bozma moralini tatlım,er ya da geç gidecek bu kilolar nasıl olsa
çok şükür sorunsuz geçmiş.keyfi yerinde,ağlamamış bile,hiç acımadı diyor
Mesaj sayım tarihleri:
3)anşaaa...21.2.13 perşembe
4)Ganfed...22.2.13 cuma
5)nev81...25.2.13 pazartesi
6)dudujan...26.2.13 salı
7)shopaholic...27.2.13 çarşamba
8)maviyesil1999...28.2.13 perşembe
9)saphira...1.3.13 cuma
10)roseberry...4.3.13 pazartesi
11)anşaaa...5.3.13 salı
12)Ganfed...6.3.13 çarşamba
13)maviyesil1999...7.3.13 perşembe
14)roseberry...8.3.13 cuma
anşaaacım 21.2.13 ü roseberry saymıştı aslında ama alıntıları tek tek saymamış,sonuçlar sağlıklı olmadı.roseberry tekrar saymasın,sana zahmet sen say canım.sonra Ganfed cumayı saysın,sonra günler atlanıveriyor
ahh yesinler onu acı eşiğinin yüksek olması çok iyibişey :) yerime öp onu lütfen :)Selam kızlar,hepimiz için iyi bir hafta olsunnn
bu sabah kurs hocam aradı,üşütmüş hastaymış yazık,o yüzden bugünkü ders iptal oldu.Ben de ev işinden anca gelebildim.Birazdan çıkıp kızımı alıcam okuldan.O da bugün aşı oldu yavrum,ilk kez yanında ben yokken,okulda aşı olduöğretmenini aradım açmadı,çocuklarla ilgilenirken açamıyor tel.ini.o yüzden çok merak ediyorum,ağlamadı ne yaptı,cabbardır biraz,pek ağlamaz ama ağlayanlardan etkilenmiş olabilir
sağol canım düşünüyorum kendimide diyet ziyan oldu geçen haftasabah tartıldım kilodan fazla almışım anlamadım ki nasıl oldu hiçbirşey yemeden inş serumlardan şişliltir de geçer cumaya kadar o kadar moralim bozuldu ki dışarı çıkınca bile dikkat ediyorum rejime başka yerden yakalıyor
aaay kıyamam ya benim aşılarım hep kanardı annem sağlık ocağına götürmek zorunda alırdı.
evet eslessin bencedekızlar sonuçlar belli oldu 4. oldukhepinizi yürekten tebrik ediyorum..
aslında hakkımız daha fazlasıydı,sizlerde farkındasınızdır,listemizde çok fazla ayrılan,izne ayrılan vs.. oldu..ve hepsi de bildirim yapmadan gittikleri için,ortalamamızın gereksiz yere küçüklmesine sebep oldular..bu yüzden haftaya sıfırsız ve yine eksisiz olarak bir liste hazırlayacağımı inanarak,daha fazlası için var mısınız diyorum hanımlar
şu kura çekme olayını yapalım,eşleşsin herkes birbiriyle,tatlı tatlı ısıtalım burayı
cek cek bakalim bana kim dusecektebrik ederim :) keşke bende girseydim yavv sonucu artırırdım :)
yapalım canım istersen ben hemencik yapıverim kağıt çekme yöntemiyle demi :)
eyvah eyvah en zorlu rakibelerden biri dustu ehm ehmHAFTALIK BADİLER :))))
roseberry ve ganfed
maviyeşil1999 ve nev81
shopaholic ve saphıra
lepistesinyavrucugu ve dudujan
herkese başarılar bol azimli bol eksili bir hafta diliyorum
hayırlı akşamlar hanımlar,kardeşim geldi yemeğimizi dışarda yedik ordan kahveye arkadaşa gittik kaynanam kıza baktı oğlanı aldık çıktık oğlan canımıza ot tıkadı şimdi evde çığlık çığlığa babasıyla oynuyorlar akşam yemeğim ızgara tavuklu salata yedim birde 1 top dondurma pişmanmıyım asla 2 aydır tatlı namına birşey sokmamıştım çok iyi geldi,eşim allah binkere razı olsun yaptığım diyet ve kararlılığımdan dolayı çok güzel bir gerdanlık almışben sana kilo ile ilgili hiçbir baskı yapmama rağmen azim ettin kilo verdim diye süpriz yapmış çok sevindim ....
hemen sayimida yapiim hak gecmesinMesaj sayım tarihleri:
4)Ganfed...22.2.13 cuma
6)dudujan...26.2.13 salı
9)saphira...1.3.13 cuma
11)anşaaa...5.3.13 salı
anşaaacım 21.2.13 ü roseberry saymıştı aslında ama alıntıları tek tek saymamış,sonuçlar sağlıklı olmadı.roseberry tekrar saymasın,sana zahmet sen say canım.sonra Ganfed cumayı saysın,sonra günler atlanıveriyor
kolay gelsin canim hayirli yolculuklarselamlar canlar popomun üstüne yeni oturdum hemen koştum takıma
yarın annemlere memlekete gidiyorum nasipse o yüzden hazırlık yapıyorum çamaşır yemek sil süpür derken bi ütüm kaldı onuda akşam dizi izlerken yaparım dedim
ben bi geçmiş yapıp geleyim
kaptanım malum ben yarın yolcuyum beni mesajdan muaf tutun :)
akşam gidince ordaki pc yi deniycem inşlh girebilirim
hepinizi öpüyorum
Rakibeymişiz,kaptanım öyle dedibendee anlamadım rakibemiyiz yoksa kankamı :d
Bitanem bi radyodan teklif geldi,haftada 1 gün programım varbi dakikaa radyo programı da nedir bakıyımmm ya çok geride kaldım bişeyler kaçırmışım bennn
O zaman bu hafta 1. lik varrrrrrrrrrralalım canım
rakibeeee
Canım menülerini dikkatle takip ediyorum aynı diyeti yaptığımız için,kesinlikle harika gidiyorsun,maşallahdün öğlen yemeğini akşamüstü yedim
6 ad. ızgara kanat (valla derili merili yedim)
ayran içtim bol bol
zero içtim
sonra 21.00 gibi acıktım tavuk suyu çorba yaptım.yulaf kepeği hakkımı da bitirmemiştim zaten daha
2 büyük tabak çakma işkembe çorbası
üstüne 1 dukan kurabiyesi ve zero
dün hava çok güzeldi bol bol yürüyüş yaptık
Dudujan çok geçmiş olsun canımsağol canım düşünüyorum kendimide diyet ziyan oldu geçen haftasabah tartıldım kilodan fazla almışım anlamadım ki nasıl oldu hiçbirşey yemeden inş serumlardan şişliltir de geçer cumaya kadar o kadar moralim bozuldu ki dışarı çıkınca bile dikkat ediyorum rejime başka yerden yakalıyor
Ben bugünün sayımında görevliyim,doğal olarak yarın akşam sayıcam canlarımMesaj sayım tarihleri:
4)Ganfed...22.2.13 cuma
6)dudujan...26.2.13 salı
9)saphira...1.3.13 cuma
11)anşaaa...5.3.13 salı
Menün harika canım,afiyet olsunyedikleri yazıverem ben
sabah
2,5 brdk su
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 tatlı kaşığı bal (tamamen doğal babacımın arılarının :)
2 dilim çvdr ekmeği
ara,splendalı türk kahvesi
öğle
bir tabak kapuska
3 kaşık yoğurt
3 kornişon turşu
ara
1 elma
ara
yeşil çay ve 2 adet petibör bisküvi ( petibör bisküviden daha önce hiç böyle bi lezzet almamıştım)
akşam
bir tabak kıymalı taze barbunya
2 dilim çvdr ekmeği
salata
ara
1 portakal
2 lt suyum bitti yatana kadar 1 lt daha içerim bherhalde
2 brdk form ve 2 brdk yeşil çay
çok sallanmamış bence toparlamışsın gayet guzel...iyi akşamlar canlar sabah 9 da bi çıktım eve anca düştümteyzemlerle buluşmak çok iyi geldi bana tabi eccik rejim sallandı gibi oldu
sabah kahvaltıya teyzem neler neler yapmıştı anlatıp ağız sulandırmıyım ama yimedimmm
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 domates
bi kaç çatal ucu tulum peyniri
ara
türk kahvesi
öğle saat 15 30 da yedik
bi tabak etli beyaz lahana dolması ve salata (çokmu oldu bilmiyom)
akşam çayın yanında 3 tane hazır küçük tuzlu kuru pasta 3 tane galete
şimdi form çay ve yeşil çayımı içtim suyum 10 brdk oldu
yarına toparlıycam inşlh
hadi yaa çok geçmiş olsun kaç yaşındaydı oğluşun...ay beklıcez dedı duruma gore aamelıyat dıyor
bayılırım kapuskaya:))
eyvah eyvah .cocuklardakı bılgısayar merakı delı edıo benı
aynen ben hep bu hataya dusuom bebemmm
bende merak ettım nedır kı bu lıste
hıc deger bılmıoruz degıl mı halımıze..yazık
cok gecmıs olsun dudummm nasıl oldun sımdı
minnak fıstık buyumuşte aşılar olurmuşşş...kıyamam ya benım kıde hıç ağlamaz ne var anne yaa bebek gibi ağlıyolar der..Selam kızlar,hepimiz için iyi bir hafta olsunnn
bu sabah kurs hocam aradı,üşütmüş hastaymış yazık,o yüzden bugünkü ders iptal oldu.Ben de ev işinden anca gelebildim.Birazdan çıkıp kızımı alıcam okuldan.O da bugün aşı oldu yavrum,ilk kez yanında ben yokken,okulda aşı olduöğretmenini aradım açmadı,çocuklarla ilgilenirken açamıyor tel.ini.o yüzden çok merak ediyorum,ağlamadı ne yaptı,cabbardır biraz,pek ağlamaz ama ağlayanlardan etkilenmiş olabilir
21 ını sayıcam ben anlaşıldı kaptanım da yarın saysam ısteyım hala ben cıkamadım....Mesaj sayım tarihleri:
4)Ganfed...22.2.13 cuma
6)dudujan...26.2.13 salı
9)saphira...1.3.13 cuma
11)anşaaa...5.3.13 salı
annesıne de gidermiş kıskandım vallaa annemı özledimmm yaaaa....selamlar canlar popomun üstüne yeni oturdum hemen koştum takıma
yarın annemlere memlekete gidiyorum nasipse o yüzden hazırlık yapıyorum çamaşır yemek sil süpür derken bi ütüm kaldı onuda akşam dizi izlerken yaparım dedim
ben bi geçmiş yapıp geleyim
mazeretimi bildirmiştimm bennn....ama gene de özür dilerim herkestennn hakkınızı helal edin...22.02.13 tarihli mesaj sayim listesi
ansaa__________0
ganfed_________5
nev81__________7
dudujan________8
sphoaholic______1
maviyesil_______5
saphira________21
roseberry______8
lepistesinyavrucugum___24
ipekyol_________0
bugun 45 dk lesli yaptim spor olarakda hafta sonu kacamagim olmadi bakalim #
cumaya ne yansiyacak:))
elıne saglık cnm22.02.13 tarihli mesaj sayim listesi
ansaa__________0
ganfed_________5
nev81__________7
dudujan________8
sphoaholic______1
maviyesil_______5
saphira________21
roseberry______8
ipekyol_________0
oh sporda yapılıyorbugun 45 dk lesli yaptim spor olarakda hafta sonu kacamagim olmadi bakalim #
güncellenmiş hali bu değil miydi canım,pc ye kaydettiğim listeyi güncellemiş miyim acep :44:Canım nev ile ben yer değiştirmiştik yanlış mı hatırlıyorum :44: benim için sorun olmaz gün ama nev için sorundu galiba
canım afiyet olsun özellikle doğal balın yarasın,o kilo yapmaz zatenyedikleri yazıverem ben
sabah
2,5 brdk su
1 yumurta
1 kk peynir
1 domates
1 tatlı kaşığı bal (tamamen doğal babacımın arılarının :)
2 dilim çvdr ekmeği
ara,splendalı türk kahvesi
öğle
bir tabak kapuska
3 kaşık yoğurt
3 kornişon turşu
ara
1 elma
ara
yeşil çay ve 2 adet petibör bisküvi ( petibör bisküviden daha önce hiç böyle bi lezzet almamıştım)
akşam
bir tabak kıymalı taze barbunya
2 dilim çvdr ekmeği
salata
ara
1 portakal
2 lt suyum bitti yatana kadar 1 lt daha içerim bherhalde
2 brdk form ve 2 brdk yeşil çay
tamam canım hatırladım,hayırlı yolculuklar,bol bol eğlenmeler dinlenmeler hasret gidermeler diliyorumkaptanım malum ben yarın yolcuyum beni mesajdan muaf tutun :)
akşam gidince ordaki pc yi deniycem inşlh girebilirim
hepinizi öpüyorum
inşallah canımO zaman bu hafta 1. lik varrrrrrrrrrr
Canım menülerini dikkatle takip ediyorum aynı diyeti yaptığımız için,kesinlikle harika gidiyorsun,maşallah
Ben bugünün sayımında görevliyim,doğal olarak yarın akşam sayıcam canlarım
afiyet olsun canım,sebze gününe rağmen sebzeyi az yemişsin bravo,çok hızlı ilerleyeceksinBugünkü menüm şöyleydiprotein+sebze günümdü)
Sabah:Dukan krep+peynir
Öğle:Tavuk göğsü+ayran
Akşam:Patlıcan+yoğurt
canım eline sağlık22.02.13 tarihli mesaj sayim listesi
ansaa__________0
ganfed_________5
nev81__________7
dudujan________8
sphoaholic______1
maviyesil_______5
saphira________21
roseberry______8
ipekyol_________0
emeklerinin karşılığını alacağına eminim benbugun 45 dk lesli yaptim spor olarakda hafta sonu kacamagim olmadi bakalim #
minnak fıstık buyumuşte aşılar olurmuşşş...kıyamam ya benım kıde hıç ağlamaz ne var anne yaa bebek gibi ağlıyolar der..
21 ını sayıcam ben anlaşıldı kaptanım da yarın saysam ısteyım hala ben cıkamadım....
mazeretimi bildirmiştimm bennn....ama gene de özür dilerim herkestennn hakkınızı helal edin...
hah...bende tam bu konuya parmak basmak ıstıyodum sporları gönüllü listeleyebilirim kaptancım ben akşamdan akşama halledebilirim diye düşünüyorum halledemezsem yapamadığımı iletirim ganfedim 45 dk leslıesını yazdım mesela bendende 90 dk yürüyüş 40 dakıka bisiklet var mı arttıran hatunlar dökülün bakıyım...
bugün
kahvaltı:
çingene salatası (domates,salatalık,biber,t.soğan,lor la yapılan bir salata,1 çay kaşığı yağ döktüm sadece)
nescafe
1 dukan kurabiyesi
öğlen:
tavuk ve birkaç sebzeyle sote gibi bir şey yaptım,1 tabak ondan yedim
2 bardak ayran
sade Türk kahvesi+1 ad. after eight (şu kahve yanı naneli çikolata)
akşam:
fırında kuru biber kızartması 5-6 ad.
1 kase sarmısaklı yoğurt
1 bardak zero
2 lt su
20 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?