Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canım paşam da 24 ünde dönecekmiş galiba :)
paşam döndüğünde onu da eklerim listeye canım
afiyet olsun canım...çok güzel vermişsin bence maşallah hep böyle gitsin inşallah
Kizlar nasilsiniz bakalim.ben hastayim kizim da tam iylesmedi ama artik dönmek istiyorum araniza cünkü saldim kendimi 4gündür..neyse tlfndan giriyorum simdilik aksam görüsürüz..
Biz iyiyiz canım seni dün bekliyorduk :44: pazartesi görüşürüz demiştik en son..tekrar geçmiş olsun kızına da sana da
valla süper vermişsin canım daha ne olsun ama kas su olayını bilemem tabi
temizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss
iyi kalori harcadım bugün camları sildim evi sildim tülleri yıkatıyorum
nerde hareket orda bereket
ooh afiye olsun canım
eline sağlık güle güle kirlenin

fiyona dün dönecekti,izni perşembe-cuma-cumaresi-pazar için konuşmuştuk ama kendini dün de izinli saydı herhalde.akşama yazar herhalde...
berenim 2-3 hafta kadar mesaj sayımından izin istemişti.bu 2. hafta
anşaanın yaılı misafiri var,izin almıştı
bahayk ayrıldı..
eline sağlık ganfed

selam kızlar
bugün yine kursum vardı Allahım nasıl bir imtihandan geçiriyorsun beni diyorum içimden su böreği yaptık,küçük bir lokma adına baktım,hayaımda bu kadar güzewlini yemedim bir ödül günümde kesinlikle yapıp yiyeceğim diyerek irademi sakinleşirdim

kahvaltı

1 dukan krep (1 yumura beyazı,1 kaşık kepek aldığı kadar süt karışımıdan 2 krep çıktı)
1 kk peynir ( yağsız peynir henüz bulamadığımdan az yedim)
1 fincan yağsız sütle nescafe

kursta 1 fincan şekersiz açık çay içtim.bir arkadaş tarçınlı kurabiye yapıp getirmiş,çayın yanına,ben yemedim,tarçınlı olduğunu kokusundan anladım,yazık bana ya

öğlen: kurstan sonra dukana uygun yağ oranlı peynir buldum ve evde hemen tadına baktım tabi
1 ad dukan krebin üstüne büyükçe bir parça peynir ve 1 minik domatesi doğradım.mikrodalgaya koydum.pizza niyetine yedim
1 bardak zero içtim

suyum 1 lt oldu

bol bol su içmeye çalışıyorum.çünkü daha ilk günden,yani dünden beri baş ağrısı başladı.bol su içerek geçiriyorum baş ağrımı diyette

insülin direncim var canım glifor kullanıyorum ama diyetisyen ilacı aksatmazsan etkilemez dedi ama bakalım

eline sağlık canım

offf rejimdeyken nasıl dayanıyorsun canım ya

Sevgililer gününde sayım görevi bende,çok duygulandım Vay be,geçen yıl sevgililer günü hayatımın en güzel günüydü,bu yılsa yalnızca geçen yılki anılarımın acısı miras kaldı.Hayat ne garip

Sabır canım sabır;kolay değil biliyorum ama sinir sistemini yıpratmamaya çalış.Stres kilo verişi de yavaşlatıyor...

uff su lapayı da denesemmı ya verebılıyormusun boyle nevcım
Aslında ben pirinci ödem attırması için kullanıyorum,yağ yaktırdığını sanmıyorum.97 kg ile başladım diyete,bu sabah tartı 95.8 gösterdi.%100 su,yani ödem çünkü 2 günde yağ yakılması imkansız.Ödemi attıktan sonra da diyete başlıycam...

Gel gel gel gel

İnternetten dinleyebilirsin kuzum,frakans veririm sana başlayacağım zaman Ben dün spor yapamadım Ayşen'im çok istedim ama diyetin ilk günü çarptı.Bugün inşallah :124:

Evet sporun ilk dönemleri vücut su tutar.Ama harika da bir görünüme kavuşturuyor spor,ben sporsuz veremiyorum...

Menü çok güzel canım Light puding kullanıyordum ben çok krize girince,dukan ayda birkaç kereye izin veriyor...

kızlar bı tabak bulgur pılavı ıle yesıl sogan yedımm:))
ben dıyete baslayınca sogan sarmısak tıryakılıgıde baslıyor bende ne işse:))

yatmadan oncede lahana suyumu ıcer oyle yatarım artık

benim burcum yay canim.sende kovayla evlisin galiba..kovalara ya deli ya dahi derler.gicik oldugum yani olsada sevdigim taktir ettigim yonleri cok daha fazladir
temizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss
iyi kalori harcadım bugün camları sildim evi sildim tülleri yıkatıyorum
nerde hareket orda bereket

ayy bayilirim nasil canim cekti sabah sabah

o güzelim böreği doya doya yiyememek çok zor olmuştur
işte böyle durumlarda neden biz yiyip yiyip kilo almıyoruzu çokk diyorum
neyse ödül yaparsın artık..bende ilk ödülümü koydum şimdiden içli köfte ve annemin sanayağlı poğaçası
insülin direncim var canım glifor kullanıyorum ama diyetisyen ilacı aksatmazsan etkilemez dedi ama bakalım

eline sağlık canım

offf rejimdeyken nasıl dayanıyorsun canım ya

bende hipotiroidi pko insülin direnci hepsi var hamdolsun
bende glikofen kullanıyodum bırakmıştım acaba başlasammı yine
günde kaç tane alıyosun yemek öncesimi sonrasımı?
aaaaa canım valla ne iyi olur harika canlı bağlantıda varmı acaba yayında

benim burcum yay canim.sende kovayla evlisin galiba..kovalara ya deli ya dahi derler.gicik oldugum yani olsada sevdigim taktir ettigim yonleri cok daha fazladir

ayy bayilirim nasil canim cekti sabah sabah

bende başak burcuyum
aslında kovayla baaşak hiç anlaşamaz derler ama.abimde kova eşimde aslında eşimin çoğu özelliğini taşıdığını düşünmüyorum.ama zordur kovalar

bugünki menümüde yazayım

sabah

2 kk peynir
2 dilim çavdar ekmeği
2 domates
1 salatalık
yeşil çay

ara
şekersiz türk kahvesi

öğle

bir tabak ıspanak yemeği
bir kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği(dilimler baya küçük)

ara
komşularla sütlü nescafe az şekerli
2 avuç leblebi

akşam

bir tabak kapuska yemeği(bulgurlu ve az yağlı)
bir kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

ara
bir portakal veya elma

aa hakkaten hiç farkında değilim sevgililer gününe denk gelmiş canım benimm geçmişi geçmişte bırakalım,kendimize bakalım,sağlığımıza kavuşalım,derim ben,üzme artık kendini

valla hem de nasıl zordu onu da yieceğimiz zamanlar gelecek inşallah..
sen içli köfte deyince direkt karatay geldi aklıma.karatayda serbest içli köfte

iyi akşamlar hanımlar,bugün sabah evden bi çıktık saat 7 de geldik hava güzeldi gezdik arkadaşa gittik geldim yarın annemin günü var elmalı kurabiye ve saray sarması yaptım yemin ederim yeni oturdum banyo yapıcam ama çok yorgunum.....

yeni diyet listem bu hafta ağırlıklı sebze haşlaması ve meyve çıktı inşallah haftaya güzel sonuçlar alırım....

evet canım o güzelliği ben de gördüm...cıssssss...:))

kızlr çok halsizim bugün..grip mi olucam nee.. sanırım...çokda işim var...cumaya yetişmesi gereken bir sürü evrak...uyumak istiyorum ama işim çok...(

MENÜM....sabah klasik karatay kahvaltııs...
öğleyin 1 elma ve 1 bardak süt...
akşam.az bakla yemeği..yogurt...ve mercimek çorbas..
su içiyorum bol bol...
görüşmek üzere arkadaşlar..iyi geceler hepimizee

kızlr çok halsizim bugün..grip mi olucam nee.. sanırım...çokda işim var...cumaya yetişmesi gereken bir sürü evrak...uyumak istiyorum ama işim çok...(
aman dikkat et canım kendine
ohh afiyet olsun..öğlen yediğin elmanın yanına ceviz/fındık/fıstık /badem yesen daha iyi olurdu canım.acıktırmadı mı tek elma?

akşam üstü küçük bir parça peynir ve ½ bardak zero içtim

akşam 3 ad fırında derisiz baget
½ kase yağsız yoğurt
2 salatalık turşusu 1 minik biber turşusu
1 parça dukan ekmek (½ kaşık kepek hakkım kalmıştı

suyum 2 lt oldu
sporum 1 saat hızlı adım yürüyüş

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızçeler
size bişi sormak istiyorum utanarak kızlar ben 2 gündür (bugün 6 7 kez olmuştur) büyük abdestte çıkıyorum su gibide değil
neden böyle oldum anlamadım zaten bugünde regl oldum hem karın ağrısı hem onun ağrısı karıştı
kahveyide çok tüketiyorum güya kahve kabızlık yaparmış birde fena halde gaz var
birde suyu çoğaltınca habire wc yolundayım ne yapsam

bi 10 veya 15 kilo vereyim sonra karatay yapıcam zaten
ama ben haşlamasını sevmiyom bol yağda kızartıyorumnerde zararlı kalorili şey var onu severim zaten
ayşem ne dersi veriyorsun bacım?

kuran tecvid ve mızraklı ilmihal dersi veriyorum bacım

çok şükür banyomu yaptım birazdan yatarım inşallah,kızlar yarın annemde gün var orda net yok izin istiyorum yarın için....seçilcim idare et canım benim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…