım birazdan yatarım inşallah,kızlar yarın annemde gün var orda net yok izin istiyorum yarın için....seçilcim idare et canım benim....
tamam tatlışım
Maşallah canım ne güzel Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebişkoyu doğum sonrası wc sorunu çok zor Allah yardımcın olsun.sıvı şeyler tüketsen yardımcı olur sanırım..canım buyur gel tabi bebişten fırsatın olursa biz buradayız
canım alıntıları da tek tek sayıyoruz
eline sağlık tatlım şimdi olmuş
*fiyonanın pazartesi ve salı için 2 ceza puanı düşüyor
*berenim izinli
*ohcanimadeysinin 1 ceza puanı düşüyor
*anşaa izinli
wuuuuuuu efsane geri döndüüüüüü...canım sana da bu yakışır zatennn...umarım canını sıkan sey çok da önemli diildir kaptanım...
canım benim çok teşekkürler inşallah sonuna kadar gidebilirim bu kez ve hepimiz tabiki
sağol tatlım canımı sıkan şey kısa sürede çözümlendi moralim yerine geldi
tamam canım iyi nöbetler
sabah...soğanlı 2 yumurtadan omlet...(yarısını kızım yedi:)))) 1 kk peynir 5 zeytin yedim...az önce 2 tane ceviz yedim...
1 saat sonra da 1 tabak kuru fasulye ve marul salatası yiycem inşaallah:)))
oyoy valla atak evresinden sonra karatay mı yapsam diye düşünüyorum yaa dukan çok kastı,hiç bir şey yiyemiyorum

canım mr ne için hayırdır?

kahvaltı: 1 yumurta+2 dal maydanoz+2 dal dereotu+1 parça yağsız peynir ve ½ kaşık kepekle omletimsi bişi yaptım yedim
yanında yine 1 parça peynir yedim ve 2 fincan çay içtim

öğlen arkadaştaydım.kalabalık ve çok güzel bir brunch sofrası vardı.ben yanımda 2 parça dukan ekmeği ve yağsız yoğurt götürdüm.ekmelerimi yedim,2-3 bardak şekersiz çayla beraber yedim.yoğurdumu yemedim.bir de sofradaki mamalardan minik minik tattım.1 dilim sucuk yedim,aslında dukanda sucuk yenebiliyor ama yağsız etten yapılmış olması şartıyla.küçük bir parça beyaz peynir yedim.1 minicik lokma börek ve aynı şekilde bir minicik parça gevrekten tattım.Canım çekipte yemezsem daha sonra daha büyük bir yoksunluk nöbeti olarak dönüyor.umarım diyetimi kötü etkilemez minik te olsa yağlılar.reçellerden,zeytinlerden,ekmeklerden hiç tatmadım,sadece canımın çekiklerinden tattım.bir de sade Türk kahvesi

suyum 1 lt oldu sanırım,daha içerim..yürüyüş yapamadım bugün..pek canım istemiyor ama yapabilirsem evde yaparım bişiler artık

aaaaa canım valla ne iyi olur harika canlı bağlantıda varmı acaba yayında
Canlı bağlantı almayım diyorum canım bir sürprizle karşılaşmamak için Ama netten dinleyebileceksin,ben sana saat veririm

aa hakkaten hiç farkında değilim sevgililer gününe denk gelmiş canım benimm geçmişi geçmişte bırakalım,kendimize bakalım,sağlığımıza kavuşalım,derim ben,üzme artık kendini
Artık diyet var,hedefe kilitlendik,yok geçmişi düşünmek

2 tane kuru karanfil yutarsan hap gibi;hem ishalin kesilir,hem de metabolizman hızlanır kuzum

Evet canım alıntılar sayılmamış

Harikasınnnnnnnnnnn Ben kaç kilo verdiğimi yarın akşam yazıcam,sürprizzzzzzzzzzzzzzzzz

sabah...soğanlı 2 yumurtadan omlet...(yarısını kızım yedi:)))) 1 kk peynir 5 zeytin yedim...az önce 2 tane ceviz yedim...
1 saat sonra da 1 tabak kuru fasulye ve marul salatası yiycem inşaallah:)))
Afiyet olsun canım,karatay diyeti mi yapıyorsun canım benim?

Offfff saat sabah 4 nedir ya,hayret yani,kıyamam sana ben

Harika başladın 41 kere maşallah ciğerim

selam kızlar...hadi hep beraber birer bardak yeşil çay içelimve bolll suuuuuu
takımımız durgun bugün..nerlerdesiniz bakiiim:))

Canım ben bugün o toplantı senin bu toplantı benim öldüm bittim ofise şimdi girdim bilgisayarı alıp çıkacam ama trafiği düşündükçe hiç çıkasım yok

gece 4 de mi mr aaa ilk defa o saate randevu verdiklerini gördüm canım.Geçmiş olsun.

slm kızlar nasılsınız ben fenalardayım bu aralar.Gecıcı bır hamılelık gıbı bırsey yasadım ama bu ay bitti ve ben son 2 ayda neredeyse 4 kilo aldım.Fenalardayım imdaaaattt.Bı arada soyle bir baktım herkes toplanmıs gibi masallah.Ben gecmisi okuyayımda feyızleneyım biraz

kızlar alıntı yapamıyorum bağlantı kopup duruyo
evet bizde şaşırdık (haydarpaşa numuneyi bilenler varsa istblda) oraya gittim 2 senedir kolum ağrıyodu son bir aydır ağrı kesici içmeden duramıyorum ve elim şişmeye başladı ve ağrı arttı.iğneli emg yi çektirdim sinir sıkışması değilmiş zaten doktorda boyun fıtığından şüphelenmişti boyun emarı çekitricez.birde hastanede emarla doluymuş başka bi devlet hastanesine sevk etti oraya gidicez.
eşim randevuyu aldığında inanmamıştım adama yemnin ettirdim diyorum ya resmen küfür eder gibi birde 04.05 yazıyo kağıtta görünce ağlanacak halime gülerim hesabı kahkaha patlattım
neyse kurtulsam şu ağrıdan allahın izniyle inşlh.rabbim bütün hastalara şifa versin banada

menümüde yazayım
sabah
bir kase special k bir bardak yarım yağlı sütle

ara
türk kahvesi

öğle
bir tabaktan az kapuska
2 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık yoğurt

ara
bir avuç leblebi

akşam
bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık bulgur pilavı
3 kornişon turşu

ara
ne yiyceğim belirsiz malum sabah yatacağım için
ama birazdan kahve yapıp içicem

gecıcı hamılelık nedır ya.dusurdunmu??

hemencik menülerimi yazayımda uyuyayım kızlar çok uykum var bugün :)
öğlen:
1 küçük porsiyon sulu köfte
1 kase cacık
3 kaşık bulgur pilavı
saat 4 de
2 adet mandalina
akşam:
1 kase tavuk çorbası

gecıcı hamılelık nedır ya.dusurdunmu??
sayılır ya aslında dr gitmedim ama düşük oldu galiba.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Neyse hayırlısı olur inş
hastane çalışanları sesimimi duydu nedir aradılar 11 de gelin geceye kalmayın dediler

Normal olanda buydu.Okuyunca gözlerim pörtledi neyse kurtulmuşsun gece mesaisinden

ay kornişon turşu çekti canım rejime eklettirecem bu hafta bende :)
hastane çalışanları sesimimi duydu nedir aradılar 11 de gelin geceye kalmayın dediler

ayy sevindim canım napacaktınız gece gece

geçmiş olsun canım nasılsın görüşmeyeli
herhalde gitmeyecekler varda o yüzden çağırdılar yoksa yine verdikleri saatte alırlardı:2:
ay kornişon turşu çekti canım rejime eklettirecem bu hafta bende :)

ayy sevindim canım napacaktınız gece gece

hiç sorma bende bu ara ona taktım nasıl canım çekiyo regl olmasam dicem hamileyim
eşim kavanoz kavanoz turşu taşıyo eve
valla polis otosunun sirenlerini çala çala gidicektik artık
ayyyy uyuyum dedim ya hemencik komşular bu saatte çaya geldi ya

bu saattemi
recimdeyim çayın yanına bişi yok de

NEV cim evet canım karatay yapıyorum:)
MAVİYEŞİL canım ben sağlık personeliyim ...
karatayda haftada bir kere serbest ama benimki baya erken oldu yarım lahmacun yedim kızlar...vicdanım rahat diil...su anda soda içiyorum...belki etkisini azaltabilirim die:)

iyi aksamlar hanimlar ay bugun sabahtan gunum vardi oraya gittim ogleden sonrada misafirim vardi anca vakit bulup gelebildim .nasilsiniz hanimlar
yediklerime gelince ne siz sorun nede ben soyleyim(19:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…