Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsun canım işin çok zor ama güzel ....

Kızlar cumartesi günü için pasta ve kurabiye siparişim var,o yüzden bu hafta biraz yoğun olucam haberiniz olsun

ne kadar güzel,bol bol siparişlerin olsun inşallahhhh

canlarım benim bu aralar malum dönem dolasıyla tatlı krizlerim var ne yapsam kuru kayısı falan fayda etmedi sütte buzlukta donmuş

Ahhhh ipeğimmmm allah beni nası biliyorsa öle yapsınn turpp değil o pancar yaprağııı pancar da turpda havuç da depo besin die anlatırken ağzımda turp kalmış ben pancar yaprağı kavuruom turbun yağprağı olmaz kki zatenn demiii

tamammm kuzuummmm yaparrr koyarımm listeniii bugünn kaçamakkkkk yokkk paşammmm kurtulalım şu cani kilolalardan

merak etme rakibecim bende dün kaçamak yaptım fazlasıyla ((((((
tatlı krizim tuttu diyete başladığımdan beri bu denli tutmamıştı ilk defa oldu..bende hemen bebe bisküvisi aldım ondan yedim 8 9 tane (( şu an hala o krizim geçmedi

bennn uyandımmmm kii evvrak teslime gitcem bugün şimcik gelelimm yediklerimeee

2 adet hurma
2 bardak su

dereotlu maydonozlu lorlu karışım(bir aşama daha ileri taşıdım)

bir adet haşlanmışş yumurtaa

1 dilim ekmek

1 adet domates

bir bardak çay

bugünn ekmekkk hep olcakk çünküü hem akşama kadar dışarda olcam hemde yüzcem akşam kızlarrr

Veee yineeee tarrtıldımmmmmm allahımmm allahımmm inanamıyorummm

canım 160 boym varşimdi şöyle düşündüm ben:44:110 kiloydm diyete başladıgımda 96 kiloyla aranıza katıldım ben diyormki boym 160 geldigine göre hedef kilom 70 yap sen şimdilik sonracıma 78 yaz çizelgeye şuan kaç kaç kilo geliyorm bilemiyorym cma sabahı belli olucak:18::18:şöyle söylüyüm dinle
boy 160
başladıgım kilo110
şimdiki kilom bilmem süpriz
sen verdigin kiloya 78 yaztoplam 42 kiloişte azim budr kiloy gördükçe dahada hırslanıyorm ben evlatlarıma feda olsn
paşammmm boyundaaa lasımmmmm amaaaa
canım minnacık boym var benim ana kızların içinde en znu benim kilo verdikten sonra boym daha uzadı sanki
:18::18::18:kaçamak yapmıyoalım yaww nasıl gidicek bu kilolar evde elma varsa üstüne tarcın bal koy karıştır ye
kaç kaçççççççççççççç
kızlar ya bugün ablama annem gelin giti kalmaya gitsekmi gitmesemmi ortada kaldım oglanıda çok özledim akıl verin gidiyimmi

canim bende 3 cocuk var ikisi buyuk okula gidiyor bir bebek bide ucune bedel koca.cocuklar okuldan farkli saatlerde geliyorlar onlardan sonrada esim gelincesoframiz yerden kalkmiyor diyebilirim
he ya insan onlara bakinca kendimden utaniyom neden veremiyom diye
nijeryadayım canım
kiz sen ne zaman gittin nijeryaya en son misirda degilmiydin senin esin ne olarak calisiyor
bende beceremedim ya sunu ya ilkinde azeri kizi yapmisti simdi oda baska sehre tasindi .pek gorusemiyoruz

gayet guzel gidiyorsun guzel rakibemdevam devam

cumayaa sölücemmmm kaçççç

Paşammmm buuu çizelgennn canımmmmm

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpXxwuw/weight.png

Son düzenleme:
kızlar ben ablama gidiyorm kahvaltıya sonra görüşrürüz gelince yedieklrimi yazarım oglumu çok özledim burnumda tütüyor sıpam

olmuyor gülüm yawneyse kenarda kalsın geç kalırım hepinizi seviyorm dışarı çıkıyımda hava alıyım işşallah akşama görüşürüz

Son düzenleme:

öle bişeyleri karıştırıp yemeyi hiç sevmem ki midemi bulandırır :18:

prşmbe günü misafirlerim gelecek kızlar..aslında pzrtsi geleceklerdi ama ben prşmbeye erteledim çünkü kaçamak yaparsamda hiç olmazsa tartılırım sabahında ödül veririm diye düşündüm gerçi kilo verdiğimde meçhul
şimdi kalorisi az olacak salata türü şeyleri araştırıyorum hiç olmazsa onlardan yerim börek poğaçadan yemem diye

üüüüüüüü
fffffffffffffffffffffffffffffffff kilo vermem lazım

sabah kahvaltım sütlü nescafe ve bir tane galeta canım yemek istememişti
şimdi karnım zil çalıyo 12 den sonra yiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…