Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım buraya resim koymayı bilmiyorum ama eşim çeksin face koyarım inşallah....

ben koşu bandına çıkmadan türk kahvesi içiyorum şekersiz,duymuştum metabolizmayı çalıştırdığını sporda hocamız yarım saat sonra 1 bardak süt içilirse yağ yakımını hızlandırdığını söyledi....

yok zaten faceye koy dedim kuzum buraya koyma ne olur ne olmaz
evet bende spor yapmadna önce içiyorum türk kahvesini..sütü duymamıştım ama

dün geceden beri topuğumda batma hissi var kızlar üzerine bastıkça iğne gibi batıyo görünürde bişey yok
çok canım sıkıldı valla netten baktım topuk dikeni olabilme ihtimalini düşündükçe canım sıkıldı..bugün spor yapmadım güya ayaklarımı uzatıp dinlendiricektim ama nerdeee....yapmam gereken bir sürü şey var ama eşimi gönderiyim işe hiç kalkmadan yatıcam..valla gün bana yetmiyo

bu arada diyet yaparken sigaranın yokuluğunu taaaa derinden hissediyorum

vallahi ben utanıcak hiç birşey yapmadım kanımca bugün ablam tavk gögsü yapmıştı onu bilem yemedim 7 leri görmem lazım çünkü eski halim gözümün önüne geliyorda diyorm iyiki vermişim
öle bişeyleri karıştırıp yemeyi hiç sevmem ki midemi bulandırır :18:
canım benim canım tatlı istediginde öle yapıyorm geçiyor
kız helvamı yedin vallahi bendede var hemde karışık çokta severim ama yemedim dünkü hatamı bgün yapmadım kaçamgın son olsun oldmu tatlım mesaj zamanınada gelince benim zamanımda yaptıysam affola bu aralar kafam dumanlıda
yanlış saydıysam offola
o ney tarifler öle sana hiç yakıştoramadım ekrana yapışıcaktım az kalsın olmuyor kardeşim öle dogru süle yedinmi hiç o mamalardan bak kızmıcam yediysen

ah salısım sana dedim kötü arkadaşlardan zak dr sana birşey anlatayım dinle diyete başlıyorm her seferinde millet aman bir günden birşey olmaz dediler bende hep yedim sonra baktımki ne zyorm ne kısalıyorm artık diyete giridm gireli arkadaş ortamınada gitmiyorm gidersemde ya elma yada yedikelrimi götürüyorm oluyor bitiyor azim ediceksin bir daha kaçamak yapma aman diyim ben bugün kaçamak okadar yapardımki ama yapmadım tavk gögsünü çok severim tatlıyı yemedim canım gitmedimi yemin olsun sana söz verdim diye yemedim sende bana söz ver bir daha yeme kaçamak bile yapmasöz ver bakıyım

şimdi gelelim yediklerime
1-bir adet haşlanmış yumurta
2-kibrit kutusunun yarısı kadar peynir
3-bir dilim incecik beyaz ekmek
4-bir kupa açık çay

arada elma

öylen yemeginde yediklerim
1-1 kepçe sulu köfte terbiyeli
2-1 adet serçe parmagımdan küçük yaprak dolması
3-küçük bir kase yogurt

akşam yemegimdede yediklerim
1-2 kepçe mercimek çorbası
2-7 kaşık taze fasülye yedim kavrması
3-1 adet çavdar ekmegi
4-soda

arada 3 saate kadar yürüdüm ablama giderken teppolu yürüdüm gelirkende pazardada yürüdüm temem sporumu yaptım bgün kanımca
şimdi diyorsnzuki o spormu önceden oda yoktu canım bunada şükür

çekmesin kardeşim canım ben 9 sene oldu bırakalı istemiyorm canım istiyor ama içmiyorm bir daha sanalda olsa sigara içme yoksa yersin şaplagı he ona göre

benim sayımda hata yok saymışım zaten :44::44:
cumayaa sölücemmmm kaçççç

Paşammmm buuu çizelgennn canımmmmm

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpXxwuw/weight.png

neden kabul etmiyor çizelge salişim

bendeee çokkk heyecanlandımmmmm ilk kez bir haftada bu rakamı görüom belki sizler için küçük bir rakam ama benim için rekor

olmuşla ölceğin çaresi yokmuş canım
bi tane yiyeydin iyiydi hiç olmazsa çrşmba prşmbe sıkı bi diyet
benn kendimee enn ağırr cezayı verdim canımmm

ahh paşammm sanaaa dedimm benn yaptımm amaaa gözümmm döndüüü allahtan altındaki hamur inceciktiii yoksaaa resmenn vicdan azabından ölürdümmmm amaaa cezamı kestim anlatcamm birazdaann
benim sayımda hata yok saymışım zaten :44::44:

neden kabul etmiyor çizelge salişim

bilmiomm kii datlummm nedenn olmadıııı benn kendiminkini de ölee yaptım olmadı bi daha yaparımm

Kızlarrrrr gelelimmm banaaa

o 2 lahmacunu yedikten sonraa evee geldimmm vicdann azaabındannn kıvır kıvır kıvrandımmmm

Sonraa kendimeee delii gibii kızdımmm yüzmeye çıkmadan attım kendimi yollara yürüyerek gittim yarım saatlik yolu yarım satte döndüm oldu mu size 1 saat tempolu yürüyüş ama hırsımdan nası yürüom bir görseniz bu iilk cezaammm

Sonraaa yüzdümmmm hareketlerimizi sporrumuzuuu yaptıkkk sudaa hocaa ne derse güzelcene yaptım hatta hoca sserbest bıraktı ben yine yaptım o derece çıktım 10 dakika saunaya girdim şöle rahatlayayım die duşumu alıp çıktım dönüşü de yürüdüm eve gedim az önce

Veee annem o soruyu sorduu ne yiceksinnnn onlar yemiş bennn YEMEYECEĞİMM dedim bu da cezamın 2. versiyonuuAnnem neden yemion deli misin dedi aklım yerine gelsin kendime ceza verdim dedimmAnnem de deli deyip tescilleedii benii

yani kısacası akşam yemek yemedim o lahmacunlar eridi mi bilmem ama ben akıllandım kanımca bu sefer herşeyi berbat etmeyeceğimm

2 litrede su içtimmm şifamm olsunn

afiyet olsun canım çok iyi anlıyorum kısa süre önce aynı vicdan azabını duymuştum
ben de mi alsam takviye acaba :44:
pardon canım değiştiririm şimdi.o kadar çok değişiyor ki liste arada dalıyorum
canım vakit geçirmeden topuğunu bir dr. a göster bence
Canlar yarın yine radyo günü,link ve saat face sayfamda var

ahhh canımmm benimmm yakmışsındır merak etmeee hem lahmacun çok sağlıklı bir şey aslında bilyorsun karataydan akşam yememek yerine bari yoğurt yeseydin

kızlar mutfağa bir girdim zor çıktım valla,ıncık cıncık ayrıntısı oluyor işte bu,butik pasta kurabiye işinin,sıradan bir pasta ve kurabiye yapamıyorsun.çok yorulmuşum farkında oladan.acıktığımı başım dönünce anladım.1 kase baharatlı yoğurt yedim akşam yemeği olarak.üstüne de nescafemi yeni içebildim,suyum da 2 lt olmak üzere
şimdide dizime kızımı yatırayım da dizime konsantre olayım bitmeden,20 dk

Mesaj sayım tarihleri:

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)maviyesil1999...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)nev81...25.03.13 pazartesi
12)gerbera1987...26.03.13 salı

en son maviyesilin yerine nev saydığından,nev ve maviyesilin yerlerini değiştirdim,neden tekrar yayınladım diye merak ederseniz

Amaaa saphıramm ben abarrttım 2 tane yedimm ondann böllee çok ceza kestim kendimee

ben gördüm o mamaları sen ne kadaaaaar köyüsün yaa pizzaya bayıldım tarifinide merak etmedim değil...kendımı duşunuyosam namerdım kızıma teyzesı kızımaaa
aynı hastalık bende de mevcut gözumu acmamla kahveyı elıme almam bır oluyo onu içene kadar başımın ağrısı geçmiyo iyi bi halt yemıyoruz farkındayı amaa....:26:
içmiyoruzzz sigara yassssakkk....aralık 27 itibari ile içmiyorum nev sen bırakabildin mi kuzum bak lepistesde bırakmış...kaç kişi sigara içiyo kızlar takımdaa...
Canlar yarın yine radyo günü,link ve saat face sayfamda var

takipteyizzz bebişimmm....

anşamm bende 16 ekimde bıraktım ne denli bir bağımlılık değilmi tarihlerini nasıl biliyoz hele ilk zamanlar gün sayıyodum ben
nevim sende bırak hayatım valla inan insan kendini daha değerli hissediyo
bende eşime söyleniyorum bıraksın diye ama hemen savunmaya geçiyo heee sen sanki öyle kolay bıraktın kaç kez bıraktın başladın diyo..evet önce kafada bırakmak lazım..birde bende alerjik astım var onu tetikledi tıkandım acillerde gezdim kaç gece hava verdiler
nefes alıp verebilmenin önemini o ağızlık bendeyken öyle iyi anladm ki o an dedim tamam bitmiştir bu iş

iyi geceler hanımlar çocukları uuttum ama kız cıyak cıyak ağlıyor babası gitti yatak odasına almaya emziririm adamcağız bir maç izliycek izin yok :) akşam yemeğim 3 tane etiform 1 bardak yoğurt ve salata

ben gördüm o mamaları sen ne kadaaaaar köyüsün yaa pizzaya bayıldım tarifinide merak etmedim değil...kendımı duşunuyosam namerdım kızıma teyzesı kızımaaa

canım tarifini de eklicem,bir arkadaş daha merak etmiş.yalnız dikkatimi çeken şey,tarifi isteyenler hep diyette olanlar

helva mııı uwww çok tehlıkelı....
Sorma daha sonrasını hiç sorma((
Saol tatlım ya.Tarifi deneyecem ins
Sınav için tebrik ederim kaptanım ben şu kursta 100 görebilecekmiyim acaba
Mesaj alındı kaptanım en yakın zamanda sayım yapılacaktır

Allah razı olsun canım.Mısırdan sonra çok zor olmadı sanırım daha çabuk alıştık.Allah razı olsun kapı komşum çok yardımcı oldu.Kendisi şimdi hastane diyaznıyla mesgul yakında ilk turk hastanemizde açılacak

11.03.2013 pazartesi mesaj sayımıı

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...11
2)saliss...12.03.13 salı................16
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......8
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli sanırsam
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...5
6)saphira...18.03.13 pazaresi......3(yanlış saydım diye tekrar baktım kaptanım )
7)roseberry...19.03.13 salı.......9
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...14
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......1 izinli
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........30
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı.......7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…