Veeeeeeeeeeee haftanın ilk günü sürprizim.Tartılma gününe göre 400 gr eksideyim ve daha bugün pazartesiiiiiiii :124:
Eki Görüntüle 667720
bu arada bugün 74 lü bir rakam gördüm çok şükür.Ama spor yapamadığım için daha da verirmiyim bilmiyorum.eşim diyetimi duyunca yüzünde bir mutluluk emaresi belirdi:26: bakalım inş kısa zamanda en son gördüğüm rakam olan 71 i görebilirim
geçmiş olsun canım hayırdır?kahvaltim yok sayilir
sabaha kadar mide agrisindan öldüm,
yeni daha yarim elma yiyebildim
afiyet olsun tatlım sporla hepsini yakıyorsun senKızlarrrrrrr bennnnnn nelerrrrrrr yedimmmmmmmm
sabahhhhh
2 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
maydonozlu lorlu karışım
veee 1 dilim peynir
öğle
3 bardak ayran
4 adet zeytin
1 simit bir dilim peynir
1 paket kraker
akşam
4 kaşık pilav
bir tabak kuru fasulye
1 dilim ekmek
3 kaşıkkkk yoğurtt
veeeeeeeeeee bennnnnnn yüzmeyeeeeeeee gidiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmçümküüüüü geçemnnnnnn hafta gitmedimmm yoruldum die bugün yenidoğan bebeklere baktım daha ağlamayı bile beceremiolarrrr çok yorulmadımm
sorma nevim sormaÇok teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim...
Canım çok teşekkür ederim ve birazdan bir sürprizim var :124:
Geçmişte fazla kilo verenlerin tamamında görülüyormuş canım,hele o zaman süreci yakınsa malesef,ben de çok zorlanıyorum
Sağol kaptanımmmmm
Canım menün harika da ah şu pilav olmasa,dukanda kilo vermeyi durduruyor kaçamaklar
canım allah kavuşursun sağlıkla,hayırlısıyla..olmadığın günleri de mesaj sayımlarından bakıcamslm kızlar..cok zor bir 4 gün gecirdim.eşim gitti.3 ay yok.çok zor ayrıldık.ilk defa onun göz yaşlarını gördüm.artık resmen ve cismen aranızdayım işe başlamama 3 hafta var.kıyafetler olmuyo.sapişcim girip veremedim ama giremeyecek kadar kötüydü.bugünde yaklaşık30 kadar misafir geldi. dün kadın aldım temizliğe bende yardım ettim anca temziledik.sonra pasta börek.bugünüde atlattık çok şükür.ayak tabanlarım ağrıyor.yogun olmamın tek güzel tarafı eşimin gidişini daha kolay atlatıyorum.ben bu adama aşığım ya o gidince sanki sol yanım kanıyor.:2:
çalışan annelerin kaderibugün tüm apartman bana geldi.aynı zamanda benim hastalarım onlar yani onların aile hekimi benim.bu apartmana taşınalı cok olmadı.kızımı görmeye geldiler.bahar geldi ya herkeste kilo verme telaşı var.yürüyüşe başlıyorlar onlara katılmak isterdim ama cocukları anneme bırakamam.cumartesi kızımın okulda kutlu dogum programı vardı meleğim beyazlar içinde cok güzeldi.bebegi anneme bıraktı sütümüde bıraktım gittim.ben evden cıktıktan sonra annemin başı dönmüş düşmüş.çok üzüldüm.annem cok güzel bakıyor ama sağlık sorunların onu zorluyor işe başladıgımda bakıcı bulmam lazım.dünyanın en zor işlerinden biride iyi bir bakıcı bulmak.
Bu arada ben çok fenayım kızlar tekrar orta kulap iltahabı olmuş.Bugun sabah kursa gidemedim ve tabiki okulada.Kızımı sabah komsumuzla gönderdim okula ve saat 11 e kadar uyudum çünkü kulağımın ve başımın ağrısından kafamı kaldıramıyordum.Baktım ki olmuyor hastaneye gittim.Dr iğne verdi bu defa.Bu defakini ağır geçiriyorum.o yüzden sporda yapamıyorum.
ay yavrum kıyamamHoşbulduk canım gördükte noldu hala kendime gelemedim annem de ben gelmeden 2 gün önce madrid e gitti göremedim cenk desen geldiğim gün gördüm sonrada o da almanya ya gitti
canım nasıl olsn dügün bitti çok şükürhhahaha hafta sonu ıyıydı dedım
uc sıgara boregı yedım baska bısı yemedım ama bak saat kaç.kalorıye vurursan gayet mantıklı
ıyıdır nasıl olalım bırı uyurken dıgerı ıle ugrasıoz
aksam oluyor haberım olmuyor
sen napıosun
nasıl durumlar
hoş geldin tombul kelebegimselamun aleykum canlar
Rabbim löp löp kilo verecegimiz bir hafta nasip etsin bize
bu hafta 1.lik bizde olsun insallah
senin işinde zor bacım allah kolaylık versin işşallahahhh ahhhhhh enerjimii bebelerimeee aktarıommmm bendee kalmıoo
vallla benn yapar mıyım biilmiommmm
teşekkürrrlerrr
banaa yavaşşş günlerr dilee paşammmm
Çok teşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim...
Canım çok teşekkür ederim ve birazdan bir sürprizim var :124:
Geçmişte fazla kilo verenlerin tamamında görülüyormuş canım,hele o zaman süreci yakınsa malesef,ben de çok zorlanıyorum
Sağol kaptanımmmmm
Canım menün harika da ah şu pilav olmasa,dukanda kilo vermeyi durduruyor kaçamaklar
allah seni çok güldüm maykasın sen kızıms eviyorm kız seni vallahireelde içemiyorum bari sanalda içiyim bacım
valla terletir merletir eski evimde salonda yemek yemiyoduk misafirden misafire,mutfakda yerdik o yüzden kirlenme gibi bi sorun olmazdı,hafif nemli bir bezle silerdim.ama burda mutfaga eşyalar zor sığdı masayı kaldırdık salonda yiyoruz kirleniyobende onları biraz ıslak bezle sildim leke kaldı sonra yıkadım daha beter oldu birde krem rengi
şimdi siyah deri başka çözümü yok
aaa olmazmıııııı bak benim facede yaptığım hamsili pilavın resmi var enfestirr enfesss
nevcağızım bu hafta bir kilo garantiledin sayılır
eş deyince orda durcaksın çok zor hemde çok ben memlekete gidince çok özlüyorum senin eşin ne iş yapıyord bacımslm kızlar..cok zor bir 4 gün gecirdim.eşim gitti.3 ay yok.çok zor ayrıldık.ilk defa onun göz yaşlarını gördüm.artık resmen ve cismen aranızdayım işe başlamama 3 hafta var.kıyafetler olmuyo.sapişcim girip veremedim ama giremeyecek kadar kötüydü.bugünde yaklaşık30 kadar misafir geldi. dün kadın aldım temizliğe bende yardım ettim anca temziledik.sonra pasta börek.bugünüde atlattık çok şükür.ayak tabanlarım ağrıyor.yogun olmamın tek güzel tarafı eşimin gidişini daha kolay atlatıyorum.ben bu adama aşığım ya o gidince sanki sol yanım kanıyor.:2:
geçmiş olsun bebemBu arada ben çok fenayım kızlar tekrar orta kulap iltahabı olmuş.Bugun sabah kursa gidemedim ve tabiki okulada.Kızımı sabah komsumuzla gönderdim okula ve saat 11 e kadar uyudum çünkü kulağımın ve başımın ağrısından kafamı kaldıramıyordum.Baktım ki olmuyor hastaneye gittim.Dr iğne verdi bu defa.Bu defakini ağır geçiriyorum.o yüzden sporda yapamıyorum.
canım bu dedigini bulmak için şunlar gerekiyor zengin bir koca bol para gerekiyor ozaman kendi patronn oluyorsuneve şimdi girdim kızlar iş yemeği adı altında fazla mesai yaptırdılar resmenzaten bugün ölmüştüm yarın bakanlıkta sunum yapacam diye hazırlan hazırlan bir de şu yemek çıktı başıma şimdi uyusam 7 saat uyuyacam puffff
Çalışmak çok zor ya napsam da şöyle gezip tozup uyuyup para kazanan bir iş bulsam
geçmiş olsun canım hayırdır?
canım allah kavuşursun sağlıkla,hayırlısıyla..olmadığın günleri de mesaj sayımlarından bakıcam
çalışan annelerin kaderiçok zor canım ya Allah yardımcın olsun
ah paşam sorma benim eşimhala öğrenci hemde yurtdışında.ben burda tek başıma cocukta yapıyom kariyerde
ben okumak isterim ama vaktimm olur mu bilmem gece 1e kadar 5dk bosum olmuyor.burayada bir yandan başka bir iş yaparken yazıyorum.çocugunuda kariyerinide sevsinler kız
kızlar bir arkadaşım 500 yasin topluyor bebek için 2 hafta süresi var allah rızası için okumak isteyen yazsın buraya neticede bu bebek okuyanlardan şimdiden allah razı olsun şimdilik 2 tane toplayabildim söylüyüm dedim allahın kelamı fazla zamanınızı almaz
Mesaj sayım tarihleri:
1)kelebekolcam...18.03.13 pazartesi +
2)gerbera1987...19.03.13 salı +
3)akabe...20.03.13 çarşamba +
4)anşaaa...21.03.13 perşembe +
5)dudujan...22.03.13 cuma
6)nev81...25.03.13 pazartesi
7)pasam3405...26.03.13 salı
8)saphira...27.03.13 çarşamba
9)roseberry...28.03.13 perşembe
10)ipekyol51...29.03.13 cuma
11)saliss...01.04.13 pazartesi
12)maviyesil1999...02.04.13 salı
13)dudujan...03.04.13 çarşamba
14)lepistesinyavruucugu...04.04.13 perşembe
ganfed izinli olduğu için listeyi değiştiriyorum yine.dudujancım cumanın sayımını sen yapar mısın zahmet olmazsa,sen izindeyken arkadaşlar senin yerine saymışlardı :126:
ay yavrum kıyamam
canım bu dedigini bulmak için şunlar gerekiyor zengin bir koca bol para gerekiyor ozaman kendi patronn oluyorsun
kızlar bugün oturmaya gittim yediklerimi es geçiyorm yazamam burda akşama yemek yemedim ama haberiniz olsunadetimin kurbanı oldum diyelim
çocugunuda kariyerinide sevsinler kız
kızlar bir arkadaşım 500 yasin topluyor bebek için 2 hafta süresi var allah rızası için okumak isteyen yazsın buraya neticede bu bebek okuyanlardan şimdiden allah razı olsun şimdilik 2 tane toplayabildim söylüyüm dedim allahın kelamı fazla zamanınızı almaz
ben okurum canım
ama o dağıtan arkadaşına söyle bu 500 yasinde her kişiye bir tane vermesi lazım 500 kişiden 500 yasin yani bir kişi iki tane okuyamaz