- 10 Şubat 2013
- 849
- 954
- 53
Herkeslere günaydınnnn herkese güzel bir haftasonu diliyorum.ben hiç dinlemeden pazartesi oldu haftasonu toplam 10 saat uyumadım herhalde üniversiteden en yakın arkadaşım nişanlandı onun için koştur koştur bittim yani bugün 9 da uyusam anca paklar.
niçte günaydın degil bebemokadar kötü bir rüya gördümki ne sen sor ne ben soylüyüm halende etkisnden krtlamadım yeminle eskisi gibi içim korkyor gene eski günlerime sıkıntılı günlerine gelmek istemiyorm eger ozaman olrsa vay halime tek kalamıyorm ben ozaman panik atak hastalıgı böyle birşey allahım ban yardım et ne olr eski halime dönmek istemiyorm
canım bimdede var oda iyi
oh masallahhhhgünaydınlar iyi haftalar kuzular
kahvaltımı ettim yürüyüşümü yaptım duşumu aldım çok erkenciyim değülmüüü
benımde duzensızevet kızlar ya siz hep böyle düzensizmiregl olursunuz?kaptanım haklı..
ama guzel gecmıstır ya..degısıklık her zmn ıyıdırHerkeslere günaydınnnn herkese güzel bir haftasonu diliyorum.ben hiç dinlemeden pazartesi oldu haftasonu toplam 10 saat uyumadım herhalde üniversiteden en yakın arkadaşım nişanlandı onun için koştur koştur bittim yani bugün 9 da uyusam anca paklar.
ohh gezın vallaeşimlede anlaştık bakalım çok yorgun olmadığı sürece geceye gideceği gün ve geldiği gün dışarda yürüycez 1 1,5 saat
bu evde koşu bandında yürümek bana resmen eziyet..koşu bandına kullanmak için resmen odanın şeklini değiştirmek zorunda kalıyorumda
nbr cnm benım nasılsınİyi akşamlar canlarımmmmmmmBugünkü menümü aktarıyorum,bugün protein+sebze günümdü:
SABAH:Kalvaltıdan önce 1/2 lt su.Kahvaltıda 4 küçük dukan köfte
ARA:Light süt,splenda ve sade kahve ile yapılmış nescafe
ÖĞLE YEMEĞİ:Haşlanmış taze fasulye+light yoğurt
ARA ÖĞÜN-2:Light süt,splenda ve sade kahve ile yapılmış nescafe
AKŞAM YEMEĞİ:Haşlanmış karnıbahar+light yoğurt.
*Ganfed...01.03.13 kilosu:56...22.03.13 kilosu:55.5...Fark:0.5 kg...alt sınr:0.6 kg idi ancak ayı tamamlamadan izne ayrıldı.İzne ayrılmasaydı 100 gr lık farkı da kapatırdı diye düşünüyorum..ceza almıyor.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*roseberry...01.03.13 kilosu:61...22.03.13 kilosu:59...Fark:2 kg...alt sınır:0.6 kg idi.ayı tamamlamadan izne ayrılmasına rağmen çok başarılı bir sonuç aldı.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*dudujan...01.03.13 kilosu:105.1...29.03.13 kilosu:104.3...Fark:0.8...alt sınır:1 kg idi.ay içinde izinliydi,değilse 200 grlık farkı kapatırdı diye düşünüyorum.ceza almıyor.emeklerinden dolayı tebrik ederim
*SAPHIRA...01.03.13 kilosu:87.5...29.03.13 kilosu:87...Fark:0.5...alt sınır:0.9 kg. idi.1 ceza puanı düşüyor ancak 7 mesaj birinciliğinden puanım geri geliyor
*nev81...01.03.13 kilosu:92.7...29.03.13 kilosu:90.2...Fark:2.5...alt sınır:0.9 kg idi.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*maviyesil1999...01.03.13 kilosu:70,5...29.03.13 kilosu:68.9...Fark:1.6...alt sınır:0.7 kg. idi.emeklerinden dolayı ebrik ediyorum
*lepistesinyavrucugu...01.03.13 kilosu:95,8...29.03.13 kilosu:93.1...Fark:2.7...alt sınır:1 kg idi.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*anşaaa...01.03.13 kilosu:72...29.03.13 kilosu:69.4...Fark:2.6...alt sınır:0.7 kg idi.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*ipekyol...01.03.13 kilosu:76.5...29.03.13 kilosu:75.4...Fark:1.1...alt sınır:0.8 kg. idi.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*pasam3405...08.03.13 kilosu:82...29.03.13 kilosu:81...Fark:1...alt sınır:0.8 kg. idi.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*saliss...08.03.13 kilosu:105...29.03.13 kilosu:102...Fark:3...alt sınır:1 kg. idi.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*gerbera1987...15.03.13 kilosu:91.7...29.03.13 kilosu:90...Fark:1.7...alt sınır:0.9 kg idi.emeklerinden dolayı tebrk ediyorum
*kelebekolacam...22.03.13 kilosu:88.2...29.03.13 kilosu:87.1...Fark:1.1...alt sınır:0.9 kg. idi.emeklerinden dolayı tebrik ediyorum
*akabe...22.03.13 kilosu:143.4...29.03.13 kilosu:142.9...Fark:0.5...alt sınır:1.4 kg idi.1 haftalık sonucu 0.5 olduğu için ceza almıyor.emeklerinden dolayı tebrik ederim
Ganfed...0.6 kg
roseberry...0.6 kg
dudujan...1 kg
saphira...0.9 kg
nev...0.9 kg
maviyeşil...0.7 kg
lepistes...1 kg
anşaaa...0.7 kg
ipekyol...0.8 kg
paşam...0.8 kg
saliss...1 kg
gerbera...0.9 kg
kelebek...0.9 kg
akabe...1.4 kg
niçte günaydın degil bebemokadar kötü bir rüya gördümki ne sen sor ne ben soylüyüm halende etkisnden krtlamadım yeminle eskisi gibi içim korkyor gene eski günlerime sıkıntılı günlerine gelmek istemiyorm eger ozaman olrsa vay halime tek kalamıyorm ben ozaman panik atak hastalıgı böyle birşey allahım ban yardım et ne olr eski halime dönmek istemiyorm
darısı başına kuzum :123:
bi kaç gün erken yatarsan dinlenirsin inşlh
ama guzel gecmıstır ya..degısıklık her zmn ıyıdır
hava kapalı ya ondandır belkigunaydın kızlar
sabah besı bı arada cayımı ıctım
patates yumurta karısımımı yedım
salatalık zeytın yedım
seker ılacımı ıctım..sımdı sıkılıyorum ya bugun neden boyleyım
hayırdır canım ya için sıkıldı da rüyana mı yansıdı noldu
ayy canım nasıl erken yatayım annem kızkardeşime gitti haftasonuda yapamadım işleri çamaşaır faaln bekliyor beni
çok güzel geçti canım yorgunluğa değdi
canım var iyi bak ben aldımda yedimdarısı başına kuzum :123:
bi kaç gün erken yatarsan dinlenirsin inşlh
bimde var derken :26: ben yulaf ezmesi arıyorum bimde hiç görmedim :26:
ben berbat bir güne uyandımgunaydın kızlar
sabah besı bı arada cayımı ıctım
patates yumurta karısımımı yedım
salatalık zeytın yedım
seker ılacımı ıctım..sımdı sıkılıyorum ya bugun neden boyleyım
canım rüya degil kabul ya rüyamda karşı dairede yengem otryor diyorm ne yapıyorsn vs kapıdayım arkamdan biri çekip druyor arkama bakıyorm anacım kimse yok :18::18:diyorm yenge kim çekiyor beni diyorm diyor kimse yok arkanda sonra yatak odama bakıyorm allahım heryer biyerde evimde tanımadıgım kişiler çıkıyor odalarada:18::18:daha neler korkmam yetti canımhayırdır canım ya için sıkıldı da rüyana mı yansıdı noldu
ayy canım nasıl erken yatayım annem kızkardeşime gitti haftasonuda yapamadım işleri çamaşaır faaln bekliyor beni
çok güzel geçti canım yorgunluğa değdi
hava kapalı ya ondandır belki
oooo öyle mızmızlanmak yok bak evlenince başlayacağın koşuşturmaya şimdiden alış
çamaşır demek ütü demek yaaa en sevmediğim ev işi
canım var iyi bak ben aldımda yedim
ben berbat bir güne uyandım
canım rüya degil kabul ya rüyamda karşı dairede yengem otryor diyorm ne yapıyorsn vs kapıdayım arkamdan biri çekip druyor arkama bakıyorm anacım kimse yok :18::18:diyorm yenge kim çekiyor beni diyorm diyor kimse yok arkanda sonra yatak odama bakıyorm allahım heryer biyerde evimde tanımadıgım kişiler çıkıyor odalarada:18::18:daha neler korkmam yetti canım
birde teyzesi köpükkle paşam hasta mantar olomuşlar demin elma yedim elmayı gören çan paşa gelmedi yemeye öle baktıallahım sabah yıkadım ama çare olmadı allahım oglum kızım hasta olmasın dedim agzı dili yokki annecim şuram agrıyor desin allahım şifa versin yavrlarıma evladımda yokya onlara çok düşkünüm evladım gibi oldu ikiside dua edin ne olr yavrlarıma birşey olmasın yemin olsn bugün yerdemiyim göktemiyim belli degil annem banyoya girdi öle girip yazıyorm sizlere bir yakalarsa vay halime habira kaşınıyolar kuşlarım eşime dedim kremleri bitmiş al sürelim dedim işin kötüsü ishalde olmuşlar o kötü işte ben ogluma çok düşkünüm allahım işşallah birşey olmaz moral sıfır ne yiyesim var nede içesim okadar moralim bozk
Birkaç gündür çok iyiydim ama bugün sebze günümdü,e bir de haftanın ilk günü,fena sersemledim eve gelip kendimi yatağa zor attım.sen nasılsın canım,geçen hafta çok güzel kilo atmışsın,tebrik ederimnbr cnm benım nasılsın
Ohhhhh,afiyet olsun.Patates bol miktarda nişasta barındırdığı için ölçülü tüketilmeli ama valla ben de çok severim ve çok özledimpek sessiz bugün topik
dersden geldim eve kendimi mutfga zor attım açlıktan gözüm dönmüştü resmencanım bir patates kavurması istiyoduki
hemen yaptım azcık yağ koydum bol soğan bol pulbiber ohh mis gözüm gönlüm doydu
patates haşlamasının kalorisi nasıldı :18:
Bugün herkes nerdeeeeeeee
Canlarım ben spora geçiyorum,duş filan derken 10'u bulurum uğrayamam büyük ihtimal,hepinizi öpüyorum
akabe...1.4 kg
herkese güzel bir hafta diliyorum.benim haftam pek iyi başlamadı.2 gecedir uykusuzum büyük kıızm hasta.ateşler içinde yandı.okulada göndermedim.3ü bi arada cok zor oluyor beni bugün ve yarın izinli sayarsanız sevinirim gelmeye çalışırım.ama durumum belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?