Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saolasın akabecim.Allah şifasız hastalık vermesin.annelik gercekten cok büyük bir sorumluluk.üstelik benimkiler birbirine yakın yaşlarda ve küçük,eşimde malum yurtdışında.annem ve babam Allah razı olsun yanımdalar.
en son nezaman kendi istediğim bir vakitte uyudum kendi kendime uyandım hatırlamıyorum.

herkese bahar rehaveti çökmüş anlaşılan..hatunlarrrr.en büyük mutluluk tüy gibi hafif olmak gönlünce alışveriş yapmak.

aynen o sorun bendede var.bı bakmıssınkı sızıp kalmısım bı bakmıssımkı oglumun aglamasıyla bı uyanıyorum nerdeyım ben dıye sasıp kosuyorum odasına..
ne kdr zormus annelık.annemın degerını daha ıyı bılıyorum..

cnm gecmıs olsun yaa..ıns oburlerıne gececek bırsey degıldır

nasıl olayım coluk cocuk:)) ne guzel sebze gunu daha eglencelı gecmelı asıl...verdıkte bı kaç gunde gerı almısım.perşembe anneme gectıydım pazar dondum..sabah bı tartıldım yarım kılo gerı gelmıs.ama kacırmıstım o gunlerde.hadı annem yesın dıye bısıler yaptım bende otlandım halıyle..bı kerede sasırt benıde yeyıp kılo almayayım ya

Canlarım ben spora geçiyorum,duş filan derken 10'u bulurum uğrayamam büyük ihtimal,hepinizi öpüyorum
bende sporumu yaptım
30dk ya yakın gobek bel bacak calıstım

yataga yatmam 1i buluyor bi süre sonra ağlma sesiyle uyanıyorum.oğluma mamasını veriyorum altını değişiyorum,terlemişse üstünü değiştiriyorum.büyük kızımda gece cok terler onun üstünü bakıyorum ,sonra bebegimin altını değişiyorum,emziriyorum eğer gönlü olurda uyursa yatıyorum cok sürmüyo büyük kızım erken uyanıyor kalkıyorum.ne zaman uyuyorum ne zaman uyanıyorum.eşim varken en azından birini ona devrediyordum.işe başlamadan 2 cocuk olsun dedik kardeslik bilsinler dedik.işe başladım bide süpriz yumurta geldi.hoş geldi safa geldi şikayetçi değilimde herkes sende dogurmasaydın gözüyle bakıyor.

cnm gecmıs olsun yaa..ıns oburlerıne gececek bırsey degıldır
saolasın canım.kızım 3 yaşına kadar evde hiçilaç yoktu.anaokuluna başladı olan oldu.alerjik biraz burnu sürekli tıkalı oda geniz akıntısı ve öksürük yapıyor.yarın kbb druna götürecem.geniz etinden şüpeleniyorum.oğlumda diş çıkarıyor 2 yaşına girdi cumartesi biraz 2 yaş sendromlarıda var.

evet cnm yapmasaydın olur..bızde boyle buyuttuk olur..bez yıkadık bız olur
ama su var bosver suprız muprız ıyı yapmıssın aslında.bırlıkte bır anda buyumus olcaklar sende bırden rahatlayacaksın bak gor ne kdr rahat edeceksın.ıyıkı aldırmadın butun omrun boyunca vıcdan azabından olurdun.tmm uyku uyumuyorsun ama en onemlı sey vıcdannn..
hepsı bıze muhtaclar..aslında aglamaları olmasa duzenlı bı sekılde goturcezde o an (agladıgı zaman)bana bır gelıyorlar sacma sapan seylere bagırıyorum buyuk kızıma bagırıyorum kızın sucu olmadıgı halde.herhalde seker benı bu hale sokuyor.bıraz daha sakın olmam sart

bugün eski kıyafetlerimi denedim hepsi dar oldu..çalışmaya başlamama 2 hafta kaldı ne yapacam bilemiyorum.

bende cok ılac kullandırma taraftarı degılım..benım kızımda su an 9 yasında dogru duzgun hastalandıgını bılmem.ama bılırımkı vucudu kuvvetlıdır..cunku yer kendıne bakar :)
oğlum 2 yasında.dıs sıkıntısını sorma bızdede var.bı onlarıda atlatsak gece kalkmalarımız azalacaktır muhtemelen.sendrom olayını bıldıgım ıcın buyugunden bunu o kdr sıkmıyorum ustune gıtmıyorum yerınde ve zamanında üsteliyorum:)
bugün eski kıyafetlerimi denedim hepsi dar oldu..çalışmaya başlamama 2 hafta kaldı ne yapacam bilemiyorum.
yenı alcan..ama azımlıysen gercekten,kafaya koyduysan bı kaçtane al.yavas yavas eskılerıne donersın..bırde dogum kıloları hemen toparlanmıyor bılıyorsun..spor gereklı.sıklasmak gereklı.ben ınternetten bı kaç spor buldum sureklı onları yapıyorum hemde tam kafama gore..

insallah hayirlisiyla yavrularinizi büyütünde bunlarda gecer,hatiralarda kalir.

valla ben kafa ıle bı tane daha yaparım gıbıme gelıyorda kılodan korkuyorum ıste:))
ben cok sevıyorum kucuk cocukları ..hemen ozluyorum bırı buyuyunce hemen yapsam ıyı olurdu aslında .esıme kalsa dunden razıda ben guvenemıyorum kendıme

Allah bize bol sabır ve cok kuvvet versin.hepsini ayrı ayrı cokkk seviyorum.aldırmayı hiç düşünmedim.

bende evimden küçük bebek eksikolmasa dediğimi cok iyi hatırlıyorum dua yerine geçti sanırımherkese hayırlı geceler kızlar..yarın görüşürüz..

Kızlar merhaba ben salihanin kardeşi esra ablam dün sabah kapkaccilar tarafından yaralandı merdivenlerden yuvarlandı sabah ise giderken ayağı alçıda karında şişlik birkaç curukle atlattı su an hastanede bana çok yalvardı hastaneye gelmeden yaz die bende yanına gideceğim onu izinli saynanizi rica ediyor

ahhh canım benimm yaaa çok büyük geçmiş olsun..üfff çok üzüldüm valla
keşke direnmeseymiş verseymişde hemen canına bi zarar gelmeseymiş
geçmiş olsun dileklerimi iletiver canım benim..rabbim bir an önce şifa versin.onlarında ellerini kurutsun

bende evimden küçük bebek eksikolmasa dediğimi cok iyi hatırlıyorum dua yerine geçti sanırımherkese hayırlı geceler kızlar..yarın görüşürüz..
BAYA BAYA DUA YERINE GECMIS:)

canim daha iyi gibiyim yarindan sonra gelirim ins tekrar takima
nerelerdesın sen

ah canım benım cok gecmısler olsun.iyice bu mıllet kudurdu ya boyle sey olurmu ya..ne rahatlıktır bu...
ınsallah cok bırseyı yoktur cok uzuldum gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…