Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar ben geldim,.... ancak gelebildim..bizim burda grip salgini felaket hastaligi atlatan tekrar yakalaniyor..o yuzden anca gelebildim..hem merakta ettim kim ne kadar vermis..
daha 18 sayfadayim..yavas yavas gleiyorumm
merhaba gülüm nasılsın
az kalmış 1 ayda verirsin onuda sen akapunktur taktırdınmı yine
insallah canim, bu hafta 400gr eksik ciktim sen nasilsin canim
arkadaşlar ben akupunktura gitmeyi düşünüyorum ama emin diilim...iştah problemim var yada yeme bozuklugu belki de...akupunktur gercekten iştahı kesiyor mu?bilgisi olan var mı?
canim sende tekrar hos geldin..biliyorsunki ben 1 yil akapunktur diyetiyle zayifladim... ilk haftalar baya faydasini gordum..vucuda yeni takilinca etkisini hissediyorsun. ama tabiki kulagima igneler var diye herseyi yemedim..diyet listeme uydum..haftalar sonrada alistim..hatta bazen okadar alistim ki kulagimdaki igneleri bile unuttugum olmustur..diyetine uyabilirsen mantikli canim.. sana tokluk hissi veriyor ama yine hersey senin iradene bagli...yani mucize formul yine degil...hersey sende bitiyor canim
Bu arada bugün yerel bir radyodan dj'lik teklifi aldım,kararsız kaldım kıvırabilir miyim acaba

ayy nilosum bence sana cok yakisir...senin anlatisim tarzin konusman..insani alip goturuyor...bence tam senlik..ne karar verdin bilmiyorum..ama hakkinda hayiirlisi nese o olur insallah

***7. TAKIM 296. ETAP***

Ganfed (57 / 57 / 0 / %0 )
roseberry (64 / 62.9 / 1.1 / %1.72)
bahayk (52,8 ayrıldı
berenim2012 (88 bildirim yapmadı
dudujan (106.8 / 105.9 / 0.9 / %0.84)
fiyona_07 (58.9 bildirim yapmadı
nuhan (81,1 ayrıldı
ohcanimadeysin (65 / 64.8 /0.2 /%0.31 )
SAPHIRA (83.9 / 89.2 / -5.3 / -%0.39 ) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
aysen_34 (97.5/96.6/0.9/%0.92) yeni üye (9.3.12 de 247. etapta mezun olan üye)
nev81 (80.5 / 94.5 / -14 / -%1.09) 281. etapta izne ayrılan üyenin yüzdesi 16'ya bölündü
shopaholic ( 82.3/ 84.9 / -2.6 / -%0.14 ) 273. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 23'e bölündü
maviyesil1999 (69.2/70/%-0,8/-0.19) 290. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü

7. Takım Ortalaması: % 0.15

kızlar rica etsem kontrol eder misiniz?

arkadaşlar kusura bakmayın biraz geç gördüm mesajınızı.hesaplamalarınız doğru.kilo veren herkesi tebrik ediyorum:))

kavitasyona gittim geldim,spora gitmem gerekiyor hava çok soğuk üşendim ama birazdan kalkar giderim bi nescafe içmek istiyorum ama cafe mate le yapıcam dünya kalori yağsız süt tozunu nerden bulucam....

fistiklar insallah haftaya daha guzel sonuclar alirsiniz..bendede bu hafta buyuk degisim yok..insallah hep beraber hafta daha iyi sonuc aliriz...kilo veren herkesi tebrik ediyorum

kavitasyona gittim geldim,spora gitmem gerekiyor hava çok soğuk üşendim ama birazdan kalkar giderim bi nescafe içmek istiyorum ama cafe mate le yapıcam dünya kalori yağsız süt tozunu nerden bulucam....

ben bilmiyorum. hatta varliugindan bile haberim yok desem yalan olmaz
cok kahve sevmeyen biri olduguma, diyet yaparken bu yuzdende cok zorlanmadim..
ama bazilari icin gercekten zor oluyor. diyet zaten zor birde kahvesizlik...
sende ya siyah icmeye calis kayveni canim yada bitki cayi felan??

günde bir tane nescafe ve türk kahvesiz asla yapamam acaip bir alışkanlığım var içmediğim zaman kendimi iyi hissetmiyorum ve dietisyenim kesinlikle yasakladı ama bırakamıyorum kafeinsiz nescafe içiyorum,vücutta çok ödem yapıyormuş....

yediklerimi yazayım
sabah
bir porsiyon special k
ara
türk kahvesi(şekersiz)
öğle
saat 1 de yedim
bir tabak patates yemeği
2 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık yoğurt
3 kornişon turşu

ara
türk kahvesi(şekersiz)
komşu adetleri gereği buğday kavurmuş ondan yiyorum (kalorisine baktım 50 gr 180 kalori diyo oldum)

akşam
öğle ve arası yüzünden akşamı hafif geçiricem
karnıbahar haşlıycam az bişey yoğurtlayıp bir dilim çavdar ekmeğiyle yiycem

suyum 8 brdk oldu
2 brdk daha içerim
1 brdk form çay
akşamda eşimle yürüycem en az yarım saat

şimdiye kadar yediklerim

sabah
2 dilim kepek ekmeğine 30 gram peynirle yağsız tost

ara
yok

öğle
kabak ve havuç haşlaması
1 bardak light yoğurt

ara
yani az önce yarım bardak süt ve suyla yapılmış nescafe
yarım paket eti form

akşam karışık salata yicem yanınada 1 yumurta ve a bardak yoğurt

şimdi spora gidicem....

onun kaşığı 11 kalori canım çok değil eğer benim içtiğimse:26: bende kahvenin her türlüsünü içtiğim için hep bakarım kalorilerinede
ne yapcaz bu kahve sevdasını bilmem

canım coffee mate in light ı var diye biliyorum ya da yağsız süt tozu istersen pınarın var ama kahveye kullanılıyor mu onu bilmiyorum.Yağsız süt en iyi çözüm bence
hosbulduk saphisim..buarada yemek kursun hayirli olsun....
benimde cok hosuma gidiyor yemek yamak yeni tarifler..
insallah hayirlisiyla hazirandan sonra guzel bir yer acarsin...
belkim yolumda duser gelirim yemegini yemeye

canım benim çok sağol.inşallahhhh
ayy o kadar sevinirim ki kırmızımm,inşallah istediğim yeri açabilirm de seni de güzelce ağırlarım..menüm de diyet kısmı da olucak kesin kararlıyım

Ay diyet bölümünü süper düşünmüşsün gidiyoruz bir kafeye salatadan başka diyete uygun birşey yok belki öncü olursun canım bu konuda :)

ayyy bugün ankarayı sel alacak durmadan yağmur yağıyor kapkaranlık hiç çalışasım yoktu iyice gitti çalışma isteğim

Tamam canım ins pzt sonra baslarım bende
Waaw herkes toplanmıs
ganfedcim bm(vücut kitle oranıdır)
benimki şu an 33 müş şişman sınıfındayım yani obez (hiç bilmiyodum sanki )
istersen hesapla sende
Aysencım ne var ne yok nasılsın
OOOoooooo yalnız cocuklardan sonra

Canım ya kızın kaç aylık oldu senin Allah hayırlı evlat eylesin

kizlar simdi geldim ve listenize baktim, gec oldu ama listeniz dogru,dolu dolu bir liste olmus

Sapişim listeler netleşmediyse benide ekleyebilirsin ama netlestiyse haftaya ins

kızlar benı bugun ızınlı sayın cok mısafırım vardı..sımdı gıttıler .sabah kahvaltıoya gıttıydım ordan kızlarla bana geldık ama cok yoruldum.aksamda alısverıs fln daha gırebılcegımı sanmıorum
gorusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…