Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar listeyi kontrol etmemi istemişsiniz
şu mezun olup dönenin durumundan emin olamadım gerisi doğru
teşekkürler canım
Ay diyet bölümünü süper düşünmüşsün gidiyoruz bir kafeye salatadan başka diyete uygun birşey yok belki öncü olursun canım bu konuda :)
insallah canım yaaa,inan bu fikrimi pek fazla yerde söylemiyorum,çalınmasın fikrim diye
ayyy bugün ankarayı sel alacak durmadan yağmur yağıyor kapkaranlık hiç çalışasım yoktu iyice gitti çalışma isteğim
ben de sevmem yle havaları ve İzmirde yağmur eksik olmaz
kizlar simdi geldim ve listenize baktim, gec oldu ama listeniz dogru,dolu dolu bir liste olmus
canım çok sağol
Sapişim listeler netleşmediyse benide ekleyebilirsin ama netlestiyse haftaya ins

haftaya ekleyeyim artık seni canım

kahvaltı:

dukan tostu (1 dilim dukan ekmeği+yağsız peynir ve minik 1 domatesle)
yağsız peynir
2-3 dal maydanoz
2 fincan şekersiz çay

öğlen:

4 ad. dukan köfte
1 kase baharatlı yağsız yoğurt
2-3 ad. salatalık turşusu
1 dilim dukan ekmeği

ara:
1 fincan nescafe
½ arap kurabiye (ilk defa yaptım bu kurabiyeyi,uzun zamandır çok merak ediyordum tadını..tadına bakma işini de,kahvemin yanına sakladım)

suyum:1.5 lt oldu
sporum:30 dk yürüyüş

sağol canım oldu zannımca

yapalım canım kağıda yazıp çekicezmi eski usul

spor listesini arkadaş yapacaksa bende yardımcı olurum
evet ya senin online surende cok bence direk sen yap listeleri guzel olur
tebrikler canim atabilmissin ya ne guzel bak bende acayip direnc var bi turlu kiramiyorumbi kirilsa gerisi gelecek
kavitasyona gittim geldim,spora gitmem gerekiyor hava çok soğuk üşendim ama birazdan kalkar giderim bi nescafe içmek istiyorum ama cafe mate le yapıcam dünya kalori yağsız süt tozunu nerden bulucam....
kahveyi hic sevmedim icmemde genelde sende aliskanligini sudan yana gelistirmeye calis canim o daha faydali
fistiklar insallah haftaya daha guzel sonuclar alirsiniz..bendede bu hafta buyuk degisim yok..insallah hep beraber hafta daha iyi sonuc aliriz...kilo veren herkesi tebrik ediyorum
insallah canim bende iyi bi sonuc alirimherkeste iyi bir sonuc alir
dogrudur kahvenin faydasindan cok zarari var insan vucuduna
50 grda 180 kalorimi masallah rekora gitmis:))
cidden guzel olur yerinde ziyaret etmek insallah ikinizde hayalinizi gerceklestirirsiniz

sakin kurabiyeden cok yeme bir tane yeter kurabiyeler insani azdiriyor yoldan cikariyor sakin uyma o hain kurabiyelere

Canımmmm senin de cuman mübarek olsun

karanlık ve yağmurlu bir istbl sabahından herkese günaydınlar
tartıya korka korka çıktım ne yalan söliyim regliden dolayı acayip şişkinlik var 0.9 gram vermişim 4 günde iyidir herhal
Maşallah,4 günde harika bir rakam canım benim

Tebrik ederim canım harikasın

Günaydın fıstıklar
dukan testin öngördüğü gibi 2.3 kg verdim ancak 6 gün atak çıkardı,ben 4 günde vermiş oldum.bugün atakta 5. günüm.tabi listede eksideyim o ayrı
Harikasın sen,efsane geri döndü

ayy nilosum bence sana cok yakisir...senin anlatisim tarzin konusman..insani alip goturuyor...bence tam senlik..ne karar verdin bilmiyorum..ama hakkinda hayiirlisi nese o olur insallah
Kabul ettim gülüm Salı günü yayınım başlayacak

Nescafesiz bir hayat düşünemiyorum

kizlar ben bu sira giremiyorum.siddetli basagrilarim var migrenim tuttu bu ara.esimde genelde evde..okula gittigi gun sayisi azaldi genelde evde.bilgisayar onda oluyor genelde..bende oldugu zamandada yanimda oturdugu icin ne face acabiliyorum ne burayi.gormesini istemiyorum..bakma desem iskillendiriim diye onuda diyemiyorum.beraber film yabanci dizi falan izleyecekmisiz zaten ben o vakti cok zor buluyorum..cocuklar kucuk oldugu icin ev cok pisleniyor cok dagiliyor surekli biseylerle ugrasiyorum..bide saat farki cok fazla ben geldigimde kimse olmuyor genelde..muahbbet edemiyorum.tr e donunce tekrar girmek istiyorum..simdi ayrilmammi lazim yoksa izinlimi sayilmam lazim.onu bilemedim..
kaptan hangisini daha makbul gorurse o olsun..zaten bu gidisle mesaj sayim yuznden alacgim cezalar yuzunden diskalifiye olacagim gidisat belli..

cidden guzel olur yerinde ziyaret etmek insallah ikinizde hayalinizi gerceklestirirsiniz

sakin kurabiyeden cok yeme bir tane yeter kurabiyeler insani azdiriyor yoldan cikariyor sakin uyma o hain kurabiyelere
sağol ganfedcim inşallah
ne 1 tanesi,½ yedim ve olayı bitirdim.sonra da akşam yemeği yemedim.içim kazındı da şimdi yiyorum 1 kase yoğurtla bir dilim dukan ekmeği ( o da yulafımı yemiş olayım diye)
Harikasın sen,efsane geri döndü
canımsıınn sizin sayenizde,yoksa tek başıma mümkün değil
canımcım açıkçası gelip bir açıklama yapman beni çok mutlu etti.Çünkü hiç bir şey yazmadan,hiç haber vermeden çekip gidenler oluyor,gidecek mi,gitmeyecek mi,geri gelecek mi diye arada kalıyorum,beni çok zorluyor bu durum ve takım ortalamasını da kötü yönde etkiliyor.çok çokkk geçmiş olsun,migrenin ne bela olduğunu iyi bilirim yakın bir arkadaşım da var Şu ara hem sağlık yönünden hem de yoğunluktan vaktim yok giremiyorum diyorsan o zaman seni izne ayırırız.Sen müsait olduğunda geri dönersin.Kalbimiz senin de takımda olmandan yana ama sen bilirsin tabii ki
mantı yaptık bugün ama bennnn salata yedim,ütüm vardı onlar bitti oturdum şükür kızı emziriyorum.....
oyhh mantı mıı dukana uygun mantı tarifleri var roseum ama hiç denemedim benim ütüleri de biri yapsa

Mesaj sayım tarihleri:

1)ganfed...11.2.13 pazartesi +
2)dudujan...12.2.13 salı +
3)nev81...13.2.13 çarşamba +
4)shopaholic...14.2.13 perşembe
5)fiyona_07...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı

benimde hareketli bir günümdü cnm bir sürü misafirim geldiiii
spora gittim geldim oğlanı aldım parka gidecem diye kendini yerden yere atıyor allahım sen bana sabır ver....
benim kızım da öylee....parkta park..nisan mayıs bi gelse de bol bol rahat rahat götürsek bebişlerimizi parka...
ipekyol kızım 8 aylık oldu çok şükür....

oyyy maaşallah prensese:))

SAPHİRAMMM canım sayımı yarın yapıcam cnm..nöbetten cıktım ve kızım gündüzde uyutmadı..misafirler falan derken yıkılıcam şimdi:)yarın da sabahtan kahvaltıya akrabalarım gelcek...akşama yaparım inş cnm sayımı..geç olmaz inşş:))

herkeslereee günaydın sabah sabah nedense arabamı çalıştıramadım baktım geç kalacam otobüse bindim ne rahatmış otobüs ya kitap okuyarak geldim mutlu mutlu artık otobüse mi binsem napsam bilemedim.Gerci bugün yarım gün birde dönüşü var ama bakalım :)

Sabah
1 kase nesfit kırmızı meyveler ve 125 ml yarım yağlı süt

canim en iyisi izinli olman o zaman daha rahat edersin ama gonlumuz kalmandan yana ne zaman doneceksin ki turkiyeye
mantı yaptık bugün ama bennnn salata yedim,ütüm vardı onlar bitti oturdum şükür kızı emziriyorum.....
off mantiya hic dayanamam nasil dayandin sen .canim sana domatesli sehriye cormasini nasil yaptigini sorsam tarifini verebilirmisin ben bugun yaptim ama icinede birtane etsuyu tableti attim,bide yerken isine biraz pulbiber koydum senin tarifi bu hafta uygulamak istiyom bide nohut hasladim aksam salataya katmak icin olumsuz bisey varsa soylermisin canim.sakincasi yoksa eger
ohhh harikasinyememissin bravvo canim bu hafta insallah hepimiz bu hafta kilo verelim insallah
arkadaslar mesajsayimlarini zamaninda yaparsak cok iyi olur bence
off off zor is nobetten sonra misafir agirlamak allah kolaylik versin

ay yok arabasiz olmuyor ya helede kis gunu otobus beklemekten nefret ederim:// sen iyisimi arabani al istedigin yere istedigin zaman gidebilirsinDD

bugun yediklerim
sabah 2 bardak su
bir kupa yesil cay
bir dilim tam bugday ekmeyi bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir
arada bir yesil elmanin yarisi
oglen 4 kepce domatesli sehriye corbasi
ara bir yesil elmaninn yarisi
aksamada bol salata icinede haslanmis nohut katicam

canım çok öpüyorum görüşmek üzere

kahvaltı: öğlen yedim

2 haşlanmış yumurta beyazı
yağsız peynir
2-3 dal dereotu maydanoz
1 dilim dukan ekmeği
2 fincan şekersiz çay
½ kurabiye

öğlen:akşamüstü yedim

1 piliç bonfile
1 dilim dukan ekmek
½ kase yoğurt (baharatlı ve 2-3 ad. kornişonlu)

ara:1 bardak zero

akşam:şu an yiyorum
1 dilim dukan ekmek
2 dilm yağsız peynir
1 bardak zero

benimde bir menü olusturmam lazım artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…