bugün misafir vardı gelen gelene hepsi üst üste geldi 15 kişiydik.. 3 demlik çay bitti puaça kısır ve kazandibi yaptık hepsi bitti ama güzel geçti
sabah işim vardı 1 gibi 1 dilim ekmek 1 domates yedim anca fırsat oldu
öğlen 2 kaşık kısır yedim yarım dilim kazandibi
akşam sarımsaklı yoğurt kızarmış ekmek 2 dilim
su içmeyi unuttumşimdi menü yazarken aklıma geldi
kiz bunla nasil doyuyon bide kizin emiyormus bak sagligini bozacan aman dikkat et noolur zayiflayacam diye kendini yipratma
ah ah bu cocuklara ne yapsan daha fazlasini istiyorlar o yuzden iyi olmus doktora gitmeniz
kiz canini sikma bu hafta olmazsa haftaya verirsin ama sakin ipin ucunu temeli birakma
katiliyorum spor gercekten cok yapinca agirlik olusuyor nedendir bilmiyorum
canim ya su yaptigin pastalarin resmini cekip koysana bakalim nasil gorunuyorlar
slm kızlar bebişim 2 aylık oldu.ben takıma dönmek istiyorum ama sanırım takım üye sayısı full.
Kolay pandispanya,20 veya 22 cm lik yuvarlak kalıp için bu ölçü
4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket kabartma tozu
*tüm malzeme oda sıcaklığında olacak *şeker eriyene kadar yumurtalarla çırpılır * yağı konur * tüm kuru malzemeler elenerek eklenir * kuru malzemeler eklendiken sonra,en düşük devirde mümkün olduğu kadar az çırpılırı * önceden ısınmış (fırının ışığı sönene kadar beklenecek) fırında,180 derecede pişirilir *25-30 dk fırının kapağı hiç açılmaz *pişince hemen fırından çıkrılmayacak,bir 10-15 dk tutulacak yoksa çöker * pandispanya mutlaka 1 gün dinledirilip sonra kesilir ve pasta yapılır ya da sabah yapabilirsin pandispanyayı,akşama pastayı yaparsın.pasta haline gelince de en az 1 gün dinlendirmek gerekiyor aslında ama o kadar uğraşır mısın bilmem.ben en az 3 günde yapıyorum bir pastayı
canımsııınn
şu an çok uykum geldiğinden ipekyolun izin durumunu hatırlamıyorum,yarın bakıciimm
roseberry ve ganfed mazeretlerini bildirmişler yanılmıyorsam
nev izinli,haberim vardı
paşam tebrikler
salissimmm kuzum eline sağlık
face e hep koyuyorum zaten
hoşgeldin canım maşallah bebişinetakımda yer var gelebilirsin canım ama paylaşım yapabilecek misin pek küçük daha bebiş hem emzirmiyor musun?diyet yapabilecek misin bu kadar kısa zamanda ?
***7. TAKIM 300. ETAP*** [/B]
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8
anşaaa (71,4/70,3/
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
gerbera1987 (91.7/91,7/0/0%) 295. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
7. Takım Ortalaması: %
kızlar edirne emnıyetteyım suan sınırdışı edilecek 18 tane hemcınsımızı aldık dün çankayada bı masaj salonunda hanım efendileri ulkelerıne paketlıyoruz dün gelemedim arkadaşın cebinden yazıyorum kılomu da yukarıya yazdım ama hesaplıyamadım akşama ancak döneriz eve gidebilirsem bu gun ıcınde mukhakak gelirim...bu arada dukanı tek gecıyorum 2 gün 1,1 kılo.....
***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8/93,5/1,3/%1,37)
anşaaa (71,4/70,3/1,1/%1,54)
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
günaydın hanımlar kilomu ekledim....
artık itiraf ediyim yaaa dün akşam eşim baklava alıp gelmiş pissss
ve ben bir sürü baklava yedim kaç tane yedin diye sormayın sakın.diyete başlayalı 1 ay oldu ben ilk defa böylesine yedim
vicdan azabından uyuyamadım..bana bir hafta kaçamak yok
sanırım tiroidim normal seviyeye indi canım ilk haftalar veremiyodum ki
çok şükür valla acayip moral oluyo ama haftaya böle veremem herhalde regl olmam lazım tabiki yine olmadım pzrtsi gidip kan verim hem tiroide hem gebelige baktirim sonra söktürücü içiyim
baklavalar taş oldu kafamda ağırlık yaptı
***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8 /
roseberry (59.9 / 59 / 0,9 / %1,5)
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5 / 86 / 0.5 / %0.58)
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8 / 93,5 / 1,3 / %1,37)
anşaaa (71,4 / 70,3 / 1,1 / %1,54)
ipekyol (76 / 76 / 0 / %0)
pasam3405 (82
saliss (105
Paşam sevgili rakibem ne durumda kilon?
sen en azından kilonda kalmışın canım***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8
anşaaa (71,4/
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
yarına değişme olmassa kilomu yazdım geçen hafta 92,5 kiloyla başlamıştım diyete en azından işe yaramış üzülüyorum artık kilo veremeyince
12 nisanda 33 olcam allah nasip ederse çok nadir ktlarlar dogum günümü ablalarım hatırlamaz br ablam 1 ay sonra hatırladı mayısın 12de ne canım yanmıştı ben degersiz birimiyim anlamadım gittine zaman dogum gunun canim .bizde takimca kutlariz
ay ben hergun tartildim hemen hemen gunde bir iki defa hatta daha bu sabaha kadar +3 kilo cikiyordu cildiracaktimm yediklerimin hepsini toplasan 3 kilo etmezdi kafayi yiyecektim ama sukur bu sabah degisti.D herhalde hasta olacagim icin o kadar cok cikiyordu .hastalaninca degisti D
ay ya bendekide akil dun nasil unuttum yazmayi ya hatta actim alinti yaptim ama pc donunca gonderememistim sonra yazarim dedim sonrasi malum unuttum.pasam bende tebrik ederim seni canim gene birincisin fistigim
canım allah analı babalı büyütsün işşallahslm kızlar bebişim 2 aylık oldu.ben takıma dönmek istiyorum ama sanırım takım üye sayısı full.
allah razı olsun kuzum not edicem bir yere kendime şöyle tarifleri tutan kitap blabilsem ne ka güzel olurKolay pandispanya,20 veya 22 cm lik yuvarlak kalıp için bu ölçü
4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket kabartma tozu
*tüm malzeme oda sıcaklığında olacak *şeker eriyene kadar yumurtalarla çırpılır * yağı konur * tüm kuru malzemeler elenerek eklenir * kuru malzemeler eklendiken sonra,en düşük devirde mümkün olduğu kadar az çırpılırı * önceden ısınmış (fırının ışığı sönene kadar beklenecek) fırında,180 derecede pişirilir *25-30 dk fırının kapağı hiç açılmaz *pişince hemen fırından çıkrılmayacak,bir 10-15 dk tutulacak yoksa çöker * pandispanya mutlaka 1 gün dinledirilip sonra kesilir ve pasta yapılır ya da sabah yapabilirsin pandispanyayı,akşama pastayı yaparsın.pasta haline gelince de en az 1 gün dinlendirmek gerekiyor aslında ama o kadar uğraşır mısın bilmem.ben en az 3 günde yapıyorum bir pastayı
canımsııınn
şu an çok uykum geldiğinden ipekyolun izin durumunu hatırlamıyorum,yarın bakıciimm
nev izinli,haberim vardı
paşam tebrikler
hoşgeldin canım maşallah bebişinetakımda yer var gelebilirsin canım ama paylaşım yapabilecek misin pek küçük daha bebiş hem emzirmiyor musun?diyet yapabilecek misin bu kadar kısa zamanda ?
dukanın mucizesimi***7. TAKIM 300. ETAP*** [/B]
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8
anşaaa (71,4/70,3/
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
kızlar edirne emnıyetteyım suan sınırdışı edilecek 18 tane hemcınsımızı aldık dün çankayada bı masaj salonunda hanım efendileri ulkelerıne paketlıyoruz dün gelemedim arkadaşın cebinden yazıyorum kılomu da yukarıya yazdım ama hesaplıyamadım akşama ancak döneriz eve gidebilirsem bu gun ıcınde mukhakak gelirim...bu arada dukanı tek gecıyorum 2 gün 1,1 kılo.....
kolay gelsin canım
tebriklerben ekledim kilonu
benide ekleyin canlarım yüzüm yok ama neden böle oldu anlamadımki kaçamakta yapsam b kilo olmaz ya 4 gündür wc sratını gördügüm yok yedikleirmde yemek degilki ölüm orucumu ttym illahı 7 görmek için canım çok acıyor bgün üstümü çıkardım bir sevinçle tartıya baktım şokgünaydın kızlar cumanız mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin
bugün edilen dualar geri çevrilmez inşlh bir de yağmur bereket yağıyo,rabbimin rahmeti şu an da öyle açık..hepiniz için sağlıklı bir ömür diliyorum şu an da
güzel vakit geçir benim berbat başladı günümayşecim hayırlı sabahlar,nasıl gidiyor,baya erkenciyiz biz bugün çok güze yağmurlu bir hava var,bendebronşit oldum sanırım öksürmekten ciğerlerim yırtılıyor resmen,kızlar bugün anneme gidebilirim orda net yok kaptanıma haber verirsiniz müsait olursa erkek kardeşimin pc inden girerim...
sen kaçamak yapmana ragmen vermişsin bende oda yokt gene verememişimartık itiraf ediyim yaaa dün akşam eşim baklava alıp gelmiş pissss
ve ben bir sürü baklava yedim kaç tane yedin diye sormayın sakın.diyete başlayalı 1 ay oldu ben ilk defa böylesine yedim
vicdan azabından uyuyamadım..bana bir hafta kaçamak yok
benim bebek işi hayal old bebem bu kiloyla bebek olmaz ben ne zaman bebegime kavşcam allahım afetsin çok imreniyorm insanlara gelin geçen dediki abla eymenin dogum gününü ktlarız degilmi dedi mayısın 4 dogm günü oglanın olur deidm içeri girdim bende bir aglama varmış allahım kızım drsaydı 7 ay vardı dedim drdm eymene her sarıldıgımda koklyormya kızım ömürüm aklıma geliyor çok kötüyüm bgün gen muslklar açıldı gene duygusala bagladım yeminlegünaydın hanımlar hayırlıs cumalar
geçen cuma-cmts ve pazar günü,3 günlük bol kaçamaktan sonra,4 gün saf protein sonucum 0.5 kg vermek oldu,buna da şükür.yalnız eşim bu hafta çok verdin herhalde,çok inceldin dedi,buna da dukan mucizesi diyoruz :124::124:bugün protein+sebze yapıyorum artık çok şükür.kendime dukan mücverleri pişiriyorum kahvaltıyaakşama da dukana uygun hünkar beğendi yapabilirim
yarın serbest gün yapıciimm zira bir bebişimizin doğum günü var,hem pastasını ve kurabiyelerini götürücem hem de partisine kaılıcaz kuzucumlaa
***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8 /
dudujan (104.7
nev81 (92.1 /
pasam3405 (82
saliss (105
Paşam sevgili rakibem ne durumda kilon?
14.3.2013 perşembeeee
1)ipekyol51... ........... ...... yok
2)saliss.... .....................20
3)maviyesil1999................ izinli
4)dudujan......................... izinli
5)lepistesinyavrucugu..........5
6)saphira..........................22
7)roseberry.......................6
8)pasam3405.....................20
9)anşaaa...........................yok
10)Ganfed..........................13
11)nev81........................yok
12)gerbera1987.................4
sen en azından kilonda kalmışın canımbende oda yok eksilicegime artılarda çıktım
12 nisanda 33 olcam allah nasip ederse çok nadir ktlarlar dogum günümü ablalarım hatırlamaz br ablam 1 ay sonra hatırladı mayısın 12de ne canım yanmıştı ben degersiz birimiyim anlamadım gittieşim desen öle adamın işleri yogun okadar özledimki süpriz yapmasını ya evlendim evleneli ktlamayı sevmez hiç özle günleri gavr icadı der
canım allah analı babalı büyütsün işşallah
allah razı olsun kuzum not edicem bir yere kendime şöyle tarifleri tutan kitap blabilsem ne ka güzel olur
dukanın mucizesimiben çok kötüyüm bgün dokunsan aglıcam hatta aglıyor gözlerim
benide ekleyin canlarım yüzüm yok ama neden böle oldu anlamadımki kaçamakta yapsam b kilo olmaz ya 4 gündür wc sratını gördügüm yok yedikleirmde yemek degilki ölüm orucumu ttym illahı 7 görmek için canım çok acıyor bgün üstümü çıkardım bir sevinçle tartıya baktım şokallahım ben ne güzh işledim dedim başladım tepinmeye çok kötüyüm çok aç kalmama gene verememişin tersine eksi çıkıcagıma artı çıkmışım iyimi canım yanıyor ben ne günah işledim
kilom 82di salı günü 81700 geliyordum bgün ise 83 kilo geliyorumburayada yalan yazamam kilom bu neden böle old kendi kilomda kalaydım iyiydi ama olmadı eşimde kızdı ne üzülüyorsn dedi veirisin adetin yakınya s ttmuşndur dedi gör bak birden düşücek kilon dedi adet olunca çok kötüyüm kızlar işin kötüsü aç kaldım aç kalmasam içim yanlıcak 4 gündür wc çıkmıyorm yedimki çıkayım vallahi kendimi atasım var bir yerlerden hep diyorm ban yardım edin diye ama yüzm yok yapmıyorm ama bu sefer ban bir el atsın yoksa bebegime kavşamıcam o ymk ellerini öpemicem nisan gibi bebege vesile olucaz işşallah ben 8 kilo yla nasıl hamile kalıyım 75 olmam lazım 75 olmadan doktor yanıma gelme dedi bebegim hayal old bana okadar kötüyümki şuan sormayın birazdan kaynanam gidicem ikramlıkları hazırlıcaz kaynımın evini temizlicem ütüsü var inanın evdeb dışarı çıkmak degil hiç iş yapasım yok yeminle şimdi arasam kaynanamı kızıcak küsücek yarında var ban dün brda kaılrısın deid kalamam dedim kızdı ne kalıcam hoş benim uyz eltimde gelicek bugün kaynanam onuda çagırmış şimdi laf sokup drucak yeminle sinirlerimi zıplatıcak
ne olr b sefer yardım degil yalvarıyorm biri bana yardım etsin canım çok acıyor aglamaktan klevyeyi göremiyorm isyanlardayımyemin olsn nazara geldim
güzel vakit geçir benim berbat başladı günüm
sen kaçamak yapmana ragmen vermişsin bende oda yokt gene verememişimsinirimin oynadıgı aç kaldıgım halde neden fazla çıktım
benim bebek işi hayal old bebem bu kiloyla bebek olmaz ben ne zaman bebegime kavşcam allahım afetsin çok imreniyorm insanlara gelin geçen dediki abla eymenin dogum gününü ktlarız degilmi dedi mayısın 4 dogm günü oglanın olur deidm içeri girdim bende bir aglama varmış allahım kızım drsaydı 7 ay vardı dedim drdm eymene her sarıldıgımda koklyormya kızım ömürüm aklıma geliyor çok kötüyüm bgün gen muslklar açıldı gene duygusala bagladım yeminlebende istiyorm benden bir parça olsn ama yokki olsun ben böle gidersede zor olur eşim sen zor başardın önceden oda yokt dedi ama dayanamıyorm pirinç lapası dukan yaptım 78 gördüm ama bıraktım hemen aldım kiloyu çok aglıyorm çok bgün giremzsem ksra bakmayın olrmu kaynanam anamı aglatırsa halım olmaz yazamam bıraksalar beni saatlerce aglarım kaderime
83 kilo 300 gram beni atın grptan ben sizlere layık olamıyorm bu aralar benim yüzümden 1 oloamıcaksınız yemin olsun kaçamak yok ve yemekte yok yemekte yemicem ölüm oprcu anca iyi gelir bana benim yüzümden ceza almayalım kaptanım ay çok kötüyüm yeminle
eskisi gibi mesajda yazamıyorm bakın ay benim bu halim ne olcak ben çıkıyorm haklkınızı helal edin kızlar özür diliyorm kilo vermdigim için oysa yemin olsn nede umudluydum bu hafta 80 granti ddim dereceye girerim kesin dedim ama olmadıben gidiyimde kaynanama yardım edeyim zaten geç kaldım kendinize iyi bakın
ipekyolun interneti gitmiş yine canım malum nijeryada ya o,haber vermiş faceten14.3.2013 perşembeeee
1)ipekyol51... ........... ...... yok
2)saliss.... .....................20
3)maviyesil1999................ izinli
4)dudujan......................... izinli
5)lepistesinyavrucugu..........5
6)saphira..........................22
7)roseberry.......................6
8)pasam3405.....................20
9)anşaaa...........................yok
10)Ganfed..........................13
11)nev81........................yok
12)gerbera1987.................4
***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8 /
dudujan (104.7
nev81 (92.1 /
pasam3405 (82
saliss (105/102,5/2,5/%2,38)
Cannnlarımmmmm benimmmmmm bennnn buu haftaaa 102 olurum diodum ennn azındannnnnn amaaa olmadııııı nee yapalımmmmmmmm
hiç öyle düşünme tatlım,bu takıma 5 eylül 2011 de başlayışım dün gibi,6 ayda 20 kg dan kurtuldum,sonrası yavaşlama,bi ileri bir geri,diyete ara verme vs.. ile geçti yoksa çoktan hedefime ulaşmış olurdum.zaman çokkkk hızlı geçiyorrrr,kilo vermek için acele ettikçe,kendini sıktıkça daha fazla zorlanıyorsun,bundan emin ol,bizzat yaşadım çünküofff çizelgemiii değiştirdiimmm allahımmmm neee çokkk yolummm varrrrrrr
12 nisanda 33 olcam allah nasip ederse çok nadir ktlarlar dogum günümü ablalarım hatırlamaz br ablam 1 ay sonra hatırladı mayısın 12de ne canım yanmıştı ben degersiz birimiyim anlamadım gittieşim desen öle adamın işleri yogun okadar özledimki süpriz yapmasını ya evlendim evleneli ktlamayı sevmez hiç özle günleri gavr icadı der
allah razı olsun kuzum not edicem bir yere kendime şöyle tarifleri tutan kitap blabilsem ne ka güzel olur
benide ekleyin canlarım yüzüm yok ama neden böle oldu anlamadımki kaçamakta yapsam b kilo olmaz ya 4 gündür wc sratını gördügüm yok yedikleirmde yemek degilki ölüm orucumu ttym illahı 7 görmek için canım çok acıyor bgün üstümü çıkardım bir sevinçle tartıya baktım şokallahım ben ne güzh işledim dedim başladım tepinmeye çok kötüyüm çok aç kalmama gene verememişin tersine eksi çıkıcagıma artı çıkmışım iyimi canım yanıyor ben ne günah işledim
kilom 82di salı günü 81700 geliyordum bgün ise 83 kilo geliyorumburayada yalan yazamam kilom bu neden böle old kendi kilomda kalaydım iyiydi ama olmadı eşimde kızdı ne üzülüyorsn dedi veirisin adetin yakınya s ttmuşndur dedi gör bak birden düşücek kilon dedi adet olunca çok kötüyüm kızlar işin kötüsü aç kaldım aç kalmasam içim yanlıcak 4 gündür wc çıkmıyorm yedimki çıkayım vallahi kendimi atasım var bir yerlerden hep diyorm ban yardım edin diye ama yüzm yok yapmıyorm ama bu sefer ban bir el atsın yoksa bebegime kavşamıcam o ymk ellerini öpemicem nisan gibi bebege vesile olucaz işşallah ben 8 kilo yla nasıl hamile kalıyım 75 olmam lazım 75 olmadan doktor yanıma gelme dedi bebegim hayal old bana okadar kötüyümki şuan sormayın birazdan kaynanam gidicem ikramlıkları hazırlıcaz kaynımın evini temizlicem ütüsü var inanın evdeb dışarı çıkmak degil hiç iş yapasım yok yeminle şimdi arasam kaynanamı kızıcak küsücek yarında var ban dün brda kaılrısın deid kalamam dedim kızdı ne kalıcam hoş benim uyz eltimde gelicek bugün kaynanam onuda çagırmış şimdi laf sokup drucak yeminle sinirlerimi zıplatıcak
ne olr b sefer yardım degil yalvarıyorm biri bana yardım etsin canım çok acıyor aglamaktan klevyeyi göremiyorm isyanlardayımyemin olsn nazara geldim
benim bebek işi hayal old bebem bu kiloyla bebek olmaz ben ne zaman bebegime kavşcam allahım afetsin çok imreniyorm insanlara gelin geçen dediki abla eymenin dogum gününü ktlarız degilmi dedi mayısın 4 dogm günü oglanın olur deidm içeri girdim bende bir aglama varmış allahım kızım drsaydı 7 ay vardı dedim drdm eymene her sarıldıgımda koklyormya kızım ömürüm aklıma geliyor çok kötüyüm bgün gen muslklar açıldı gene duygusala bagladım yeminlebende istiyorm benden bir parça olsn ama yokki olsun ben böle gidersede zor olur eşim sen zor başardın önceden oda yokt dedi ama dayanamıyorm pirinç lapası dukan yaptım 78 gördüm ama bıraktım hemen aldım kiloyu çok aglıyorm çok bgün giremzsem ksra bakmayın olrmu kaynanam anamı aglatırsa halım olmaz yazamam bıraksalar beni saatlerce aglarım kaderime
83 kilo 300 gram beni atın grptan ben sizlere layık olamıyorm bu aralar benim yüzümden 1 oloamıcaksınız yemin olsun kaçamak yok ve yemekte yok yemekte yemicem ölüm oprcu anca iyi gelir bana benim yüzümden ceza almayalım kaptanım ay çok kötüyüm yeminle
eskisi gibi mesajda yazamıyorm bakın ay benim bu halim ne olcak ben çıkıyorm haklkınızı helal edin kızlar özür diliyorm kilo vermdigim için oysa yemin olsn nede umudluydum bu hafta 80 granti ddim dereceye girerim kesin dedim ama olmadıben gidiyimde kaynanama yardım edeyim zaten geç kaldım kendinize iyi bakın
kızlar ben tartımı unuttum buradaki tartıya göre 104.1 kiloyum ama en iyisi ben 2 hafta izinli olayım olmaz mı
***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8 /
dudujan (104.7 izinli
nev81 (92.1 /
pasam3405 (82
saliss (105 / 102,5 / 2,5 / %2,38)
gerbera1987 (91.7 / 91,7 / 0 / 0%) 295. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
tamam canım izinli yazdım seni
Sağol canım ama vermişim yinede çok mutlu oldum
canim iki kabartma tozumu koyuyorsun yoksa iki keremi yazdin .bide 3 gun mu nerde bende o sabir ordan yapar ordan yerim.gerci hic boyle bisey denemedim acikcasi pastalari hep disardan alirim sadece normal misafirlik kek yaparim o kadar.eline saglik yinede denemek lazimKolay pandispanya,20 veya 22 cm lik yuvarlak kalıp için bu ölçü
4 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
1 yemek kaşığı sıvı yağ
2 yemek kaşığı kakao
1 paket kabartma tozu
1 paket kabartma tozu
canımsııınn
nev izinli,haberim vardı
paşam tebrikler
seninde cuman mubarek olsun balim ayni dileklerin iki kati senin icinde kabul olsun canimgünaydın kızlar cumanız mübarek olsun rabbim bütün dualarınızı kabul etsin
bugün edilen dualar geri çevrilmez inşlh bir de yağmur bereket yağıyo,rabbimin rahmeti şu an da öyle açık..hepiniz için sağlıklı bir ömür diliyorum şu an da
yapmayin ya sonunda benide baslatacaksiniz dukana bu ne baslayan patir patir veriyor kilolari.haftada bir gun odul gunu cok degil kuzucugunla doya doya eglen canim hic kasmagünaydın hanımlar hayırlıs cumalar
geçen cuma-cmts ve pazar günü,3 günlük bol kaçamaktan sonra,4 gün saf protein sonucum 0.5 kg vermek oldu,buna da şükür.yalnız eşim bu hafta çok verdin herhalde,çok inceldin dedi,buna da dukan mucizesi diyoruz :124::124:bugün protein+sebze yapıyorum artık çok şükür.kendime dukan mücverleri pişiriyorum kahvaltıyaakşama da dukana uygun hünkar beğendi yapabilirim
yarın serbest gün yapıciimm zira bir bebişimizin doğum günü var,hem pastasını ve kurabiyelerini götürücem hem de partisine kaılıcaz kuzucumlaa
sanırım tiroidim normal seviyeye indi canım ilk haftalar veremiyodum ki
çok şükür valla acayip moral oluyo ama haftaya böle veremem herhalde regl olmam lazım tabiki yine olmadım pzrtsi gidip kan verim hem tiroide hem gebelige baktirim sonra söktürücü içiyim
baklavalar taş oldu kafamda ağırlık yaptı
ipekyolun interneti gitmiş yine canım malum nijeryada ya o,haber vermiş faceten
anşaaa görevde
nev izinli,neti hala yapılmadı
gerberanın kardeşi ameliyat oldu,bu haftalık cezasız geçsin herkesin bir mazereti var
huh yavrum benim beee gördün mü azmin zaferiniiiiiiiiiiiibu hafta bireyselde birinci olabilirsin kuşummmm paylaşım alanında bu hafta neler yapıp 1. olduğunu yazmaya hazırla kendini
hiç öyle düşünme tatlım,bu takıma 5 eylül 2011 de başlayışım dün gibi,6 ayda 20 kg dan kurtuldum,sonrası yavaşlama,bi ileri bir geri,diyete ara verme vs.. ile geçti yoksa çoktan hedefime ulaşmış olurdum.zaman çokkkk hızlı geçiyorrrr,kilo vermek için acele ettikçe,kendini sıktıkça daha fazla zorlanıyorsun,bundan emin ol,bizzat yaşadım çünkü
sen regl olacaksın diye,yine hem depresyona bağlamışsın hem de kilon fazla çıkmış.böyle yapma,kendini de bizi de üzüyorsun.stres kilo vermeye en büyük engel.Allah yardımcın olsun canım,inşallah en kısa zamanda bebek nasip etsin
yok canım yanlış yazmışım biri vanilya olacakcanim iki kabartma tozumu koyuyorsun yoksa iki keremi yazdin .bide 3 gun mu nerde bende o sabir ordan yapar ordan yerim.gerci hic boyle bisey denemedim acikcasi pastalari hep disardan alirim sadece normal misafirlik kek yaparim o kadar.eline saglik yinede denemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?