Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu haftanın rakibeleri:

DUDUJAN VE LEPİSTESİN YAVRUCUĞU
MAVİYEŞİL1999 VE GANFED
ROSEBERRY VE NEV81
İPEKYOL VE ANŞAA
SAPHİRA VE PAŞAM

Amaaa bennn yokummm rakipsizz kaldımm kanımca

bencedee canımmm haftayaa daha az kaçamak daha iyi sonuçlar alırızz inşallah

Allah yardımcın olsun canımmm yaa inşallah gelirsinnn yinee aramızaaa mutlu mesutt veririz kilocuklarımızıııı yineee sen merakk etmmeee

selam kızlar yinemi birinci olamadık
ben hemen bugünki menümü yazıp çıkıyorum 5 dk bakınca boyun ağrım başlıyoda

sabah:2 dilim ttb ekmeği,1 kk peynir,5 zeytin,2 çay kaşığı bal
ara:yok
öğle:sabah kahvaltısını 11 den sonra ettiğim için
3 tane susamlı çubuk kraker,3 tane kornişon turşu,1elma
akşam:1 tabak bezelye yemeği,2 dilim ttb ekmeği,kornişon turşu,yoğurt
ara:henüz karar vermedim

bebeğin için çok sevindim cnm isminin anlamı nedir ? bizde seni özledik canım benim bıraktığın yerdeyiz hemen hemen

Amaaa bennn yokummm rakipsizz kaldımm kanımca

Allah yardımcın olsun canımmm yaa inşallah gelirsinnn yinee aramızaaa mutlu mesutt veririz kilocuklarımızıııı yineee sen merakk etmmeee

kuzuuuuuuum ben olurum senin rakibin gerçi senin kadar veremesemde

Afiyettttt olsunnn kuzucummm çok az kaçırmışsın senn

Kaptanımmmm süpersinnnnnnnnn tebriklerrrr

saol kuzucum evde kek var ben daha ellemedim inanırmısınhemde 3 gündür bayatlamayan kekim beni bekliyor benim gözüm görmüyor

harika gidiyorsun cnm az bi kilo değil verdiğin bende verebilseydim biraz

offf çizelgemiii değiştirdiimmm allahımmmm neee çokkk yolummm varrrrrrr

ahh o yol çok uzun demi banada öyle geliyor bi versek şöyle her hafta bir kilo versekyıllar varki tedirgin olmadan hiç birşey yemedim

cnm şu tuvalet tembelliğini düzenlemek için eğitimmi yapsan acaba bak bir çok doktordan duydum hergün keten tohumu çiğneyin suyu bol için diyo bide hergün aynı saatte tuvalete oturcan diyo kaç dakika orada öyle oturacakmışsın bir süre sonra kendiliğinden düzene girmeye başlarmış zaten bi araştırayım bak ben sana ama salis dediği şurup çok iyi şu sıralar ihtiyacın var içsen iyi olur

işşallah öledir bebem bgün 2 ktu şrüp aldım artık kafayı çekicek şuruplarabir rahatlasam iyi olucek ama nerde ama b hafta azimliyim işşallah başarıcam aç kalıcak yetmedi pirinç lapası yapıcem 7 görmem lazım
allah razı olsn canım üzdüysem sizi affola ama kafayı yeidm tartıda öle gürnde 24 gibi adet olmam lazım eşim bile dedi senin sratım karnın şişmiş diyevdmdaki suy atmam alzım

canım gülmede ben 1 psikoloji kitabı bitirdim klozetle bir bütün oldm kanımcaketem tohm varda ben kllanamıyorm canım pırtılaşma varya oda yasakama hergün aynı saate denicem şu şrpları içiyim diyorum belkim işe yarar bgün wc bekle dr ne gelen ne gdien var bazen böle olyorm nedense allah yardımcım olsun ne diyim

kızlar bugün okadar yoruldumki ne siz sorun ne ben söylüyüm
canlarım umrum olmaz ama eşimin hatrına bebeklerimde kaynanam hastanede çok baktı onun hatrına gittim vallahi çok yoruldum 10 gece arabaya bindim tek basıma anca bitti işler eve geldim tırsa tırsa:18::18: dua ede ede eve geldim hava çok yagıyordu yagmur yedim üşüdümmmü saana kaynanam gittimki pogaçayı yoguryordu bende neler yaptım sayıyım
elmalı kurabiye 2 tepsi
3 tepsi börek el açması yogurdm bir tepsisi patatesli diger 2 tepsisi mantarlı
ıspanaklı kremşantili pasta koca bir tepsi
şeker pare koca bir tepsi
börek yaptım karnıyarık şeklide içine peynir koydum orta bir tepsi
dolma sarıldı yaprak 5 litrelik tencereye
amerikan salatası koca bir plastik kapta
mercimek köftesi 4 litrelik tencerede
işleri bittik kaynanamla anca namazlarda dinlendim okadar yoruldumki iş bitti eltim hanım ozaman geldi herzamanki hali birde şişmiş kilo almış beni öle süzüyor evide halletim bu arada bir kaynımın kıyafetleri kaldı ütülenecek yarın çeyizler gelicek erken kalkkıp geri gidicem kaynanam evini dip köşe temizlicem servis tabaklaını çatalları bardakları demlikleri halledicez yarında anam aglıcak çeyizler serilsin hafta içi bir gün kıyafetler ütülenicek salı yufka açılıcak 30 kilo çarşamba günü 6 kilo kara lahana dolamsı ve sütlaç yapılıcak perşembe günü yemekler yapılıcak cuma günü kaynanamın evi temizlenicek malum evde verilicek dügün yemegi cumartesi kınası var pazar dügün anlıcagın bu moddayım şuan:111::111:dügün pazar günü biticek hayde kaynananda kal evi dip köşe temizlicez 31 eşimin dayısının kııznın dügünü var orayada gidilicek yardıma anlıcagınız isyanlardayım ne olcak paşanın hali soruyorum sizlere aslında yapmamda eşim hatrım için diyince kıramadım herkez yaptıgından unatsın ben allah rızası için yapıyorum belkim birinin duası kabul olurda bebegime kavuşurum bugün kaynanamın komşusunun torunu gelmiş ömürümle 40 karışıcaktı ömeri görünce içim acıdı teyzemin gelinide 33 haftalık hamile allahım dedim karnına bak kocaman mutfakta duruyordum gelini görünce işleri yapmaya başladım baktı kaynanam üzüldüm allah sanada versin kimsenin kucagını boş bırakmasın yavrum üzülme dedi ne üzülücekki allah banada veirir dedim sonrası şu ben 8 ayını görebilirmiyim yavrumu saglim alırmıyımki dedim aglama moduna girdim imrendim ya evi temizledim dedi biz hamileyken iş yapamıyoruz o devamlı gezmelerde temizlikte dogumunu bekliyor allahım affetsin içimi çektim karnını görünce eltimde çocukllarıyla geldi iş bitince oda sinir etti beni kaynanam sanki hiç çocuk görmemiş elime verselerdi bogasım geldi türkiyede bir sanki o dogurdu laf sokmalarıda cabası
senin çocugun yok ayak bagın yok geliceksin zaten bu laf hep böle çocugmuz yokya yüklenin anasını satıyım

yediklerimi yazıyım çıkıcam zanıcak çok yorldm aslında yarında yorulucam he
sabahleyin bir katı ymurta kibrik kutsu büyüklügünde penir 1 açık çay ve 2 kepek ekmegi incecik
arada elma öylen 2 dilim kaşar 5 siyah zeytin 2 bardak çay 2 dilim kepek ekmegi 2 çatal beyaz peynir 3 adet mercimek köftesi kıvırcık bol akşamada 4 köfte 2 çatal patlıcan yemegi soda okadar ben kaçtım bebeler çok yorgunum

iyi geceler
bu hafta genel liste sirasi sizdeydi,unuttunuzmu,bir sorunmu var:18:
paylasimada bisey yazmamissiniz,yardim gerekmi,yarin ögleye kadar hazir olmasi gerek

selamun aleykum canlarim ,gecen yil nisan ayinda tasinma ve umre münasebetiyle forumdan ayrilmistim
uzun zaman internetim yoktu ,bazi sikintilar olustu v.s derken hamd olsun yine foruma girebildim..
Saglikla ilgili biraz sikintilar yasadigimdan dolayi eski baslangic kiloma tekrar geldim
simdi yeniden kilo vermeye calisiyorum,hayirlisi bakalim

grupta yeniden yer olursa haber verirseniz sevinirim ,tekrar katilmayi cok isterim

günaydın kardeş takım
ben 6. takım kaptanı
bu hafta genel sıralama listesi hazırlama sırası sizin
hatırlatayım dedim

belki unutmuşsunuzdur
ceza almanızı istemem

15.03.2013 salı mesaj sayımıı

1)ipekyol51...11.03.13 pazartesi...izinli herhalde
2)saliss...12.03.13 salı................18
3)nev81...13.03.13 çarşamba.......izinli
4)dudujan...14.03.13 perşembe...izinli (2)
5)lepistesinyavrucugu...15.03.13 cuma...9
6)saphira...18.03.13 pazaresi......24
7)roseberry...19.03.13 salı.......2 ?
8)pasam3405...20.03.13 çarşamba...11
9)anşaaa...21.03.13 perşembe.......izinli
10)Ganfed...22.03.13 cuma..........5
11)maviyesil1999...25.03.13 pazartesi....izinli
12)gerbera1987...26.03.13 salı......

canım üzülme ben saphirayada sanada yeterim bebem reglim başa bela olmazsa
hoş geldin canım ne var ne yok

listeyi 2. takım yapmış

sagolsnlar canım ben beremedim becerebilsem seve seve yaparım

kızlar burası çok soguk kar yagmış uyandımkiben nasıl gidicem kaynanam ya tüh doncam gene sıkıda giyinsem hakgetire bu hafta hep ordayım ne yapsak çayı koydm kahvaltımı yapıp gidicem kızkardeşleri var onlar yapsın geç gitsemde dün okadar yorulmuşmki yayyıgım gibi kalktım kızmıcagını bilsem gitmicem dün tembih etti kimseye iş yaptırma işler sana dedi kız tarafı 20 kişi gelicekler e malum kaynanamlarda var kardeşleri onların çocukları vs var toplasam 50 kişiyi geçer benim halim perişan bgün okadar kişiye hizmet çay blaşıklar daha evi temizlicem hem gidince hemde onlar gidince paşa gülün suçu ney allah var lafım yok allah rızası için yapıyormda işşallah yardım edende olr dün 2 bacısı geldi kaynanamın benle kaynanamın anası agladı hoş ben yogrdm herşeyi kaynanam hazır hamuru hallettibileklerim agrımış yeminle hamr yogurmaktan neyse ben kahvaltıyı yapayımda bulaşıkları makinaya diziyim sonra evi toplym ver elini kaynanaların evi kendinize iyi bakın eve kaçta gelirim allah bilir

bebeğin için çok sevindim cnm isminin anlamı nedir ? bizde seni özledik canım benim bıraktığın yerdeyiz hemen hemen

kuzuuuuuuum ben olurum senin rakibin gerçi senin kadar veremesemde

tamammm bebbeğimmmmmm olsun versende veremesende beraberizz

kıyamammmm sanaa hep bölee devam et kuzum kaçamaklar biziiiii bitiriyorrr

kabız olmaktan iyidir şurup tatlım ne yapcan dukanda yapıo kabızz yazık sanaatümm sorunlarr geçecekk inşşş şuu kilolarıı verelimmm

Afiyettt olsunnn bebbeğimmmmm çizelgeni tekrar yaptım bi denwseneee balımmsen görmedin galibaa arka sayfadaaa
günaydın kardeş takım
ben 6. takım kaptanı
bu hafta genel sıralama listesi hazırlama sırası sizin
hatırlatayım dedim

belki unutmuşsunuzdur
ceza almanızı istemem

Evett canımm bilmiodukkk benn yapayımmm nasıl yapcazzz tariff eder misinnnn

eline sağlık canım

listeyi 2. takım yapmış

Akabecimmm hoşgeldinnnnnnnn geçmiş olsun canımmm

kızlar gunaydınn
rezalet hafta sonu perşembe akşamdan berı ne yerdeyım ne gökte biliyosunuz gece uc buçukta eve girdim ayakta duracak takatım yok tu yattım uyudumm....çalıştım ya malum gecen hafta köpek gibi benı bu haftasonu rahat bırakırlar diye duşunurkene....telefonum caldı uyuyodum tabıı benn ayşegül hanım saat 2 de 19 mayıs stadyumunda mac görevınde olucaksınız diye bir ses telefonun öbur ucundan...rüya falan görüyorum zannettım ama yok gerçeeekk ne yazıkkı....kalktım koca bı kupa sek kahvemı ıctım duşumu alıp hemen çıkmam lazımm...ama ben bu düzenınnn taaaaa......ne diyim ya insanım yaa...buda bunye be....nasıl insan bunlar uyudum ya 5-6 saat yeter...ben bu teşkilatın yedi ceddini içimden şevkatle öpüyüorum ne diyim dahaa....

herkese güzel hafta sonları diliyorum...:18:

ne iş yapıyorsun tatlım sennn senin iş de zormuş uykususzzz :26::26:

ne iş yapıyorsun tatlım sennn senin iş de zormuş uykususzzz :26::26:

sevgili salis ben denedim olmadı malesef alta evlilik çizelgem var ondanmı olmyor hata var diyorwc raporunna gelince bgünde tık yokkaynanam gitmesem dikicem agzıma müshil ilacınıeşim dügün kartlarını dagıtmaya gitti bende abdestimi alıyım namazı kılıyım birlikte çıkıcez eşimle gene yorulucam
bu arada anşa polis canım :18::18::18::18:adını agzımıza alırken besmele çekmeyi untmayalımben bugün belkim kaynanamda kalabilirm haberini zolsn yarın anca eve gelirirm bgün çeyizler geliyor 11 çıkmışlar bende geç kaldım zaten gene paparayı yicem dün okadar üşümüşümki sormayın okadar yagmr yedimkiben çıkıyım sonra sevişirk bebem benim anlamadıgım çizelge neden olmadı herkezin var benmi beceremiyorm ya
bgün peynir 3 bardak çay 3 dilim keopek ekmegi yedim okadar ordada ne yerim bilemicem ama kaeae verdim pirinç lapasına başlıcam başka yolu yok canım 3 gün dişimi sıkıcam:18::18:sonra ver elini dkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…