günaydın bebem sana bol maratonl günler dilerim
yemin olsn bak abdesliyim namazı yeni kıldım yazdıgını okuyunca sratımda tebbesüm oluştu sagolhoş bldk kardeşim işşallah ayrılmamak dilegiyle yarın annemi almaya giidcem ablama bu hafta eşimin dayısının kızının dügünü var ona gidilicektim anemi öne katıcam gitmicem çok yorldm ya çok eziyet çektim dinlenirim biraz bari
hoş geldim benim ekmek kadayıfım ay olsada yesekkız dış ülkelri görüyorsun ne güzel ben onuda göremedim yaw
sigara böregi ve kaçamak yapmadın :44::44::44:diyetmiydi onlar aplaaaaaaaaaa naber kaç zamandır görüşemiyos anlat bakalım çolk çock nasıl
demicem demicem içimde tutuyorm yaw kardeşim bu ney sigara aşkı vallahi cigerlerine yazıkyeşil aycı ol kı deride iyide yazın terletiyor popoyu yaw onu ne etcen
aaa olmazmıııııı bak benim facede yaptığım hamsili pilavın resmi var enfestirr enfesssSelam kızlar herkese iyi haftalar
bugün kursta hiç yapmadığım ve tatmadığım bir yemek yaptık,hamsili pilav..nasıl nefis bir şeymiş
kahvaltı:
1 ad. dukan krep
lor
½ fincan nescafe
1 lt su
ara:kursta 2 çay
½ kase pilav+3-4 ad. balık
üstüne 30 dk yürüyüş
evde ara: 1 ad. light meyveli yoğurt
suyum 2 lt oldu
Veeeeeeeeeeee haftanın ilk günü sürprizim.Tartılma gününe göre 400 gr eksideyim ve daha bugün pazartesiiiiiiii :124:
Eki Görüntüle 667720
İnşallah bitanem yanevcağızım bu hafta bir kilo garantiledin sayılır
Bu hafta şişirse bile haftaya fena indirir hiç merak etme kuzucuğumbugün yediklerime gelince
sabah :2 dilim ekmek ve peynirli yumurta
öğle:bir paket çubuk kraker ve bir avuç fıstık
ara:türk kahvesi yanında bir adet kurabiye
akşam:bir tabak patlıcan yemeği iki dilim ekmek yoğurt
ara:1 elma
midem hala rahatsız olduğundan saçma salak besleniyorum su da içemiyorum daha çok şişiriyo birde söktürücüyü kullanıyorum prşmbe cuma regl olurum umarım artıya süreklemez beni
Veeeeeeeeeeee haftanın ilk günü sürprizim.Tartılma gününe göre 400 gr eksideyim ve daha bugün pazartesiiiiiiii :124:
Eki Görüntüle 667720
tebrik ederim canım.genelde tartı gününden sonra haftasonu kaçamakla ve artıyla gecer sen bu düzeni bozmussun.cumaya yüzün güler inşallahVeeeeeeeeeeee haftanın ilk günü sürprizim.Tartılma gününe göre 400 gr eksideyim ve daha bugün pazartesiiiiiiii :124:
Eki Görüntüle 667720
Menümü de yazıp spora geçiyim canlarım.Bugün protein+sebze günümdü.
SABAH:
*1 haşlanmış yumurta
*1 kk light peynir
*1 bardak light süt
ARA:
*1 haşlanmış yumurta
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak semiz otuz light yoğurt karışımı
ARA-2
*Light sütle yapılmış nescafe
AKŞAM:
*1 tabak semiz otuz light yoğurt karışımı
gecmiş olsun canım.bugün yediklerime gelince
midem hala rahatsız olduğundan saçma salak besleniyorum su da içemiyorum daha çok şişiriyo birde söktürücüyü kullanıyorum prşmbe cuma regl olurum umarım artıya süreklemez beni
Sağol Salişimmmmmmmmtebrikkkkkkkk ederimmmmmmmmm
Çok teşekkür ederim canım,kilerde buldum ben çok da tazeydi orda kiler varsa bi baktır istersen canımtebrik ederim canım.genelde tartı gününden sonra haftasonu kaçamakla ve artıyla gecer sen bu düzeni bozmussun.cumaya yüzün güler inşallah
semiz otuunun mevsimi gecmedi bende bulsam hem sütte yapardı
Harikasın sennnnn :124:vee 1 saatt yüzdümmmmmm sonraaaa suuu çok soğuktuu dondummmmm saunaya girdim orda 1.5 litre su içtmmm veee totaldeee 2.5 lt suuu olduu
canım içinden çıkamadığım durumlar var.Akşam 5-6 gibi geliyoruz esimde 8 de tekrar çıkmak zorunda oluyor o arada yemek yapıyorum.Ama o yokken böyle bir sıkıntımızda yoktu.akşam sadece salata ve yogurtla geçiriyorduk bende kızımda mutluydukeşim askere gittiğinde aynı sen gıbı bı duzen kurmustum ama adamın dönuşu muhteşem oldu...resmen katlıam gibi birer göbek hediye ettı bıze...istıkrarlı ol umarım başarırsın...
Ayyy bende çok merak ediyorum onun tadınıSelam kızlar herkese iyi haftalar
bugün kursta hiç yapmadığım ve tatmadığım bir yemek yaptık,hamsili pilav..nasıl nefis bir şeymiş
kahvaltı:
1 ad. dukan krep
lor
½ fincan nescafe
1 lt su
üstüne 30 dk yürüyüş
suyum 2 lt oldu
Kızlarrrrrrr bennnnnn nelerrrrrrr yedimmmmmmmm
sabahhhhh
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydonozlu lorlu karışım
veee 1 dilim peynir
öğle
3 bardak ayran
4 adet zeytin
1 simit bir dilim peynir
1 paket kraker
akşam
4 kaşık pilav
bir tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
3 kaşıkkkk yoğurtt
veeeeeeeeeee bennnnnnn yüzmeyeeeeeeee gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçümküüüüü geçemnnnnnn hafta gitmedimmm yoruldum die bugün yenidoğan bebeklere baktım daha ağlamayı bile beceremiolarrrr çok yorulmadımm
vee 1 saatt yüzdümmmmmm sonraaaa suuu çok soğuktuu dondummmmm saunaya girdim orda 1.5 litre su içtmmm veee totaldeee 2.5 lt suuu olduu
Eki Görüntüle 667720
bugün yediklerime gelince
Selam kızlar herkese iyi haftalar
kahvaltı:
1 ad. dukan krep
lor
½ fincan nescafe
1 lt su
üstüne 30 dk yürüyüş
suyum 2 lt oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?