teşekkürler canımkızlar listeyi kontrol etmemi istemişsiniz
şu mezun olup dönenin durumundan emin olamadım gerisi doğru
insallah canım yaaa,inan bu fikrimi pek fazla yerde söylemiyorum,çalınmasın fikrim diyeAy diyet bölümünü süper düşünmüşsün gidiyoruz bir kafeye salatadan başka diyete uygun birşey yok belki öncü olursun canım bu konuda :)
ben de sevmem yle havaları ve İzmirde yağmur eksik olmazayyy bugün ankarayı sel alacak durmadan yağmur yağıyor kapkaranlık hiç çalışasım yoktu iyice gitti çalışma isteğim
canım çok sağolkizlar simdi geldim ve listenize baktim, gec oldu ama listeniz dogru,dolu dolu bir liste olmus
Sapişim listeler netleşmediyse benide ekleyebilirsin ama netlestiyse haftaya ins
evet ya senin online surende cok bence direk sen yap listeleri guzel olursağol canım oldu zannımca
yapalım canım kağıda yazıp çekicezmi eski usul
spor listesini arkadaş yapacaksa bende yardımcı olurum
tebrikler canim atabilmissin ya ne guzel bak bende acayip direnc var bi turlu kiramiyorumbi kirilsa gerisi gelecekKizlar ben geldim,.... ancak gelebildim..bizim burda grip salgini felaket hastaligi atlatan tekrar yakalaniyor..o yuzden anca gelebildim..hem merakta ettim kim ne kadar vermis..
daha 18 sayfadayim..yavas yavas gleiyorumm
insallah canim, bu hafta 400gr eksik ciktimsen nasilsin canim
canim sende tekrar hos geldin..biliyorsunki ben 1 yil akapunktur diyetiyle zayifladim... ilk haftalar baya faydasini gordum..vucuda yeni takilinca etkisini hissediyorsun. ama tabiki kulagima igneler var diye herseyi yemedim..diyet listeme uydum..haftalar sonrada alistim..hatta bazen okadar alistim ki kulagimdaki igneleri bile unuttugum olmustur..diyetine uyabilirsen mantikli canim.. sana tokluk hissi veriyor ama yine hersey senin iradene bagli...yani mucize formul yine degil...hersey sende bitiyor canim
ayy nilosum bence sana cok yakisir...senin anlatisim tarzin konusman..insani alip goturuyor...bence tam senlik..ne karar verdin bilmiyorum..ama hakkinda hayiirlisi nese o olur insallah
kahveyi hic sevmedim icmemde genelde sende aliskanligini sudan yana gelistirmeye calis canim o daha faydalikavitasyona gittim geldim,spora gitmem gerekiyor hava çok soğuk üşendim ama birazdan kalkar giderim bi nescafe içmek istiyorum ama cafe mate le yapıcam dünya kalori yağsız süt tozunu nerden bulucam....
insallah canim bende iyi bi sonuc alirimherkeste iyi bir sonuc alirfistiklar insallah haftaya daha guzel sonuclar alirsiniz..bendede bu hafta buyuk degisim yok..insallah hep beraber hafta daha iyi sonuc aliriz...kilo veren herkesi tebrik ediyorum
dogrudur kahvenin faydasindan cok zarari var insan vucudunagünde bir tane nescafe ve türk kahvesiz asla yapamam acaip bir alışkanlığım var içmediğim zaman kendimi iyi hissetmiyorum ve dietisyenim kesinlikle yasakladı ama bırakamıyorum kafeinsiz nescafe içiyorum,vücutta çok ödem yapıyormuş....
50 grda 180 kalorimi masallah rekora gitmis:))yediklerimi yazayım
sabah
bir porsiyon special k
ara
türk kahvesi(şekersiz)
öğle
saat 1 de yedim
bir tabak patates yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
3 kornişon turşu
ara
türk kahvesi(şekersiz)
komşu adetleri gereği buğday kavurmuş ondan yiyorum (kalorisine baktım 50 gr 180 kalori diyooldum)
akşam
öğle ve arası yüzünden akşamı hafif geçiricem
karnıbahar haşlıycam az bişey yoğurtlayıp bir dilim çavdar ekmeğiyle yiycem
suyum 8 brdk oldu
2 brdk daha içerim
1 brdk form çay
akşamda eşimle yürüycem en az yarım saat
cidden guzel olur yerinde ziyaret etmek insallah ikinizde hayalinizi gerceklestirirsinizcanım coffee mate in light ı var diye biliyorum ya da yağsız süt tozu istersen pınarın var ama kahveye kullanılıyor mu onu bilmiyorum.Yağsız süt en iyi çözüm bence
canım benim çok sağol.inşallahhhh
ayy o kadar sevinirim ki kırmızımm,inşallah istediğim yeri açabilirm de seni de güzelce ağırlarım..menüm de diyet kısmı da olucak kesin kararlıyım
kahvaltı:
dukan tostu (1 dilim dukan ekmeği+yağsız peynir ve minik 1 domatesle)
yağsız peynir
2-3 dal maydanoz
2 fincan şekersiz çay
öğlen:
4 ad. dukan köfte
1 kase baharatlı yağsız yoğurt
2-3 ad. salatalık turşusu
1 dilim dukan ekmeği
ara:
1 fincan nescafe
½ arap kurabiye (ilk defa yaptım bu kurabiyeyi,uzun zamandır çok merak ediyordum tadını..tadına bakma işini de,kahvemin yanına sakladım)
suyum:1.5 lt oldu
sporum:30 dk yürüyüş
Canımmmm senin de cuman mübarek olsunselam güzel hatunlar cumanız mübarek olsun,tartınız eksilerde olsun,benim kilom 62.9 çıktı uyumuşum oğlanın servisini kaçırdık ben götürdüm sabah yağmur vardı trafik felç kızı yatağın üstünde bıraktım sağına soluna yastık koydum ama düşer diye hızlı hızlı götürdüm ...
Maşallah,4 günde harika bir rakam canım benimkaranlık ve yağmurlu bir istbl sabahından herkese günaydınlar
tartıya korka korka çıktım ne yalan söliyim regliden dolayı acayip şişkinlik var 0.9 gram vermişim 4 günde iyidir herhal
Tebrik ederim canım harikasıngünaydın arkadaşlar....tartı günüüüüüüü.....
SAPHİRA Cım ben gecen gün takıma döndüğümde 86 idim cnm bu sabah 84.9 cıktım...ama takımdan ayrılırken ki kilomla değişik hespalam yapılıyor sanırım ve ben bilmiyorum..bu hesaplamayı benim için ypabilirmisin canım:26:
Harikasın sen,efsane geri döndüGünaydın fıstıklar
dukan testin öngördüğü gibi 2.3 kg verdim ancak 6 gün atak çıkardı,ben 4 günde vermiş oldum.bugün atakta 5. günüm.tabi listede eksideyim o ayrı
Kabul ettim gülümayy nilosum bence sana cok yakisir...senin anlatisim tarzin konusman..insani alip goturuyor...bence tam senlik..ne karar verdin bilmiyorum..ama hakkinda hayiirlisi nese o olur insallah
Nescafesiz bir hayat düşünemiyorumgünde bir tane nescafe ve türk kahvesiz asla yapamam acaip bir alışkanlığım var içmediğim zaman kendimi iyi hissetmiyorum ve dietisyenim kesinlikle yasakladı ama bırakamıyorum kafeinsiz nescafe içiyorum,vücutta çok ödem yapıyormuş....
sağol ganfedcim inşallahcidden guzel olur yerinde ziyaret etmek insallah ikinizde hayalinizi gerceklestirirsiniz
sakin kurabiyeden cok yeme bir tane yeter kurabiyeler insani azdiriyor yoldan cikariyor sakin uyma o hain kurabiyelere
canımsıınn sizin sayenizde,yoksa tek başıma mümkün değilHarikasın sen,efsane geri döndü
canımcım açıkçası gelip bir açıklama yapman beni çok mutlu etti.Çünkü hiç bir şey yazmadan,hiç haber vermeden çekip gidenler oluyor,gidecek mi,gitmeyecek mi,geri gelecek mi diye arada kalıyorum,beni çok zorluyor bu durum ve takım ortalamasını da kötü yönde etkiliyor.çok çokkk geçmiş olsun,migrenin ne bela olduğunu iyi bilirim yakın bir arkadaşım da varkizlar ben bu sira giremiyorum.siddetli basagrilarim var migrenim tuttu bu ara.esimde genelde evde..okula gittigi gun sayisi azaldi genelde evde.bilgisayar onda oluyor genelde..bende oldugu zamandada yanimda oturdugu icin ne face acabiliyorum ne burayi.gormesini istemiyorum..bakma desem iskillendiriim diye onuda diyemiyorum.beraber film yabanci dizi falan izleyecekmisiz zaten ben o vakti cok zor buluyorum..cocuklar kucuk oldugu icin ev cok pisleniyor cok dagiliyor surekli biseylerle ugrasiyorum..bide saat farki cok fazla ben geldigimde kimse olmuyor genelde..muahbbet edemiyorum.tr e donunce tekrar girmek istiyorum..simdi ayrilmammi lazim yoksa izinlimi sayilmam lazim.onu bilemedim..
kaptan hangisini daha makbul gorurse o olsun..zaten bu gidisle mesaj sayim yuznden alacgim cezalar yuzunden diskalifiye olacagim gidisat belli..
oyhh mantı mıımantı yaptık bugün ama bennnn salata yedim,ütüm vardı onlar bitti oturdum şükür kızı emziriyorum.....
benimde hareketli bir günümdü cnm bir sürü misafirim geldiiiikızlar benı bugun ızınlı sayın cok mısafırım vardı..sımdı gıttıler .sabah kahvaltıoya gıttıydım ordan kızlarla bana geldık ama cok yoruldum.aksamda alısverıs fln daha gırebılcegımı sanmıorum
gorusuruz
benim kızım da öylee....parkta park..nisan mayıs bi gelse de bol bol rahat rahat götürsek bebişlerimizi parka...spora gittim geldim oğlanı aldım parka gidecem diye kendini yerden yere atıyor allahım sen bana sabır ver....
ipekyol kızım 8 aylık oldu çok şükür....
SAPHİRAMMM canım sayımı yarın yapıcam cnm..nöbetten cıktım ve kızım gündüzde uyutmadı..misafirler falan derken yıkılıcam şimdi:)yarın da sabahtan kahvaltıya akrabalarım gelcek...akşama yaparım inş cnm sayımı..geç olmaz inşş:))
canim en iyisi izinli olman o zaman daha rahat edersin ama gonlumuz kalmandan yana ne zaman doneceksin ki turkiyeyekizlar ben bu sira giremiyorum.siddetli basagrilarim var migrenim tuttu bu ara.esimde genelde evde..okula gittigi gun sayisi azaldi genelde evde.bilgisayar onda oluyor genelde..bende oldugu zamandada yanimda oturdugu icin ne face acabiliyorum ne burayi.gormesini istemiyorum..bakma desem iskillendiriim diye onuda diyemiyorum.beraber film yabanci dizi falan izleyecekmisiz zaten ben o vakti cok zor buluyorum..cocuklar kucuk oldugu icin ev cok pisleniyor cok dagiliyor surekli biseylerle ugrasiyorum..bide saat farki cok fazla ben geldigimde kimse olmuyor genelde..muahbbet edemiyorum.tr e donunce tekrar girmek istiyorum..simdi ayrilmammi lazim yoksa izinlimi sayilmam lazim.onu bilemedim..
kaptan hangisini daha makbul gorurse o olsun..zaten bu gidisle mesaj sayim yuznden alacgim cezalar yuzunden diskalifiye olacagim gidisat belli..
off mantiya hic dayanamam nasil dayandin sen .canim sana domatesli sehriye cormasini nasil yaptigini sorsam tarifini verebilirmisin ben bugun yaptim ama icinede birtane etsuyu tableti attim,bide yerken isine biraz pulbiber koydum senin tarifi bu hafta uygulamak istiyom bide nohut hasladim aksam salataya katmak icin olumsuz bisey varsa soylermisin canim.sakincasi yoksa egermantı yaptık bugün ama bennnn salata yedim,ütüm vardı onlar bitti oturdum şükür kızı emziriyorum.....
ohhh harikasinyememissin bravvo canim bu hafta insallah hepimiz bu hafta kilo verelim insallahsağol ganfedcim inşallah
ne 1 tanesi,½ yedim ve olayı bitirdim.sonra da akşam yemeği yemedim.içim kazındı da şimdi yiyorum 1 kase yoğurtla bir dilim dukan ekmeği ( o da yulafımı yemiş olayım diye)
canımsıınn sizin sayenizde,yoksa tek başıma mümkün değil
canımcım açıkçası gelip bir açıklama yapman beni çok mutlu etti.Çünkü hiç bir şey yazmadan,hiç haber vermeden çekip gidenler oluyor,gidecek mi,gitmeyecek mi,geri gelecek mi diye arada kalıyorum,beni çok zorluyor bu durum ve takım ortalamasını da kötü yönde etkiliyor.çok çokkk geçmiş olsun,migrenin ne bela olduğunu iyi bilirim yakın bir arkadaşım da varŞu ara hem sağlık yönünden hem de yoğunluktan vaktim yok giremiyorum diyorsan o zaman seni izne ayırırız.Sen müsait olduğunda geri dönersin.Kalbimiz senin de takımda olmandan yana ama sen bilirsin tabii ki
oyhh mantı mııdukana uygun mantı tarifleri var roseum ama hiç denemedim benim ütüleri de biri yapsa
arkadaslar mesajsayimlarini zamaninda yaparsak cok iyi olur benceMesaj sayım tarihleri:
1)ganfed...11.2.13 pazartesi +
2)dudujan...12.2.13 salı +
3)nev81...13.2.13 çarşamba +
4)shopaholic...14.2.13 perşembe
5)fiyona_07...15.2.13 cuma
6)aysen_34...18.2.13 pazartesi
7)maviyesil1999...19.2.13 salı
8)saphira...20.2.13 çarşamba
9)berenim...21.2.13 perşembe
10)ohcanimadeysin...22.2.13 cuma
11)roseberry...25.2.13 pazartesi
12)anşaa...26.2.13 salı
off off zor is nobetten sonra misafir agirlamak allah kolaylik versinSAPHİRAMMM canım sayımı yarın yapıcam cnm..nöbetten cıktım ve kızım gündüzde uyutmadı..misafirler falan derken yıkılıcam şimdi:)yarın da sabahtan kahvaltıya akrabalarım gelcek...akşama yaparım inş cnm sayımı..geç olmaz inşş:))
herkeslereee günaydın sabah sabah nedense arabamı çalıştıramadım baktım geç kalacam otobüse bindim ne rahatmış otobüs ya kitap okuyarak geldim mutlu mutluartık otobüse mi binsem napsam bilemedim.Gerci bugün yarım gün birde dönüşü var ama bakalım :)
Sabah
1 kase nesfit kırmızı meyveler ve 125 ml yarım yağlı süt
canımcım açıkçası gelip bir açıklama yapman beni çok mutlu etti.Çünkü hiç bir şey yazmadan,hiç haber vermeden çekip gidenler oluyor,gidecek mi,gitmeyecek mi,geri gelecek mi diye arada kalıyorum,beni çok zorluyor bu durum ve takım ortalamasını da kötü yönde etkiliyor.çok çokkk geçmiş olsun,migrenin ne bela olduğunu iyi bilirim yakın bir arkadaşım da varŞu ara hem sağlık yönünden hem de yoğunluktan vaktim yok giremiyorum diyorsan o zaman seni izne ayırırız.Sen müsait olduğunda geri dönersin.Kalbimiz senin de takımda olmandan yana ama sen bilirsin tabii ki
canim en iyisi izinli olman o zaman daha rahat edersin ama gonlumuz kalmandan yana ne zaman doneceksin ki turkiyeye
kizlar kalmayi devam etmeyi cok istiyorum valla Allah biliyor..su ustumde yapismis 5 kilomdan destekler sayesinde kurtulabilecegim sadece..ama inanin vakit bulamiyorum hic.bakiyorum bazen menu bile yazmamisim.kurallari cignemekte vicdanimi cok fazla rahatsiz ediyor.tr donusumuze 5 ay kaldi.bitsin de gidelim artik bir yere kadar ya...cok ozledim ulkemi ailemi..su saat farki yuzunden arkadaslarimla bile gorusemiyorum.sabah kalkinca aramam lazim..kahvalti ev topla mutfak telasindan unutuyorum aklima geldigimde turkiye uyuyor oluyor :44: iyice bunaldim ya..
o zaman ben izinli sayilayim simdilik
zaten dun annemde dedi sen orda kilo vermeye ugrasma artik.bi doktora gorunmen lazim.orda kilonu korumaya bak.gelince butun tetkikleri bi yaptir,sekerine kolestrolune,hormonlarina baktir..hayatini bi duzene sok sonra ne yapiyorsan yap dedi.
hepinizi cok opuyor bol kilo vermeli,kacamaksiz,iradeli gunler diliyorum.
kizlar kalmayi devam etmeyi cok istiyorum valla Allah biliyor..su ustumde yapismis 5 kilomdan destekler sayesinde kurtulabilecegim sadece..ama inanin vakit bulamiyorum hic.bakiyorum bazen menu bile yazmamisim.kurallari cignemekte vicdanimi cok fazla rahatsiz ediyor.tr donusumuze 5 ay kaldi.bitsin de gidelim artik bir yere kadar ya...cok ozledim ulkemi ailemi..su saat farki yuzunden arkadaslarimla bile gorusemiyorum.sabah kalkinca aramam lazim..kahvalti ev topla mutfak telasindan unutuyorum aklima geldigimde turkiye uyuyor oluyor :44: iyice bunaldim ya..
o zaman ben izinli sayilayim simdilik
zaten dun annemde dedi sen orda kilo vermeye ugrasma artik.bi doktora gorunmen lazim.orda kilonu korumaya bak.gelince butun tetkikleri bi yaptir,sekerine kolestrolune,hormonlarina baktir..hayatini bi duzene sok sonra ne yapiyorsan yap dedi.
hepinizi cok opuyor bol kilo vermeli,kacamaksiz,iradeli gunler diliyorum.
kahvaltı: öğlen yedim
2 haşlanmış yumurta beyazı
yağsız peynir
2-3 dal dereotu maydanoz
1 dilim dukan ekmeği
2 fincan şekersiz çay
½ kurabiye
öğlen:akşamüstü yedim
1 piliç bonfile
1 dilim dukan ekmek
½ kase yoğurt (baharatlı ve 2-3 ad. kornişonlu)
ara:1 bardak zero
akşam:şu an yiyorum
1 dilim dukan ekmek
2 dilm yağsız peynir
1 bardak zero
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?