paşam döndüğünde onu da eklerim listeye canımCanım paşam da 24 ünde dönecekmiş galiba :)
afiyet olsun canım...çok güzel vermişsin bence maşallah hep böyle gitsin inşallahKızlar öncelikle dün akşam ki menümü yazayım:
salata salata içinde marul+turp+havuç+maydonoz+yeşil soğan+domates vardı.
Sabahki menüm
1 kase nesfit kırmızı meyveler+150 ml yarım yağlı süt
şimdi 1 portakal yiyorum.
Diyetisyene gelince:
Sadece 900 gram vermişim ama 820 gramı yağdan gitmiş o yüzden diyetisyen iyi dedi ama ben pek sevinmedim.Gerçi hasta olacam onun şişkinliği var.
bu hafta diyetim biraz değişik oldu su tutmuş vucudum o yuzden biraz sulu besinler beslenerek su atacakmışım bakalım nasıl olacak
Biz iyiyiz canım seni dün bekliyorduk :44: pazartesi görüşürüz demiştik en son..tekrar geçmiş olsun kızına da sana daKizlar nasilsiniz bakalim.ben hastayim kizim da tam iylesmedi ama artik dönmek istiyorum araniza cünkü saldim kendimi 4gündür..neyse tlfndan giriyorum simdilik aksam görüsürüz..
valla süper vermişsin canım daha ne olsun ama kas su olayını bilemem tabiselam kızlar,eşimin odasındayım emine hanıma geldim 800 gram yağdan kilo vermişim ama spor yaptığım için kas oranım artmış emine hanımda yağ vermeden kas yapmamı istemiyor birazda su fazlam çıktı kas olunca vucut su tutarmış sopu biraz yavaşlatacağım...
dudujan kaynanam hasta değil gezmeye geldi yanımıza çenesini tutsa ölene kadar kalsın yanımda ama şuna eminim o benim ömrümü azaltır...
ooh afiye olsun canımtemizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss
iyi kalori harcadım bugün camları sildim evi sildim tülleri yıkatıyorum
nerde hareket orda bereket
11-o2.13pazartesi mesaj sayim listesi
roseberry------------19
ganfed----------------7
dudujan-------------11
fiyona---------------0
nev81----------------8
shopaholic------------9
aysen-34--------------7
maviyesil--------------9
saphira----------------11
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------6
ansa--------------------?
bahayk-----------------?
yalniz ben bilemedim berenimi idare ederiz bir kacgun demistik hala yok ona ne yazmaliyiz
bahayk ayrilacam dedi gitti simdi listede yok degil mi
ansadanda ses seda yok liste bundan ibaret
insülin direncim var canım glifor kullanıyorum ama diyetisyen ilacı aksatmazsan etkilemez dedi ama bakalımtroidin pko insülin direncin felan yoksa hızlı verebilirsin ama yavaç vermek en sağlıklısı
teyzemin arkadaşı diyetisyene gidiyo tam 50 kilo verdi hiç spor yaptırtmadı daha yeni başlatacakmış
bu işin ortası yokmu acaba çok şaşırıyorum nasıl spor yaptırmaz diye
ne zaman gidecek kaynanan allah kolaylık versin.en iyisi he hee diyip geçebilmek
ses azaltma sensörü var benim koşu bandının 10 da felan koşman lazım ki ses çıksın o da ayak seslerin
11-o2.13pazartesi mesaj sayim listesi
roseberry------------19
ganfed----------------7
dudujan-------------11
fiyona---------------0
nev81----------------8
shopaholic------------9
aysen-34--------------7
maviyesil--------------9
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------6
bahayk-----------------?
yalniz ben bilemedim berenimi idare ederiz bir kacgun demistik hala yok ona ne yazmaliyiz
selam kızlar
bugün yine kursum vardı Allahım nasıl bir imtihandan geçiriyorsun beni diyorum içimdensu böreği yaptık,küçük bir lokma adına baktım,hayaımda bu kadar güzewlini yemedim bir ödül günümde kesinlikle yapıp yiyeceğim diyerek irademi sakinleşirdim
Sevgililer gününde sayım görevi bende,çok duygulandımMesaj sayım tarihleri:
1)Ganfed...11.2.13 pazartesi
2)dudujan...12.2.13 salı
3)fiyona...13.2.13 çarşamba
4)nev81...14.2.13 perşembe
5)shopaholic...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı
Sabır canım sabır;kolay değil biliyorum ama sinir sistemini yıpratmamaya çalış.Stres kilo verişi de yavaşlatıyor...kızlar akşam akşam moralim bozuldu yine yaklaşık 3 aydır kayınvalidem bende o kadar çiğ bir kadın ki anlatamam,genç bayanlar evleneceğiniz zaman eş adayının annesine babasına bakın muhakkak etkiler kişiyi benim kaynanam kendiyle kavga eden bir kadın mesela anne yemek hazır hadi gel yiyelim desem yok canım ben yemem der 10 dakika sonra gelir yer,kahve yapsam içmem dizlerime dokunur der her yaptığımı eleştirir ve sürekli eskiden eskiden deyip beni beğenmez ve benim sinir kat sayımı artırır saygımdan yutarım ve bu benim sabrımı sürekli zorlar allahım biran önce gitsin evine yoksa dayanamıycam sanki oğlumu büyütürken o vardı yanımda sürekli beni eleştiriyor çocuklarımın bakımıyla ilgili ya sabır ya rabbbb
Aslında ben pirinci ödem attırması için kullanıyorum,yağ yaktırdığını sanmıyorum.97 kg ile başladım diyete,bu sabah tartı 95.8 gösterdi.%100 su,yani ödem çünkü 2 günde yağ yakılması imkansız.Ödemi attıktan sonra da diyete başlıycam...uff su lapayı da denesemmı ya verebılıyormusun boyle nevcım
Gel gel gel gelSelam kizlar...herkesler toplanmis takimaaaa...ben de geliiimiii...isteyenler begensiiin....
Netim kapali ama acilinca damliyorum takima haberiniz olaaaa....
Heeeyt beee eefsane tum agirliguyla geri donuyoooor....
Azzzzz kalddddiiiii.....
İnternetten dinleyebilirsin kuzum,frakans veririm sana başlayacağım zamannevim ben henüz koşu bandını açamadım öyle bir istiflemişizki 60m2 lojmanainşlh küçük odaya kapı dibine sığıp açılır..bu akşam eşim gelince halledicez bakalım
ama 20 dk çok iyi şu kilomuzladj likmi sen harika yaparsın bu işi.keşke dinleme imkanım olsa yaaaa
Evet sporun ilk dönemleri vücut su tutar.Ama harika da bir görünüme kavuşturuyor spor,ben sporsuz veremiyorum...selam kızlar,eşimin odasındayım emine hanıma geldim 800 gram yağdan kilo vermişim ama spor yaptığım için kas oranım artmış emine hanımda yağ vermeden kas yapmamı istemiyor birazda su fazlam çıktı kas olunca vucut su tutarmış sopu biraz yavaşlatacağım..
Menü çok güzel canımkahvaltı
1 dukan krep (1 yumura beyazı,1 kaşık kepek aldığı kadar süt karışımıdan 2 krep çıktı)
1 kk peynir ( yağsız peynir henüz bulamadığımdan az yedim)
1 fincan yağsız sütle nescafe
kursta 1 fincan şekersiz açık çay içtim.bir arkadaş tarçınlı kurabiye yapıp getirmiş,çayın yanına,ben yemedim,tarçınlı olduğunu kokusundan anladım,yazık bana ya
öğlen: kurstan sonra dukana uygun yağ oranlı peynir buldum ve evde hemen tadına baktım tabi
1 ad dukan krebin üstüne büyükçe bir parça peynir ve 1 minik domatesi doğradım.mikrodalgaya koydum.pizza niyetine yedim
1 bardak zero içtim
suyum 1 lt oldu
bol bol su içmeye çalışıyorum.çünkü daha ilk günden,yani dünden beri baş ağrısı başladı.bol su içerek geçiriyorum baş ağrımı diyette
benim burcum yay canim.sende kovayla evlisin galiba..kovalara ya deli ya dahi derler.gicik oldugum yani olsada sevdigim taktir ettigim yonleri cok daha fazladirnevim ben henüz koşu bandını açamadım öyle bir istiflemişizki 60m2 lojmanainşlh küçük odaya kapı dibine sığıp açılır..bu akşam eşim gelince halledicez bakalım
ama 20 dk çok iyi şu kilomuzladj likmi sen harika yaparsın bu işi.keşke dinleme imkanım olsa yaaaa
aslında eşim sağolsun diyet konusunda pek sabotaj uygulamaz bilir diyet yaparken mutlu olduğumu
gtabi doğum günü olunca ve ilk güne gelince böyle oldu
sağol hayatım
açıkcası yerin varsa ve kullanacaksan harika bişey.ben bi ara lojmana taşınınca satmayı düşündüm evin darlığından300 400 temiz ikinci eller
ama eliptik varmış biraz onunla yap eğer koşu bandıyla daha iyi verim alıyodum dersen alırsın
en iyisini yapmışsın benim eşimde doğru düzgün hiç bir sebzeyi yemezdi 5 senedir alıltıra alıştıra biraz yer oldu.kaynana sağolsun hiç zeytinyağlı geleneği olmayan bi insansaysam o kadar çok yemeği yemiyoki eşim çok zor oluyo.benimde çocuğpum olduğundan her yemeğe alıştırıcam küçükken yedi yedi yoksa sevmiyolar
hoşbulduk canım
senin burcun ne canım merak ettim.kovayla evli olmak zordur dabu arada nice seneler eşinle beraber
temizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss
selam kızlar
bugün yine kursum vardı Allahım nasıl bir imtihandan geçiriyorsun beni diyorum içimdensu böreği yaptık,küçük bir lokma adına baktım,hayaımda bu kadar güzewlini yemedim bir ödül günümde kesinlikle yapıp yiyeceğim diyerek irademi sakinleşirdim
insülin direncim var canım glifor kullanıyorum ama diyetisyen ilacı aksatmazsan etkilemez dedi ama bakalım
eline sağlık canım
offf rejimdeyken nasıl dayanıyorsun canım ya
aaaaa canım valla ne iyi olur harikaSevgililer gününde sayım görevi bende,çok duygulandımVay be,geçen yıl sevgililer günü hayatımın en güzel günüydü,bu yılsa yalnızca geçen yılki anılarımın acısı miras kaldı.Hayat ne garip
Sabır canım sabır;kolay değil biliyorum ama sinir sistemini yıpratmamaya çalış.Stres kilo verişi de yavaşlatıyor...
Aslında ben pirinci ödem attırması için kullanıyorum,yağ yaktırdığını sanmıyorum.97 kg ile başladım diyete,bu sabah tartı 95.8 gösterdi.%100 su,yani ödem çünkü 2 günde yağ yakılması imkansız.Ödemi attıktan sonra da diyete başlıycam...
Gel gel gel gel
İnternetten dinleyebilirsin kuzum,frakans veririm sana başlayacağım zamanBen dün spor yapamadım Ayşen'im çok istedim ama diyetin ilk günü çarptı.Bugün inşallah :124:
Evet sporun ilk dönemleri vücut su tutar.Ama harika da bir görünüme kavuşturuyor spor,ben sporsuz veremiyorum...
Menü çok güzel canımLight puding kullanıyordum ben çok krize girince,dukan ayda birkaç kereye izin veriyor...
benim burcum yay canim.sende kovayla evlisin galiba..kovalara ya deli ya dahi derler.gicik oldugum yani olsada sevdigim taktir ettigim yonleri cok daha fazladir
ayy bayilirim nasil canim cekti sabah sabah
aa hakkaten hiç farkında değilim sevgililer gününe denk gelmişSevgililer gününde sayım görevi bende,çok duygulandımVay be,geçen yıl sevgililer günü hayatımın en güzel günüydü,bu yılsa yalnızca geçen yılki anılarımın acısı miras kaldı.Hayat ne garip
Menü çok güzel canımLight puding kullanıyordum ben çok krize girince,dukan ayda birkaç kereye izin veriyor...
o güzelim böreği doya doya yiyememek çok zor olmuştur
işte böyle durumlarda neden biz yiyip yiyip kilo almıyoruzu çokk diyorum
neyse ödül yaparsın artık..bende ilk ödülümü koydum şimdiden içli köfte ve annemin sanayağlı poğaçası
evet canım o güzelliği ben de gördüm...cıssssss...:))selam kızlar
kızlar bı tabak bulgur pılavı ıle yesıl sogan yedımm:))
ben dıyete baslayınca sogan sarmısak tıryakılıgıde baslıyor bende ne işse:))
yatmadan oncede lahana suyumu ıcer oyle yatarım artık[/QUO
Lahana suyu nasıl etki edicek bakalım sana maviyeşilcim...olumlu olursa bende desteklemek isterim lahana suyu ile rejimi:))
eline sağlık canım...11-o2.13pazartesi mesaj sayim listesi
roseberry------------19
ganfed----------------7
dudujan-------------11
fiyona---------------0
nev81----------------8
shopaholic------------9
aysen-34--------------7
maviyesil--------------9
berenim---------------?
ohcanimadeysin-------6
bahayk-----------------?
temizlik molası verdim türk kahvemi içiyorum enfess enfesss
eline sağlık canım...mis olmuş evin..hem de daha önemlisi spor niyetinee
öğle yemeğimi yedim,bulaşık mk boşaltıp,ders vermeye inicem komşulara
akşamada kapuska yapıcam az yağlı
menümü toplu yazarım gelince
aman dikkat et canım kendinekızlr çok halsizim bugün..grip mi olucam nee.. sanırım...çokda işim var...cumaya yetişmesi gereken bir sürü evrak...uyumak istiyorum ama işim çok...(
ohh afiyet olsun..öğlen yediğin elmanın yanına ceviz/fındık/fıstık /badem yesen daha iyi olurdu canım.acıktırmadı mı tek elma?MENÜM....sabah klasik karatay kahvaltııs...
öğleyin 1 elma ve 1 bardak süt...
akşam.az bakla yemeği..yogurt...ve mercimek çorbas..
su içiyorum bol bol...
görüşmek üzere arkadaşlar..iyi geceler hepimizee
bi 10 veya 15 kilo vereyim sonra karatay yapıcam zatenaa hakkaten hiç farkında değilim sevgililer gününe denk gelmişcanım benimm geçmişi geçmişte bırakalım,kendimize bakalım,sağlığımıza kavuşalım,derim ben,üzme artık kendini
valla hem de nasıl zordu onu da yieceğimiz zamanlar gelecek inşallah..
sen içli köfte deyince direkt karatay geldi aklıma.karatayda serbest içli köfte
ayşem ne dersi veriyorsun bacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?