Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımmmmmm ellerine sağlık,takımca elimizden geleni yapmışız,hepimizi tebrik ederimmm

Ganfed...0.6 kg
roseberry...0.6 kg
dudujan...1 kg
saphira...0.9 kg
nev...0.9 kg
maviyeşil...0.7 kg
lepistes...1 kg
anşaaa...0.7 kg
ipekyol...0.8 kg
paşam...0.8 kg
saliss...1 kg
gerbera...0.9 kg
kelebek...0.9 kg
akabe...1.4 kg
4 vericem,4 4 4 :124:

O zaman 65'e kadar burdayız,tahminim eylül başı tamam bu iş

Herkese mutlu günler
Dünkü açlıktan ve mide ağrısından sonra,bu sabah tartıdaki sonuç bana mükemmel geldi.1.2 kg vermişim kızlar :124: keşkle cuma değil de perşembe başlasaydım diye pişman oldum.cuma günü kötü etkilemezdim listeyi ve aylık değerlendirme raporunda da eksik çıkmazdı farkım ama perşembe günü pastacılık kursunda 2 farklı pasta tattık,sonra akşam fırın makarna yemiştim,nasıl olsa cuma yeni listeye başlıyorum diye...neyse bu bana iyi motivasyon oldu,inşallah h.içi kursa gittiğimde de dengelememi güzel yaparım

kahvaltım: 12.00-12.30
500 ml su
½ simit (2 dilim ekmek yerine)
lor
domates-salatalık
çay
3 cevizim vardı bir de onu yemeyi unuttum,yerine zeytin yiyebilirdim aslında ama alışkanlığım yok,malum dukandan dolayı

Son düzenleme:
çok haklısın bitanem
zaten onları kestim o halde böyle gram gram gidiyosa dukkan yapsam demek sonuç pekde değişmez
en başından beri dukkan yapmamanın tek nedeni tavuk yiyemiyo olmamdı zaten
sen artık uzmanlaştın kuzum

takır takır vericeksin bundan sonra sana güveniyorum hayatım
listende harika

gelelim bana hayatımda ilk defa regl öncesi depresyonunu bu denli şiddetli yaşadım belki 70 günün üstüne olmamında etkisi vardır
ama resmen psikopata bağlamıştım hele ki dün.kitap okuyorum ağlıyorum film izliyorum ağlıyorum eşim ufacık bişey söylese ağlıyorum ayy ne ağlak bişey olmuştum
bugün teşrif edebildilerde bende kurtuldum
ama dünden beri ne iştah kaldı ne bişey zaten dün doğru düzgün bişey yemedim
bugün
sabah:3 tane küçük tuzlu kurabiye,2 haşlanmış yumurta
ara:türk kahvesi
öğle:azcık zeytinyağlı kereviz pişirmiştim kendime aman allahım iki kaşığı zor yedim..ne yemek kokularına nede yemek yemeğe gelemiyorum kediciklere verdim yemeği
bende 3 kaşık yoğurt yedim sadece
ara:1 elma
akşam:bir tabak patatesli sulu köfte,1 dilim kepek ekmeği,salata
ara:3 1 arada içebilirim

eşimlede anlaştık bakalım çok yorgun olmadığı sürece geceye gideceği gün ve geldiği gün dışarda yürüycez 1 1,5 saat
bu evde koşu bandında yürümek bana resmen eziyet..koşu bandına kullanmak için resmen odanın şeklini değiştirmek zorunda kalıyorumda

Çok sevindim canımmmmmmmm,harikasın Hiç üzülme,haftaya 1.'lik çok istiyorum artık ben kaç aydır görmedik,haftaya bomba gibi yansır tartıya,getirir madalyayıııııı

Ama bu kez çok zor gidiyor o bir gerçek...

Ayyyyy darısı başıma,benim de 70 gün oldu,hadi inşallah

ara:11-12 ad. special k kraker
sütlü nescafe

öğlen:
8 kaşık kapuska
8 kaşık yeşil mercimek
2 dilim kepekl ekmek

suyum 1.5 lt oldu

takır takır vericeksin bundan sonra sana güveniyorum hayatım
listende harika
inşallah canım.hep beraber
off kadın olmak ne zor ben de depresyondayım hafiften de çaktırmıyorum,eli kulağında.ben de dün çok ağlaktım
yalnız 70 gündür gelmemesi niye acaba?
çok sağol canım ben de istiyorum artık 1. lik
aa nedir bu 70 gün olayınız kızlar dr. a görünmüyor musunuz hala??

bende acayip oldum ya lohusalıktan sonra ilk regl bende psikopata bağladım.ama benim sakın ve sabırlı olmam gereken 3 kuzum var.çok zor olluyor.babaları yeni gitti.büyük kızım naz yapıyor birazda rahatsız ona kızdıkca kızdım sabah.sonrada kend, kendimi yedim bitirdim.duşa girdimde rahatladım biraz.

evet kızlar ya siz hep böyle düzensizmiregl olursunuz?kaptanım haklı..

kahvaltım: 12.00-12.30
500 ml su
½ simit (2 dilim ekmek yerine)
lor
domates-salatalık
çay
3 cevizim vardı bir de onu yemeyi unuttum,yerine zeytin yiyebilirdim aslında ama alışkanlığım yok,malum dukandan dolayı
ara:11-12 ad. special k kraker
sütlü nescafe

öğlen:
8 kaşık kapuska
8 kaşık yeşil mercimek
2 dilim kepekl ekmek

ara:10-12 kraker
1 dilim kepek ekmeğine
1 tatlı kaşığı krem peynir sürdüm (ayran yerine)

akşam:
7 kaşık kapuska
4 ad. tavuk köftesi
2 y.k. light yoğurt
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak light cola

toplam 2 lt su

kalori sepetine yazdım yediklerimi 1500 kalori olmuş kızlar gerçi bazıları birebir aynı olmuyor,çok farkeder mi blmiyorum ama listemin dışına çıkmadım ben hatta yemediklerim var daha.gece öğünümü de yemicem bu durumda

suyum 1.5 lt oldu

29 mart mesaj sayimi
1)kelebekolcam...9
2)gerbera1987...0 izinli sanirsam
3)akabe...8
4)anşaaa...12
5)dudujan...16
6)nev81...18
7)saphira...19
8)roseberry...izinli
9)ipekyol51...izinli
10)saliss...7
11)maviyesil1999...izinli sanirsam
12lepistesinyavruucugu...7

yaptim ben canim

eline sağlık canım
nasıl oldun iyi misin?

iyi hafta sonları canlarım
evet kızlar ben hep düzensiz oluyorum bende pko var çok nadir düzenli olduğum
birde tiroid sorunum olduğundan o da düzensizleştiriyo..ee zaten pko ve kiloda doğru orantılı hepsi birleşince böyle manyak bişi oluyo

sabah beri popomun üstüne oturmadım kahvaltı çamaşır as topla yine as 2 saatte ütü yaptım şimdi evi bir süpürüp yürüyüşe çıkıcaz ordan pazaramıda yapar öyle gelirim
ayyy yaz saati uygulaması harika bişey yaaa

bugünki menüm
sabah:1 dilim ttb ekmeği,1haşlanmış yumurta,2zeytin,2 çatal beyaz peynir,1 çay kaşığı bal
ara:türk kahvesi(splendam bitmiş eczanelerde kapalı normal şeker kullandım )
öğle:2 tane küçük salatalık,1 elma
akşam:1 tane simit,domates salatalık peynir
ara:akşamı erken yiyceğimden biraznda
çilek ve yoğurt..aslında meyveli yoğurt yapıcam bakalım

az önce tartıldım dayanamadım 400 gram eksideyim bile

yulaf ezmesi aradım bugün yoğurtla ara öğün yapıyodum tok tutuyo
hiç bi yerde yok uyuz oldum yaa carrefour ekspres var ona bile baktım kalmamış
bende nestle nesfit aldım kırmızı meyveler bazı sabahlar canım kahvaltı yapmak istemedğinde iyi oluyo

Herkeslere günaydınnnn herkese güzel bir haftasonu diliyorum.ben hiç dinlemeden pazartesi oldu haftasonu toplam 10 saat uyumadım herhalde üniversiteden en yakın arkadaşım nişanlandı onun için koştur koştur bittim yani bugün 9 da uyusam anca paklar.

niçte günaydın degil bebem okadar kötü bir rüya gördümki ne sen sor ne ben soylüyümhalende etkisnden krtlamadım yeminle eskisi gibi içim korkyor gene eski günlerime sıkıntılı günlerine gelmek istemiyorm eger ozaman olrsa vay halime tek kalamıyorm ben ozaman panik atak hastalıgı böyle birşey allahım ban yardım et ne olr eski halime dönmek istemiyorm

canım bimdede var oda iyi

kızlar artıda çıktım bugün
sabahleyin kahvaltı yaptım ama nereme yedim bilemedim rüyanın etkisi halen geçmedi :18:
1-beşi birarada ve yeşil çay
2-kibrit kts büyüklügünde peynir
3-1 dilim kepek ekmegi
4-5 yeşil zeytin
5-5 dal maydonoz
6-badem domates 3 çatal
okadar canım sıkkınki sormayın hiç iş yapasım yok nedense şöyle bir kendimi aşşam ama yok ne olr bir akıl verin psikologa gidesimde yok galiba herşeyi düşünmekten böyle oldm eşimde şehir dışına çıkıcak iş için ondan ayrı kalmak çok zor olucak gitmesede olmazay ben ne olcem annem halen bende dün bir girdim yazmak için paparayı yedim giremedim hastane işleri var onları halledeyin annemi evine bırakıcam yürüyüşe bile gidemedim onu bırakıp stresten bagırsaklarım maffolduakşama girerim yedikelrimi yazmaya annem oldg için sık giremiyorm televizyonu yaptıramadık daha çok para istediler eşimde yenüi alalım dedi ne olcagıda belli degil pc tv seyredildigi için malesef kkya giremiyorm sadece girince brya yazıyorm okadar akşama işşallah girip yazarım yediklerimi anacıgımdan fırsat bulursam:18::18:
hepinize günaydınnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…