sutun azmı gelıyor canımda takvıye ıle ugrasıyorsunılık suyumu süt artırıcı çayımı içerekve special kmı 1 kase yiyerek güne başladım
ooooo pasam tebrıklerrpasacim harikasin tebrikelr basarilarinin devami dilegimle
neredesın yavrum sen yave ben çok şükür dönebildimm....
ee annen baban dusunmemısmı sen ne olacaksın dıye uc cocukla..hey allahım ya bırı gıtseymıs bırı kalsaymıs barı..herkese günaydınnnn..çok güzel bir hafta olması dileklerimle..ilk yazan olarak enerji saçayım istedim.cok yogun bir haftasonu gecirdim.annem ve babam beni terk etti.kızkardesim bebek dogum kanalına girdi nstde sancı cıktı felan die annemleri korkutunca otobüse atladıkları gibi gittiler.bence o daha dogurmaz.yanımda teyzemin kızı kalıyor bende izin alamadım.umarım 2 küçükle sorun yaşamaz.üstüne birde aile hekimlerine net üzerinde ders zorunlulugu var benim dersler sınavlar birikmişti bir mail aldım eğer bugün mesai bitimine tamamlamassam maaş kesme cezası gelecekmiş.geceyarılarına kadar onu yaptım.:126:
benim sütüm öyle çok olmaz.cok ugrasmama ragmen ilk ikisini 1 yıl ancak emzirebildim.sorma canım ya.birde bana diyorlarki sen yanlız idare edersin en gerek var birisine izin al.izin almam ne yazıkki okadar kolay değil ama bu haftadan sonra 2 hafta izin yazdım.bu hafta inşallah bir sorun olmadan atlatırım.izinli bile olsam hadi kızım okula gidiyor 2 küçük çocukla hangi ihtiyacımı nasıl karsılayım.markete bile gidemem.kızımı servise indirsem 2sini evde yanlız mı bırakacagım.eşim olsa.ama benim pek ses çıkartmaya hakkım olmuyor.ailem eşimi istemedi.sutun azmı gelıyor canımda takvıye ıle ugrasıyorsun
ee annen baban dusunmemısmı sen ne olacaksın dıye uc cocukla..hey allahım ya bırı gıtseymıs bırı kalsaymıs barı..
uff o derslerden nefret edıyorum hayat boyu devam edıyor ya
benim sütüm öyle çok olmaz.cok ugrasmama ragmen ilk ikisini 1 yıl ancak emzirebildim.sorma canım ya.birde bana diyorlarki sen yanlız idare edersin en gerek var birisine izin al.izin almam ne yazıkki okadar kolay değil ama bu haftadan sonra 2 hafta izin yazdım.bu hafta inşallah bir sorun olmadan atlatırım.izinli bile olsam hadi kızım okula gidiyor 2 küçük çocukla hangi ihtiyacımı nasıl karsılayım.markete bile gidemem.kızımı servise indirsem 2sini evde yanlız mı bırakacagım.eşim olsa.ama benim pek ses çıkartmaya hakkım olmuyor.ailem eşimi istemedi.
kızlar hafta sonu dıyetımı yaptım ama sporumu yapamadım
cok yogun bı hafta sonuydu ama havalardanmıdır bılmıyorum patlıcak asamaya geldım..bugunde oyle hava
cnmcok zor tabıkı..hiçmi hayatında tek basına acıl dısarı cıkman gerek olmıcak.cokkk zor..ben tekı ıle ıdare edemıyorum...kaldıkı banyosu var uyutması yedırmelerı cokkk zor.senı anlıyorum cok ıyı..allah yardımcın olsun...ya esını ıstemeseler bıle o eskıde kalmıs bı olaydı..evlendınız ve uc cocugunuz oldu ..hala suratına vuruyorlarmı bu durumu?? benımkılerde benımkını ıstememıstı ama sımdı seslerı cıkmıyorbenim sütüm öyle çok olmaz.cok ugrasmama ragmen ilk ikisini 1 yıl ancak emzirebildim.sorma canım ya.birde bana diyorlarki sen yanlız idare edersin en gerek var birisine izin al.izin almam ne yazıkki okadar kolay değil ama bu haftadan sonra 2 hafta izin yazdım.bu hafta inşallah bir sorun olmadan atlatırım.izinli bile olsam hadi kızım okula gidiyor 2 küçük çocukla hangi ihtiyacımı nasıl karsılayım.markete bile gidemem.kızımı servise indirsem 2sini evde yanlız mı bırakacagım.eşim olsa.ama benim pek ses çıkartmaya hakkım olmuyor.ailem eşimi istemedi.
ohhhhhhhhm asallahhh valla bende onume geldı turlu cesıt yemekler.hatta kermes vardı her cesıt yemekler vardı ben gıttım salata reyonundan aldımda yedımay ben yapamadim sanirim hafta sonu misafirlerim vardi
borekler corekler havada ucustu(
[sıze=2][/sıze]herkese günaydınnnn..çok güzel bir hafta olması dileklerimle..ilk yazan olarak enerji saçayım istedim.cok yogun bir haftasonu gecirdim.annem ve babam beni terk etti.kızkardesim bebek dogum kanalına girdi nstde sancı cıktı felan die annemleri korkutunca otobüse atladıkları gibi gittiler.bence o daha dogurmaz.yanımda teyzemin kızı kalıyor bende izin alamadım.umarım 2 küçükle sorun yaşamaz.üstüne birde aile hekimlerine net üzerinde ders zorunlulugu var benim dersler sınavlar birikmişti bir mail aldım eğer bugün mesai bitimine tamamlamassam maaş kesme cezası gelecekmiş.geceyarılarına kadar onu yaptım.:126:
sutun azmı gelıyor canımda takvıye ıle ugrasıyorsun
ooooo pasam tebrıklerr
neredesın yavrum sen ya
ee annen baban dusunmemısmı sen ne olacaksın dıye uc cocukla..hey allahım ya bırı gıtseymıs bırı kalsaymıs barı..
Uff o derslerden nefret edıyorum hayat boyu devam edıyor ya
sana bir sır vereyimmi ablamın kaynanası hacca gittiydi ablam zemzem suyu verdi ban dedi dilek tt iç neyse o zamanlarda çok fena panik atak hastası olmştm neyse kıbleye dogr döndüm içtim inan içimdeki sıkıntılar gitti birde o tarafı var tabizemzem suyundaki mükemmel sırlar
-
avrupada yapılan laboratuvar çalışmalarına göre zemzem diğer sulara nazaran çok daha az kükürt taşırken, çok daha besleyici ve daha fazla mineral barındırıyor.
kaynağı gelişen teknolojiye rağmen hâlâ bulunamadı. Yakınlarında hiçbir kuyu yok ve denize 80 km uzaklıkta. Kaynağın belli olmamasına karşın yüzyıllardır suyunun bitmemesi, kurumaması zemzemin mucizevi yönüne bağlanıyor.
kim ne niyetle içerse muradına eriyor. Açlığını gidermek için içen açlığını, susuzluğunu gidermek isteyen susuzluğunu zemzem ile giderir.
1,5 metre derinliğindeki bir kuyudan çıkıyor ve hac mevsiminde günde 594 bin litre tüketiliyor.
dünya sağlık örgütünün (who) raporlarına göre en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri.
amerikada yapılan test sonuçlarına göre dünyada içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek su zemzem. Yani mikrobik hastalıklara karşı etkili olan florürleri barındırıyor.
bir başka özelliği ise kalsiyum ve magnezyum tuzlarının oranının yüksekliği. Bu ise yorgun insanların yüzlerine sürdükleri zaman neden ferahladıklarını izah ediyor.
alman kimyacılar, normal bir su ile karıştırıldığında baskın gelip bütününü mayalanma özelliği ile zemzeme çevirdiğini belirtiyorlar.
Herkesin öğrenmesi için paylaşalım...
senin 5 kilo daha yerinde duruyor benim inişlerim çıkışlarım gibiay ben yapamadim sanirim hafta sonu misafirlerim vardi
herkese günaydınnnn..çok güzel bir hafta olması dileklerimle..ilk yazan olarak enerji saçayım istedim.cok yogun bir haftasonu gecirdim.annem ve babam beni terk etti.kızkardesim bebek dogum kanalına girdi nstde sancı cıktı felan die annemleri korkutunca otobüse atladıkları gibi gittiler.bence o daha dogurmaz.yanımda teyzemin kızı kalıyor bende izin alamadım.umarım 2 küçükle sorun yaşamaz.üstüne birde aile hekimlerine net üzerinde ders zorunlulugu var benim dersler sınavlar birikmişti bir mail aldım eğer bugün mesai bitimine tamamlamassam maaş kesme cezası gelecekmiş.geceyarılarına kadar onu yaptım.:126:
sorma canım ya.birde bana diyorlarki sen yanlız idare edersin en gerek var birisine izin al.izin almam ne yazıkki okadar kolay değil ama bu haftadan sonra 2 hafta izin yazdım.bu hafta inşallah bir sorun olmadan atlatırım.izinli bile olsam hadi kızım okula gidiyor 2 küçük çocukla hangi ihtiyacımı nasıl karsılayım.markete bile gidemem.kızımı servise indirsem 2sini evde yanlız mı bırakacagım.eşim olsa.ama benim pek ses çıkartmaya hakkım olmuyor.ailem eşimi istemedi.
kızlar hafta sonu dıyetımı yaptım ama sporumu yapamadım
cok yogun bı hafta sonuydu ama havalardanmıdır bılmıyorum patlıcak asamaya geldım..bugunde oyle hava
Zemzem Suyundaki Mükemmel Sırlar
-
Avrupada yapılan laboratuvar çalışmalarına göre zemzem diğer sulara nazaran çok daha az kükürt taşırken, çok daha besleyici ve daha fazla mineral barındırıyor.
Kaynağı gelişen teknolojiye rağmen hâlâ bulunamadı. Yakınlarında hiçbir kuyu yok ve denize 80 km uzaklıkta. Kaynağın belli olmamasına karşın yüzyıllardır suyunun bitmemesi, kurumaması zemzemin mucizevi yönüne bağlanıyor.
Kim ne niyetle içerse muradına eriyor. Açlığını gidermek için içen açlığını, susuzluğunu gidermek isteyen susuzluğunu zemzem ile giderir.
1,5 metre derinliğindeki bir kuyudan çıkıyor ve hac mevsiminde günde 594 bin litre tüketiliyor.
Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) raporlarına göre en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri.
Amerikada yapılan test sonuçlarına göre dünyada içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek su zemzem. Yani mikrobik hastalıklara karşı etkili olan florürleri barındırıyor.
Bir başka özelliği ise kalsiyum ve magnezyum tuzlarının oranının yüksekliği. Bu ise yorgun insanların yüzlerine sürdükleri zaman neden ferahladıklarını izah ediyor.
Alman kimyacılar, normal bir su ile karıştırıldığında baskın gelip bütününü mayalanma özelliği ile zemzeme çevirdiğini belirtiyorlar.
Herkesin öğrenmesi için Paylaşalım...
aleykum selam canım nasılsınselamun aleykum canlarim
insallah herkes iyidir
hayırlısıyla doğsun inş canımherkese günaydınnnn..çok güzel bir hafta olması dileklerimle..ilk yazan olarak enerji saçayım istedim.cok yogun bir haftasonu gecirdim.annem ve babam beni terk etti.kızkardesim bebek dogum kanalına girdi nstde sancı cıktı felan die annemleri korkutunca otobüse atladıkları gibi gittiler.bence o daha dogurmaz.yanımda teyzemin kızı kalıyor bende izin alamadım.umarım 2 küçükle sorun yaşamaz.üstüne birde aile hekimlerine net üzerinde ders zorunlulugu var benim dersler sınavlar birikmişti bir mail aldım eğer bugün mesai bitimine tamamlamassam maaş kesme cezası gelecekmiş.geceyarılarına kadar onu yaptım.:126:
ellerine sağlık canım çok yararlı bilgiler olmuşZemzem Suyundaki Mükemmel Sırlar
-
Avrupada yapılan laboratuvar çalışmalarına göre zemzem diğer sulara nazaran çok daha az kükürt taşırken, çok daha besleyici ve daha fazla mineral barındırıyor.
Kaynağı gelişen teknolojiye rağmen hâlâ bulunamadı. Yakınlarında hiçbir kuyu yok ve denize 80 km uzaklıkta. Kaynağın belli olmamasına karşın yüzyıllardır suyunun bitmemesi, kurumaması zemzemin mucizevi yönüne bağlanıyor.
Kim ne niyetle içerse muradına eriyor. Açlığını gidermek için içen açlığını, susuzluğunu gidermek isteyen susuzluğunu zemzem ile giderir.
Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) raporlarına göre en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri.
Amerikada yapılan test sonuçlarına göre dünyada içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek su zemzem. Yani mikrobik hastalıklara karşı etkili olan florürleri barındırıyor.
Bir başka özelliği ise kalsiyum ve magnezyum tuzlarının oranının yüksekliği. Bu ise yorgun insanların yüzlerine sürdükleri zaman neden ferahladıklarını izah ediyor.
Alman kimyacılar, normal bir su ile karıştırıldığında baskın gelip bütününü mayalanma özelliği ile zemzeme çevirdiğini belirtiyorlar.
Herkesin öğrenmesi için Paylaşalım...
Canımmmmm,gitmediğine çok sevindimmmmmcanım daha yukarıları da gördük ama mesela geçen hafta 10. ydukbu hafta hiç bir takımda çok yüksek ortalama yoktu,öyle olsa belki yine sonuncu olurduk.benim eksilerimin çok büyük etkisi var bu hafta normalde izne ayrılıcaktım biliyorsun ama kendime 1 hafta daha mühlet verdim.yeniden diyetisyen listeme başladım dün.bu sabah 1.2 kg vermişim bile,elbette sudan.bu haftayı irademe sahip olarak yüksek bir motivasyonla geçirebilirsem,sonrasında da toparlanırım belki dedim ve kendime son bir şans verdim,yine olmazsa önümüzdeki cuma izne ayrılıcam
helal olsun canım
ya maalesefffoff nasıl gözümüzden kaçmış hepimizin birden,sonradan senin yazını okuyunca gördüm nasıl üzüldüm ve tabi bir taraftan iyi olduğuna da çok sevindim,çok merak etmiştim seni
Canım benim ya,hem aile hem iş ama hepsinin altından hakkıyla kalkıyorsun maşallah okuduğum kadarıyla,Allah gücünü arttırsın bayılıyorum güçlü kadınlaraherkese günaydınnnn..çok güzel bir hafta olması dileklerimle..ilk yazan olarak enerji saçayım istedim.cok yogun bir haftasonu gecirdim.annem ve babam beni terk etti.kızkardesim bebek dogum kanalına girdi nstde sancı cıktı felan die annemleri korkutunca otobüse atladıkları gibi gittiler.bence o daha dogurmaz.yanımda teyzemin kızı kalıyor bende izin alamadım.umarım 2 küçükle sorun yaşamaz.üstüne birde aile hekimlerine net üzerinde ders zorunlulugu var benim dersler sınavlar birikmişti bir mail aldım eğer bugün mesai bitimine tamamlamassam maaş kesme cezası gelecekmiş.geceyarılarına kadar onu yaptım.:126:
Ciğerim özellikle kabak çorbasını tavsiye ederim,müthiş ödem attrıyorkizlar benim bu gün ki menüm
tüm gün sebze corbasi
tüm hafta bunu yapmaliyim ellerim ayaklarim cok sisti korkudan tartiyada cikmadim
doktorumla görüstüm sebze corbasi ve sebze sulari ile detoks yapmami söyledi
yanliz sunuda söyledi,kilom cok yüksek oldugu icin 3-5 gün bunu yapabilirmisim
aksi taktirde normal sisman insanlar icin cok sagliksizmis
simdilik cikayim ,zaten kendim calip kendim oynuyorum
giremessem bugün, bununla beraber mesaj sayim 6
Canımmmmm,senin de haftan çok güzel geçsin inşallahhhhherkeslereeee merhabalarrrrr herkese güpgüsel bir hafta diliyorummmm bol kilo vermeli olsun inş
Özledik ama,gel gel gel :124:selamlar canlarım
hiç fırsatım olmadı girmeye yaaa
annem geldi gelen giden bitmedi sağolsunlar..haber vermiştim mesaj sayımından muaf olayım bu hafta diye ama belki unutulmuştur hatırlatıyım dedim
bugünki menüm
sabah:yarım simit
öğle:bir kase ezogelin çorbası
akşam:bir kepçe ezogelin çorbası,5 kaşık pilav
ara:3 1 arada
elma
ahh birde su içebilsem baya bayaaa eriycem ama
neyse hadi ben kaçtımm
oo hatun doktor olmus hala okuyo...kardesine de hayırlı doğumlar...herkese günaydınnnn..çok güzel bir hafta olması dileklerimle..ilk yazan olarak enerji saçayım istedim.cok yogun bir haftasonu gecirdim.annem ve babam beni terk etti.kızkardesim bebek dogum kanalına girdi nstde sancı cıktı felan die annemleri korkutunca otobüse atladıkları gibi gittiler.bence o daha dogurmaz.yanımda teyzemin kızı kalıyor bende izin alamadım.umarım 2 küçükle sorun yaşamaz.üstüne birde aile hekimlerine net üzerinde ders zorunlulugu var benim dersler sınavlar birikmişti bir mail aldım eğer bugün mesai bitimine tamamlamassam maaş kesme cezası gelecekmiş.geceyarılarına kadar onu yaptım.:126:
oleeyyyyyyyyyyyy.....gunaydın kızlar
gecen bıhafta kdr gelemeyecegımı esımın ızın alacagını soylemıstım ama ızınını bı hafta ılerı arttırmıs bankada sorunlar cıkmıs o yuzden bı hafta sonra cıkcak..ben bı hafta burdayım yanı
giremedim evden bı turlu kk yaa....hallettık sukur...sutun azmı gelıyor canımda takvıye ıle ugrasıyorsun
ooooo pasam tebrıklerr
neredesın yavrum sen ya
uff o derslerden nefret edıyorum hayat boyu devam edıyor ya
evet yaaa hiç sorma...kızlar hafta sonu dıyetımı yaptım ama sporumu yapamadım
ay ben yapamadim sanirim hafta sonu misafirlerim vardi
çok sukur canımmm sen nasılsın...selamun aleykum canlarim
insallah herkes iyidir
inşallaaaaaaaaaaahhhhh....gitsin pis yağlar...herkeslereeee merhabalarrrrr herkese güpgüsel bir hafta diliyorummmm bol kilo vermeli olsun inş
çok sevındım nevımmmm....inşallah duzene gırer bundan sonra...Mesaj sayısı:6
Canlarımmmmmm ve asıl müjdemmmmm,şükürler olsun 4 aylık aradan sonra bugün özel günüme girdim.Acayip şişlik ve sancım var ama çok mutluyummmmmGerçekten 9'lu rakamlara geçtiğim anda duruyor,8'lere değdiğim anda ve altındaki kilolarda günü gününe oluyor.Yıllar önce doktorum seninki tamamen kilo ile bağlantılı fizyolojik başka bir sorunun yok demişti,gerçekten 8'lere değdim tekrar düzene girdi şükürler olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?