Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ılık suyumu süt artırıcı çayımı içerekve special kmı 1 kase yiyerek güne başladım
sutun azmı gelıyor canımda takvıye ıle ugrasıyorsun
pasacim harikasin tebrikelr basarilarinin devami dilegimle
ooooo pasam tebrıklerr
ve ben çok şükür dönebildimm....
neredesın yavrum sen ya

ee annen baban dusunmemısmı sen ne olacaksın dıye uc cocukla..hey allahım ya bırı gıtseymıs bırı kalsaymıs barı..
uff o derslerden nefret edıyorum hayat boyu devam edıyor ya

kızlar hafta sonu dıyetımı yaptım ama sporumu yapamadım
cok yogun bı hafta sonuydu ama havalardanmıdır bılmıyorum patlıcak asamaya geldım..bugunde oyle hava

benim sütüm öyle çok olmaz.cok ugrasmama ragmen ilk ikisini 1 yıl ancak emzirebildim.sorma canım ya.birde bana diyorlarki sen yanlız idare edersin en gerek var birisine izin al.izin almam ne yazıkki okadar kolay değil ama bu haftadan sonra 2 hafta izin yazdım.bu hafta inşallah bir sorun olmadan atlatırım.izinli bile olsam hadi kızım okula gidiyor 2 küçük çocukla hangi ihtiyacımı nasıl karsılayım.markete bile gidemem.kızımı servise indirsem 2sini evde yanlız mı bırakacagım.eşim olsa.ama benim pek ses çıkartmaya hakkım olmuyor.ailem eşimi istemedi.

Zemzem Suyundaki Mükemmel Sırlar
-
• Avrupa’da yapılan laboratuvar çalışmalarına göre zemzem diğer sulara nazaran çok daha az kükürt taşırken, çok daha besleyici ve daha fazla mineral barındırıyor.

• Kaynağı gelişen teknolojiye rağmen hâlâ bulunamadı. Yakınlarında hiçbir kuyu yok ve denize 80 km uzaklıkta. Kaynağın belli olmamasına karşın yüzyıllardır suyunun bitmemesi, kurumaması zemzemin mucizevi yönüne bağlanıyor.

• Kim ne niyetle içerse muradına eriyor. Açlığını gidermek için içen açlığını, susuzluğunu gidermek isteyen susuzluğunu zemzem ile giderir.

• 1,5 metre derinliğindeki bir kuyudan çıkıyor ve hac mevsiminde günde 594 bin litre tüketiliyor.

• Dünya Sağlık Örgütü’nün (WHO) raporlarına göre en içilebilir ve sağlıklı sulardan biri.

• Amerika’da yapılan test sonuçlarına göre dünyada içinde mikroorganizma ve bakteri bulundurmayan tek su zemzem. Yani mikrobik hastalıklara karşı etkili olan florürleri barındırıyor.

• Bir başka özelliği ise kalsiyum ve magnezyum tuzlarının oranının yüksekliği. Bu ise yorgun insanların yüzlerine sürdükleri zaman neden ferahladıklarını izah ediyor.

• Alman kimyacılar, normal bir su ile karıştırıldığında baskın gelip bütününü mayalanma özelliği ile zemzeme çevirdiğini belirtiyorlar.

Herkesin öğrenmesi için Paylaşalım...

aman canim birak desinler essegi sirtimizada alsak kotuluk isteyen bisey bulup der sen nasil rahat ediyorsan oyle yap takma kim ne derse desin hayat senin hayatin

cnmcok zor tabıkı..hiçmi hayatında tek basına acıl dısarı cıkman gerek olmıcak.cokkk zor..ben tekı ıle ıdare edemıyorum...kaldıkı banyosu var uyutması yedırmelerı cokkk zor.senı anlıyorum cok ıyı..allah yardımcın olsun...ya esını ıstemeseler bıle o eskıde kalmıs bı olaydı..evlendınız ve uc cocugunuz oldu ..hala suratına vuruyorlarmı bu durumu?? benımkılerde benımkını ıstememıstı ama sımdı seslerı cıkmıyor
ay ben yapamadim sanirim hafta sonu misafirlerim vardi
borekler corekler havada ucustu(
ohhhhhhhhm asallahhh valla bende onume geldı turlu cesıt yemekler.hatta kermes vardı her cesıt yemekler vardı ben gıttım salata reyonundan aldımda yedım

hadi anneni anladımda baban niye gittikisaglıklı ghelsin ebe kız kaç haftalıkki daha dogrmaz diyorsunvallahi yakın olsaydık ben seve seve bakardım sıpalara
sagol bebem çok tekkidarısı sizlere olsn işşallah
sana bir sır vereyimmi ablamın kaynanası hacca gittiydi ablam zemzem suyu verdi ban dedi dilek tt iç neyse o zamanlarda çok fena panik atak hastası olmştm neyse kıbleye dogr döndüm içtim inan içimdeki sıkıntılar gitti birde o tarafı var tabi
senin 5 kilo daha yerinde duruyor benim inişlerim çıkışlarım gibine yedin merak ettimm bak bizbize konuşuyorz vallahi kızlara demem benim suratımda dicek bir şekil vardı allahını seversen süle

Kızlar ben bugün bebek orcuma başladım 3 gün tutcam çarşamba sonlardırıcam tabi adet olmazsam diyeyim dedim bebeg vesile olmadan ttcaktımya şimdiden tutuym dedim malum hamile kalınca kan slandırıcılarına başlamam lazım acaba diyorm emanetim benlemidir

SAHIRACIM dietisyenin verdigi listeyi cok begendim
Hic ac kalmayarak rahatlikla saglikli bir sekilde kilo verilir diye düsünüyorum

Kiz kardesinin dogumunu Allah kolaylastirsin canim
annenlerede zor ,ayni anda onlara ihtiyac duyan iki evlat..
bazen büyüklerin kafasi cocuk sesini götürmüyor ,
baban gitmeyip kalsaydi belki senin cocuklarda babanda zorlanacaklardi,annen torunlariyla kalsa baban gidip kardesine nasil destek olcak... Onlarda belki bunlari düsünüp hesaplarini ona göre yapmislardir.
Elbette seni bu durumda birakmalari gercekten üzücü ama cok sükür ki Rabbim bir kapi acmis,teyze kizin gelmis.
Ben bu konuda cok muzdaripimdir rahmetli babam durumunun cok cok iyi olmasina ragmen asla beni ziyarete gelmezdi hastalansam ona cidden cok ihtiyacim dahi olsa kili kipirdamazdi .12 tl otobüs parasini bahane ederdi ben gittigimde ise ne zaman eve gideceksin diye basimin etini yerdi..neyse..

cok yogun bı hafta sonuydu ama havalardanmıdır bılmıyorum patlıcak asamaya geldım..bugunde oyle hava

masallah canim haftasonu diet yapmakta bazen gercekten zor oluyor havalar burdada öyle canim bende nerdeyse patlicam
bende birazdan yürüme bandina cikacagim sonra spor listemizi ekleriz yine

Cok degerli bilgiler paylasmissin Ganfed Allah razi olsun,biz mekkede öglen sicaginda tavaf ederdik esimle,biraz yoruldugumuzda az zemzem suyunu yüzümüze sürerdik,tekrar tavafa hic zorlanmazdik
Resmen enerji verdigini hissederdik.ayrica cok da doyurucuydu ,sabah 7 de kahvalti yapardik sonra ertesi güne kadar zemzem ve 2-3 hurma ile durdugumuzu bilirim

Yanliz zemzem suyu mideye inmiyor ter ile cikiyor vucuttan,dolayisi ile sadece zem zem suyu ictiginizde böbrekleriniz susuz kalmanin sinyallerini hemen veriyor.

Birde bir hadisi serif var;Ölürken midesinde 1 damla dahi olsa zem zem suyu bulunan ve islamin sartlarina göre yasayan her müslüman sehittir ,diye.

kizlar benim bu gün ki menüm

tüm gün sebze corbasi

tüm hafta bunu yapmaliyim ellerim ayaklarim cok sisti korkudan tartiyada cikmadim
doktorumla görüstüm sebze corbasi ve sebze sulari ile detoks yapmami söyledi
yanliz sunuda söyledi,kilom cok yüksek oldugu icin 3-5 gün bunu yapabilirmisim
aksi taktirde normal sisman insanlar icin cok sagliksizmis

simdilik cikayim ,zaten kendim calip kendim oynuyorum
giremessem bugün, bununla beraber mesaj sayim 6

selamun aleykum canlarim

insallah herkes iyidir
aleykum selam canım nasılsın

hayırlısıyla doğsun inş canım bende haftasonu sabahlara kadar ölçüm raporları yazdım ama yarın tatil tüm gün uyuyacammmm

herkeslereeee merhabalarrrrr herkese güpgüsel bir hafta diliyorummmm bol kilo vermeli olsun inş

ellerine sağlık canım çok yararlı bilgiler olmuş

Kızlar kimsecikler yok bugün galiba akşam geliyim bende geri birazdan işte çıkıp gidecem eve.gelemezsem mesaj sayım 5 herkeslere de iyi akşamlar diliyorum

selamlar canlarım
hiç fırsatım olmadı girmeye yaaa
annem geldi gelen giden bitmedi sağolsunlar..haber vermiştim mesaj sayımından muaf olayım bu hafta diye ama belki unutulmuştur hatırlatıyım dedim

bugünki menüm
sabah:yarım simit
öğle:bir kase ezogelin çorbası
akşam:bir kepçe ezogelin çorbası,5 kaşık pilav
ara:3 1 arada
elma

ahh birde su içebilsem baya bayaaa eriycem ama

neyse hadi ben kaçtımm

Canımmmmm,gitmediğine çok sevindimmmmm Sen yoksan herşeyyyyyy eksikkkkk

Canım benim ya,hem aile hem iş ama hepsinin altından hakkıyla kalkıyorsun maşallah okuduğum kadarıyla,Allah gücünü arttırsın bayılıyorum güçlü kadınlara

Ciğerim özellikle kabak çorbasını tavsiye ederim,müthiş ödem attrıyor

herkeslereeee merhabalarrrrr herkese güpgüsel bir hafta diliyorummmm bol kilo vermeli olsun inş
Canımmmmm,senin de haftan çok güzel geçsin inşallahhhh

Özledik ama,gel gel gel :124:

Canlarımmmmmm ve asıl müjdemmmmm,şükürler olsun 4 aylık aradan sonra bugün özel günüme girdim.Acayip şişlik ve sancım var ama çok mutluyummmmm Gerçekten 9'lu rakamlara geçtiğim anda duruyor,8'lere değdiğim anda ve altındaki kilolarda günü gününe oluyor.Yıllar önce doktorum seninki tamamen kilo ile bağlantılı fizyolojik başka bir sorunun yok demişti,gerçekten 8'lere değdim tekrar düzene girdi şükürler olsunnnn

oo hatun doktor olmus hala okuyo...kardesine de hayırlı doğumlar...
oleeyyyyyyyyyyyy.....
giremedim evden bı turlu kk yaa....hallettık sukur...
evet yaaa hiç sorma...

selamun aleykum canlarim

insallah herkes iyidir
çok sukur canımmm sen nasılsın...
inşallaaaaaaaaaaahhhhh....gitsin pis yağlar...
çok sevındım nevımmmm....inşallah duzene gırer bundan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…