Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

benim kızımın dişleri çok sorunlu çıkmamıştı ama köpek dişlerini çıkarırken ateş yapmıştı yani en zor dişler diye biliyorum.2 yaş sendromu desen çok ciddi yaşadık benim cadıyla,o sendromlu, ben ondan beter sendromlu şükür atlattık
ayrılıklar zorrr..inşallah hazirana kesinleşir

sağol tatlım.rica ederim ben de yeni girebildim zaten..GÖtürdük gösteriye canım,dansını yaptı.götürmeden önce ateşi vardı,1 kaşık p.....n verdim,o iyi geliyor benimkine,danstan önce ateşi düşmüştü.Tabi sonra yine çıktı o ayrı,2-3 saatte bir çıkıyordu ateşi,bugün akşama doğru süre uzamaya başladı.ilaçlar iyi geliyor sanırım..çok mutlu oldun gösteriden dolayı,belki 10 kere sordu beğendiniz mi diye

vaaaaaaaaaaaaarrrr...yenı geldım ısten ondan gec kaldım...harbı bugun kımseler uğramamış hayır olsun...

ben evdeydim bugün işe gitmedim tatil yaptım bakalım sabah nasıl gidecem zor olacak

canım göremedim ben yazını ama hasta ama minik herhalde çok geçmiş olsun yinede 23 nisanı kaçırmamış sevindim onun için

cok zor cnm allah kolaylık versın
yemeden sunu yıcem dıye yazma ne malum baska seler yemıcen

Canlarim spor listemiz yok bir tane yapayim,eklemek isteyen kendisini eklesin
begenmesseniz baskada yapabiliriz

20.04.2013- 26.04.2013 Spor listesi

akabe ;50 dak.

(mesaj sayim 6 )
ıyıe saldık hee bısı yaptıgımız yok

benımkıde yemıyor cnm ya ne yapacagız bunlarla 27aylık olduk hala arka dıslerı cıkıo olabılırmı bızımkınınde cunku acmıyor goremıyorum
kesınlıkle gunb oyu bı paket sut ıctı o kdr
huhuhuuh kimselerrr yok mu
geldık ama gec geldık

sağol tatlım evet iyi oldu kaçırmaması

ne güzel hareketli olman bende evde sıkılıyorum bende motive olucek birşey yapsam ama nerdekolay gelsin sana
canım işşalah atessiz çıkarır dişelrini bizimkide 11 aylı 7 dişi çıkmış sıpamın
sen anca gez beni götrürme bende kalıyım tek başıma evlerde kimselere gidemiyim ah ah bizde eşimle konuşurken nisanlıyken ne gezerdik ama şimdi gezemiyosvarsa yoksa işleri
kız topraam üzülme kız böylesi belkim daha hayırlıdır işşallah
canım kızını seyrettim yeminle yavrm diye dedim drdm çok cici olmuş maşşallah rabbim ömrüne ömür katsın işşallah annesi allahım banada nasip etsin öyle şekermi şeker bebelre işşallah

alem kadınsın vesslam he ben ne yediysem yazdım hiç dışına çıkmadım bebem ne yazdıysam o artık kaçamak yok sahrdad 11 yedim 6 kaşık barbunya yedim zeytinyaglı okadar 1 bardak su ve bir kırımız elma
Yarın orucum bitiyor işşallah perşembe normal yemem başlıcem işşallah

herkeslere günaydınnnnn dünden sonra kalkıp işe gelmek bir zor oldu anlatamam ama hele şükür ofise attım kendimi

sen anca gez beni götrürme bende kalıyım tek başıma evlerde kimselere gidemiyim ah ah bizde eşimle konuşurken nisanlıyken ne gezerdik ama şimdi gezemiyosvarsa yoksa işleri

:

paşam gel gezelim beraber cenk çok gezmeci ya evlenincede gezer bence o ama ben uyumak istiyorumm oturup kitap okumak istiyorumm

günaydın kızlar...bugün sanki ptesi. şimdi nasıl oldu kuzucuk.gecen haftalarda bizde cok çektik ateşten cok inatcı çıktı.

benımkıde yemıyor cnm ya ne yapacagız bunlarla 27aylık olduk hala arka dıslerı cıkıo olabılırmı bızımkınınde cunku acmıyor goremıyorum
kesınlıkle gunb oyu bı paket sut ıctı o kdr
kızımda böyle bir sorun yaşamamıstım.oğluma anneannesi çok düşüyor bazen diyorum bırak anne acıksın.yokk bıraksam bu cocuk açlıktan ölürde yemez diyor.zorla zorla nereye kadar.torunlar cok kıymetli oluyor.canım annem çok hassas onlar hakkında.annem şimdi gitti bende haftaya ve bir sonraki hafta izinliyimm.bakalım yememiz ne alemde olacak.

canım işşalah atessiz çıkarır dişelrini bizimkide 11 aylı 7 dişi çıkmış sıpamın

:

diş çıkarma hastalıklar hep cocukların düzenini bozuyor.biizm birde 2 yaş sendromu eklenince oğlum cok huzursuz oluyor.

bir önceki msjı sabah yazmaya başladım anca yolladım.sabah kızım burdaydı servise burdan bindi.10 gibi en küçük burdaydı boy kilo takibi için şimdide oğluşum yanımda gezemeye geldi ev yakın olunca yarım saatim var öğle arasına yanıma aldım.çok sıkılmıs evde burdan parka ordan eve gideriz yatar uyur inşallah.ordan koşa koşa tekrar işe.benim maratonda spor yerine gecer mi?

Mesaj sayım:7

çok sevındım nevımmmm....inşallah duzene gırer bundan sonra...
Teşekkür ederim canımmmmmmm,sen ne yaptın,yoluna girdi mi işyerin biraz daha ciğerim

bu sana yazdıgım 3 ileti nevcim bir ksr bir hatamı işledim dönmedin bana
Canım ailem yanımda biliyosunuz,çok fazla vakit geçiremiyorum nette,hızlıca yazıp çıkıyım derken her arada gözden kaçan mesajlar olabiliyor.

ay çokk şükürrr canımmm devamı gelenden olsun
Amin canımmm,yavruna da Allah acil şifalar versin

Canım benim ya,Allah şifa versin kuzucuğa

Haftaya annemle babamı yolcu ettikten ve özel günüm bittikten sonra ben de çok sıkı bir tempoya giricem canım,paslaşırız

Evet öyleymis canim ama inan dün corba icmekten icim disima cikti,
Gerci biraz rahatladim gibi ellerimin sisligi indi bayagi
keske dayanabilseydim bugünde kabagi yapsaydim ama yapamadim
Kıyamam,olsun canım yaptıkların da baya farkettirmiştir eminim...

inşallah 6lı rakamlarıda görürsün.kilo demek dert demek.
Allah hepimizi sağlıkla ve kalıcı olarak kurtarsın bu kilo derdinden inşallah canım

paşam gel gezelim beraber Cenk çok gezmeci ya evlenincede gezer bence o ama ben uyumak istiyorumm oturup kitap okumak istiyorumm
canım işşallah dayanamadım gebelik testi yaptım aslında 26 adet görmem lazımdı ama malesef negafit
anladım canım allah işlerini rast getirsin işşallah bende bir ksrmu var dedim :18::18:

onun 2 yaş sendiromunu yiisinler

mesaj 10
Kızlar ben bugün orucm halen yarın degilim ama işşallah adet olmamda bugünü atlatırım kısmet degilmiş hamilelik bu ay göbegim şişti zaten dün eksilerde olan paşa halen eksilerdede ama çıkmışım ykarı malesef adet olmazsam yiyeceklerimi yazıyım çıkıcam giremem bugün canım sıkkın
1-2 kepçe mercimek çorbası
2-6 yemek kaşlıgı barbunya yemegi
3-2 dilim kepek ekmegi
4-2 bardak çay
5-yogurt yemeyi pilanlıyorm bakalım
6-yersemde 4 kaşık bulgur pilavı yicem bakıcaz artık
neyse ben çıkıyım kendinize iyi bakın

Mesaj sayım:7

Haftaya annemle babamı yolcu ettikten ve özel günüm bittikten sonra ben de çok sıkı bir tempoya giricem canım,paslaşırız

tamam canım bekliyorum heyecanla ben bugün pek uyamadım çünkü meyve yemeye vaktim olmadı öğlen pilav yemek zorunda kaldım ama akşama dengelerim inş

canım işşallah dayanamadım gebelik testi yaptım aslında 26 adet görmem lazımdı ama malesef negafit

paşam canım bu kadar sıkıntı yapıp takarsan olmaz ki sabır et canım inş olacak gelip sevecez ısıracaz onu

herkeslere günaydınnnnn dünden sonra kalkıp işe gelmek bir zor oldu anlatamam ama hele şükür ofise attım kendimi
gunaydın cnm ne yaparsın keske cocuk olsan bugunde tatıllenırdın

paşam gel gezelim beraber cenk çok gezmeci ya evlenincede gezer bence o ama ben uyumak istiyorumm oturup kitap okumak istiyorumm
zaten tum zıt karakterlerde bırbırını bulur
allah yardımcımız olsun..yemeyen cocugu kınamıyorum ben ..yok anacım yapıları boyle..annenın elınden bısı gelmez

cok yogundun dımı bugun .en azından yanına gelebılıyorlar cnm

nasılsınız kızlar
bı gunluk bı tatılın ardından cok yogun bır ev karmasası ıle karsılastım ve sabahtan berı yaptıgım halde halada bıtmıs degıl..nefret edıyorum tatıl gunlerınden

sabah kahvaltım:
bıraz peynır
domates salatalık
yesıl zeytın 4-5adet

hosgeldin maviyesil,o kadar yorma kendini yavas yavas yaparsin islerini
bende dün öyleydim evin icinde döndüm durdum
en sonunda yorgunluktan oturdugum yerden kalkamadim

kizlar dün tam yattim dalmak üzereyim
beyim demezmi,gel seni bu yil Hacca yollayim
beni bir görseniz bir heycanlandim,bir sevindim
kalbim durcak gibi atmaya basladi
heycandan uyumamadim sabah 7.00 de yattim

gecen yildan tüm a$ilarim duruyor
hic bir eksigimde yok ,sadece hergün cok düzenli yürüyüs yapip acil kilo vermem lazim
yoksa oralarda hep geri kalirim bu kiloyla cok zorlanirim diye düsünüyorum.

menülerimi yazcam ama sanirim heycandan
daha agzima hic birsey koymadim
ac da degilim

evde mantar var,biraz diyorum onlardan birseyler yapayim
aksama acikirim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…