kiz bunla nasil doyuyon bide kizin emiyormus bak sagligini bozacan aman dikkat et noolur zayiflayacam diye kendini yipratmabugün ruh halim hava gibi bira ara açıyor bir ara bozuyor hayırlara gelsin inşallah bu hafta diyetim çok katı ve ben çok acıkıyorum artık kızda son kuvvet emiyor bende nescafe içtim az önce açlığımı bastırsın diye ne yedim derseniz
sabah
1 dilim kepek ekmeği
peynir
yumurta 2 küçük domates
ara
yok
öğle
1 bardak yağsız yoğurt
kıvırcık slatası
1 küçük galeta
ara
küçük bir portakal ve şekersiz nescafe
akşamda
1 bardak yağsız yoğurt ve salata
1 galeta yicem
gecede
1 meyve
işte bu kadannnn
ah ah bu cocuklara ne yapsan daha fazlasini istiyorlar o yuzden iyi olmus doktora gitmenizayşecim yusuf için gittik eskilerden biliyorsun benim eşim sadece çalışıyor herşey benim üstümde yusuf biraz hareketli beni çok üzüyor nasıl başedebilirim diye istedim psikolog eşinle rolleri değiştirin üzerinizdeki yükleri eşiniz yüklenmeli dedi evde ben babayım eşim anne yusufa daha iyi bir anne olmak için kısacası....
kiz canini sikma bu hafta olmazsa haftaya verirsin ama sakin ipin ucunu temeli birakmaKızzzlaarrrrrr yaaa benn yaramazzklık yaptımmm:26::26::26::26:
Gitmeden tıkasın die ağrıyan dişime rağmen 1 ayva yedim
ssssssoonnraa yengemleree gittiikk alllahım neler yapmışşşşşş
4 kaşık kısır 1 kurabiye yedim şekersiz çay içtimm
Amaaa allahtannn öğlen yemekk yememişttiiiimmmmmm
akşamm çok az pırasa yerim ekmeksizzzz yarınnn taarrtıııı güünüüü allahımmm sanaa geliyorummm
katiliyorum spor gercekten cok yapinca agirlik olusuyor nedendir bilmiyorumerken ya da geç dönmek seninle alakalı bir şey,bizim için niye hoş olmamış olsun ki,sadece paylaşım önemli bu sebepten madem müsait değildin müsait olunca dönseydin diye
900 gr. a az mı diyorsun sen yauv sen hiç dayak yemedin sanırımmaşallahhhhh muhteşem muhteşem muhteşem
he anladımm canım,dr. dan memnunsan sorun yok..ahh canım ya daha iyi olmana sevindim,yarına daha da iyi olursun
canım çok spor yaptın birden,şiştin tabi şimdi,normaldir tartının durumuzaten kahvaltılarını hep kuvvetli yapmalısın bana kalırsa
ayy kıyamam vardın mı canım benim.yolculuk nasıl geçti?jetlog mıydı neydi,ondan olmuşsundur
afiyet olsun tatlım,1 tabak patatesle 2 dilim ekmek fazla değil mi kuzum? çok geçmiş olsun krem sür,yün filan koy,sıcak tut
Selam güzeller
ancak gelebilmiş duurmdayım buraya..sabahan yine öğlene kadar kursum vardı.bu seferki pastacılık kursu.çarşamba ve perşembe günleri oluyor,sanırım misafir öğrenci olarak katılıcam ona da.merak etmeyin yenecek bir şey yapmadıkşeker hamurundan modelleme çalışması yaptık bugün sadece,küçük biblolar diyeyim yani sonra kızımı aldım okuldan,eve geldik.kızımla biraz ilgilendim,doyurdum vs.. sonra sipariş pastamla buluştuk mufakta,nerde kalmıştık dedik sırtım ağrımış pastaya figür yaparken neyse olsun varsın,seviyom ben işimi
ne zaman dogum gunun canim .bizde takimca kutlarizbilsem olay biticek ama nerde acaba çizelgem varda ondanmı olmyor ya ama herkezde çizelge var
canım biz çoktan ayvayı yedik yemesende oolurdu yaniinsan yazdıgına kahkaha atarmı gülesim geldi yeminle kafayı yedim zaarr
geçmiş olsn bebem
büyük bir zevkle verdim cezanı yapıcanmı bir daha çabuk süle
ay kıyamam sana ben zak dr öle zararlı yerlerden deyom sana ama bir kulagından giriyor bir kulagından çıkıyor aman saglık olsn bir daha yemezsin olur biter
Bende bgün tarif vaptım 2 tane biri erikli marmeletlı kurabiye biride kanepeler peynirli sandfal modelinmde pek güzel oldu
sevgilim benim sana işim düştü ban pandispanya tarifi veririmisin pasta yapıcemdedogm günü pastamı kendim yapıcam gene kimse hatırlamıcak biliyorm yetim gibi ortalarda kalıcam
sabah ne olr bilemem ama ş kesin 4 gündür wc yanından geçtigim yokişşallah gene 82 çıkmam:18::18:
ay ben hergun tartildim hemen hemen gunde bir iki defa hatta daha bu sabaha kadar +3 kilo cikiyordu cildiracaktimm yediklerimin hepsini toplasan 3 kilo etmezdi kafayi yiyecektim ama sukur bu sabah degisti.ben de bu hafa hiç tartılmadım kızlar çok merak ediyorum ne durumdayım :18:
13.3.2013
1)ipekyol51... ........... ...... 2
2)saliss.... .....................11
3)maviyesil1999................ izinli
4)dudujan......................... izinli
5)lepistesinyavrucugu..........5
6)saphira..........................13
7)roseberry.......................1
8)pasam3405.....................16
9)anşaaa...........................5
10)Ganfed..........................yok
11)nev81........................yok
12)gerbera1987.................5
tebrikkk ederimmmm paşammmmm
slm kızlar bebişim 2 aylık oldu.ben takıma dönmek istiyorum ama sanırım takım üye sayısı full.
sevgilim benim sana işim düştü ban pandispanya tarifi veririmisin pasta yapıcemdedogm günü pastamı kendim yapıcam gene kimse hatırlamıcak biliyorm yetim gibi ortalarda kalıcam
canımsııınnben sayarım kaptanım ikisini de sen merak etmee
şu an çok uykum geldiğinden ipekyolun izin durumunu hatırlamıyorum,yarın bakıciimm13.3.2013
1)ipekyol51... ........... ...... 2
2)saliss.... .....................11
3)maviyesil1999................ izinli
4)dudujan......................... izinli
5)lepistesinyavrucugu..........5
6)saphira..........................13
7)roseberry.......................1
8)pasam3405.....................16
9)anşaaa...........................5
10)Ganfed..........................yok
11)nev81........................yok
12)gerbera1987.................5
tebrikkk ederimmmm paşammmmm
face e hep koyuyorum zatencanim ya su yaptigin pastalarin resmini cekip koysana bakalim nasil gorunuyorlar
hoşgeldin canım maşallah bebişineslm kızlar bebişim 2 aylık oldu.ben takıma dönmek istiyorum ama sanırım takım üye sayısı full.
***7. TAKIM 300. ETAP*** [/B]
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8
anşaaa (71,4/70,3/
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
gerbera1987 (91.7/91,7/0/0%) 295. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 6'ya bölündü
7. Takım Ortalaması: %
kızlar edirne emnıyetteyım suan sınırdışı edilecek 18 tane hemcınsımızı aldık dün çankayada bı masaj salonunda hanım efendileri ulkelerıne paketlıyoruz dün gelemedim arkadaşın cebinden yazıyorum kılomu da yukarıya yazdım ama hesaplıyamadım akşama ancak döneriz eve gidebilirsem bu gun ıcınde mukhakak gelirim...bu arada dukanı tek gecıyorum 2 gün 1,1 kılo.....
***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /(59)/(0.9)/(%1,5)
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8
anşaaa (71,4/
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8
anşaaa (71,4/70,3/1,1/%1,54)
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
ayşecim hayırlı sabahlar,nasıl gidiyor,baya erkenciyiz biz bugün çok güze yağmurlu bir hava var,bendebronşit oldum sanırım öksürmekten ciğerlerim yırtılıyor resmen,kızlar bugün anneme gidebilirim orda net yok kaptanıma haber verirsiniz müsait olursa erkek kardeşimin pc inden girerim...
kolay gelsin tatlım***7. TAKIM 300. ETAP*** [/B]
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8
anşaaa (71,4/70,3/
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
kızlar edirne emnıyetteyım suan sınırdışı edilecek 18 tane hemcınsımızı aldık dün çankayada bı masaj salonunda hanım efendileri ulkelerıne paketlıyoruz dün gelemedim arkadaşın cebinden yazıyorum kılomu da yukarıya yazdım ama hesaplıyamadım akşama ancak döneriz eve gidebilirsem bu gun ıcınde mukhakak gelirim...bu arada dukanı tek gecıyorum 2 gün 1,1 kılo.....
eline sağlık tatlım***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
vuuuuu sen her hafta böyle mi verceksin bakiiimmmm maşallaaahhh muhteşem gidiyorsunn canımmmmm***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8/93,5/1,3/%1,37)
ipekyol (76/
pasam3405 (82
saliss (105
çok geçmiş olsun kuzumayşecim hayırlı sabahlar,nasıl gidiyor,baya erkenciyiz biz bugün çok güze yağmurlu bir hava var,bendebronşit oldum sanırım öksürmekten ciğerlerim yırtılıyor resmen,kızlar bugün anneme gidebilirim orda net yok kaptanıma haber verirsiniz müsait olursa erkek kardeşimin pc inden girerim...
canımsıınnn eline sağlık***7. TAKIM 300. ETAP***
Ganfed (55.8/
roseberry (59.9 /59/0,9/%1,5)
dudujan (104.7
SAPHIRA (86.5
nev81 (92.1 /
lepistesinyavrucugu(94.8/93,5/1,3/%1,37)
ipekyol (76/76/0/%0)
pasam3405 (82
saliss (105
bugün listeyi ben hallediyom haydinn dökülünn
hiç üzülme bacım ödülün o senin,hakettinartık itiraf ediyim yaaa dün akşam eşim baklava alıp gelmiş pissss
ve ben bir sürü baklava yedim kaç tane yedin diye sormayın sakın.diyete başlayalı 1 ay oldu ben ilk defa böylesine yedim
vicdan azabından uyuyamadım..bana bir hafta kaçamak yok
kolay gelsin tatlımdi miii dukan harika yahuuu çok güzel vermişsin
eline sağlık tatlım
vuuuuu sen her hafta böyle mi verceksin bakiiimmmm maşallaaahhh muhteşem gidiyorsunn canımmmmm
çok geçmiş olsun kuzummesaj alınmıştır
canımsıınnn eline sağlık
hiç üzülme bacım ödülün o senin,hakettinafiyet olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?