- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
şimdi gelelim yediklerime öhü öhü
sabag yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
2-kibrit kts nun yarısı peynir
3-5 adet siyah zeytin
4-3 dilim kepek ekmegi
5-çay açık 1 adet
arada 1 adet muz
öylen yok
akşam yediklerim
1-2 kepçe terbiyeli köfteli çorba
2-5 kaşık blgr pilavı
3-2 yemek kaşıgı bezelya
4- ekmek yok
5-2 bardak çay
yürüyüşümde 3 saat oldu
Allah sabır versin..zor bir durumoffffffffffffff kızlar çok canım sıkkın ya bakanlıktan geldim o kadar uğraştığım projemi çizimimi çat diye eksik diyip en başa döndürdüler beni
süperrrrrrrrrrVeeeeeeee salı günü sürprizim,tartılma gününe göre 600 gr eksideyim kızlarrrrrrr
Eki Görüntüle 669027
Veeeeee bu da 90 kiloluk Nev'in yarım saat önce çekilmiş son hali
Eki Görüntüle 669029 Eki Görüntüle 669030
Sağol canımmmmmharika cnm ya süper gidiyorsun
2 haftadır takılıyordu ya kilom,sevindirik oldumhavan kime güzelim senin adına sevindim bebem bende regli oldm bugün artıda çıkmazsam iyi:18::18:
:
Sağol canım benimsüperrrrrrrrrr
cok orantılı duruyorsun.bende oratı problemide var acil bölgesel kilo vermem lazım.
dün cnm çok sıkkındı o kadarki aklımdan çıkmış burası :26: biraz okudum falan öyle geçti birgünüm hiç anlamadım nasıl geçtiğii
şimdi gelelim yediklerime öhü öhü
sabag yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
3-5 adet siyah zeytin
4-3 dilim kepek ekmegi
5-çay açık 1 adet
arada 1 adet muz
öylen yok
akşam yediklerim
2-5 kaşık blgr pilavı
3-2 yemek kaşıgı bezelya
4- ekmek yok
5-2 bardak çay
yürüyüşümde 3 saat oldu
Canım sen o çabaya girdin ya,artık o bir hayal değil inan buna.Ben geçen yıl 105 kg'dan 70'e inmiştim 1 yılda,amacına sarıl ben inanıyorum vereceğine eminim hattaNev ,Allah nazardan saklasin resimlerini görünce iyice heveslendim
ben o 90´lari görücegime inanamiyorum bile
dile kolay 50 kilo ...
YettimCanım çok yavaşlamış ve takılmıştı biliyorsun kilo vermem,hemen nasıl hareketlendirdiğimi yazıyım,işte birkaç alternatif:
*Günaşırı maydonozlu limonlu su içmek akşamları
*Sebzeleri haşlanmış yemek
*Tartılma gününden 2 gün önce akşamları tavuk göğsü yemek
*Sporu yarım saat arttırmak
Gör bak takır takır gidecek :124:
süpersin 40000000000000000 kere maşallahVeeeeeeee salı günü sürprizim,tartılma gününe göre 600 gr eksideyim kızlarrrrrrr
Eki Görüntüle 669027
kız cenki zengin yapalım bizde cenkk ban dondrma alırmı canım çekti en güzel zengilik dondurma yemektir
üzüklme sen annem ben döverim onlarıüzmeyin kızımı geliyor şaplak tamam sen üzülme dövdüm onları ben
:
offf canım azmine hayran kaldım 105 ten 70 e inmek helal olsun diyorumCanım sen o çabaya girdin ya,artık o bir hayal değil inan buna.Ben geçen yıl 105 kg'dan 70'e inmiştim 1 yılda,amacına sarıl ben inanıyorum vereceğine eminim hatta
Olacak canım hiç merak etme,inan spor yapmak için ayağını kullanmana gerek yok.Sandalyeye otur ve 100 kere ayaklarına doğru eğil kalk mesela,karın ve yan yağların 1 ayda farkedilir derecede eriyecek.Kolllarını arkaya öne 100 kere aç kapa mesela,emin ol sporu hareket etmeden de yapabilir ve erirsin,ben sana çok inanıyorumCanım çok teşekkürler dediklerini yapacam ama ayağımdan dolayı spor yapamıyorum malesef o eksik kalacaak
süpersin 40000000000000000 kere maşallahallahım nolur bende artık 9luları göreyim
Cenk almazsa bile sen gel ben sana alırım paşammmm sen yeterki iste
offf canım azmine hayran kaldım 105 ten 70 e inmek helal olsun diyorumbenim hiç umudum yok
ne yazıkki evet..bir sürü eteğim pantolonum var her beden hiç biriolmuyor.5 yılda 61den 90 küsürlere çıkıp arada 69a indim 75e indim bu arada 3 dogum yaptım şimdi zirvedeyim.inmem lazım bu bedene kıyafet almak istemiyorum ama çalışan bir bayan olunca illaki gerekiyor.Sağol canımmmmm
2 haftadır takılıyordu ya kilom,sevindirik oldum
Sağol canım benimBu kadar kilonun içinde tek şansım orantılı dağılım sanırım,bir de dukan diyetinin avantajı 90'dan baya az gösterdiğimi söylüyorlar.Basen bölgende mi canım problem?
evet canım benim de en büyük sıkıntım o zaten,ya verdiklerimi de geri alırsamsaphişşşşş gitme yaaa
senin için çok zor oluyo ama gidersen ya b, kaç ayda alırsan verdiklerini
aslında sana ne zamandır söylüycem söylüycem..sen bu kursa gidiyosun dukkan yapıyosun, normal bir diyet yapsan hem böylelikle kursta yapılanlardan yesen abartmadan orda öğün yapsan daha kolay olmazmı.zaten dukkan bir kaçamağı bile affetmeyen bir diyet :26:
ay canım fena olmuş ya.sıkma canını belki böylesi daha güzel olmuştur sana daha iyi bir kariyer sağlaroffffffffffffff kızlar çok canım sıkkın ya bakanlıktan geldim o kadar uğraştığım projemi çizimimi çat diye eksik diyip en başa döndürdüler beni
eline sağlık canım***7.TAKIM,25 MART PAZARTESİ,MESAJ SAYIMIDIR***
SAPHİRA=*****=5
PAŞAM=***************=15
LEPİSTESİNYAVRUCUĞU=********=8
DUDUJAN=********=8
ANŞAA=******=6
NEV81=*************=13
GANFED=0=0
MAVİYEŞİL1999=********=8
İPEKYOL51=*******=7
KELEBEKOLCAM=******=6
AKABE=********=8
SALİŞ=*********=9
yok tatlım bırakmıcam,daha doğrusu bırakamıcam,kıyamıyorum emeklerimeCanım çok zor anlıyorum ama ne olur bırakma,bu şekilde gidersen yaza en az 75 le gireceksin ama ertelersen üstüne alacaksın düşünsene,ne olur bırakmmaaaaaa
Olacak canım hiç merak etme,inan spor yapmak için ayağını kullanmana gerek yok.Sandalyeye otur ve 100 kere ayaklarına doğru eğil kalk mesela,karın ve yan yağların 1 ayda farkedilir derecede eriyecek.Kolllarını arkaya öne 100 kere aç kapa mesela,emin ol sporu hareket etmeden de yapabilir ve erirsin,ben sana çok inanıyorum
evet canım benim de en büyük sıkıntım o zaten,ya verdiklerimi de geri alırsamdediğin gibi ya diyetisyen diyeti yapıcam,bir liste var elimde ya da karatay yapıp,haftada 2 gün saf protein yapıcam
ay canım fena olmuş ya.sıkma canını belki böylesi daha güzel olmuştur sana daha iyi bir kariyer sağlar
eline sağlık canım
ganfed tr izninde
roseberry izinli
gerberanın mesajı yok mu canım?izinli değildi yanılmıyorsam,o zaman bu durumda 1 ceza puanı düşüyor
yok tatlım bırakmıcam,daha doğrusu bırakamıcam,kıyamıyorum emeklerimediyetimi değiştiricem gibi duruyor,hiç istemesem de
ellerıne saglık bebem***7.TAKIM,25 MART PAZARTESİ,MESAJ SAYIMIDIR***
SAPHİRA=*****=5
PAŞAM=***************=15
LEPİSTESİNYAVRUCUĞU=********=8
DUDUJAN=********=8
ANŞAA=******=6
NEV81=*************=13
GANFED=0=0
MAVİYEŞİL1999=********=8
İPEKYOL51=*******=7
KELEBEKOLCAM=******=6
AKABE=********=8
SALİŞ=*********=9
aksam yedıklerımız aynıymısşimdi gelelim yediklerime öhü öhü
sabag yediklerim şunlar
1-1 adet haşlama yumurta
3-5 adet siyah zeytin
4-3 dilim kepek ekmegi
5-çay açık 1 adet
arada 1 adet muz
öylen yok
akşam yediklerim
2-5 kaşık blgr pilavı
3-2 yemek kaşıgı bezelya
4- ekmek yok
5-2 bardak çay
yürüyüşümde 3 saat oldu
noldu cnm neden sıkkındındün cnm çok sıkkındı o kadarki aklımdan çıkmış burası :26: biraz okudum falan öyle geçti birgünüm hiç anlamadım nasıl geçtiğii
bendede aynı sorun var dogumlardan kalan bı karın ve de emzırmekten olusan koca bı gogusAllah sabır versin..zor bir durum
süperrrrrrrrrr
cok orantılı duruyorsun.bende oratı problemide var acil bölgesel kilo vermem lazım.
kendıne guvendıgınde hersey olur sabredeceksınNev ,Allah nazardan saklasin resimlerini görünce iyice heveslendim
ben o 90´lari görücegime inanamiyorum bile
dile kolay 50 kilo ...
gunaydın kızlar nasılsınız ne var ne yok..
sımdı cayımı hazırladım hıc kahvaltı dahı yapasım yok..dun aksam uzerı en son 16:30da yemek yemıstım
bezelye ve az bı pılav.sonrasındada 40dk ya yakın spor yaptım..5ten sonrada agzıma bırsey koymadım.hala daha ac degılım
bundan sonra oruc tutcam:)
Günaydın canım ben işe geldim ama hala içim uyuyorsende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?