gözünüz aydın canım rabbim analı babalı büyütsün darısıda bana olsun
valla frenlemeye çalışıyorum arada kaçırıyorum canım ama gerçekten nefis ile mücadele çok zor bu diyet işi resmen nefsi terbiye etme işi
resmini koyda bakalım valla cücük kadar kaldın bacım
durması çok normal ki durmadı 300 de olsa vermişsin,sporu gün aşırıya indir bana kalırsakahveyi spor yapmadan önce diyetisyenlerde öneriyo yağ yakımını hızlandırıyo ondan olduğunu sanmam bende günde iki defa içiyorum :44:
öle yapıcam saphıram patates salatası yapıcam yoğurtlu birde buğday salatası yapıcam bol nar ekşili felan,mercimek köftesinide çok severim ama yağlı olur diye düşündüm
canım buraya resim koymayı bilmiyorum ama eşim çeksin face koyarım inşallah....
ben koşu bandına çıkmadan türk kahvesi içiyorum şekersiz,duymuştum metabolizmayı çalıştırdığını sporda hocamız yarım saat sonra 1 bardak süt içilirse yağ yakımını hızlandırdığını söyledi....
vallahi ben utanıcak hiç birşey yapmadım kanımca bugün ablam tavk gögsü yapmıştı onu bilem yemedimcanim bende 3 cocuk var ikisi buyuk okula gidiyor bir bebek bide ucune bedel koca.cocuklar okuldan farkli saatlerde geliyorlar onlardan sonrada esim gelincesoframiz yerden kalkmiyor diyebilirim
he ya insan onlara bakinca kendimden utaniyom neden veremiyom diye
kiz sen ne zaman gittin nijeryaya en son misirda degilmiydin senin esin ne olarak calisiyor
bende beceremedim ya sunu ya ilkinde azeri kizi yapmisti simdi oda baska sehre tasindi .pek gorusemiyoruz
gayet guzel gidiyorsun guzel rakibemdevam devam
canım benim canım tatlı istediginde öle yapıyorm geçiyoröle bişeyleri karıştırıp yemeyi hiç sevmem ki midemi bulandırır:18:
Sonunda beklenen oldu ve regl oldum tabi ağrıdan doğrulamıyorum.Az once eşim gelip kızımı aldı okula götürdü.Yerimden kalkamadığım için sinir edip duruyordu beni.Kursa gitmiyorum iki gündür hocamız yok.Yerli hocaylada çok verimli geçmiyor ders ne yazık ki.Evdeyken eksiğimi tamamlayayım bari.Öğleden sonrada okulda toplantı var ins düzelirde kalkabilirim.Bu arada sabah kahvaltıda helva yedim.Sonra kalorisine baktım gözlerim pörtledi
yanlış saydıysam offolacanım afiyet olsun menün harikababacığınla da Allah kavuştursun 9 lu çayı bir dönem ananeemiz çok öneriyordu,ben de bitki çaylarından bıktığımdan hiç içmiyorum artık bitki çayı,ben varsa yoksa siyah çay ve kahve..bu menüyle kesinlikle çok iyi vereceksin bu hafta eminim bundan çinko ve magnezyumu ne için alıyorsun canım ve dr. tavsiyesi mi?
canım sorun eğil artık zaten ipekyol saydı kendi mesajlarını 6-7 mesajı varmış
mesaj geçemiycem derken 5 mesaj yazamayabilirim demek sanırsam
sorma canım valla herkes aynı şeyi söylüyor bana,kah dayanabiliyorum,kah dayanamıyorum,napiim nefis bu da yani,robot değiliz ki
çok sağol tatlım inşallaaahhh
oyyy kabusuuummmcanım dukan tariflerinde çok güzel tatlılar oluyor.onlardan deneyebilirin.hepsinde ille yulaf kepeği yok.meela ben geçen gün dukan pudingi yaptım yedim,yazmıştım hatta,bir kriz anıydı.1 tatlı kaşığı mısır nişastası (dukanda her gün olmamak kaydıyla bu kadara izin var),1-2 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı veya 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 bardağa yakın yağsız süt.muhallebi olarak pişirdim.ben biraz dr. outkerin vanilya aromasından da kattım.toz tatlandırıcın yoksa,ocaktan aldıktan sonra,normal tablet tatlandırıcını,ekleyebilirsin,kendi damak zevkine göre.inan baya kesiyor krizi
canım perşembe sabahı tartıl,perşembe kaçamağın olsa bile hafataya kadar yakarsınkalorisi az ikramlar az yağlı yoğurtlu salatalar olabilir,belki yeşil mercimekli veya nohutlu salata olabilir.köz kırmızı bibere sarılı maydanozlu lor filan olabilir.salatalarına bolca z.yağ yerine,limon suyuyla beraber,içme suyu eklersen,az yağlı olduğunu anlamazlar bile,bir de balsamik veya nar ekşisi ekleyebilirsin canım
geçmiş olsun canım...evet helvayı anca karatay diyeti yapanlar yiyebilir yoksa kalori bombası
canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla analı babalı büyütsün
selam canlar
bugün yine kursum vardı.dünden hazırlığını yaptığımız pizza ve pastanın tadına baktık.kahvaltı da yapmadan gitmiştim,çok acıkmıştım,bir de aç karnına çay içtim,fena oldum,bu durumda ½ dilim ince hamur pizza ve 1 ince dilm rulo pastayı götürdüm
sınavımız vardı bugün ve benim dünkü yoğunluğumdan dolayı çalışamamıştım,mecburen sabah çalıştım biraz,kahvaltıya vakit ayıramadım,kahvaltı edebilseydim,dayanma gücüm daha iyi olabilirdineyse kahvaltı yapamadım,kaçamak yaptım ama değdi,sınavım çok iyi geçi sanırım 100 alıcam
Kızzzlarrrrr bugünn geneee arkadaşlarrrınn yanına uğradınmm evrak teslim ederkennnnn amaa bu seferrrrr kaçamakktannnn kaçamadımmmmmm bennnnÇok da acıkmıştımmm 2 adet lahmacun yedimm bir bardak ayran içtimm allahtan akşam yüzcemmm yoksaa vicdan azabından ölcektimmmm
dün geceden beri topuğumda batma hissi var kızlar üzerine bastıkça iğne gibi batıyo görünürde bişey yok
çok canım sıkıldı valla netten baktım topuk dikeni olabilme ihtimalini düşündükçe canım sıkıldı..bugün spor yapmadım güya ayaklarımı uzatıp dinlendiricektim ama nerdeee....yapmam gereken bir sürü şey var ama eşimi gönderiyim işe hiç kalkmadan yatıcam..valla gün bana yetmiyo
bu arada diyet yaparken sigaranın yokuluğunu taaaa derinden hissediyorum
benim sayımda hata yok saymışım zaten :44::44:01.03.2013cuma
1-paşam 1 memleketten yeni gelmiştim haber verdiydim annemler evdeydi
2-maviyeşil 6
3-dudujan 10
4-roseberry6
5-ganfed8
6-saphira18
7-lepitesin yavrucugu 1
8-ipekyol8
9-nev6
10anşa14
08.03.2013cuma
1-paşam 13
2-maviyeşil izinli
3-dudujan 14
4-roseberry1 kızı hasta
5-ganfed11
6-saphira22
7-lepitesin yavrucugu 12
8-ipekyol9
9-nev13
10anşa13
11-salis 2 geri döndü
roseberry sayamadıkları sayımlar
cumayaa sölücemmmm kaçççç
Paşammmm buuu çizelgennn canımmmmm
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wpXxwuw/weight.png
Sağol canım ama bu hafta bedenim istediğim gibi olmuyor.Kaçamak yapmasam da 65 gündür regl olmamamın etkisi ile tartı kıpırdamadı hala,3 gün daha da sıkıcam umarım işe yarar
Ayyy Salişşşş,heyecanlandım valla :124:
Bu hafta benim de tartı hala yüzümü güldürmedi
Canım bi fırsat yarat ve birazcık dinlen lütfen,kıyamam ben sana
Canımmmm,bende de o nescafeyi kaçırma derdi var çok iyi anlıyorum.Bu hafta bitki çaylarına ağırlık verirsen eminim çok daha fazla düşecek tartı
Ciğerim dukan diyeti vücuttaki çinko ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş,bu yüzden dışardan takviye alıyorum.
Kaptanımmmmm,ben perşembenin sayımını yapmıştım maviyeşil izne ayrılınca,listenin sonlarına kaymam gerekiyordu,sanırım değiştirmeyi unuttun
benn kendimee enn ağırr cezayı verdim canımmmolmuşla ölceğin çaresi yokmuş canım
bi tane yiyeydin iyiydi hiç olmazsaçrşmba prşmbe sıkı bi diyet
vallahi ben utanıcak hiç birşey yapmadım kanımca bugün ablam tavk gögsü yapmıştı onu bilem yemedim7 leri görmem lazım çünkü eski halim gözümün önüne geliyorda diyorm iyiki vermişim
canım benim canım tatlı istediginde öle yapıyorm geçiyor
kız helvamı yedin vallahi bendede var hemde karışık çokta severim ama yemedim dünkü hatamı bgün yapmadım kaçamgın son olsun oldmu tatlım mesaj zamanınada gelince benim zamanımda yaptıysam affola bu aralar kafam dumanlıda
yanlış saydıysam offola
o ney tarifler öle sana hiç yakıştoramadım ekrana yapışıcaktım az kalsın olmuyor kardeşim öle dogru süle yedinmi hiç o mamalardan bak kızmıcam yediysen
ah salısım sana dedim kötü arkadaşlardan zak dr sana birşey anlatayım dinle diyete başlıyorm her seferinde millet aman bir günden birşey olmaz dediler bende hep yedim sonra baktımki ne zyorm ne kısalıyorm artık diyete giridm gireli arkadaş ortamınada gitmiyorm gidersemde ya elma yada yedikelrimi götürüyorm oluyor bitiyor azim ediceksin bir daha kaçamak yapma aman diyim ben bugün kaçamak okadar yapardımki ama yapmadım tavk gögsünü çok severim tatlıyı yemedim canım gitmedimi yemin olsun sana söz verdim diye yemedim sende bana söz ver bir daha yeme kaçamak bile yapma söz ver bakıyım
benim sayımda hata yok saymışım zaten :44::44:
neden kabul etmiyor çizelge salişim
afiyet olsun canım çok iyi anlıyorum kısa süre önce aynı vicdan azabını duymuştumKızzzlarrrrr bugünn geneee arkadaşlarrrınn yanına uğradınmm evrak teslim ederkennnnn amaa bu seferrrrr kaçamakktannnn kaçamadımmmmmm bennnnÇok da acıkmıştımmm 2 adet lahmacun yedimm bir bardak ayran içtimm allahtan akşam yüzcemmm yoksaa vicdan azabından ölcektimmmm
ben de mi alsam takviye acaba :44:]Ciğerim dukan diyeti vücuttaki çinko ve magnezyum depolarını boşaltıyormuş,bu yüzden dışardan takviye alıyorum.
Kaptanımmmmm,ben perşembenin sayımını yapmıştım maviyeşil izne ayrılınca,listenin sonlarına kaymam gerekiyordu,sanırım değiştirmeyi unuttun
canım vakit geçirmeden topuğunu bir dr. a göster bencedün geceden beri topuğumda batma hissi var kızlar üzerine bastıkça iğne gibi batıyo görünürde bişey yok
çok canım sıkıldı valla netten baktım topuk dikeni olabilme ihtimalini düşündükçe canım sıkıldı..bugün spor yapmadım güya ayaklarımı uzatıp dinlendiricektim ama nerdeee....yapmam gereken bir sürü şey var ama eşimi gönderiyim işe hiç kalkmadan yatıcam..valla gün bana yetmiyo
Canlar yarın yine radyo günü,link ve saat face sayfamda var
ahhh canımmm benimmm yakmışsındır merak etmeee hem lahmacun çok sağlıklı bir şey aslında bilyorsun karataydanKızlarrrrr gelelimmm banaaa
o 2 lahmacunu yedikten sonraa evee geldimmm vicdann azaabındannn kıvır kıvır kıvrandımmmm
Sonraa kendimeee delii gibii kızdımmm yüzmeye çıkmadan attım kendimi yollara yürüyerek gittim yarım saatlik yolu yarım satte döndüm oldu mu size 1 saat tempolu yürüyüş ama hırsımdan nası yürüom bir görseniz bu iilk cezaammm
Sonraaa yüzdümmmm hareketlerimizi sporrumuzuuu yaptıkkk sudaa hocaa ne derse güzelcene yaptım hatta hoca sserbest bıraktı ben yine yaptım o derece çıktım 10 dakika saunaya girdim şöle rahatlayayım die duşumu alıp çıktım dönüşü de yürüdüm eve gedim az önce
Veee annem o soruyu sorduu ne yiceksinnnn onlar yemiş bennn YEMEYECEĞİMM dedim bu da cezamın 2. versiyonuuAnnem neden yemion deli misin dedi aklım yerine gelsin kendime ceza verdim dedimm Annem de deli deyip tescilleedii benii
yani kısacası akşam yemek yemedim o lahmacunlar eridi mi bilmem ama ben akıllandım kanımca bu sefer herşeyi berbat etmeyeceğimm
2 litrede su içtimmm şifamm olsunn
afiyet olsun canım çok iyi anlıyorum kısa süre önce aynı vicdan azabını duymuştum
ben de mi alsam takviye acaba :44:
pardon canım değiştiririm şimdi.o kadar çok değişiyor ki liste arada dalıyorum
canım vakit geçirmeden topuğunu bir dr. a göster bence
ahhh canımmm benimmm yakmışsındır merak etmeee hem lahmacun çok sağlıklı bir şey aslında bilyorsun karataydanakşam yememek yerine bari yoğurt yeseydin
ben gördüm o mamaları sen ne kadaaaaar köyüsün yaa pizzaya bayıldım tarifinide merak etmedim değil...selam canlar
bugün yine kursum vardı.dünden hazırlığını yaptığımız pizza ve pastanın tadına baktık.kahvaltı da yapmadan gitmiştim,çok acıkmıştım,bir de aç karnına çay içtim,fena oldum,bu durumda ½ dilim ince hamur pizza ve 1 ince dilm rulo pastayı götürdüm
sınavımız vardı bugün ve benim dünkü yoğunluğumdan dolayı çalışamamıştım,mecburen sabah çalıştım biraz,kahvaltıya vakit ayıramadım,kahvaltı edebilseydim,dayanma gücüm daha iyi olabilirdineyse kahvaltı yapamadım,kaçamak yaptım ama değdi,sınavım çok iyi geçi sanırım 100 alıcam
aynı hastalık bende de mevcut gözumu acmamla kahveyı elıme almam bır oluyo onu içene kadar başımın ağrısı geçmiyo iyi bi halt yemıyoruz farkındayı amaa....:26:kahvaltı:
½ dilim pizza
1 ince dilim rulo pasta
2 şekersiz çay
öğlen:
3-4 dilim hindi füme
2 dilim salam
lor
½ dilim tam tahıl ekmeği
2 fincan şekersiz çay
ara:1 şekersiz çay
şimdilik 1 lt su içtim,en az 2 ye tamamlarım akşama kadar
bugün yürüyüş yapamadım,fırsat bulursam bir şeyler yapıcam
henüz kahvemi içmedim,başım ağrıyor artık.şimdi bir nescafe yaparım,kendime gelirim.sonra ver elini işler,pasta ve kurabiyelerime girişmem lazım
içmiyoruzzz sigara yassssakkk....aralık 27 itibari ile içmiyorum nev sen bırakabildin mi kuzum bak lepistesde bırakmış...kaç kişi sigara içiyo kızlar takımdaa...dün geceden beri topuğumda batma hissi var kızlar üzerine bastıkça iğne gibi batıyo görünürde bişey yok
Canlar yarın yine radyo günü,link ve saat face sayfamda var
ben gördüm o mamaları sen ne kadaaaaar köyüsün yaa pizzaya bayıldım tarifinide merak etmedim değil...kendımı duşunuyosam namerdım kızıma teyzesı kızımaaa
Sorma daha sonrasını hiç sormahelva mııı uwww çok tehlıkelı....
Saol tatlım ya.Tarifi deneyecem insoyyy kabusuuummmcanım dukan tariflerinde çok güzel tatlılar oluyor.onlardan deneyebilirin.hepsinde ille yulaf kepeği yok.meela ben geçen gün dukan pudingi yaptım yedim,yazmıştım hatta,bir kriz anıydı.1 tatlı kaşığı mısır nişastası (dukanda her gün olmamak kaydıyla bu kadara izin var),1-2 tatlı kaşığı toz tatlandırıcı veya 1 tatlı kaşığı kakao ve 1 bardağa yakın yağsız süt.muhallebi olarak pişirdim.ben biraz dr. outkerin vanilya aromasından da kattım.toz tatlandırıcın yoksa,ocaktan aldıktan sonra,normal tablet tatlandırıcını,ekleyebilirsin,kendi damak zevkine göre.inan baya kesiyor krizi
geçmiş olsun canım...evet helvayı anca karatay diyeti yapanlar yiyebilir yoksa kalori bombası
Sınav için tebrik ederim kaptanım ben şu kursta 100 görebilecekmiyim acabaselam canlar
Mesaj alındı kaptanım en yakın zamanda sayım yapılacaktırMesaj sayım tarihleri:
1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi
2)saliss...12.03.13 salı
3)nev81...13.03.13 çarşamba
4)dudujan...14.03.13 perşembe
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma
6)saphira...18.03.13 pazaresi
7)roseberry...19.03.13 salı
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba
9)anşaaa...21.03.13 perşembe
10)Ganfed...22.03.13 cuma
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi
12)gerbera1987...26.03.13 salı
az uyuyayım dedim telefon trafiği yaşadım kafam sersem olmuş ve çok acıkmışım bizimkilere yemek yapmadım daha birazdan yaparım ara öğün olarak meyvem var onu yicem şimdi....
ipekyol nijerya ayy çok uzaktasınız allah yardımcınız olsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?