- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
evet canım aynen öyle bir öğün atlayınca daha doymuyosun..düzeni bozmamak lazım ama arada kaçıyo işteçok aç bırakmayın kendınızı sonra saldırıverıyoruz farkında olmadan
bugün aç kalanlar günü olmuş ve aynen hep aklım yemekte,nasıl olcak böyle bilmiyorum
ah canıımmm inan canınız çeksin diye değil,canınız tatlı iseyince yapın da,tatlı ihtiyacınızı giderin diye koydumdene dene süper oliii
ben de torpil yaparım.yani İzmirde adı torpil de,netteki tariflerde külah pasta filan demişler
evet canım aynen kaılıyorum.bugün böyle oldu
saol canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım.
offf her ikinizinde hsta olması kötü olmuş çok geçmiş olsun
tesekkür ederim canım hala toparlanamadık.Ates yok ama hiç rahat değiliz huysuz dağınık keyifsiz.gecmıs olsun nasıl oldu
Sapişim burada kışta yok bildiğin 30-35 derece yaz yaşıyoruz ama sanırım klimalardan hastalandı yavrum.bu sene kıştan nefre ettim,çocuklar hep hastasana da kızına da çok geçmiş olsun canım.sağlık olsun da,kurslar sınavla halledilir bir şekilde
canım karatay mı yapıyorsun? afiyet olsun
***7. TAKIM 297. ETAP***
Ganfed (57/56.3/0.7/%1.23)
roseberry (62.9 / 61.7 / 1.2 / %1.91)
berenim2012 (88 geri dönmek üzere ayrıldı
dudujan (105.9 / 105.1 / 0.8 / 0.76%)
fiyona_07 (58.9 diskalifiye oldu
ohcanimadeysin (64.8 geri dönmek üzere ayrıldı
SAPHIRA (89.2 / 88.3 / 0.9 / %1)
aysen_34 (96.6 ayrıldı
nev81 (94.5 / 93.8 / 0.7 / %0.74)
shopaholic (84.9 / 84.4 / 0.5 / % 0.59)
maviyesil1999 (70 / 70 / 0 / %0)
7. Takım Ortalaması :% 1.13
kızlar listemiz hazır.onaya sunucam sonra da paylaşım alanına eklicem.Kuralımızı bozmayıp hepiniz 12'den önce bildirim yaptığınız için teşekkür ederim arkadaşlar
aslında anşaa ve ipekyol da bu hafta listedeydi ama bu saate kadar bildirim yapmadıklarına göre,bu hafta listede olmayacaklarını düşündüler herhalde,o kadar da uğraşmıştım,hangi etapta ayrılmışlar diye..neyse napalım..
HAFTALIK BADİLER :))))
roseberry ve ganfed
maviyeşil1999 ve nev81
shopaholic ve saphıra
lepistesinyavrucugu ve dudujan
herkese başarılar bol azimli bol eksili bir hafta diliyorum
canım doğalsan yulaf kepeği alıyorum,migros ve tansaşlarda oluyor.toz tatlandırıcı da aynı şekilde.takita form 60 kullanılıyor dukanda veya splendanın tozu kullanılıyor.interneten de sipariş edebilirsin tabiyapıcam ama yaa şu toz tatlandırıcı ve yulaf kepeğini nerden alıyonuz bakem
aaa bizde torpil deriz yoksa farkında olmadan kanıma izmir demi karışmış
helal olsun canım benim haftaya hallederizSapişim burada kışta yok bildiğin 30-35 derece yaz yaşıyoruz ama sanırım klimalardan hastalandı yavrum.
Ben kurstan ayrı kalınca bayağı afallıyorum.Sonraki derste yarım saat hocanın ne dediğini anlamaya kelimeleri hatırlamaya çalışıyorum
Karatay değil canım kalori sayımı ama karatay vari :)))
Canım hakkını helal et benim dün çok yogun bi programım vardı.Günlerden cuma oldugunu bile unutmusum.Hatırladığımda ise saat bayağı geç olmuştu.Tr de gece yarısına yakındı herhalde.
eşleştik kura ile,rakibe olduk birbirimizeBu listede ne biri acıklayabilir mi acaba:26:
Bugün bi yetimhaneye gittik.Yazık yavrularım siyah boncuk gibiydiler.İçim hala buruk.Onların haline birde halimize bakıyorum.Çok tarifsiz duygularım..duyduklarım ve gördüklerim karşısında
gününüz aydın olsun herkese keyifli pazarlar diliyorum......
bu guzel pazar gununde calışmanın verdiği haklı gururla evrene pozitif mesajlar gönderiyorum mutluyum diyeehayır ısın kötu tarafı havada güneslı ısınacak gıbı eşimle kızım evde ben çalışıyorum...olsun olsun ben mutluyum guzel sakın bır pazar geçireceğimi umut ediyorummm....az kalorılı gunler diliyorum ..bıde spor lıstesi tutuyomuyuz onu sorcam tutuyosak dun için 70 dakıka yuruyüş 30 dakıka bisikletim varr...menumu de yazıyım dun hasarsız geçtı çok şukur
sabah:kahve peynır 3 zeytın 2 dilim cavdar ekmeği
öğle:ıspanaklı yumurta ayran
akşam:balık salata
yaramazlık yooookkkkherkese iyi pazarlar kahvalımı unutmadan yazayım da biraz çıkıcaz evden.bugün İzmirde tam da İzmire çok yakışan bir hava var,faydalanmak lazım
yağsız peynir
1 küçük domates
3 sap maydanoz
1 haşlanmış yumurta+1 yumurta beyazı
3 dilim sucuk (bu biraz kaçamak oldu ama napiim artık,malum pazar kahvaltısı)
çay
üstüne 1 dukan kurabiye+çay
sonuç: açımm
yağsız beslendiğim için ya doymuyorum ya da çabuk acıkıyorumkafamda değişik formüler geziyor yine
Kızlarrr herkese selamlar ve mutlu pazarlar
Ben çok kötüyüm cumartesiden beri.Dışardan tavuk salatası yemiştim rejimede uygun diye tavuktan zehirlendim hastaneden şimdi geldim ay ölecem sandım midem bağısaklar iptal eve çıktımda yatıyorum annemde yok arkadaş bekliyor başımı sıkıntıdan nete gireyim dedimrejimde rezil oldu
ben sana 2 iki hafta veriyorum 2 hafta sonra bay bay yaparsın biz tombul sosislere
canım kıyamam çok geçmiş olsun tedavi falan mı görcek yoksa zamanla duzelır dediler mı...
valaaaa kıskanıyorum bu ne hızdır yarabbim istanbulda olanlar esranın diyetısyenıne neden gitmiyo acaba harıkasın hayatım maşallah....
ama ben takımı sağlam disiplinde gördümm...güzel olmuş bence....
çok yanlış zamanda çıkmışsın canım takımdan o son 3-4 aylık gevseklıkten sonra ınan takım yenı duzene gircektır kaptan ve uyelerın hepsı çok sağlam....üzüldüm ne yalan söyliyim...
az mı 700 gr tebrikler canım...
hahahahaa evet öle gözüküyo...
çok çok çok özür dilerim kaptanım önceliklee....ben dün sabah evden bı çıktım az önce geldım haber veriyim diye akşam tam nete girdim ama ortalık çok karışıktı iş yerinde ne yazıkkı...bir daha kesinlikle böyle bişii olmıycak kusuruma bakma hiç tarzım diildir ama....oldu bi kere...
bi dakikaa radyo programı da nedir bakıyımmm ya çok geride kaldım bişeyler kaçırmışım bennn
ben de saymak ıstiyoruuuuuuummmm ya ben ya bennn.....
alışırsın çiçeğim zamanla...
bayılırım kapuskaya:))iyi hafta sonları kızçelerrr
kahvaltım
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
1 kk peynir
1 dilim çvdr ekmeği
yeşil çay
öğleye kapuska yapıyim diyorum
eyvah eyvah .cocuklardakı bılgısayar merakı delı edıo benıherkese iyi haftasonları kızlar ben anneme geldim gelirken tableti getirmiştim ama sağplsun oğlum ekranını kırdı kardeşimin işyerinden giriyorum ama burası işyeri olduğu için sık giremem haber vereyim dedim,hepinizi kocaaaaaammmmaaaaannn öptümmm
aynen ben hep bu hataya dusuom bebemmmçok aç bırakmayın kendınızı sonra saldırıverıyoruz farkında olmadan
bende merak ettım nedır kı bu lısteBu listede ne biri acıklayabilir mi acaba:26:
Bugün bi yetimhaneye gittik.Yazık yavrularım siyah boncuk gibiydiler.İçim hala buruk.Onların haline birde halimize bakıyorum.Çok tarifsiz duygularım..duyduklarım ve gördüklerim karşısında
cok gecmıs olsun dudummm nasıl oldun sımdıKızlarrr herkese selamlar ve mutlu pazarlar
Ben çok kötüyüm cumartesiden beri.Dışardan tavuk salatası yemiştim rejimede uygun diye tavuktan zehirlendim hastaneden şimdi geldim ay ölecem sandım midem bağısaklar iptal eve çıktımda yatıyorum annemde yok arkadaş bekliyor başımı sıkıntıdan nete gireyim dedimrejimde rezil oldu
Sağol canımyaramazlık yooookkkk
canım çok geçmiş olsun
dudujan çok geçmiş olsun canım annende panik yapmıştır söylediysen
ay beklıcez dedı duruma gore aamelıyat dıyor
bayılırım kapuskaya:))
eyvah eyvah .cocuklardakı bılgısayar merakı delı edıo benı
aynen ben hep bu hataya dusuom bebemmm
bende merak ettım nedır kı bu lıste
hıc deger bılmıoruz degıl mı halımıze..yazık
cok gecmıs olsun dudummm nasıl oldun sımdı
canım benim çokkkk geçmiş olsun,ah bu dışarıdan yenen tavuklardan zehirlenme olayını çok duyuyorumKızlarrr herkese selamlar ve mutlu pazarlar
Kızlar pek birşey yiyemiyorum midem düzelmedi ama zorla 1 dilim peynir+2 siyah zeytin+1 dilim tam buğday ekmeği yedim.Yanındada ılık su içtim.
canım benim çokkkk geçmiş olsun,ah bu dışarıdan yenen tavuklardan zehirlenme olayını çok duyuyorum
canım şimdi diyeti değil sağlığını düşün,sağlık olsun da,her şey olur nasıl olsa
Selam kızlar,hepimiz için iyi bir hafta olsunnn
bu sabah kurs hocam aradı,üşütmüş hastaymış yazık,o yüzden bugünkü ders iptal oldu.Ben de ev işinden anca gelebildim.Birazdan çıkıp kızımı alıcam okuldan.O da bugün aşı oldu yavrum,ilk kez yanında ben yokken,okulda aşı olduöğretmenini aradım açmadı,çocuklarla ilgilenirken açamıyor tel.ini.o yüzden çok merak ediyorum,ağlamadı ne yaptı,cabbardır biraz,pek ağlamaz ama ağlayanlardan etkilenmiş olabilir
sağol canım düşünüyorum kendimide diyet ziyan oldu geçen haftasabah tartıldım kilodan fazla almışım anlamadım ki nasıl oldu hiçbirşey yemeden inş serumlardan şişliltir de geçer cumaya kadar o kadar moralim bozuldu ki dışarı çıkınca bile dikkat ediyorum rejime başka yerden yakalıyor
aaay kıyamam ya benim aşılarım hep kanardı annem sağlık ocağına götürmek zorunda alırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?