canım reglyken metabolizmamız hızlanıyor ya,o yüzden wc sayın artmışır.Bunu fırsat bilip diyetini ve sporunu çok iyi yaparsan,regl sonrasında çok güzel kilo vermiş olduğunu görürsün..gaz da regldendiriyi akşamlar kızçeler
size bişi sormak istiyorum utanarakkızlar ben 2 gündür (bugün 6 7 kez olmuştur) büyük abdestte çıkıyorum su gibide değil
neden böyle oldum anlamadım zaten bugünde regl oldum hem karın ağrısı hem onun ağrısı karıştı
kahveyide çok tüketiyorum güya kahve kabızlık yaparmışbirde fena halde gaz var
birde suyu çoğaltınca habire wc yolundayım ne yapsam
tamam tatlışımçok şükür banyomu yaptım birazdan yatarım inşallah,kızlar yarın annemde gün var orda net yok izin istiyorum yarın için....seçilcim idare et canım benim....
Maşallah canım ne güzel Allah analı babalı sağlıklı büyütsün bebişkoyuah saphişcim hoşbuldum.iyi olmaya çalışıyorum.bebişim iyi çok şükür.kara kaşlı kara gözlü ben maviş bir kzı dogurudm yine. büyük kızımda mavişte.3 haftalık olduk.normal dogurudum cok zordu.benim dogumdan daha cok korkutan dogum sonrası bagırsak problemleri.şuan onu yaşıyorum.annemle babam yanımdaydı gittiler oyüzden nete girecek vaktim olmuyor geri gelecekler ozaman bende eğer uygunsa aranıza katılmak istiyorum.
canım alıntıları da tek tek sayıyoruz12.02.2013 mesaj sayımı
roseberry------------7
ganfed----------------8
dudujan-------------7
fiyona---------------1
nev81----------------1
shopaholic------------3
aysen-34--------------11
maviyesil--------------4
saphira----------------6
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------1
ansa--------------------?
Kızlar inş doğru saymışımdır tek tek saydım ama yinede gözden kaçmış olan olabilir kusura bakmayın
eline sağlık tatlım şimdi olmuş12.02.2013 mesaj sayımı düzeltimi
kızlar yapılan alıntılara mesaj içerisinde tek tek sayarak düzeltme yaptım inş bu defa olmuştum kusura bakmayın ilk defa yaptığım için alıntıları tek saymıştım
roseberry------------7
ganfed----------------8
dudujan-------------11
fiyona---------------1
nev81----------------7
shopaholic------------5
aysen-34--------------22
maviyesil--------------7
saphira----------------13
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------2
canım benim çok teşekkürler inşallah sonuna kadar gidebilirim bu kez ve hepimiz tabikiwuuuuuuu efsane geri döndüüüüüü...canım sana da bu yakışır zatennn...umarım canını sıkan sey çok da önemli diildir kaptanım...
tamam canım iyi nöbetlerSAPHİRA cım cnm ben yarın 24 saat nöbetçiyim işyerimde..gündüz çok yogun oluyoruz zaten giremem de ..5 den sonra internet kesik olmazsa gelirim yazarım cnm..bazen belli olmuyor dönem dönem siteler yasaklanıyor bazen net olmuyor falan...haberin olsun cnm
oyoysabah...soğanlı 2 yumurtadan omlet...(yarısını kızım yedi:)))) 1 kk peynir 5 zeytin yedim...az önce 2 tane ceviz yedim...
1 saat sonra da 1 tabak kuru fasulye ve marul salatası yiycem inşaallah:)))
selam kızçeler eşim gececi o yüzden fırsat bulamıyorum
kendimi duba gibi hissediyorum hiçkaçamakda yapmadım sanırım regl olduğum için
gece 4 de emara gidicem..adama küfreder gibi resmen ama devletin işi işte
eşimde izin alıp gelecek götürecek artık ben sabah yatarım
aaaaa canım valla ne iyi olur harikacanlı bağlantıda varmı acaba yayında
Artık diyet var,hedefe kilitlendik,yok geçmişi düşünmekaa hakkaten hiç farkında değilim sevgililer gününe denk gelmişcanım benimm geçmişi geçmişte bırakalım,kendimize bakalım,sağlığımıza kavuşalım,derim ben,üzme artık kendini
2 tane kuru karanfil yutarsan hap gibi;hem ishalin kesilir,hem de metabolizman hızlanır kuzumiyi akşamlar kızçeler
size bişi sormak istiyorum utanarakkızlar ben 2 gündür (bugün 6 7 kez olmuştur) büyük abdestte çıkıyorum su gibide değil
neden böyle oldum anlamadım zaten bugünde regl oldum hem karın ağrısı hem onun ağrısı karıştı
kahveyide çok tüketiyorum güya kahve kabızlık yaparmışbirde fena halde gaz var
birde suyu çoğaltınca habire wc yolundayım ne yapsam
Evet canım alıntılar sayılmamış12.02.2013 mesaj sayımı
roseberry------------7
ganfed----------------8
dudujan-------------7
fiyona---------------1
nev81----------------1
shopaholic------------3
aysen-34--------------11
maviyesil--------------4
saphira----------------6
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------1
Kızlar inş doğru saymışımdır tek tek saydım ama yinede gözden kaçmış olan olabilir kusura bakmayın
Harikasınnnnnnnnnnnselam fıstıklar
sabahım güzel başladı 2.1 kg vermişim
tabi bir de güzel devam etseydi iyiydi.biraz canımı sıkan bir haber aldım da..neyse..
birazdan giyinip çıkıcam,arkadaşa gidicem.akşama gelirim öptüm hepinizi
Afiyet olsun canım,karatay diyeti mi yapıyorsun canım benim?sabah...soğanlı 2 yumurtadan omlet...(yarısını kızım yedi:)))) 1 kk peynir 5 zeytin yedim...az önce 2 tane ceviz yedim...
1 saat sonra da 1 tabak kuru fasulye ve marul salatası yiycem inşaallah:)))
Offfff saat sabah 4 nedir ya,hayret yani,kıyamam sana benselam kızçeler eşim gececi o yüzden fırsat bulamıyorum
Harika başladın 41 kere maşallah ciğerimkahvaltı: 1 yumurta+2 dal maydanoz+2 dal dereotu+1 parça yağsız peynir ve ½ kaşık kepekle omletimsi bişi yaptım yedim
yanında yine 1 parça peynir yedim ve 2 fincan çay içtim
öğlen arkadaştaydım.kalabalık ve çok güzel bir brunch sofrası vardı.ben yanımda 2 parça dukan ekmeği ve yağsız yoğurt götürdüm.ekmelerimi yedim,2-3 bardak şekersiz çayla beraber yedim.yoğurdumu yemedim.bir de sofradaki mamalardan minik minik tattım.1 dilim sucuk yedim,aslında dukanda sucuk yenebiliyor ama yağsız etten yapılmış olması şartıyla.küçük bir parça beyaz peynir yedim.1 minicik lokma börek ve aynı şekilde bir minicik parça gevrekten tattım.Canım çekipte yemezsem daha sonra daha büyük bir yoksunluk nöbeti olarak dönüyor.umarım diyetimi kötü etkilemez minik te olsa yağlılar.reçellerden,zeytinlerden,ekmeklerden hiç tatmadım,sadece canımın çekiklerinden tattım.bir de sade Türk kahvesi
suyum 1 lt oldu sanırım,daha içerim..yürüyüş yapamadım bugün..pek canım istemiyor ama yapabilirsem evde yaparım bişiler artık
selam kızlar...hadi hep beraber birer bardak yeşil çay içelimve bolll suuuuuu
takımımız durgun bugün..nerlerdesiniz bakiiim:))
selam kızçeler eşim gececi o yüzden fırsat bulamıyorum
slm kızlar nasılsınız ben fenalardayım bu aralar.Gecıcı bır hamılelık gıbı bırsey yasadım ama bu ay bitti ve ben son 2 ayda neredeyse 4 kilo aldım.Fenalardayım imdaaaattt.Bı arada soyle bir baktım herkes toplanmıs gibi masallah.Ben gecmisi okuyayımda feyızleneyım biraz
aksamkı menum:
bı tabagın ıçıne yumurtalı pırasa yarısı,dıger yarısıda bulgur pılavı oldu
bırazdan lahana suyumu ıççem
sayılır ya aslında dr gitmedim ama düşük oldu galiba.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Neyse hayırlısı olur inşgecıcı hamılelık nedır ya.dusurdunmu??
hastane çalışanları sesimimi duydu nedir aradılar 11 de gelin geceye kalmayın dediler
ay kornişon turşu çekti canım rejime eklettirecem bu hafta bende :)menümüde yazayım
sabah
bir kase special k bir bardak yarım yağlı sütle
ara
türk kahvesi
öğle
bir tabaktan az kapuska
2 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık yoğurt
ara
bir avuç leblebi
akşam
bir tabak kıymalı karnıbahar yemeği
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık bulgur pilavı
3 kornişon turşu
ara
ne yiyceğim belirsiz malum sabah yatacağım için
ama birazdan kahve yapıp içicem
hastane çalışanları sesimimi duydu nedir aradılar 11 de gelin geceye kalmayın dediler
geçmiş olsun canım nasılsın görüşmeyelisayılır ya aslında dr gitmedim ama düşük oldu galiba.Hiç böyle bişey yaşamamıştım.Neyse hayırlısı olur inş
Normal olanda buydu.Okuyunca gözlerim pörtledineyse kurtulmuşsun gece mesaisinden
ay kornişon turşu çekti canım rejime eklettirecem bu hafta bende :)
ayy sevindim canım napacaktınız gece gece
ayyyy uyuyum dedim ya hemencik komşular bu saatte çaya geldi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?