benim kızımın dişleri çok sorunlu çıkmamıştı ama köpek dişlerini çıkarırken ateş yapmıştı yani en zor dişler diye biliyorum.2 yaş sendromu desen çok ciddi yaşadık benim cadıyla,o sendromlu, ben ondan beter sendromluslm kızlar.oğluşum 2 yaş sendrolarına başladı galiba.birde köpek dişleri çıkıyor.coook huysuz.dün uyutmakta cok zorlandım.yemek yemedi.zaten celimsiz birşey.anneannesinin göz bebeği.çok üstüne düşüyor.ondanda cok nazlı.
3ünde birinin hasta olması bile düzenimizi alt üst ediyor.rabbim şifasız dert vermesin.böylede olunca cok yorulup bende asabi oluyor sanırım.annemle babama dün sanki kızmış gibi oluyor.aklım ve mantıgım yorulmadıgı zamanlar onları cok iyi anlıyorum kızkardeşim en küçüğüz annemin gözünde hala bebek.onu orda yanlız doğuma gidecek düşüncesi annemi cok huzursuz ediyordu içi rahatlamıstır.ben herzaman güçlü bilinirim.oyüzden gözleri arkada değildir sanıyorum.tek güç kaynagım eşimin haziranda kesin dönüş yapma ihtimali.
geçmiş olsun sapişcim.yeni gördüm kusura bakma gec oldu.malum yanlız sayılırım cocuklarla.ilaçlarına dikkat ettikten sonra bence dansı sorun olmazdı.üzüntü daha kötü etkiler hastalıgını moral cok önemli.
vaaaaaaaaaaaaarrrr...yenı geldım ısten ondan gec kaldım...harbı bugun kımseler uğramamış hayır olsun...
sağol tatlım.rica ederim ben de yeni girebildim zaten..GÖtürdük gösteriye canım,dansını yaptı.götürmeden önce ateşi vardı,1 kaşık p.....n verdim,o iyi geliyor benimkine,danstan önce ateşi düşmüştü.Tabi sonra yine çıktı o ayrı,2-3 saatte bir çıkıyordu ateşi,bugün akşama doğru süre uzamaya başladı.ilaçlar iyi geliyor sanırım..çok mutlu oldun gösteriden dolayı,belki 10 kere sordu beğendiniz mi diye
cok zor cnm allah kolaylık versınKaptancim hirkac gun mesajdan muaf tutulabilirmiyim.cunku yarin sabah oglumu sunnet ettireceyiz agrisi olacagi icinkucagimdan inmeyecektir firsat buldugum her an yazacagim gerci de sayisini tutturamazsam simdiden affola.yemeginide iyilestikten sonra verecegiz kismetse
yemeden sunu yıcem dıye yazma ne malum baska seler yemıcen5 mesaj şimdilik
sahurda yediklerim
1- 4 kaşık bakla yemegi yarmalı köy sülü yaptım pirinçli yapsaydım kilo alırdım
2-1 adet kırmızı elma yedim
3-2 bardak su içtim niyetlendim
akşamada yiyeceklerim
1-2 kepçe mercimek çorbası
2-dünden kalan patlıcan salatası vardı 5 kaşık yok on yicem
3-6 kaşık barbnya yemegi
4-2 bardak çay içicem
5-2 dilim çavdar ekmegi yicem
6-sahrda gene ne yerim bilemiyorm bakıcez yarın yazarım ne yediysembu arada eksilerdetim haberiniz olsun
ıyıe saldık hee bısı yaptıgımız yokCanlarim spor listemiz yok bir tane yapayim,eklemek isteyen kendisini eklesin
begenmesseniz baskada yapabiliriz
20.04.2013- 26.04.2013 Spor listesi
akabe ;50 dak.
(mesaj sayim 6 )
benımkıde yemıyor cnm ya ne yapacagız bunlarla 27aylık olduk hala arka dıslerı cıkıo olabılırmı bızımkınınde cunku acmıyor goremıyorumslm kızlar.oğluşum 2 yaş sendrolarına başladı galiba.birde köpek dişleri çıkıyor.coook huysuz.dün uyutmakta cok zorlandım.yemek yemedi.zaten celimsiz birşey.anneannesinin göz bebeği.çok üstüne düşüyor.ondanda cok nazlı.
3ünde birinin hasta olması bile düzenimizi alt üst ediyor.rabbim şifasız dert vermesin.böylede olunca cok yorulup bende asabi oluyor sanırım.annemle babama dün sanki kızmış gibi oluyor.aklım ve mantıgım yorulmadıgı zamanlar onları cok iyi anlıyorum kızkardeşim en küçüğüz annemin gözünde hala bebek.onu orda yanlız doğuma gidecek düşüncesi annemi cok huzursuz ediyordu içi rahatlamıstır.ben herzaman güçlü bilinirim.oyüzden gözleri arkada değildir sanıyorum.tek güç kaynagım eşimin haziranda kesin dönüş yapma ihtimali.
geldık ama gec geldıkhuhuhuuh kimselerrr yok mu
ben evdeydim bugün işe gitmedim tatil yaptım bakalım sabah nasıl gidecem zor olacak
canım göremedim ben yazını ama hasta ama minik herhalde çok geçmiş olsunyinede 23 nisanı kaçırmamış sevindim onun için
ne güzel hareketli olman bende evde sıkılıyorum bende motive olucek birşey yapsam ama nerdeselamun aleykum canlarim
bugün hava cok güzel,evi kiy köse temizliyorum
sonrada yürüyüse cikcaz insallah
dün corbayla bir hayli zorlandim o kadar aciktim ki anlatamam
bugün normal diete devam ediyorum
sabah kahvaltim
2 dilim esmer siyah ekmek
yumurta,domates,salatalik 1 cay kasigi pekmez
öglen
canim hic birsey istemiyor
2kuru kayisi 1 fincanda türk kahvesi
aksama da insallah közde patlican biber yapip yogurtlicam
sagolun canlar, elhamdulillah iyiyim
evet öyleymis canim ama inan dün corba icmekten icim disima cikti,
gerci biraz rahatladim gibi ellerimin sisligi indi bayagi
keske dayanabilseydim bugünde kabagi yapsaydim ama yapamadim
sagolasin canim,ama inan su günlerde hic firsatim olmuyor,evde pek duramiyorum
kermesler basladi ordan oraya yardima yetismeye calisiyoruz,yavas yavas yil sonu hazirliklarida basladi..ilk firsatta aricam insallah
kulak zarimi delinirmis ..allah korusun
cok gecmis olsun canim
canım işşalah atessiz çıkarır dişelrini bizimkide 11 aylı 7 dişi çıkmış sıpamınslm kızlar.oğluşum 2 yaş sendrolarına başladı galiba.birde köpek dişleri çıkıyor.coook huysuz.dün uyutmakta cok zorlandım.yemek yemedi.zaten celimsiz birşey.anneannesinin göz bebeği.çok üstüne düşüyor.ondanda cok nazlı.
sen anca gez beni götrürme bende kalıyım tek başıma evlerde kimselere gidemiyimcanım uyudum walla yeni 14:48 uyandım ne ihtiyacım varmış meğerseeeşimdik cenk gelecekmiş gezmeye gidek diye tutturdu ne gezmeci adam ya
Birde senin minikler var canım allah yardımcın olsun. Benim annem var allahtan çalışırken çayımı yemeğimi getiriyor. Işleri yapıyor onun bile yoruluyorum seni düşünemiyorum
işler güçler karışık bu aralar paşam yerım değişti bakalım hayırlısı..
Kıyamam ben o pamuk şekere...kreşe bu sene başladı ya annesı ondandır dıye duşunuyorum bu kadar sık hasta oluşu...antıbiyotıkler bıttıkten sonra bana hatırlat sana bi karışım söylıyım benım kızımda ynı durundaydı ınan neler neler atlattık...o antıbıyotıkler parmak uclarında kabuklara sebep oldu hala antıbıyotık ıctığınde parmak ucları catlar yavrumun...bir doktor arkadaş tavsiye etmıstı vucut dırencını yuzde yuzde artırıyomuş..ust solunum enfeksıyonlarına karşı...çok çoookk geçmiş olsun...
Ne işi o bitmek bilmeyen bacım ev işleri falan mı....
çoook geçmiş olsun bu arada hayırlı olsun düğününü de duyarız ınşallahh....
Hadi gözün aydın canım benım
vaaaaaaaaaaaaarrrr...yenı geldım ısten ondan gec kaldım...harbı bugun kımseler uğramamış hayır olsun...
canım kızını seyrettim yeminle yavrm diye dedim drdm çok cici olmuş maşşallah rabbim ömrüne ömür katsın işşallah annesi allahım banada nasip etsin öyle şekermi şeker bebelre işşallahcanım şimdiden hayırlı uğurlu ve en kolayından olsun inşallah
Dr. Okula gidiyorsa normal dedi,mikrop zinciri var sürekliOk sağol canım
sorma canım ya,valla okul mahvetti bu sene biziCuma günü kontrole götürücez,ilaçlar iyi geliyor mu diye bakacak dr.,duruma göre değişiklikler yapacak..sonrasında da boğaz kültürü yaptırmak istiyorum,beta mikrobu filan mı var diye
Offf ağır geliyor minik bedenlere bu ilaçlar işte
Karışımı çok merak ettim canım çokk teşekkür ederim
cok zor cnm allah kolaylık versın
yemeden sunu yıcem dıye yazma ne malum baska seler yemıcen
ıyıe saldık hee bısı yaptıgımız yok
benımkıde yemıyor cnm ya ne yapacagız bunlarla 27aylık olduk hala arka dıslerı cıkıo olabılırmı bızımkınınde cunku acmıyor goremıyorum
kesınlıkle gunb oyu bı paket sut ıctı o kdr
geldık ama gec geldık:d
sen anca gez beni götrürme bende kalıyım tek başıma evlerde kimselere gidemiyimah ah bizde eşimle konuşurken nisanlıyken ne gezerdik ama şimdi gezemiyos varsa yoksa işleri
:
şimdi nasıl oldu kuzucuk.gecen haftalarda bizde cok çektik ateşten cok inatcı çıktı.benim kızımın dişleri çok sorunlu çıkmamıştı ama köpek dişlerini çıkarırken ateş yapmıştı yani en zor dişler diye biliyorum.2 yaş sendromu desen çok ciddi yaşadık benim cadıyla,o sendromlu, ben ondan beter sendromluşükür atlattık
ayrılıklar zorrr..inşallah hazirana kesinleşir
sağol tatlım.rica ederim ben de yeni girebildim zaten..GÖtürdük gösteriye canım,dansını yaptı.götürmeden önce ateşi vardı,1 kaşık p.....n verdim,o iyi geliyor benimkine,danstan önce ateşi düşmüştü.Tabi sonra yine çıktı o ayrı,2-3 saatte bir çıkıyordu ateşi,bugün akşama doğru süre uzamaya başladı.ilaçlar iyi geliyor sanırım..çok mutlu oldun gösteriden dolayı,belki 10 kere sordu beğendiniz mi diye
kızımda böyle bir sorun yaşamamıstım.oğluma anneannesi çok düşüyor bazen diyorum bırak anne acıksın.yokk bıraksam bu cocuk açlıktan ölürde yemez diyor.zorla zorla nereye kadar.torunlar cok kıymetli oluyor.canım annem çok hassas onlar hakkında.annem şimdi gitti bende haftaya ve bir sonraki hafta izinliyimm.bakalım yememiz ne alemde olacak.benımkıde yemıyor cnm ya ne yapacagız bunlarla 27aylık olduk hala arka dıslerı cıkıo olabılırmı bızımkınınde cunku acmıyor goremıyorum
kesınlıkle gunb oyu bı paket sut ıctı o kdr
canım işşalah atessiz çıkarır dişelrini bizimkide 11 aylı 7 dişi çıkmış sıpamın
:
Teşekkür ederim canımmmmmmm,sen ne yaptın,yoluna girdi mi işyerin biraz daha ciğerimçok sevındım nevımmmm....inşallah duzene gırer bundan sonra...
Canım ailem yanımda biliyosunuz,çok fazla vakit geçiremiyorum nette,hızlıca yazıp çıkıyım derken her arada gözden kaçan mesajlar olabiliyor.bu sana yazdıgım 3 ileti nevcim bir ksr bir hatamı işledim dönmedin bana
Amin canımmm,yavruna da Allah acil şifalar versinay çokk şükürrr canımmmdevamı gelenden olsun
Canım benim ya,Allah şifa versin kuzucuğaİyi akşamlar,herkese mutlu haftalar...
Kızlar kuzum çok hasta yineyine bademcikte iltihap,orta kulakta iltihap başlangıcı nefret ettim bu sene kıştan.sadece 1 haftadır antibiyotik kullanmıyordu,tekrar başladık hem de bu sefer ağır ilaçlar verdi.uzun süreli bir tedavi yapacakmışız,kurutamadık gitti yarın da 23 Nisan kutlamaları için dasn gösterisi var okulunda.kostümü,ayakkabıları,çorabına kadar hazırız.Günlerdir babasıyla bana dansını yapıp duruyor evde,bize de öğretiyor.Şimdi gel de gösteriye götürme çok üzülür mecburen götürücez,arabada sırası gelene kadar hep birlikte otururuz,sırası gelince hemen 3-5 dk dansını yapar,sonra alırız eve götürürüz dedi eşim.diğer taraftan dr. hayır hayır kesinlikle evden dışarı çıkmıcak dinlenicek,kulak zarı delinir dedi böyle bir şeyi de ilk kez duydum.sen bilirsin kelebekim var mıdır doğruluğu.öyle çok yüksek ateşi yok.bugün biraz oldu ateşi ölçüm 38 di....tamam çocuğun fizyolojik sağlığı elbette çok önemli ama psikolojik sağlığı daha önemli bence çünkü geri dönüşümü olmayan yaralar açabilir psikolojik sorunlar..offff böyle işte kızlar,ondan bugün gelemedim..
Kursta da yine fena mamalar yaptık.Allahtan 23 nisandan dolayı yarın tatil,kurs yok
Haftaya annemle babamı yolcu ettikten ve özel günüm bittikten sonra ben de çok sıkı bir tempoya giricem canım,paslaşırızaynı sorun bendede var canım malesefcivanperçemi ile falan oluyorum bende ama kilo verdiğim anda çat diye düzeliyor inş yarından itibaren çok sıkı bir diyete dönüyor diyetim.Diyetisyen artık hızlanım 1 ay dedi.Bacağımda iyi spor yapacam yavaş yavaş inş gider aralığa kadar
Kıyamam,olsun canım yaptıkların da baya farkettirmiştir eminim...Evet öyleymis canim ama inan dün corba icmekten icim disima cikti,
Gerci biraz rahatladim gibi ellerimin sisligi indi bayagi
keske dayanabilseydim bugünde kabagi yapsaydim ama yapamadim
Allah hepimizi sağlıkla ve kalıcı olarak kurtarsın bu kilo derdinden inşallah canıminşallah 6lı rakamlarıda görürsün.kilo demek dert demek.
paşam gel gezelim beraberCenk çok gezmeci ya evlenincede gezer bence o ama ben uyumak istiyorumm oturup kitap okumak istiyorumm
anladım canım allah işlerini rast getirsin işşallahmesaj sayım:7
teşekkür ederim canımmmmmmm,sen ne yaptın,yoluna girdi mi işyerin biraz daha ciğerim
canım ailem yanımda biliyosunuz,çok fazla vakit geçiremiyorum nette,hızlıca yazıp çıkıyım derken her arada gözden kaçan mesajlar olabiliyor.
amin canımmm,yavruna da allah acil şifalar versin
canım benim ya,allah şifa versin kuzucuğa
haftaya annemle babamı yolcu ettikten ve özel günüm bittikten sonra ben de çok sıkı bir tempoya giricem canım,paslaşırız
kıyamam,olsun canım yaptıkların da baya farkettirmiştir eminim...
allah hepimizi sağlıkla ve kalıcı olarak kurtarsın bu kilo derdinden inşallah canım
günaydın kızlar...bugün sanki ptesi.şimdi nasıl oldu kuzucuk.gecen haftalarda bizde cok çektik ateşten cok inatcı çıktı.
Kızımda böyle bir sorun yaşamamıstım.oğluma anneannesi çok düşüyor bazen diyorum bırak anne acıksın.yokk bıraksam bu cocuk açlıktan ölürde yemez diyor.zorla zorla nereye kadar.torunlar cok kıymetli oluyor.canım annem çok hassas onlar hakkında.annem şimdi gitti bende haftaya ve bir sonraki hafta izinliyimm.bakalım yememiz ne alemde olacak.
Diş çıkarma hastalıklar hep cocukların düzenini bozuyor.biizm birde 2 yaş sendromu eklenince oğlum cok huzursuz oluyor.
Mesaj sayım:7
Haftaya annemle babamı yolcu ettikten ve özel günüm bittikten sonra ben de çok sıkı bir tempoya giricem canım,paslaşırız
canım işşallah dayanamadım gebelik testi yaptım aslında 26 adet görmem lazımdı ama malesef negafit
gunaydın cnm ne yaparsın keske cocuk olsan bugunde tatıllenırdınherkeslere günaydınnnnn dünden sonra kalkıp işe gelmek bir zor oldu anlatamam ama hele şükür ofise attım kendimi
zaten tum zıt karakterlerde bırbırını bulurpaşam gel gezelim berabercenk çok gezmeci ya evlenincede gezer bence o ama ben uyumak istiyorumm oturup kitap okumak istiyorumm
allah yardımcımız olsun..yemeyen cocugu kınamıyorum ben ..yok anacım yapıları boyle..annenın elınden bısı gelmezgünaydın kızlar...bugün sanki ptesi.şimdi nasıl oldu kuzucuk.gecen haftalarda bizde cok çektik ateşten cok inatcı çıktı.
kızımda böyle bir sorun yaşamamıstım.oğluma anneannesi çok düşüyor bazen diyorum bırak anne acıksın.yokk bıraksam bu cocuk açlıktan ölürde yemez diyor.zorla zorla nereye kadar.torunlar cok kıymetli oluyor.canım annem çok hassas onlar hakkında.annem şimdi gitti bende haftaya ve bir sonraki hafta izinliyimm.bakalım yememiz ne alemde olacak.
diş çıkarma hastalıklar hep cocukların düzenini bozuyor.biizm birde 2 yaş sendromu eklenince oğlum cok huzursuz oluyor.
cok yogundun dımı bugun .en azından yanına gelebılıyorlar cnmbir önceki msjı sabah yazmaya başladım anca yolladım.sabah kızım burdaydı servise burdan bindi.10 gibi en küçük burdaydı boy kilo takibi için şimdide oğluşum yanımda gezemeye geldi ev yakın olunca yarım saatim var öğle arasına yanıma aldım.çok sıkılmıs evde burdan parka ordan eve gideriz yatar uyur inşallah.ordan koşa koşa tekrar işe.benim maratonda spor yerine gecer mi?
nasılsınız kızlar
bı gunluk bı tatılın ardından cok yogun bır ev karmasası ıle karsılastım ve sabahtan berı yaptıgım halde halada bıtmıs degıl..nefret edıyorum tatıl gunlerınden
sabah kahvaltım:
bıraz peynır
domates salatalık
yesıl zeytın 4-5adet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?