Selam güzeller hepimiz için çok güzel ve bol kilo giden bir hafta olsun
bugün kurs günümdü,bugün pizza ve rulo pasta yaptık ancak ikisi de dinleniyor yarına kadar,o sebepten yarın yiyeceğiz,bugün yemedik.Onun yerine bugün kahvaltı planlamıştık.Herkes nefis mamalar getirmiş,envai çeşit reçeller peynirler nefis görünüyorlardı,peki ben ne yaptım,dukan kahvaltımı yanımda götürdüm ve onları yedim
1 haşlanmış yumurta
yağsız peynir
3 ad. dukan kurabiye
çay
ve açık büfeden tırtıkladıklarım ;
1 minik domates
1 minik dilim salatalık
1 ad ev yapımı zeytin
1 çay kaşığı ev yapımı mürdüm marmeladı
1 çay kaşığı tahin-pekmez
1 tatlı kaşığı kuymak
1 lokma gevrek
kendi götürdüğüm ıslak kekin tadına bile bakmadım
böyle yazınca çok gibi oldu farkındayım ama inanın minik minik tattım sadece.sonra da üstüne 35 dk hızlı yürüdüm
1 lt su içtim
öğlen: soya soslu tavuk göğsü yedim,yağsız tavada
yağsız yoğurdumu yedim
ara:nescafe
Kızlar cumartesi günü için pasta ve kurabiye siparişim var,o yüzden bu hafta biraz yoğun olucam haberiniz olsun
süpersiniz ya sırf bu imkanlardan dolayı tr de olmak isterdim
sen hangi ülkedeydin canım?
wayyy ilk kez duyuyorum desem yeridir
maşallah enerjine hayranım
yok canım yaa ben baska kıtadayım.ama online hizmet veriyorsa degerlendirebilirim
sizin ev halkı kac kişi ki
paşam yapıp yemiyorsun valla esinin madalya takması lazım sana
geçmiş olsun canım neyi var kardesinin
ufak ufak çok değilmiş ama tabi mr dukan ne der bunlara bilemem
tebrik ederim özellikle börek için
şeytana uydm aplainan çok az yedim az öz öylee doyana kadar degilya canım :18::18:
canım karar verdim allah nasip ederse akşama birşey yemicem ya çorba salata veyada tavuk okadar yogrdymda bitti almam lazımkaçamakları allahtan yazıyorm isteseydim saklardım rhnz dynmazdı ama sizler söz verdim dicem diye yemiyeydim iyiydi ama allah var gzüel olmuştu
canım ben 96 kiloyla takıma girdim ama sen yaz 110 kiloyala diyete başladı şuan 78 yaz hedef kilom 70 yaz şimdilik 78 kiloya ne kaldı canım sizlere söz cuma günü en az 80 olucam işallah :18::18::18:bendehurmaya başlıyım diyorm sabah
okadar şey yapardım yeminle yemezdim ama nazara geldim ya bir daha yapmıcem he gübnaha girmem en azından be kafamı nerelere vurym ben beni asın yaglı rganlara ühü aglamak istiyorum ben allah nasip ederse yarın sabah kahvaltının kralını yapıcem korkn benden bu hafta bugün listeye baktımda anacım o ney öle kilo vermişler kardeşim ben yemesemde listeye girermiyim acaba:131::131::131:
şeytana uydm aplainan çok az yedim az öz öylee doyana kadar degilya canım :18::18:
canım karar verdim allah nasip ederse akşama birşey yemicem ya çorba salata veyada tavuk okadar yogrdymda bitti almam lazımkaçamakları allahtan yazıyorm isteseydim saklardım rhnz dynmazdı ama sizler söz verdim dicem diye yemiyeydim iyiydi ama allah var gzüel olmuştu
canım ben 96 kiloyla takıma girdim ama sen yaz 110 kiloyala diyete başladı şuan 78 yaz hedef kilom 70 yaz şimdilik 78 kiloya ne kaldı canım sizlere söz cuma günü en az 80 olucam işallah :18::18::18:bendehurmaya başlıyım diyorm sabah
okadar şey yapardım yeminle yemezdim ama nazara geldim ya bir daha yapmıcem he gübnaha girmem en azından be kafamı nerelere vurym ben beni asın yaglı rganlara ühü aglamak istiyorum ben allah nasip ederse yarın sabah kahvaltının kralını yapıcem korkn benden bu hafta bugün listeye baktımda anacım o ney öle kilo vermişler kardeşim ben yemesemde listeye girermiyim acaba:131::131::131:
canım 160 boym varAhhhh ipeğimmmm allah beni nası biliyorsa öle yapsınn turpp değil o pancar yaprağııı pancar da turpda havuç da depo besin die anlatırken ağzımda turp kalmış ben pancar yaprağı kavuruom turbun yağprağı olmaz kki zatenn demiii
tamammm kuzuummmm yaparrr koyarımm listeniii bugünn kaçamakkkkk yokkk paşammmm kurtulalım şu cani kilolalardan
canım minnacık boym var benim ana kızların içinde en znu benim kilo verdikten sonra boym daha uzadı sankipaşammmm boyundaaa lasımmmmm amaaaa
:18::18::18:kaçamak yapmıyoalım yaww nasıl gidicek bu kilolarmerak etme rakibecim bende dün kaçamak yaptım fazlasıyla((((((
tatlı krizim tuttu diyete başladığımdan beri bu denli tutmamıştı ilk defa oldu..bende hemen bebe bisküvisi aldım ondan yedim 8 9 tane(( şu an hala o krizim geçmedi
bennn uyandımmmm kii evvrak teslime gitcem bugün şimcik gelelimm yediklerimeee
2 adet hurma
2 bardak su
dereotlu maydonozlu lorlu karışım(bir aşama daha ileri taşıdım)
bir adet haşlanmışş yumurtaa
1 dilim ekmek
1 adet domates
bir bardak çay
bugünn ekmekkk hep olcakk çünküü hem akşama kadar dışarda olcam hemde yüzcem akşam kızlarrr
Veee yineeee tarrtıldımmmmmm allahımmm allahımmm inanamıyorummm
canim bende 3 cocuk var ikisi buyuk okula gidiyor bir bebek bide ucune bedel koca.cocuklar okuldan farkli saatlerde geliyorlar onlardan sonrada esim gelincesoframiz yerden kalkmiyor diyebilirimwayyy ilk kez duyuyorum desem yeridir
maşallah enerjine hayranım
yok canım yaa ben baska kıtadayım.ama online hizmet veriyorsa degerlendirebilirim
sizin ev halkı kac kişi ki
paşam yapıp yemiyorsun valla esinin madalya takması lazım sana
geçmiş olsun canım neyi var kardesinin
ufak ufak çok değilmiş ama tabi mr dukan ne der bunlara bilemem
tebrik ederim özellikle börek için
he ya insan onlara bakinca kendimden utaniyom neden veremiyom diyeşeytana uydm aplainan çok az yedim az öz öylee doyana kadar degilya canım :18::18:
kiz sen ne zaman gittin nijeryaya en son misirda degilmiydin senin esin ne olarak calisiyornijeryadayım canım
bende beceremedim ya sunu ya ilkinde azeri kizi yapmisti simdi oda baska sehre tasindi .pek gorusemiyoruzAhhhh ipeğimmmm allah beni nası biliyorsa öle yapsınn turpp değil o pancar yaprağııı pancar da turpda havuç da depo besin die anlatırken ağzımda turp kalmış ben pancar yaprağı kavuruom turbun yağprağı olmaz kki zatenn demiii
allah seni ne etmeye bende bu hafta turplarin yapragini deneyecektimallahtan yazdin yoksa zehirlenecektik
tamammm kuzuummmm yaparrr koyarımm listeniii bugünn kaçamakkkkk yokkk paşammmm kurtulalım şu cani kilolalardan
bennn uyandımmmm kii evvrak teslime gitcem bugün şimcik gelelimm yediklerimeee
2 adet hurma
2 bardak su
dereotlu maydonozlu lorlu karışım(bir aşama daha ileri taşıdım)
bir adet haşlanmışş yumurtaa
1 dilim ekmek
1 adet domates
bir bardak çay
bugünn ekmekkk hep olcakk çünküü hem akşama kadar dışarda olcam hemde yüzcem akşam kızlarrr
Veee yineeee tarrtıldımmmmmm allahımmm allahımmm inanamıyorummm
canım 160 boym varşimdi şöyle düşündüm ben:44:110 kiloydm diyete başladıgımda 96 kiloyla aranıza katıldım ben diyormki boym 160 geldigine göre hedef kilom 70 yap sen şimdilik sonracıma 78 yaz çizelgeye şuan kaç kaç kilo geliyorm bilemiyorym cma sabahı belli olucak:18::18:şöyle söylüyüm dinle
boy 160
başladıgım kilo110
şimdiki kilom bilmemsüpriz
sen verdigin kiloya 78 yaztoplam 42 kilo işte azim budr kiloy gördükçe dahada hırslanıyorm ben evlatlarıma feda olsn
canım minnacık boym var benim ana kızların içinde en znu benim kilo verdikten sonra boym daha uzadı sanki
:18::18::18:kaçamak yapmıyoalım yaww nasıl gidicek bu kilolarevde elma varsa üstüne tarcın bal koy karıştır ye
kaç kaçççççççççççççç
kızlar ya bugün ablama annem gelin giti kalmaya gitsekmi gitmesemmi ortada kaldımoglanıda çok özledim akıl verin gidiyimmi
cumayaa sölücemmmm kaçççç
Paşammmm buuu çizelgennn canımmmmm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpXxwuw/weight.png
canım 160 boym varşimdi şöyle düşündüm ben:44:110 kiloydm diyete başladıgımda 96 kiloyla aranıza katıldım ben diyormki boym 160 geldigine göre hedef kilom 70 yap sen şimdilik sonracıma 78 yaz çizelgeye şuan kaç kaç kilo geliyorm bilemiyorym cma sabahı belli olucak:18::18:şöyle söylüyüm dinle
boy 160
başladıgım kilo110
şimdiki kilom bilmemsüpriz
sen verdigin kiloya 78 yaztoplam 42 kilo işte azim budr kiloy gördükçe dahada hırslanıyorm ben evlatlarıma feda olsn
canım minnacık boym var benim ana kızların içinde en znu benim kilo verdikten sonra boym daha uzadı sanki
:18::18::18:kaçamak yapmıyoalım yaww nasıl gidicek bu kilolarevde elma varsa üstüne tarcın bal koy karıştır ye
kaç kaçççççççççççççç
kızlar ya bugün ablama annem gelin giti kalmaya gitsekmi gitmesemmi ortada kaldımoglanıda çok özledim akıl verin gidiyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?