Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haklısın canım şuanda bile iş sorun çıkarıyor.Geçen vizeye giremedim yurtdışında olduğum için ödevi teslim edemedim
allah bağışlasın canım 2 de çok küçük ya nasıl bırakacasın kıyamam ki ben
bu arada kızlar dün eşimle dışarda 2,5 saatten fazla yürüdük
şu an ayak topuğum ağrıyo gidip temizleye başlıyım sonra saçımı boyuycam sonra koşu bandına çıkarım

oooo süpersiniz walla

bir ara biber hapı vs kullananlar vardı biri böbrek hastası oldu.bitkisel demek zarasız demek değil.sonucta ilaçlarda çoğunlukla bitkiden yapılıyor.

ben kesınlıkle bole ılaclara karsıyım.sımdı haberlerde okuyunca merak ettım kullanan varmı ıdye..kullananlarda bırakınca asırı kılo aldıgını bılıorum
bak bırsde saglıktan olunuo ne kotu

ya bak hem iş heme evlılık hem cocuk hem tez cok zor olur .dıkkatlı ol sana tavsıyemdır

Canım annemden dolayı dayanamıyorum dağınıklığa falan ama cenk benden çok daha titiz işimiz zor gibi:18:
Tez olayında aklım çok karışık napayım bilmiyorum ama dersler bitiyor rahatlarım diyordum şimdi kafam karıştı. Sürekli çizim yapıyorum işdeyken bile 2 dk ara bulsam ders çalışıyorum.evlenince birde evin sorumluluğu olacak bilemedim ki:18:

tebrikler paşam keşke bende senin gibi yapabilsem
canım insan azim ettikçe verir inan adet oldm çok fenayım şişligim çok b hafta artılarda olmasam iyi c sornunda var
bende 7 görünce sevindirik olcam işşallah
masallah afiyet bal seker olsun canim
gel beraber olsn gülüm
alınmı kız vallahamı hemen geliyorm :131::131::131:
saphiram mesaj sayımı bendeydi bebem inan aklımdan çıkmış dügün telaşesi anemi alamaya gittim bugün anca kahvaltı yaptık çok sevdigimiz bir aile dostmz vardı kalp krizinden vefat etmiş haberini aldım oraya gidicez birazdan 1 gece yatıcaz elimiz mecburyarın akşama anca gelirim gelince sayımı saysam olrmu vallahi buruıya bile yazıyorm annem olucak kadın kızmaya başladı hadi geç jkalıyorz diye benim yerime bir gönüllü saysın söz bir haftalık sayımı gıkım çıkmadan sayarım çok olyorm ama ne yapayım beni ban bırakmıyorlar gönüllü olan varsa kızlar saysın ben nasıl olsa görürüm sırayıda ertelemeye gerek kalmaz benm yerime sayanı bende onn yerine sayarım olmadı yarım akşama salının gününü sayarım oldm :18::18::18:
canım bezelye en kalorili yiyecek diyeyim diidm 2 kaşık canım çekti diye yedim :18::18:

2 kaşık yedim ama gzüeldi allah var

ya bak hem iş heme evlılık hem cocuk hem tez cok zor olur .dıkkatlı ol sana tavsıyemdır

ayyy resmen cenk beni kandırıyormuş şimdi anladım bana diyordu ki bak evlenene kadar 27 olacaz hemen çocuk olsun diyordu.Tezi beraber yaparız nolacak diyordu.Ama düşününce o kendi tezini yazmaktan çalışmaktan bana nasıl yardım edecek o bilgisayar mühendisi yüksek lisansa yazılım mühendisliğinde yapıyor ayyy işi de bırakamam çok seviyorum bir daha tam bana uygun bulamam ki :18:

yedikelrimi yazıyım çıkıyım
1-12 adet siyah zeytin
2-3dilim minik kepek ekmegi
3-3 bardak açık çay minnak bardakta
4-kibrik kts büyüklügünde peynir
5-2 çay kaşıgı ayva receli yarım çay kaşıgı bal
regli oldm kızlar çok fenayım benim çıkmam lazım bebeler annem çoşyor yoksa 33 yaşındaki ben dayak yicem aman annecim tamam geldim yarın akşama görüşrüz bebeler ne zaman kendi kendime kalıcem allahım

yeter ki gel sen ben alırım canım. Sayımıda ben yaparım şimdi yerine merak etme sen

sımdı annen var cnm arkanda ...iş miş yapmıyorsundur eve gıdınce bende oyleydım...
ama evlılık farklı.bak gozun korksun dıyede soylemedım ama cocuk olayını ıyı dusun derım..tez olayı cok zor .
cok ıyı dusun herseyı sımdıden nısanlınla konus derım

Son düzenleme:
26.03.2013 paşamın yerime yapılan mesaj sayıları:

1)kelebekolcam...15
2)gerbera1987...3
3)akabe...7
4)anşaaa...1
5)dudujan...8
6)nev81...14
7)pasam3405...12
8)saphira...6
9)roseberry...?
10)ipekyol51...?
11)saliss...5
12)maviyesil...12
13)lepistesinyavruucugu...5

yok canım ne işi bazen annem sağolsun çayımı bile getirir. eve giderim yemek hazır çayı bile demlemeye hazır bırakmış ama kesinlikle haklısın ben hep yaparım nolacak falan diyordum dışardn birileri söyleyince daha iyi görüyorsun:44:

:82::82::82:

Son düzenleme:

eevt keske benıde uyarsalardı bole:)
kesınlıkle ole anane herseyı yapar sen odnan beklersına ma evlenınce herkes senden beklıcek annen gıbı..

offffffffffffff kızlar çok canım sıkkın ya bakanlıktan geldim o kadar uğraştığım projemi çizimimi çat diye eksik diyip en başa döndürdüler beni
onca emek yaa...günahtır eksık kısmını tamamlasan olmuyo nuydu günah yaa...çok üzüldüm...
Veeeeeeee salı günü sürprizim,tartılma gününe göre 600 gr eksideyim kızlarrrrrrr
Eki Görüntüle 669027
süpersin canım benım...
ah bıde spor olsa süpper olacakk

dudujan ellerine sağlık ben eşiyim senden sonra bana devretmişti ben sayıcaktım onn adına sana teşekkür derim benden önce davrandın saolasın tekrar hepinize kolay gelsin

geçmiş olsun canım
bendede pko var insülin direnci var..kadın doğum doktoru vermişti yumurtalıklara iyi geliyo ve kilo verdirmesine yardımcı diye

bugünki menüm
sabah:2 tane haşlanmış yumurta
ara:2 tane susamlı çubuk kraker
öğle:bir tabak kapuska,bir kase yoğurt
ara:türk kahvesi
1 elma
akşam:bir tabak kuru fasulye,1 dilim ekmek salata,pilavında tadına bakmak için 1 kaşık yerim
ara:yoğurt veya ayva

2 lt su
1 brdk form,1 brdk yeşil,2 brdk 5 1 yerde
45 dk yürüyüş

kızlar yeşil çay içemiyorum ağzımda öyle bir iğrenç tad bırakıyo ki tiksindim iyice sizler neyli yeşil çay içiyosunuz tadı en güzel olan hangisi ona göre alıcam

eline sağlık canım
*gerbera izinli miydin?ben hatırlayamadım..1 ceza puanı daha düşüyor.Eğer izin almışsa bana hatırlaacak mesajı alıntı yaparak koyarsın,cezanı geri çekerim
*kelebekolacamcım 1 ceza puanı düşüyor,mesaj 1. liklerinle halledebilirsin
*paşam,dudujan,roseberry izinliydi
canım 10 dan aşağıya iniyor
Başınız sağolsun canım...gönüllü bir arkadaşımız sayar yerine madem,sonra sen sayarsın dönünce

eline sağlık canım
kelebekçim tebrikler
*gerbera yine mesajların eksik1 ceza puanı daha düşüyor
*anşaaa,roseberry,ipekyol izinliydi..İpekyol faceten yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…